Tetka Aleksije. Kako se kod Bosanaca kaže tetka? Amiđinica ili dajđinica?
Glupko moj mali, da znas kako je komicno videti neciji trijumfalni nastup, a da nije svestan gluposti koju je napisao. Ja tamo kritikujem moderaciju, procitaj lepo. A ako je kritikujem, onda tu nema poltronstva. Kapiras? Ne?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Približavam se cifri od 10 000 postova. Za nagradu bi Ministar mogao da mi dozvoli da bar jedan dan dijelim upozorenja i napišem par socnih pridjeva, a da ne smiju odgovoriti. Eto toliko. Skromna po prirodi.
Glupko moj mali, da znas kako je komicno videti neciji trijumfalni nastup, a da nije svestan gluposti koju je napisao. Ja tamo kritikujem moderaciju, procitaj lepo. A ako je kritikujem, onda tu nema poltronstva. Kapiras? Ne?
Ma ne kritikuješ. Ti jaučeš pred moderacijom. Ja da sam moderator meni bi imponovalo da neko tako jauče ispred mene i traži pomoć.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ma ne kritikuješ. Ti jaučeš pred moderacijom. Ja da sam moderator meni bi imponovalo da neko tako jauče ispred mene i traži pomoć.
Vidi macak, ti kazes "mi hriscani" na jednom mestu, a na drugom da Bibliju ignorises kao da je uputstvo za upotrebu. Tebi to ide zajedno... Sasvim je onda ocekivano da ti ukazivanje na nepravednost moderacije nije kritika, a eksplicitno pisanje (u postu koji si cititao) da ne ocekujem nikakvu akciju od njih, tebi je trazenje pomoci.
Je l' to pokusavas da budes gluplji od Granicarka? Mislio sam da je tako nesto nemoguce, ali sad...
Vidi macak, ti kazes "mi hriscani" na jednom mestu, a na drugom da Bibliju ignorises kao da je uputstvo za upotrebu. Tebi to ide zajedno... Sasvim je onda ocekivano da ti ukazivanje na nepravednost moderacije nije kritika, a eksplicitno pisanje (u postu koji si cititao) da ne ocekujem nikakvu akciju od njih, tebi je trazenje pomoci.
Je l' to pokusavas da budes gluplji od Granicarka? Mislio sam da je tako nesto nemoguce, ali sad...
Pa dobro oćekivao sam ja da ćeš se ti uključiti i držati stranu islamskim vjerskim fanaticima. Vjeruješ li da nisu postojali dinosaurusi i da čovjek nije nastao od majmuna? Nego da je bog ovo ono ćiri bu ćiri ba? Ja ne znam ni jednog Srbina koji tvrdi da čovjek nije nastao od majmuna i da nisu postojali dinosaurusi.
aleksije radicevic je napisao/la:
Kvaćice zašto me ne voliš? Zašto voliš ovog onog više od mene? Ja sam divan krasan a ne voliš me? Zašto meni upozorenje a ne upozorenje ovom onom? Evo pogledajte link šta je ovaj meni rekao? Ja da sam tako rekao ne bi me volili.
Sad stvarno moram da priznam poraz. Upravo si sugerisao da SPC, buduci da je istog razmisljanja kao ja, ide na ruku islamskim fanaticima. I falsifikovao si moj upis. Protiv takvog genija se jednostavno ne moze. Cestitam.
Ima novi nadimak muška Karen.
Evo i Prikolice, bas smo se pitali kad ces se pojaviti.
Pa Granicarko, jos nismo potrosili nadimke pobegulja, bosanac, cetnicije, a ti vec ubacujes nove...
Nego, jesi li citao... Pardon, pitam gluposti. Naravno da nisi citao. Jesi li gledao partizanski film "Orlovi rano lete"?
Tu ima jedan mali Nikola sa psom Zucom. I kako je Zuca uvek isao uz Nikolicu, druga deca su ih zvali Nikolica s Prikolicom. Ti mu dodjes kao Prikolica Novovremenku, kao Zuca Nikolici. Naravno, Zuca je korisnija zivotinja od tebe, to je neka razlika.
Pa Granicarko, jos nismo potrosili nadimke pobegulja, bosanac, cetnicije, a ti vec ubacujes nove...
Nego, jesi li citao... Pardon, pitam gluposti. Naravno da nisi citao. Jesi li gledao partizanski film "Orlovi rano lete"?
Tu ima jedan mali Nikola sa psom Zucom. I kako je Zuca uvek isao uz Nikolicu, druga deca su ih zvali Nikolica s Prikolicom. Ti mu dodjes kao Prikolica Novovremenku, kao Zuca Nikolici. Naravno, Zuca je korisnija zivotinja od tebe, to je neka razlika.
Karen to sam davno gledo.Nego prije par sedmica sam odgledo ovaj film.Teško sranje od filma.Ne preporučam. https://youtu.be/xoAA_fozTSo
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
E jesi prava tetka. Karen.
To ti njega zajebavaš preko mene? Isto tako i Hlapo-bula pokušava da zajebava tebe preko mene. Aj ti sa negdje sa Fatom Nanom i Hlapo bulom na kahvu isti ste, nije forum za tebe.
Dobro bre nemojte biti retardirani na svoju stetu. Taman sto sam rekao "Nikolica s Prikolicom" pojavite se zajedno, da to potvrdite.
Ti Novovremenko, nauci da da ne upadas u kontradiktornosti. Da me smatras tetkom, ti se kao zenomrzac i derpe ne bi motao oko mene. Nego bi me terao kao Lapusu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.