|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 198 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:58 |
|
|
storarare je napisao/la: laganini je napisao/la: ..nešto ko musolini i hitler.. Ne možeš da ga gledaš sa o njemu crno belo . Hitler je imao uspeha u ekonomiji ,građevinarstvu ,saobraćaju Znale su se uloge u društvu . ..govorim o promjeni ideologije skretanje socijalista u desne vode zna bit pogubno... doduše i hitler a posebno musolini su izvukli svoje zemlje iz recesije doj naš mali kremeljnko dok je bio šef vlade pokopa..
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Po čemu sam ja to strašljiv ? Ti si ljiga ne ja ,ti izigravaš građanistu ,a loše se s najvećim ekstremistima. Ja se bar ne pretvaram . Tako, vidi se da jesi. Ništa ja ne izigravam. Takav sam kakav sam. Kako se to vidi . Ližeš se sa najvećim ekstremistima (mir u svetu i Karabaja) i kao takav nikako ne možeš biti građanista ,a ni nama držati slovo . Građanista je neko ko nije opterećen nacionalnim. Ti si neko ko je preopterećen nacionalnim .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:05 |
|
|
..trebalo bi kretena gonit po zakonu al budaletina bi to prikaza ko svoju žrtvu.. Maldini se osvrnuo i na izjave predsjednika Zorana Milanovića. "Kad vidimo da je naš predsjednik jednom dotaknuo dno i da ne može niže, svaki put nas iznenadi time da može", poručio je. Kazao je kako su izjave predsjednika otišle izvan granica Hrvatske i našeg političkog prostora. "Ovo bi se komotno moglo okarakterizirati kao međunarodni incident", dodao je. Maldini je istaknuo da se on, kao građanin Hrvatske, nakon Milanovićevih izjava osjeća jadno i posramljeno. Naglasio je da se Milanovićeve izjave tiču Ukrajine, Rusije, NATO-a, Europske unije i Kosova. Dodao je kako bi se ljudi na Kosovu i u Srbiji mogli zabrinuti. "Rusi će reagirati kako će reagirati, a i Bosna i Hercegovina. Niz elemenata koje je on uključio, poigravajući se zapravo svojim objesom, s vrlo ozbiljnim elementima hrvatske vanjske politike", rekao je Maldini. "U ovim trenutku to je ozbiljna kompromitacija vanjske politike Republike Hrvatske i ugleda Republike Hrvatske. Ovo bi bilo zrelo za postupanje po članku 105. Ustava, koji govori o pokretanju odgovornosti predsjednika Republike. Nažalost, mislim da se to neće dogoditi, jer smo nedavno imali priliku glasovanja u Saboru, pa smo vidjeli da se ne može složiti dvotrećinska većina oko jednog pitanja, a koje je trebalo biti zdravorazumsko", kazao je.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:08 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Tako, vidi se da jesi. Ništa ja ne izigravam. Takav sam kakav sam.
Kako se to vidi . Ližeš se sa najvećim ekstremistima (mir u svetu i Karabaja) i kao takav nikako ne možeš biti građanista ,a ni nama držati slovo . Građanista je neko ko nije opterećen nacionalnim. Ti si neko ko je preopterećen nacionalnim . Bž sačuvaj, ni sa kim se ne ližem. Ne izmišljaj. Ne, ja samo ne mogu nacionalista i štovatelja zločinaca.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:14 |
|
|
Kakvu mi budalu i debila šugavog imamo i koliko nas sramoti hebo majku svoju. Kaže oteto je i ja to podržavam, pa šta to govori onda o tebi i o državi koju predstavljaš ako smatraš da je nešto oteto i to podržavaš majmune i konjino nepotkovana?
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Kako se to vidi . Ližeš se sa najvećim ekstremistima (mir u svetu i Karabaja) i kao takav nikako ne možeš biti građanista ,a ni nama držati slovo . Građanista je neko ko nije opterećen nacionalnim. Ti si neko ko je preopterećen nacionalnim . Bž sačuvaj, ni sa kim se ne ližem. Ne izmišljaj. Ne, ja samo ne mogu nacionalista i štovatelja zločinaca. Kod njih nikad nisi video ekstremizam. Naprotiv uvek si relativizovao njihove postupke . Prosto se vidi da se nadopunjete. Slažete se oko Kosova,Dodika i Republike Srpske.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:38 |
|
|
Kradezeovci se ne skidaju s aparata
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Kradezeovci se ne skidaju s aparata Zdravo tkivo .
