HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 pro 2024, 08:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 619 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Evrovizija 2022.
PostPostano: 12 vel 2023, 19:48 

Ovo što je kazao Vitasović je najbliže istini.

I mi konja za cirkus imamo - kaže Vitasović.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 19:57 

bura je napisao/la:
Prognoziram da će Ukrajina biti druga ili treća.
Dno dna. Kao i prošle godine.

..inače ne pratim euroviziju al prošlogodišnja pisma ukrajine je bila super često je na radiju nisam ni zna da je to pobjednička pisma dok mi jedan frend nije reka..odlična stvar..

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 19:58 

novovrijeme je napisao/la:
bura je napisao/la:

:palacgore:

Oće ko što je Rambo Amadeus napravio rusvaj pa ispao veća budala nego što je bio.

Kad neko ne zna ni pjevati ni napisati pjesmu onda sebe pokušava predstaviti "umjetnikom koje kog fol treba razumjeti" neki veliki dr mr a ustvari ništa.

..drž se ti cece.. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 20:10 

..Nnego kako je Jovan Živadinović Džipsi proša tako dobro na srpskoj pesmi eurovizije... :sega :sega :sega

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 20:41 

laganini je napisao/la:
bura je napisao/la:
Prognoziram da će Ukrajina biti druga ili treća.
Dno dna. Kao i prošle godine.

..inače ne pratim euroviziju al prošlogodišnja pisma ukrajine je bila super često je na radiju nisam ni zna da je to pobjednička pisma dok mi jedan frend nije reka..odlična stvar..

Jedina pjesma koja je ostavila svjetski trag je United Europe-Toto Cotugno.
Evo ja se ne mogu sjetiti pjesme od Ukrajine, od prošle godine. Znam samo da su se nešto kreveljili.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 20:55 

bura je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Jedina pjesma koja je ostavila svjetski trag je United Europe-Toto Cotugno.
Evo ja se ne mogu sjetiti pjesme od Ukrajine, od prošle godine. Znam samo da su se nešto kreveljili.

Ma sjećaš se sigurno Verke Surdočke. Oni su stvarno bili najbolji te godine ali ne pobjediše.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 21:03 

Ne sjećam... Koja je ovo godina bila?
Prvi put čujem ovu pjesmu.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 21:08 

bura je napisao/la:
Ne sjećam... Koja je ovo godina bila?
Prvi put čujem ovu pjesmu.

Ajojj.

2007. One godine kad je pobijedila Srbija sa Molitvom.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 21:19 

Ma jok.
Sjećam se samo onih manijaka iz skandinavije, kad je Hari bio drugi, ali se ne sjećam njihove sumanute pjesme.
Od tad do Konstrakte bukvalno imam amneziju.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 22:06 

Objašnjenje haramove super pjesmice

Citat:
"ŠČ ( ruski Щ) pjesma Let3 o putinovskoj ('Majci') Rusiji, najprimjereniji je estetsko-glazbeni hrvatski odgovor za pjesmu Eurovizije na tekuću rusku agresiju. Pa da malo dešifriramo tekst. 'Mama' se stalno ponavlja u pjesmi: 'Mama kupila traktora, Mama ljubila morona' … 'Mama' kao Majka Rusija, a Белару́с (Bjelorus) je inače model traktora… Majka Rusija (pod)kupila Traktor (Bjelorusiju) iz koje je također pokrenuta agresija, i iz koje se zlo također širi (slično godinama 'kupuju' koga god mogu … Inače, Putin je nedavno dobio od Lukašenka traktor za rođendan). Ukratko, Majka Rusija voli morona - Putina - malog krokodilskog psihopata, koji prijeti armagedonom, zbog kojeg mali čovjek odlazi u rat. Tako to otprilike lirski vide Let3, jedini na hrvatskoj sceni koji su na simboličko-sarkastičan način opjevali rusku agresiju koja oblikuje sudbinu Europe. Nedavno, u jednom od intervjua, kad su se pojavili u TV studiju s raketama na kojima je pisalo 'Lenjin', izjavili su da je Putin 'primjer bahatluka koji misli da je planeta njegova igračka'. Tako govori band s lijevog spektra dok mnogi drugi šute! A što se tiče ostalih pjesama, uglavnom prilično isprazne i izlizane jadikovke o ljubavnim patnjama…a za to je bolje otvoriti 'Patnje mladog Werthera'"

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 22:11 

..mrle svaka čast..gledacu euroviziju nakon puno godina..čak i ljevičari u hr kuže sto je ispravno samo glupa desnica tone u blato..

