|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 198 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 21:53 |
|
|
Hoće li ikad prestati Aleksijevo parničenje sa pojedincima, bez kraja i konca.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 21:56 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Hoće li ikad prestati Aleksijevo parničenje sa pojedincima, bez kraja i konca. Oce li prestati tvoje zabdanje nosa u to? Mislim, ako ti vec smeta iz nekog razloga...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 21:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Hoće li ikad prestati Aleksijevo parničenje sa pojedincima, bez kraja i konca. Oce li prestati tvoje zabdanje nosa u to? Mislim, ako ti vec smeta iz nekog razloga... Da, smeta mi. Privatizuješ sve teme.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 21:58 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Oce li prestati tvoje zabdanje nosa u to? Mislim, ako ti vec smeta iz nekog razloga...
Da, smeta mi. Privatizuješ sve teme. Koje teme? Ova koja je namenjena za to? I gore na primedbama, koje su takodje namenjene za to? Evo, ako si upoznata sa ovim slucajem, kako ti predlazes da se razresi? Da skratimo parnicenje.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 21:59 |
|
|
A ne znam. Kako se to meni ne dešava, samo tebi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:01 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: A ne znam. Kako se to meni ne dešava, samo tebi. Pa ako ne znas i ako ti se ne desava, onda ne smetaj onome kome se desava i ko zna...
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:03 |
|
|
U čemu smetam, majke ti. Ometam ti svađu?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Evo da se ja nadovežem.Nije za tebe šteta što si otišo preko bare, prava je šteta što te amiđini mudžahedini nisu skratili za glavu.Ja im prvi uopšte ne bi zamijerio. Znam. Ti si ipak iz partizansko - ustaskog miljea. U tradiciji vam je takav odnos prema Srbima. Uvelike podsjećaš na svog idola u zadnjim danima života. https://images.app.goo.gl/L42atZeKJpVdxCzy6
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:04 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: U čemu smetam, majke ti. Ometam ti svađu? Ometas "parnicu" koja treba da dovede do neke pravde.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Znam. Ti si ipak iz partizansko - ustaskog miljea. U tradiciji vam je takav odnos prema Srbima.
Uvelike podsjećaš na svog idola u zadnjim danima života. https://images.app.goo.gl/L42atZeKJpVdxCzy6Sta mislis o predlogu da se otvori Podforum za glupe? Da se radi IQ test kao prijemni ispit. Mislim da bi ti tu bio dobar modarator.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Uvelike podsjećaš na svog idola u zadnjim danima života. https://images.app.goo.gl/L42atZeKJpVdxCzy6Sta mislis o predlogu da se otvori Podforum za glupe? Da se radi IQ test kao prijemni ispit. Mislim da bi ti tu bio dobar modarator. To ti predlažeš novi podforum za sebe ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sta mislis o predlogu da se otvori Podforum za glupe? Da se radi IQ test kao prijemni ispit. Mislim da bi ti tu bio dobar modarator. To ti predlažeš novi podforum za sebe ? Ako si tako shvatio, onda si vec dobar kandidat za druga clana.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: To ti predlažeš novi podforum za sebe ? Ako si tako shvatio, onda si vec dobar kandidat za druga clana. Nisam samo ja shvatio,nego i većina na forumu da si glup i dosadan.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 02 vel 2023, 22:26 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ako si tako shvatio, onda si vec dobar kandidat za druga clana. Nisam samo ja shvatio,nego i većina na forumu da si glup i dosadan. Pa vidi "genije"... Ko se jos lepi za glupog i dosadnog? Npr. ti! Zasto si ovde dosao da me nesto prozivas ako sam ti glup i dosadan. Ti i ja smo se upoznali tako sto si se ti uz Sesino liderstvo zalepio za mene i poceo da me prozivas. Danima nisam znao ni ko si ni sta si ni sta oces od mene.... Pusti mene dosadnog, idi bavi se necim interesantnim. Ja npr. mislim da bi tvoj doprinos temi "Preporuke knjiga za citanje" bio neprocenjiv.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 13:14 |
|
|
Koja sam ja budala, jbt. Ja se trudim da se vrati, otvaram anketu, stajem otvoreno na njegovu stranu, a on ni da pogleda u mom pravcu. E, pa nećemo tako više, no, no. Novovrijeme, jedva čekam da ti istekne ban. Tražim pomilovanje. Otvorićemo zajedno podforum: Za šikaniranje Aleksija!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 13:36 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Koja sam ja budala, jbt. Ja se trudim da se vrati, otvaram anketu, stajem otvoreno na njegovu stranu, a on ni da pogleda u mom pravcu. E, pa nećemo tako više, no, no. Novovrijeme, jedva čekam da ti istekne ban. Tražim pomilovanje. Otvorićemo zajedno podforum: Za šikaniranje Aleksija! Evo, izrazavam slaganje sa prvom recenicom u ovom tvom upisu. Zadovoljna?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 13:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Koja sam ja budala, jbt. Ja se trudim da se vrati, otvaram anketu, stajem otvoreno na njegovu stranu, a on ni da pogleda u mom pravcu. E, pa nećemo tako više, no, no. Novovrijeme, jedva čekam da ti istekne ban. Tražim pomilovanje. Otvorićemo zajedno podforum: Za šikaniranje Aleksija! Evo, izrazavam slaganje sa prvom recenicom u ovom tvom upisu. Zadovoljna? Piše mi Novovrijeme iz Banovića, kaže pozdravi Aleksiju i familiju mu. Eto, ja prenijela poruku.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 13:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Evo, izrazavam slaganje sa prvom recenicom u ovom tvom upisu. Zadovoljna? Piše mi Novovrijeme iz Banovića, kaže pozdravi Aleksiju i familiju mu. Eto, ja prenijela poruku. Sve si rekla... Lapo-lapo je napisao/la: Koja sam ja budala, jbt.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 13:57 |
|
|
A jesi i karakter...??? Odlazim s foruma, ja ili Novovrijeme, ovo nema smisla, ne vraćam se.... Koliko si izdržao? Tri dana? Jado jadni. A što imaš svoje ,,on,,!? Pljuc.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 14:08 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: A jesi i karakter...??? Odlazim s foruma, ja ili Novovrijeme, ovo nema smisla, ne vraćam se.... Koliko si izdržao? Tri dana? Jado jadni. A što imaš svoje ,,on,,!? Pljuc. novovrijeme je napisao/la: Ok. Ako voliš da te neko odjebava samo me simpatiši. Nisam ti ja kriv sto nemas srece u ljubavi.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 14:21 |
|
|
Aleksije, ovo je inače moj omiljeni glumac. Zaboravila sam kako se ono zove? Antonije?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 14:21 |
|
|
Lapo mlada i naivna.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 14:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo mlada i naivna. Jok, eto ti si tako hitar, kao da si krepao lani. Kako si Kvaka?
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 14:25 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Aco nam se očekivano vratio.
Al' neka ga može se sa njim ozbiljno diskutirati, koliko god on mene ne može smislit, a ja njega još manje.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Peticija za povratak Aleksije i uklanjanje Novovremena Postano: 03 vel 2023, 14:26 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Lapo mlada i naivna. Jok, eto ti si tako hitar, kao da si krepao lani. Kako si Kvaka? Evo super, upravo usavršavam S-ove na stazi na Kupresu. Kako tamo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|