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 13:45 |
|
|
Bitanga promijenila dealera, i dobija crack slabije kakovosti.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 14:08 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Kaže oteto je i ja to podržavam, pa šta to govori onda o tebi i o državi koju predstavljaš ako smatraš da je nešto oteto i to podržavaš majmune i konjino nepotkovana? To je i meni upalo u oči. Poruka mu ide u stilu "Zapad je licemjeran jer otima, a ne da drugima da otimaju", ali on umjesto da tu stane i kaže da je protiv svakog otimanja, ide u drugu krajnost - otimanje je ok, mi to podržavamo. Ja u biti imam osjećaj da on kad počne izjavu ni sam ne zna kako će se završiti i u kojem će smjeru otići. Svakih par tjedana čovjek sa neke revijalne presice na seoskom sajmu napravi globalni incident.
|
|
Vrh |
|
|
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 14:18 |
|
|
U narednom periodu (5-15 godina) najvažnije pitanje za hrvatski narod i hrvatsku državu će biti kako formulisati i ostvariti politiku što bezbolnijeg i časnijeg prelaska sa poražene strane (NATO, USA, EU) u pobednički tabor (Rusija, Kina i 80% ljudskog roda).
Hrvatima je to dva puta pošlo za rukom, 1918. i 1945. godine kada su napustili Austrougarsku i Hitlerovu koaliciju zahvaljujući tadašnjim mudrim političarima ali i srpskom idejom jugoslavenskog jedinstva koje nije bilo moguće bez Hrvata. Ovoga puta po mom mišljenju biće teže ali ne i nemoguće. Milanović ovim izjavama, koje su doduše u potpunosti zdravorazumske, je prva naznaka takve politike jer stiče simpatije i u Rusiji pa evo i u Srbiji. Hrvatskoj će u budućnosti biti potrebno više takvih političara.
Naravno, ja ne navijam za Hrvatsku i smatram da bi ona trebalo da snosi posledice istorijske antisrpske i antiruske politike ali kažem da postoji mogućnost da se opet izvuče.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 14:23 |
|
|
dunno je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Kaže oteto je i ja to podržavam, pa šta to govori onda o tebi i o državi koju predstavljaš ako smatraš da je nešto oteto i to podržavaš majmune i konjino nepotkovana? To je i meni upalo u oči. Poruka mu ide u stilu "Zapad je licemjeran jer otima, a ne da drugima da otimaju", ali on umjesto da tu stane i kaže da je protiv svakog otimanja, ide u drugu krajnost - otimanje je ok, mi to podržavamo. Ja u biti imam osjećaj da on kad počne izjavu ni sam ne zna kako će se završiti i u kojem će smjeru otići. Svakih par tjedana čovjek sa neke revijalne presice na seoskom sajmu napravi globalni incident. Pa hoće da ispadne poštenjačina, a ispada klaun. Daje Plenkoviću sasvim legitimno materijal da ga proziva gdje stigne. Na ovu njegovu priču se loži sitna raja željna bombastičnih izjava i nekakvog narodnog heroja Ljiljana Vidića.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 14:27 |
|
|
Ujka Ho je napisao/la: U narednom periodu (5-15 godina) najvažnije pitanje za hrvatski narod i hrvatsku državu će biti kako formulisati i ostvariti politiku što bezbolnijeg i časnijeg prelaska sa poražene strane (NATO, USA, EU) u pobednički tabor (Rusija, Kina i 80% ljudskog roda).
