|
|
Stranica: 1190/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 16:58 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa naravno da jesi kriv čim se nisi odrekao takvih predaka . Jesi se ti odrekao svojih?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 17:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: A pre toga bili Handžarci .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 17:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Mar-kan je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa naravno da jesi kriv čim se nisi odrekao takvih predaka . Jesi se ti odrekao svojih? Zašto bi kada moji nisu bili u zločinačkim formacijama. Deda mi je bio u partizanima.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 17:03 |
|
|
storarare je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jesi se ti odrekao svojih? Zašto bi kada moji nisu bili u zločinačkim formacijama. Deda mi je bio u partizanima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 18:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tako interesantan rat a vi neke dosadne gluposti pišete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 00:06 |
|
|
storarare je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jesi se ti odrekao svojih? Zašto bi kada moji nisu bili u zločinačkim formacijama. Deda mi je bio u partizanima. To je za nas zločinačka formacija
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 03:12 |
|
|
I za nas Cetnike su Partizani zlocinacka antisrpska formacija
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 13:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10032 Lokacija: Banja Luka
|
Analitičari Liana Fiks i Majkl Kimidž za “Forin afers” iznose mišljenje da se čini da Rusija ide prema porazu, ali da je neizvesno kakve će to posledice imati. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=02&dd=01&nav_category=78&nav_id=2282804Bla, bla, bla, bla.... PS. Ništa , pa ni ''bla, bla '' , neće zaustaviti promjenu svjetskog poretka i kraj ere zapadnog blagostanja, prvenstveno zasnovanog na pljački i otimanju . Prošla baka s kolačima .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 14:16 |
|
|
Ne znam jesam li samo ja tog mišljenja ali dvije činjenice mi paraju oči posljednih sedmica. 1. Ukrajinci ali i Zapad mnogo manje eksponiraju ono što dobijaju/šalju od pomoći. Mnogo manje detaljisanja ili mozda griješim 2. Ukrajnici mnogo, mnogo manje paničare o potencijalnim padovima teritorije
Kada je prvo zapažanje u pitanju moguće da žele faktor iznenađenja a usko je vezano je to što sigurno u miru i tajnosti pripremaju novu veliku akciju. Što se drugog tiče imam osjećaj da su puno bolje uvezani nego u prvim danima/sedmicama rata i da mnogo jasnije vide namjere i kretanja ruske strane. Međutim Rusija sada ima mnogo više vojnika na frontu pa kznenađuje ta "smirenost" Ukrajine.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 16:37 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Ne znam jesam li samo ja tog mišljenja ali dvije činjenice mi paraju oči posljednih sedmica. 1. Ukrajinci ali i Zapad mnogo manje eksponiraju ono što dobijaju/šalju od pomoći. Mnogo manje detaljisanja ili mozda griješim 2. Ukrajnici mnogo, mnogo manje paničare o potencijalnim padovima teritorije
Kada je prvo zapažanje u pitanju moguće da žele faktor iznenađenja a usko je vezano je to što sigurno u miru i tajnosti pripremaju novu veliku akciju. Što se drugog tiče imam osjećaj da su puno bolje uvezani nego u prvim danima/sedmicama rata i da mnogo jasnije vide namjere i kretanja ruske strane. Međutim Rusija sada ima mnogo više vojnika na frontu pa kznenađuje ta "smirenost" Ukrajine. Pod broj 1 mislim da si u krivu i dalje se na sva zvona razglasuje vojna pomoć Ukrajini. Nove ukrajinske vojne akcije se pripremaju. Zapad i Rusi špekuliraju da će Ukri krenuti prema Melitopolju i podijeliti Ruse na dva dijela, naravno mogući su veći napadi negdje dalje. Pod broj 2 Ukri su sad spremniji, organiziraniji, iskusniji, i bolje opremljeni i naoružani nego na početku rata. Rusi su sad nešto brojniji na bojištu nego prije, no i dalje ih je manje od Ukra, a da bi mogli razmišljati o slamanju Ukra moraju biti barem tri puta brojniji. Ako Ukra na terenu ima između 400-500 tisuća Rusa bi moralo biti minimalno 1.2-1.5 milijuna da bi predstavljali realnu opasnost za Ukre.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 18:07 |