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 22:42 

Po anketi yutarnjeg većini od 53% se pjesma ne sviđa na uzorku od skoro 19 000 glasova.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2023, 22:48 

..moram priznat da je sam nisam kuznio u potpunosti al sad svaka čast let 3..

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 00:49 

Mogli bi Letovci lako dovesti Eurosong u Hrvatsku dogodine.

Treba odmah uplaćivati na njihovu pobjedu,dok nije pao koeficijent.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 12:01 

daramo je napisao/la:
Zaista prave legende moraju biti u trendu i na Euroviziji izrugivati Ruse, to je sada prihvatljiv trend, pa baš dobro da na pozornicu iskače Lenjin s raketama.
Ali eto očito ti nije jasna asocijacija na Rusiju koja prijeti Europi nuklearkama.

Pa kazem da mi je bezze ta asocijacija tj. message. Matori pokusavaju da usicare na foru trenutne propagande. Hajd stisni muda pa se zajebaji na racun one krtakokose kurave iz Brisela cije mi se i ime gadi izgovoriti.. (al onda, vidis, nebi bili na sranju od evrovizije)

Ali ne ocekujem od umjetnika da izigravaju geostratege i historicare ili sta vec ne. Njihova kritika moze slobodno biti i plitka.

Ipak postujem LET 3 kao bend koji je jos Jugoslavijom "haro" na poprilicno originalan nacin (nemamo mi mnogo originala, oni, Rambo, Stulic, su neki od njih. A i EKV i neki drugi manje poznati..npr. Satan Panonski, Damir Avdic, tuzlanski bend Rupa u Zidu itd.).

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 12:03 

Haram je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Zaista prave legende moraju biti u trendu i na Euroviziji izrugivati Ruse, to je sada prihvatljiv trend, pa baš dobro da na pozornicu iskače Lenjin s raketama.
Ali eto očito ti nije jasna asocijacija na Rusiju koja prijeti Europi nuklearkama.

Pa kazem da mi je bezze ta asocijacija tj. message. Matori pokusavaju da usicare na foru trenutne propagande.

Ali ne ocekujem od umjetnika da izigravaju geostratege i historicare ili sta vec ne. Njihova kritika moze slobodno biti i plitka.

Ipak postujem LET 3 kao bend koji je jos Jugoslavijom "haro" na poprilicno originalan nacin (nemamo mi mnogo originala, oni, Rambo, Stulic, su neki od njih. A i EKV i neki drugi manje poznati..npr. Satam Panonski, Damir Avdic, tuzlanski bend Rupa u Zidu itd.).

Nemate vi ni jedan.
To sve što si nabrojao su srpski i hrvatski bendovi.

Jedino eto ta "Rupa u zidu" za koju je ćula samo tvoja mahala. =))

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 12:08 

daramo je napisao/la:
Objašnjenje haramove super pjesmice

Citat:
"ŠČ ( ruski Щ) pjesma Let3 o putinovskoj ('Majci') Rusiji, najprimjereniji je estetsko-glazbeni hrvatski odgovor za pjesmu Eurovizije na tekuću rusku agresiju. Pa da malo dešifriramo tekst. 'Mama' se stalno ponavlja u pjesmi: 'Mama kupila traktora, Mama ljubila morona' … 'Mama' kao Majka Rusija, a Белару́с (Bjelorus) je inače model traktora… Majka Rusija (pod)kupila Traktor (Bjelorusiju) iz koje je također pokrenuta agresija, i iz koje se zlo također širi (slično godinama 'kupuju' koga god mogu … Inače, Putin je nedavno dobio od Lukašenka traktor za rođendan). Ukratko, Majka Rusija voli morona - Putina - malog krokodilskog psihopata, koji prijeti armagedonom, zbog kojeg mali čovjek odlazi u rat. Tako to otprilike lirski vide Let3, jedini na hrvatskoj sceni koji su na simboličko-sarkastičan način opjevali rusku agresiju koja oblikuje sudbinu Europe. Nedavno, u jednom od intervjua, kad su se pojavili u TV studiju s raketama na kojima je pisalo 'Lenjin', izjavili su da je Putin 'primjer bahatluka koji misli da je planeta njegova igračka'. Tako govori band s lijevog spektra dok mnogi drugi šute! A što se tiče ostalih pjesama, uglavnom prilično isprazne i izlizane jadikovke o ljubavnim patnjama…a za to je bolje otvoriti 'Patnje mladog Werthera'"