Hrvatima je to dva puta pošlo za rukom, 1918. i 1945. godine kada su napustili Austrougarsku i Hitlerovu koaliciju zahvaljujući tadašnjim mudrim političarima ali i srpskom idejom jugoslavenskog jedinstva koje nije bilo moguće bez Hrvata. Ovoga puta po mom mišljenju biće teže ali ne i nemoguće. Milanović ovim izjavama, koje su doduše u potpunosti zdravorazumske, je prva naznaka takve politike jer stiče simpatije i u Rusiji pa evo i u Srbiji. Hrvatskoj će u budućnosti biti potrebno više takvih političara.
Naravno, ja ne navijam za Hrvatsku i smatram da bi ona trebalo da snosi posledice istorijske antisrpske i antiruske politike ali kažem da postoji mogućnost da se opet izvuče. Opet vi opančari trčite pred rudu, a bit će vam plakanja.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 14:44 |
|
|
Bar tom opančaru neće da se zavijori crni barjkak na kući .
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 14:50 |
|
|
Ne brini, znamo mi dobro sa kakvom stokom zločinačkom imamo posla.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:07 |
|
|
Cvećari su se duboko potresli, nadamo sa da će Ujka Džo da ih smiri tako što će da isporuči tovarišu Zelenskom jedan novi paket kok-, ovaj barjaktara, pogreška
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25820 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A što se ološ raskokodakao . Mrska im istina koju Predsjednik izriče.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:14 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Cvećari su se duboko potresli, nadamo sa da će Ujka Džo da ih smiri tako što će da isporuči tovarišu Zelenskom jedan novi paket kok-, ovaj barjaktara, pogreška Mješate terminologiju, HDZ-ovci nisu cvjećari, to su eurofanatici.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:31 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Cvećari su se duboko potresli, nadamo sa da će Ujka Džo da ih smiri... Milanović je javno podržao Ujka Džoa na izborima 2020. protiv Trumpa. Ne znam kako se to uklapa u njegove geopolitičke stavove, a vjerojatno ne zna ni on. Očito je i tada samo lupao, kao i sad...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:36 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Primarijus je napisao/la: Kakvu mi budalu i debila šugavog imamo i koliko nas sramoti hebo majku svoju. Kaže oteto je i ja to podržavam, pa šta to govori onda o tebi i o državi koju predstavljaš ako smatraš da je nešto oteto i to podržavaš majmune i konjino nepotkovana? Pošten čovjek. Nije licjemer.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:40 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
weasel je napisao/la: Kradezeovci se ne skidaju s aparata Fanovi Zločinačke na Sebijinim ventilatorima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 15:41 |
|
|
K..M je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Kakvu mi budalu i debila šugavog imamo i koliko nas sramoti hebo majku svoju. Kaže oteto je i ja to podržavam, pa šta to govori onda o tebi i o državi koju predstavljaš ako smatraš da je nešto oteto i to podržavaš majmune i konjino nepotkovana? Pošten čovjek. Nije licjemer. Kako nije licemjer ako podržava otimačinu slabijem, a dozvoljava je jačem? Ti niti ne znaš što znači licemjer. To je školski primjer licemjerja. I kukavičluka neviđenog. Primjer bezmude šuše kako i rusi sami kažu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 16:02 |
|
|
Primarijus je napisao/la: K..M je napisao/la: Pošten čovjek. Nije licjemer. Kako nije licemjer ako podržava otimačinu slabijem, a dozvoljava je jačem? Ti niti ne znaš što znači licemjer. To je školski primjer licemjerja. I kukavičluka neviđenog. Primjer bezmude šuše kako i rusi sami kažu. Pa to je normalno. Samo budala dozvoljava otimačinu slabijem a zabranjuje jačem.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 16:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25820 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zanimljivo, ovi antimilanovićevci su redovito šutljivi (uz iznimku laganinija) glede njegovog djelovanja i zborenja, ali kad kaže nešto kontra zapadnog narativa glede Ukrajine, e to je crvena crta. Tada kreće dizanje kuke i motike, jer ipak - Ukrajina je to, s tim nema zahebancije. Hebo Hrvatsku i probleme Hrvata.
Izdresirani su maksimalno. Takve je Krleža opisivao u svojim pričama o hrvatskim postrojbama na Karpatima i Galiciji.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 16:15 |
|
|
Dočim ti stojiš na braniku Milanovića i mačom svijetlim braniš.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|