|
|
Procjene su njemačkih analitičara da u ukrajinskom dijelu Ukrajine ima cca 25 miliona ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 18:11 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Procjene su njemačkih analitičara da u ukrajinskom dijelu Ukrajine ima cca 25 miliona ljudi. od čega ima oko 7-8 milijuna mlađih od 45 godina.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 18:15 |
|
|
divizija je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Procjene su njemačkih analitičara da u ukrajinskom dijelu Ukrajine ima cca 25 miliona ljudi. od čega ima oko 7-8 milijuna mlađih od 45 godina. To bi bilo vojno sposobno stanovništvo i sad od tog broja treba maknuti djecu i većinu žena + nelojalno stanovništvo i ove što bježe od vojne obaveze i dobije se maksimalan broj vojnika.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 21:21 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Koliko je srba trenutno u Ukrajini? Koliko ih je šehidilo?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 21:55 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Ne znam jesam li samo ja tog mišljenja ali dvije činjenice mi paraju oči posljednih sedmica. 1. Ukrajinci ali i Zapad mnogo manje eksponiraju ono što dobijaju/šalju od pomoći. Mnogo manje detaljisanja ili mozda griješim 2. Ukrajnici mnogo, mnogo manje paničare o potencijalnim padovima teritorije
Kada je prvo zapažanje u pitanju moguće da žele faktor iznenađenja a usko je vezano je to što sigurno u miru i tajnosti pripremaju novu veliku akciju. Što se drugog tiče imam osjećaj da su puno bolje uvezani nego u prvim danima/sedmicama rata i da mnogo jasnije vide namjere i kretanja ruske strane. Međutim Rusija sada ima mnogo više vojnika na frontu pa kznenađuje ta "smirenost" Ukrajine. Neiznenađuje :) To su tek unovaceni netrenirani rusici,topovsko meso.Rusija nikad nece biti jaca nego prvi dan kad je napala a ukraina je sve jaca i jaca.Evo i avione f-16/18 ce dobit.Mislim znam da su ih odjebali ali to je uobicajeni postupak. Imace ukrainci bolje avione nego rusi Rusi ratuju armatama i Suhojima seste generacije.To su metafizickem isticne pojave koje samo pravoslani srbi i rusi mogu detektirati osjetilima Za sve ostale su nevidljivi,sumnja se u njihovo postojanje.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 22:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39694 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Uskoro očekujem holivudske filmove u stilu partizanskih u kojima Andrij kosi Ruse ko Bata Nijemce. Mali vodonoša Volodomir vođa slobodnog svijeta, sad nisam siguran tko je na drogama ovaj ili Wagnerovci.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 22:47 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
i_jopet je napisao/la: Procjene su njemačkih analitičara da u ukrajinskom dijelu Ukrajine ima cca 25 miliona ljudi. Pukovnik Daglas Mek Gregor procjenjuje od 18 -22 milijuna.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 23:03 |
|
|
Citas ove satro citate razgovora, koji neopisivo vonjaju na mastu novinarcica propagandista koji u svojoj glavi dumaju kako bi taj zeljeni razgovor trebao da zvuci.
Inzenjer... visoko zvanje, ali i takav nema postenog posla u Rusiji, pa mora dilovati gudru... skrivena poruka, svako ko vredi tamo je na margini toliko da je primoran na najgore stvari.
