|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:18 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ako rusija pobijedi u suludom ratu i ohrabri narode i plemena širom svijeta na oslobađanje za njih povijesnih teritorija, koje bi vi teritorije oslobađali?
BBC bi li oslobodio RS? Haram bi li išao do Zadra?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60321 Lokacija: DAZP HQ
|
moje mišljenje je da bi mi trebali toliko ojačati vojsku da s lakoćom zgromimo cijelu BIH ili najveći njen dio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:32 |
|
|
Ja bi oslobodio povijesne hrvatske tertorije od slučajnih naroda koji tu ne bi trebali da postoje, npr u Bosni, Hercegovini, CG, Sremu i Banatu, možda i Sloveniju ako ne budu slušali.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:33 |
|
|
Ti si nazalost rezistentan na argumente. I ocigledno ti je samo do svadje.
Ignorises u potpunosti date okvire u kojima se odvija to sto se odvija.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39876 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Rusi ne mogu osloboditi Donbas a ne da uvode svjetski poredak.
Logično je da bi prvo sebe oslobodio šugave države i priključio Herceg Bosnu Hrvatskoj.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:35 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ja bi oslobodio povijesne hrvatske tertorije od slučajnih naroda koji tu ne bi trebali da postoje, npr u Bosni, Hercegovini, CG, Sremu i Banatu, možda i Sloveniju ako ne budu slušali. Ja bih takve kao ti ispratila na pusto ostrvo bez mogućnosti povratka među ljude.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:38 |
|
|
Haram je napisao/la: Ti si nazalost rezistentan na argumente. I ocigledno ti je samo do svadje.
Ignorises u potpunosti date okvire u kojima se odvija to sto se odvija. Šta bi oslobodio?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Rusi ne mogu osloboditi Donbas a ne da uvode svjetski poredak.
Logično je da bi prvo sebe oslobodio šugave države i priključio Herceg Bosnu Hrvatskoj. Zakupi domenu hercegbosna.hr i rijesio si stvar. Gdje su granice tvoje HB?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la: Ti si nazalost rezistentan na argumente. I ocigledno ti je samo do svadje.
Ignorises u potpunosti date okvire u kojima se odvija to sto se odvija. Šta bi oslobodio? Ja sam protiv rata jer mislim da nisu vrijedni ljudske patnje posto ce sve ovo jednom da nestane, cak i sunce ce sagoriti, a kamoli piramide. O nasim malim i bezveznim jugoslovenskim plemenima da i ne govorimo. Peace :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:41 |
|
|
Haram je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Šta bi oslobodio?
Ja sam protiv rata jer mislim da nisu vrijedni ljudske patnje posto ce sve ovo jednom da nestane, cak i sunce ce sagoriti, a kamoli piramide. O nasim malim i bezveznim jugoslovenskim plemenima da i ne govorimo. Peace :) Šta bi oslobodio?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:42 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la: Ja sam protiv rata jer mislim da nisu vrijedni ljudske patnje posto ce sve ovo jednom da nestane, cak i sunce ce sagoriti, a kamoli piramide. O nasim malim i bezveznim jugoslovenskim plemenima da i ne govorimo.
Peace :)
Šta bi oslobodio? Jesto pjan matereti?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:44 |
|
|
Haram je napisao/la: DrMag je napisao/la: Šta bi oslobodio?
Jesto pjan matereti? Pitam te sta bi oslobodio ili si zadovoljan trenutnim teritorijalnim gubicima?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:45 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la: Jesto pjan matereti?
Pitam te sta bi oslobodio ili si zadovoljan trenutnim teritorijalnim gubicima? Sit i zadovoljan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 17:48 |
|
|
Haram je napisao/la: DrMag je napisao/la: Pitam te sta bi oslobodio ili si zadovoljan trenutnim teritorijalnim gubicima?
Sit i zadovoljan. Susjedi su nezasiti i nezadovoljni, očekujem tvoju neutralnost kada krenu oslobađati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 18:34 |
|
|
Haram bi bio zadovoljan time da mu povećaju temperaturu u kancelariji na barem 22 stepena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 19:08 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Haram bi bio zadovoljan time da mu povećaju temperaturu u kancelariji na barem 22 stepena. Ja u svojoj ne dam iznad 19 stupnjeva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar18
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 19:24 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Haram bi bio zadovoljan time da mu povećaju temperaturu u kancelariji na barem 22 stepena. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 20:27 |
|
|
dudu je napisao/la: moje mišljenje je da bi mi trebali toliko ojačati vojsku da s lakoćom zgromimo cijelu BIH ili najveći njen dio. +1
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 20:41 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
DrMag je napisao/la: Ja bi oslobodio povijesne hrvatske tertorije od slučajnih naroda koji tu ne bi trebali da postoje, npr u Bosni, Hercegovini, CG, Sremu i Banatu, možda i Sloveniju ako ne budu slušali. RSK/(Cela Slavonija i Istočna i Zapadna) +Dubrovnk +DGG+Republika Srpska + Ravno + Crna Gora +Makedonija .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 20:54 |
|
|
storarare je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ja bi oslobodio povijesne hrvatske tertorije od slučajnih naroda koji tu ne bi trebali da postoje, npr u Bosni, Hercegovini, CG, Sremu i Banatu, možda i Sloveniju ako ne budu slušali. RSK/(Cela Slavonija i Istočna i Zapadna) +Dubrovnk +DGG+Republika Srpska + Ravno + Crna Gora +Makedonija . Kosovo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 20:57 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Haram bi bio zadovoljan time da mu povećaju temperaturu u kancelariji na barem 22 stepena. Ja u svojoj ne dam iznad 19 stupnjeva. Zato sto si fanatik. Ali sam im iz inata cijeli vikend ostavio sve upaljeno. :) Nek i Putin malo profitira od nase bijede.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 21:21 |
|
|
Je li i u svom stanu ostavis tako? Mislim da sada profitiraju amerikanci ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 23:23 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ako rusija pobijedi u suludom ratu i ohrabri narode i plemena širom svijeta na oslobađanje za njih povijesnih teritorija, koje bi vi teritorije oslobađali?
BBC bi li oslobodio RS? Haram bi li išao do Zadra? Da nisi preskocio da uzmes u obzir vaznu pojedinost? Ako Rusija pobedi, to znaci da nece biti nata ni organizovanog zapadnog vojnog bloka. Dakle nece biti vaseg pokrovitelja, a vi bez toga se ne bi ni branili, kamoli "oslobadjali" nesto. Mi ne bismo oslobadjali nista, u smislu vojne akcije. Jednostavno bi dogovorili razgranicenje sa Madjarima u Slavoniji, Kordunu, Liki i Velebitu i izasli na granice. Vi biste verovatno pisali pismo Rusima da zastite jedan slovenski narod, koji voli slovenstvo vise nego leba da jede. Kao posle 1.s.r. kad ste pisali Vilsonu da ste zapadni narod, koji vise voli zapad nego leba da je'. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 23:30 |
|
|
aleksa to ekskluzivno najavljujes da se nato ukida?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Novi je svetski (ruski) poredak, koje bi teritorije oslobađali forumaši? Postano: 22 sij 2023, 23:34 |
|
|
Lebowski je napisao/la: aleksa to ekskluzivno najavljujes da se nato ukida? Pa valjda Mag postavlja takvu hipotezu. Ako kaze "ruska pobeda" ne misli valjda da se ona samo sastoji u pustanju svih naroda sveta da oslobadjaju ono sto misle da je njihovo, a nato ce nastaviti da postoji.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|