|
|
Stranica: 1188/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 09:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: neman je napisao/la: bezveze uspoređiješ. ja sam poslovno za različite firme odlazio u moskvu i dugo sam poslovao sa njima, znam ih u dušu. mogu reći da danas imam isto mišljenje o njima kao i prie 30 godina, nisam se prevario. oni su za naš zapadni pojam socijalno nekompitabilni Evo ga i ovaj redovito ide u Rusiju. Hajmo svi vi koji redovito idete tamo, dignite 2 prsta, Jesi li ti bio u Rusiji i koliko puta?
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 09:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dane-croatia je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Evo ga i ovaj redovito ide u Rusiju.
Hajmo svi vi koji redovito idete tamo, dignite 2 prsta,
Jesi li ti bio u Rusiji i koliko puta? Ja idem u Rusiju najmanje 5x godišnje, isto kao i drugi na ovome forumu. Baš sam se prekjučer vratio iz Pitera. Kako često ti ideš?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 11:02 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa kako te nije sramota?!
Ovamo si protiv Rusije a 4x godišnje ideš u Rusiju kad je uzeti lovu.
Razočarao si me i kao čovjek i kao LGBT aktivist.
A ti Bobi džaba revnuješ, kao jedna časna sestra... Vraćala se časna sestra vlakom, i u kupeu sretne školsku prijateljicu, extra napucanu i sređenu, minić itd. Baš super izgledaš! - kaže časna frendici... E, draga, da ti ne lažem čime se bavima, ja sam ti elitna kuraba - veli joj frendica. Evo vidiš ovaj kožni mantil na meni, to sam dobila od jednog tipa, upravo idem po novo auto od drugog, od trećeg sam dobila vikendicu... Vratila se časna u svoj župni ured, legla da spava, kad netko kuca oko ponoći... Tko je? - pita ona...Ja sam...Fra Tomo, otvori! - šapće muški glas. Ma m'rš, jeb'le te tvoje bombone!! - dreknu časna Točno. Pitanje je SAMO CIJENE. Svak ima svoj CJENIK za prodaju. Netki su za kikiriki na rasprodaji, tko bušan kurton, dok su drugi EXTRA skupi i ne daju se na diskont ili dampingu.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 11:07 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: K..M je napisao/la: RF=Imperij...carstvo....konglomerat naroda.
Tko Bizant, Dušanovo, Bugarsko, AU...
Kraljevina=NAC DRŽAVA 1 ETNIJE. Oni i ne kriju to, Putin kad kaže Rus misli na Rusijana, a ne Ruskija. I davno je rečeno jasno i glasno, cilj je rast stanovništva, prvenstveno kao rezultat imigracije. Fura se euroazijanstvo i sovjetska nostalgija... Središnji Azijati im daju do znanja da neće bit njihova prćija, javlja se i proturuski osjećaj u Kazahstanu, napadaju se Rusi, a Putin se pravi ćorav i pleše oko njih ko balerina po summitima i dodvorava im se. Solovyov malo ih kritizira, pa se javno ispričava u idućem nastavku. Sjever Kazahstana je ETNIČKI RUSKI....tih 18% tamo žive. Tamo ide transibirski vlak i tračnice....imaju kozmički program...tako da neće ići tako lako. Bude to Ukr 2.0.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 12:32 |
|
|
Eto vidiš @Rutinerr da jesu oslobodili.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 12:50 |
|
|
K..M je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: Oni i ne kriju to, Putin kad kaže Rus misli na Rusijana, a ne Ruskija.
I davno je rečeno jasno i glasno, cilj je rast stanovništva, prvenstveno kao rezultat imigracije.
Fura se euroazijanstvo i sovjetska nostalgija...
Središnji Azijati im daju do znanja da neće bit njihova prćija, javlja se i proturuski osjećaj u Kazahstanu, napadaju se Rusi, a Putin se pravi ćorav i pleše oko njih ko balerina po summitima i dodvorava im se.
Solovyov malo ih kritizira, pa se javno ispričava u idućem nastavku.
Sjever Kazahstana je ETNIČKI RUSKI....tih 18% tamo žive. Tamo ide transibirski vlak i tračnice....imaju kozmički program...tako da neće ići tako lako. Bude to Ukr 2.0. Za 10 godina neće biti ni 2% rusa u Kazahstanu, Kazaci imaju prosječno 3.6 djece po ženi, Ruskinje ispod 1 i sele za Rusiju. U prošlom izbornom ciklusu grdonačelnici svih ruskih gradova n sjeveru su postali Kazaci, i imaju apsolutnu većinu u pokrajinama + najveća čast i želja mladog Kazhstanca je oženiti Ruskinju. Na youtube vido zapisi o mješanim brakovima, muški uvijek kazahstanac, muški Rusi u Rusiju.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 14:31 |
|
|
I jedni i drugi se petljaju kako bi se vojnoindustrijsko-političke elite nastavile bogatiti prodajom oružja, ukratko
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 18:40 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Je li itko od proukrajinaca na temi spreman priznati da su Ukr gubici znacajno veci od ruskih, iako se brane? I ako da, za koliko su veci?