Pa bog ti dao, nisam ja moron kao 90 posto foruma. Ne moras meni objasnjavati ocigledno - bavim se muzikom od svoje 15. godine na svakorazne nacine, pjesmu sam skuzio nakon pola minute.

I rekao sam odmah da mi se ne svidja to sto LET 3 - koji nikad nije isao putem koji zacrta mainstream - sad izigrava konformiste. Jbg. ne znam, mozda tako i razmisljaju.. Ali to ih ne cini manjim legendama. Kad bi po stavu o Ukrajini, moro bi tri cetvrtine Hrvatske pogasiti. Ako lazem ja, ne laze HRT. Valjda.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:06 

..mrle i prle su se narugali s kepecom iako iskreno to nisam ocekiva time su dokazali da imaju poruku da imaju koncept..smrt komunizmu i njihovim isprdcima tj našoj desnici izmedju ostalog.. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:15 

laganini je napisao/la:
..mrle i prle su se narugali s kepecom iako iskreno to nisam ocekiva time su dokazali da imaju poruku da imaju koncept..smrt komunizmu i njihovim isprdcima tj našoj desnici izmedju ostalog.. :zubati

:eek

Što ste vi Muslimani tako pukli?
Kakvo je sad dešavanje?
Na sve strane od vas neke prijetnje, prosipanje žuči, vatra? Smešni ste alaham. =))

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:17 

laganini je napisao/la:

Kakvo je sad dešavanje?
Na sve strane od vas neke prijetnje, prosipanje žuči, vatra? Smešni ste alaham. =))

Ko ide iz tzv.države? Ili imate neko svoje takmičenje?
Guslanje Romanija 2023.?

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:20 

laganini je napisao/la:

Kakvo je sad dešavanje?

..nego jel dodika predstavlja onaj Rom gej .. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:22 

Rutinerr je napisao/la:

Kakvo je sad dešavanje?

Ko ide iz tzv.države? Ili imate neko svoje takmičenje?
Guslanje Romanija 2023.?

A ko ide iz Bosne?
Gdje vam je raspala tvorevina na Evroviziji?
I morate li vas 2 Muslimana svaku temu pokvariti?

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:28 

Neovisni umjetnici dok ne pokazu da nisu neovisni umjetnici nego obicna sotonisticka grupa debila.

Ovakvi Tita drze na zidu, a inace su alergicni na diktatore.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:34 

crni_bombarder je napisao/la:
Neovisni umjetnici dok ne pokazu da nisu neovisni umjetnici nego obicna sotonisticka grupa debila.

Ovakvi Tita drze na zidu, a inace su alergicni na diktatore.

:zubati

Vrh

PostPostano: 13 vel 2023, 14:34 

A je, sad kad su malo rastumačili svoj perfomans moram priznati da su me malo razočarali. Ali ne previše.

Onaj lik sa NJINLE je daklem LENJIN, a ŠČ je "Z"

Na stranu što su oni shupci, oduvjek su bili, to nije smetalo da budu simpatični shupci, ali malo su sada pretjerali sa površnošću i plitkošću. Umjesto univerzalne antiratne i antimilitarističke pjesme oni su napravili jednostrani dnevnopolitičku uradak, doduše simpatičan, ali...

Možda još nije kasno da se neke stvari poprave u nastupu kako bi se isti bar donekle izdigao iz te patetike.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 619 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: