|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 12:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 13:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Haram je napisao/la: Djeluju iz sjenke. Kao pravi tajni agenti grupe TNT. vidiš, dobra usporedba. Robbi isti Bob Rock lider bi mogao biti...Grunf? Markan i Bumbi kao Alan Ford i Sir Oliver. šarmeri/manekeni
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ovaj poltron aleksije svaki dan ode kod moderatora da nešto trača, kmeči i prijavljuje. primjedbe/protestna-nota-moderaciji-t2790.html?start=8125Tetka Aleksije. Kako se kod Bosanaca kaže tetka? Amiđinica ili dajđinica? Srpska ljubav! Kada treba mene kinjiti, onda ste složni. Slozna braća. Miljeniko Cutuk i Čorba.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:07 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: nepoznat mi je taj lik. eventualno mogu biti Margot.
a ti bi mogla biti Beppa. Neće moći Margot sam ja, a Markan A.Ford.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ovaj poltron aleksije svaki dan ode kod moderatora da nešto trača, kmeči i prijavljuje. primjedbe/protestna-nota-moderaciji-t2790.html?start=8125Tetka Aleksije. Kako se kod Bosanaca kaže tetka? Amiđinica ili dajđinica? Glupko moj mali, da znas kako je komicno videti neciji trijumfalni nastup, a da nije svestan gluposti koju je napisao. Ja tamo kritikujem moderaciju, procitaj lepo. A ako je kritikujem, onda tu nema poltronstva. Kapiras? Ne?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:42 |
|
|
Ja bih obojici zalijepila po jedno upozorenje. Po cijeli dan se prepirete preko tarabe. Bolje pogledajte da ne piše nešto na toj tarabi!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:45 |
|
|
Približavam se cifri od 10 000 postova. Za nagradu bi Ministar mogao da mi dozvoli da bar jedan dan dijelim upozorenja i napišem par socnih pridjeva, a da ne smiju odgovoriti. Eto toliko. Skromna po prirodi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ovaj poltron aleksije svaki dan ode kod moderatora da nešto trača, kmeči i prijavljuje. primjedbe/protestna-nota-moderaciji-t2790.html?start=8125Tetka Aleksije. Kako se kod Bosanaca kaže tetka? Amiđinica ili dajđinica? Glupko moj mali, da znas kako je komicno videti neciji trijumfalni nastup, a da nije svestan gluposti koju je napisao. Ja tamo kritikujem moderaciju, procitaj lepo. A ako je kritikujem, onda tu nema poltronstva. Kapiras? Ne? Ma ne kritikuješ. Ti jaučeš pred moderacijom. Ja da sam moderator meni bi imponovalo da neko tako jauče ispred mene i traži pomoć.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:50 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ja bih obojici zalijepila po jedno upozorenje. Po cijeli dan se prepirete preko tarabe. Bolje pogledajte da ne piše nešto na toj tarabi! Aj nastavi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Glupko moj mali, da znas kako je komicno videti neciji trijumfalni nastup, a da nije svestan gluposti koju je napisao. Ja tamo kritikujem moderaciju, procitaj lepo. A ako je kritikujem, onda tu nema poltronstva. Kapiras? Ne? Ma ne kritikuješ. Ti jaučeš pred moderacijom. Ja da sam moderator meni bi imponovalo da neko tako jauče ispred mene i traži pomoć. Vidi macak, ti kazes "mi hriscani" na jednom mestu, a na drugom da Bibliju ignorises kao da je uputstvo za upotrebu. Tebi to ide zajedno... Sasvim je onda ocekivano da ti ukazivanje na nepravednost moderacije nije kritika, a eksplicitno pisanje (u postu koji si cititao) da ne ocekujem nikakvu akciju od njih, tebi je trazenje pomoci. Je l' to pokusavas da budes gluplji od Granicarka? Mislio sam da je tako nesto nemoguce, ali sad...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 14:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ja bih obojici zalijepila po jedno upozorenje. Po cijeli dan se prepirete preko tarabe. Bolje pogledajte da ne piše nešto na toj tarabi! Aj nastavi. Neka si joj rekao, kad je bezobrazna. Pokusava da ti preotme musku paznju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 15:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma ne kritikuješ. Ti jaučeš pred moderacijom. Ja da sam moderator meni bi imponovalo da neko tako jauče ispred mene i traži pomoć. Vidi macak, ti kazes "mi hriscani" na jednom mestu, a na drugom da Bibliju ignorises kao da je uputstvo za upotrebu. Tebi to ide zajedno... Sasvim je onda ocekivano da ti ukazivanje na nepravednost moderacije nije kritika, a eksplicitno pisanje (u postu koji si cititao) da ne ocekujem nikakvu akciju od njih, tebi je trazenje pomoci. Je l' to pokusavas da budes gluplji od Granicarka? Mislio sam da je tako nesto nemoguce, ali sad... Pa dobro oćekivao sam ja da ćeš se ti uključiti i držati stranu islamskim vjerskim fanaticima. Vjeruješ li da nisu postojali dinosaurusi i da čovjek nije nastao od majmuna? Nego da je bog ovo ono ćiri bu ćiri ba? Ja ne znam ni jednog Srbina koji tvrdi da čovjek nije nastao od majmuna i da nisu postojali dinosaurusi. aleksije radicevic je napisao/la: Kvaćice zašto me ne voliš? Zašto voliš ovog onog više od mene? Ja sam divan krasan a ne voliš me? Zašto meni upozorenje a ne upozorenje ovom onom? Evo pogledajte link šta je ovaj meni rekao? Ja da sam tako rekao ne bi me volili.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 15:24 |