Jednostavno pitanje na kojem ce se vidit sva infantilnost nekih Bonus: je li vrijedilo? mi priznat? šta smo mi sanitet? nemoj bit jadan kao onaj agintakos! niti znamo gubitke jednih niti drugih to su vojne tajne.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 18:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: kakava vi glupa uvjerenja imate, nevjerojatno. sve te yugo generacije su glupe ko ***
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 19:33 |
|
|
Rusi su takve ba-lijetine kad bolje pogledam
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 19:57 |
|
|
Ja govorim univerzalno a ne o pojedinim slucajevima :)
Ili ces ti rec da je to vecina ameriknaca ,da su bedniji od rusa?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 20:01 |
|
|
Hajde nemojte i ovu temu zasrati zapadnim ludilom. :)
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 20:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Hajde nemojte i ovu temu zasrati zapadnim ludilom. :) Slažem se sa Bobom
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 23:53 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Nvjerojatna je količina licemjerja od ovih hrvatskih domoljuba, kako seru po ukrajincima i pričaju o njima kao što su srbi pričali o hrvatima, a ukrajinci nam nikad ništa nažao nisu učinili, nego samo dobro. https://www.youtube.com/watch?v=Uii5O5HpkegNisu ni Rusi. Ali zato jesu Turci i gotovo svi zapadnjaci, koji sada vode ukrajinsku politiku. Povijesno gledano, Rusi su nam bilo daleko manje zlo od onih koje danas nazivamo NATO "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima", "strateškim saveznicima").
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 23:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 23:56 |
|
|
Taj lik je totalno zagorio, Eminencija mislim, ili što bi on rekao - Enimcija
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 02:02 |
|
|
tucepi je napisao/la: K..M je napisao/la: Sjever Kazahstana je ETNIČKI RUSKI....tih 18% tamo žive.
Tamo ide transibirski vlak i tračnice....imaju kozmički program...tako da neće ići tako lako. Bude to Ukr 2.0. Za 10 godina neće biti ni 2% rusa u Kazahstanu, Kazaci imaju prosječno 3.6 djece po ženi, Ruskinje ispod 1 i sele za Rusiju. U prošlom izbornom ciklusu grdonačelnici svih ruskih gradova n sjeveru su postali Kazaci, i imaju apsolutnu većinu u pokrajinama + najveća čast i želja mladog Kazhstanca je oženiti Ruskinju. Na youtube vido zapisi o mješanim brakovima, muški uvijek kazahstanac, muški Rusi u Rusiju. Možda.... Možda NE BUDE Kazahstan u ovim granicama. Staljin je 36 ili 38.me NEPOTREBNO CRTO GRANICE. Moguće zbog izbora za vrh partije da kooptira njegove pristaše i poltrone. Kontra reakcionara možda iz Ukr.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 02:06 |
|
|
U suštini ne znam šta bi ijedan Hrvat imao protiv Rusa, osim onih koji ih vežu za Srbe Mislim hvala im što smatraju da smo toliko bitni, ali nažalost nismo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 09:11 |
|
|
Šta vi onda imate kontra Ukrajinaca?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 13:43 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: U Ukrajini se brani ne samo Ukrajina nego i cijela EU uključujući i Hrvatsku. Tko to dosad nije shvatio neće ni shvatiti. Od koga se brani Hrvatska u Ukrajini? Od koga strepi? Od onih kojima je trebalo pola godine da zauzmu Soledar? Jesi ti popio nešto jutros?
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 16:31 |
|
|
Nisam mislio samo na oružani napad, mada ni to ne isključujem od strane ruskih i posebice proruskih elemenata kojih u neposrednom susjedstvu ne nedostaje u slučaju ruske pobjede, nadalje ruska pobjeda ne bi odgovarala hrvatskim interesima u BiH. Mislio sam prije svega na obranu od ruskih ideala i svega što Rusija predstavlja i simbolizira. Znači ne želim širenje pravoslavlja, društvenih nejednakosti i siromaštva, korupcije i nepotizma, despocije i diktature, promiskuiteta, prekomjerne izvaneuropske imigracije, promiskuiteta, alkoholizma i AIDS-a.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 23:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nagradna igra za simaptizere Kijeva. Gdje su nestali svi oni tenkovi donirani Kijevu prošle godine ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 23:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Nagradna igra za simaptizere Kijeva. Gdje su nestali svi oni tenkovi donirani Kijevu prošle godine ? Oni koje su im rusi donirali tijekom velikodušnog povlačenja?
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 sij 2023, 23:46 |
|
|
Cijela Moskva je čečenska. Čečeni dilaju drogu, glavni su u prostituciji, maloljetnička prostitucija. I policija im nesmije apsolutno ništa, građevinska mafija, restorani..sve čečeni..reketarenje Svaki čečen usred Moskve bez problema može silovati bilo koju ruskinju… Za njih su Ruskinje kurabe
Akhmat SILA
Ova tu se nešto uzjogunila, jer je kao popularna…
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 00:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Fake news. TV kanal je brzo dematirao. Jadni ste.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|