Zamisljam te niskog cela kojima je ovo namenjeno kako citaju i slade se... ubedjeni da su moralno ispravni i podrzavaju borbu dobra protiv zla, u ocekivanju konacnog pada Mordora...a ustvari kusaju pomije sa svedskog stola koje se peku u nekoj fancy redakciji 58. sprata staklene kule u Cemeriki.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 23:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Uskoro očekujem holivudske filmove u stilu partizanskih u kojima Andrij kosi Ruse ko Bata Nijemce. Mali vodonoša Volodomir vođa slobodnog svijeta, sad nisam siguran tko je na drogama ovaj ili Wagnerovci. Kose. Ali pt raketama...snimak je gadan. 18+ https://twitter.com/Milan8662/status/16 ... 3550182400
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 23:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: daramo je napisao/la: Uskoro očekujem holivudske filmove u stilu partizanskih u kojima Andrij kosi Ruse ko Bata Nijemce. Mali vodonoša Volodomir vođa slobodnog svijeta, sad nisam siguran tko je na drogama ovaj ili Wagnerovci. Kose. Ali pt raketama...snimak je gadan. 18+ https://twitter.com/Milan8662/status/16 ... 3550182400Najgadnija je ova muzika koju samo nekrofili i psihopate mogu nakaciti na ovakav klip.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 vel 2023, 00:01 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Najgadnija je ova muzika koju samo nekrofili i psihopate mogu nakaciti na ovakav klip. To se slažem. Brutalnost strašna. Rat u svom pravom izdanju i manifestaciji iskonskog zla.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 vel 2023, 16:01 |
|
|
Rusi unistili veci broj ukrajinskih MiG-29 i Su-25 napadom na vojni aerodrom.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 vel 2023, 16:04 |
|
|
Koje će plakanje i panika bit kad Ukrajinci opet krenu sa ofenzivama, nakon što se rusi sad opet istroše. Ukrajinci sad samo čekaju taj veliki udar koji će nedvojbeno uslijedit.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Zanar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 vel 2023, 16:39 |
|
|
Još mjesec dana i zima je gotova, nema više ruskog ucjenjivanja plinom cijele Europe niti uništavanja elektrana. Ova zima je bila najveća nada Rusije, Europa će također lakše reagirati jer smo se okrenuli od Rusa i privikavamo se polako na poskupljenja.
što se tiče Balkana: Očekujem osvetu Srbiji, ekonomski i politički napad nakon kraha Rusije. Nadam se kako ćemo mi iizvući neke koristi. Nadam se kako SOA financira Dveri, Obradovića i slične kako Vučiću nebi palo na pamet uvesti sankcije Rusiji. Očekujem građanski rat u Srbiji nakon što Srbija uvede sankcije Rusiji i prizna Kosovo
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 vel 2023, 16:57 |
|
|
Zanar je napisao/la: Još mjesec dana i zima je gotova, nema više ruskog ucjenjivanja plinom cijele Europe niti uništavanja elektrana. Ova zima je bila najveća nada Rusije, Europa će također lakše reagirati jer smo se okrenuli od Rusa i privikavamo se polako na poskupljenja.
što se tiče Balkana: Očekujem osvetu Srbiji, ekonomski i politički napad nakon kraha Rusije. Nadam se kako ćemo mi iizvući neke koristi. Nadam se kako SOA financira Dveri, Obradovića i slične kako Vučiću nebi palo na pamet uvesti sankcije Rusiji. Očekujem građanski rat u Srbiji nakon što Srbija uvede sankcije Rusiji i prizna Kosovo Pa nema ucjene plinom odavno. Europa placa skup plin i to je to. Ovu su zimu prezivjeli i ustjedjeli radi relativno blage zime kako ce drugu pitanje je. Svabe su objavile da imaju relativno jos uvjek pune rezervoare pa se sada vise ne mora "stediti" kako su pozivali na pocetku zime. Ali je cinjenica da su ove rezerve napunili ruskim plinom. Cime ce i kako napuniti rezerve dogodine? Ruskim plinom preko Turske? Premalo stize. Ukapljenim plinom? malomorgen Plin igra i igrat ce ulogu u EU, a posebno u Njemackom gospodarstvu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|