|
|
Sad stvarno moram da priznam poraz. Upravo si sugerisao da SPC, buduci da je istog razmisljanja kao ja, ide na ruku islamskim fanaticima. I falsifikovao si moj upis. Protiv takvog genija se jednostavno ne moze. Cestitam.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 15:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ovaj poltron aleksije svaki dan ode kod moderatora da nešto trača, kmeči i prijavljuje. primjedbe/protestna-nota-moderaciji-t2790.html?start=8125Tetka Aleksije. Kako se kod Bosanaca kaže tetka? Amiđinica ili dajđinica? Ima novi nadimak muška Karen.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 16:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ovaj poltron aleksije svaki dan ode kod moderatora da nešto trača, kmeči i prijavljuje. primjedbe/protestna-nota-moderaciji-t2790.html?start=8125Tetka Aleksije. Kako se kod Bosanaca kaže tetka? Amiđinica ili dajđinica? Ima novi nadimak muška Karen. Evo i Prikolice, bas smo se pitali kad ces se pojaviti. Pa Granicarko, jos nismo potrosili nadimke pobegulja, bosanac, cetnicije, a ti vec ubacujes nove... Nego, jesi li citao... Pardon, pitam gluposti. Naravno da nisi citao. Jesi li gledao partizanski film "Orlovi rano lete"? Tu ima jedan mali Nikola sa psom Zucom. I kako je Zuca uvek isao uz Nikolicu, druga deca su ih zvali Nikolica s Prikolicom. Ti mu dodjes kao Prikolica Novovremenku, kao Zuca Nikolici. Naravno, Zuca je korisnija zivotinja od tebe, to je neka razlika.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 16:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ima novi nadimak muška Karen. Evo i Prikolice, bas smo se pitali kad ces se pojaviti. Pa Granicarko, jos nismo potrosili nadimke pobegulja, bosanac, cetnicije, a ti vec ubacujes nove... Nego, jesi li citao... Pardon, pitam gluposti. Naravno da nisi citao. Jesi li gledao partizanski film "Orlovi rano lete"? Tu ima jedan mali Nikola sa psom Zucom. I kako je Zuca uvek isao uz Nikolicu, druga deca su ih zvali Nikolica s Prikolicom. Ti mu dodjes kao Prikolica Novovremenku, kao Zuca Nikolici. Naravno, Zuca je korisnija zivotinja od tebe, to je neka razlika. Karen to sam davno gledo.Nego prije par sedmica sam odgledo ovaj film.Teško sranje od filma.Ne preporučam. https://youtu.be/xoAA_fozTSo
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ima novi nadimak muška Karen. Evo i Prikolice, bas smo se pitali kad ces se pojaviti. Pa Granicarko, jos nismo potrosili nadimke pobegulja, bosanac, cetnicije, a ti vec ubacujes nove... Nego, jesi li citao... Pardon, pitam gluposti. Naravno da nisi citao. Jesi li gledao partizanski film "Orlovi rano lete"? Tu ima jedan mali Nikola sa psom Zucom. I kako je Zuca uvek isao uz Nikolicu, druga deca su ih zvali Nikolica s Prikolicom. Ti mu dodjes kao Prikolica Novovremenku, kao Zuca Nikolici. Naravno, Zuca je korisnija zivotinja od tebe, to je neka razlika. E jesi prava tetka. Karen. To ti njega zajebavaš preko mene? Isto tako i Hlapo-bula pokušava da zajebava tebe preko mene. Aj ti sa negdje sa Fatom Nanom i Hlapo bulom na kahvu isti ste, nije forum za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:16 |
|
|
Dobro bre nemojte biti retardirani na svoju stetu. Taman sto sam rekao "Nikolica s Prikolicom" pojavite se zajedno, da to potvrdite. Ti Novovremenko, nauci da da ne upadas u kontradiktornosti. Da me smatras tetkom, ti se kao zenomrzac i derpe ne bi motao oko mene. Nego bi me terao kao Lapusu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:23 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ne moze slika da se otvori, mali moj degenerku. Kao sto moze ova npr.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:24 |
|
|
Može može.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:26 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Može može. Ni prva ni druga... Ajde lepo rasiri sliku, kao svi normalni, ili je to van tvojih sposobnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Može može. Ni prva ni druga... Ajde lepo rasiri sliku, kao svi normalni, ili je to van tvojih sposobnosti. Kupi novi laptop.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ni prva ni druga... Ajde lepo rasiri sliku, kao svi normalni, ili je to van tvojih sposobnosti. Kupi novi laptop. Pa ti imas novi, ajde iskoristi ga pa postavi sliku da se vidi.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 21 sij 2023, 17:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kupi novi laptop. Pa ti imas novi, ajde iskoristi ga pa postavi sliku da se vidi. Nije moj problem što tebi ne otvara.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|