|
|
Stranica: 11/54.
|
[ 1326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 31 pro 2022, 11:21 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Poželimo u novoj 2023. godini puno zdravlja, uspjeha i sreće Vladimiru Putinu i cijeloj Rusiji, a osobito ruskoj vojsci. Puno sreće u daljnjem granatiranju ukrajine, ubijanju civila i krvavom osvajanju tuđe države. Uraaaa! 
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 01 sij 2023, 18:31 |
|
|
Šok u Moskvi! Bliski Putinov pulen pronađen mrtav: ‘Bio je njegov ‘čovjek-raketa‘, a onda ga je bacio u tamnicu!‘ Vladimir Nesterov novi je visoki ruski dužnosnik koji je umro, svega nekoliko dana nakon što je bivši kremaljski general pronađen mrtav Čovjek koji je učinio snove ruskog predsjednika Vladimira Putina o istraživanju svemira mogućim, preminuo je u 74. godini. Vladimir Nesterov, posljednja je osoba pripadnica ruske elite i čak četvrti dužnosnik za kojeg je objavljeno da je preminuo u nekoliko dana, kako prenosi Daily Mail. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... Vv7yh7xAKJ
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 01 sij 2023, 18:44 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 11:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Primarijus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Poželimo u novoj 2023. godini puno zdravlja, uspjeha i sreće Vladimiru Putinu i cijeloj Rusiji, a osobito ruskoj vojsci. Puno sreće u daljnjem granatiranju ukrajine, ubijanju civila i krvavom osvajanju tuđe države. Uraaaa!  Manje sreće imali su oni u Donbasu koje ukrajinci već 9 godina neprestano granatiraju……….naravno samo vojne ciljeve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 01 sij 2023, 20:15 |
|
|
Putinov maser bježi i traži stan u Zagrebu? Evo tko je misteriozni Rus koji zna tajne Kremlja i ima naše državljanstvo Gološčapov, pored ruskog, ima i hrvatsko državljanstvo, a vijest o njegovu kratkom pojavljivanju u Zagrebu dolazi nakon što su neki engleski, američki i neovisni ruski mediji u egzilu objavili da je njegov sin, Dmitrij Gološčapov, ljetos poginuo pod nejasnim okolnostima, i to par dana nakon što su istražitelji počeli pretraživati poslovanje poduzeća s kojima su otac i sin Gološčapov bili povezani u prošlosti. Putinov maser, Konstantin Gološčapov, tajnoviti Rus s višedesetljetnim bliskim vezama s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i poglavarom Ruske pravoslavne crkve Kirilom, prije otprilike dva mjeseca posjetio je Hrvatsku, navodno sa željom da kupi stan u Zagrebu, doznajemo od upućenog izvora. Gološčapov, pored ruskog, ima i hrvatsko državljanstvo, a vijest o njegovu kratkom pojavljivanju u Zagrebu dolazi nakon što su neki engleski, američki i neovisni ruski mediji u egzilu objavili da je njegov sin, Dmitrij Gološčapov, ljetos poginuo pod nejasnim okolnostima, i to par dana nakon što su istražitelji počeli pretraživati poslovanje poduzeća s kojima su otac i sin Gološčapov bili povezani u prošlosti. https://www.vecernji.hr/vijesti/putinov ... vo-1646135
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 01 sij 2023, 21:26 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Putin i Kremlj dijele povjerljive informacije sa maserima? Jeboteee 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 01 sij 2023, 21:44 |
|
|
Putinov maser ima povjerljive informacije gdje Putin tačno ima biljeg ili prišt. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 sij 2023, 18:15 |
|
|
Uhićen bivši zapovjednik grupe Wagner Andrej Medvedev, koji je pobjegao prešavši rusko-norvešku granicu na Arktiku, izjavio je da je u strahu za život nakon što je svjedočio ubijanju i maltretiranju ruskih zarobljenika odvedenih na linije fronta u Ukrajini. Vijesti / Svijet | 23. 01. 2023  https://bljesak.info/vijesti/svijet/uhi ... ner/407532
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 21 vel 2023, 18:44 |
|
|
Putin na odlasku!  Koliko god kroz riječi Putin moralizira i želi sebe prikazati žrtvom a sve druge u agresore i napadače vidi se iz držanja tijela da kod njega više nema one snage, nemate više onog Putina koji jaše na konju, koji puca i lovi lava. On je sada jedna krhka osoba. Po govoru tijela možete vidjeti da su njegova ramena sada spuštena, zatvorena, a on je prije uspravno hodao, imao taj paunovski gard i hod. Sada je djelovao kao jelen pod reflektorima, bio je jednostavno preplašena osoba – rekla je za Večernji list ugledna komunikologinja dr. Ljiljana Buhač, trenerica komunikacijskih vještina i analitičarka međusobnih odnosa javnih osoba, komentirajući današnje obraćanje predsjednika Rusije Vladimira Putina, pred godišnjicu napada na Ukrajinu. https://www.vecernji.hr/vijesti/komunik ... ma-1658804Sve su krivi nesigurni balkoni i prozori na visokim zgradama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 11:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Ruski vojni bloger: Putin je politički leš
Meni jasno od njegovog govora u kojemu je najavio genocid, nerealna oöekivanja i rusenje svjetskog poretka.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 11:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
@MIR i @Mag se ne predaju! Fali im još @laganini i @bobanovski.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 11:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Anatolij Nesmijan nije vojni bloger već politički taj sve komentira. I ima 80 000 preplatnika, kanala takvih veličine vjerojatno ima na stotine u Rusiji.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 17:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: @MIR i @Mag se ne predaju! Fali im još @laganini i @bobanovski. Yugokomunist Bobovac, kako je sam rekao za sebe, poziva se na Bl. Alojzija Stepinca, a znamo kako su ga yugomunisti optužili, osudili i za svaki slučaj otrovali! Citat: Potpis od Bobovca: "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942. To je ta "doslijednost i vjerodostjnost" yugokomunista! Fuj! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 18:06 |
|
|
|
Vrijeme je da Prigožin poleti sa nekog balkona. Puno zuji a malo meda daje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 19:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Čuo sam da ima tumor i da 3 generala planiraju vojni udar kodnog imena "kemoterapija". Kažu Englezi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 21:47 |
|
|
MIR je napisao/la: Bobovac je napisao/la: @MIR i @Mag se ne predaju! Fali im još @laganini i @bobanovski. Yugokomunist Bobovac, kako je sam rekao za sebe, poziva se na Bl. Alojzija Stepinca, a znamo kako su ga yugomunisti optužili, osudili i za svaki slučaj otrovali! Citat: Potpis od Bobovca: "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942. To je ta "doslijednost i vjerodostjnost" yugokomunista! Fuj!  Je li?!! Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, da nema ovak'i' razlika među ljudima!! Nisu mi rane čestito zarasle, a ti si se vratio, sa»pošteno zarađenim« kapitalom! Prije tebe i' je došlo na tisuće! Da ponovo gradite dvorce i zamkove, da ponovo uništavate i gazite ljude, da ponovo stvarate roblje! Mene su zatvorili zbog onoga u šta su me tjerali da vjerujem, a tebe ne zatvaraju zbog onoga zašta smo se borili! Pa, majku mu , šta to znači? Je l' to znači da sam ja ceo život izigravo budalu, da sam se borio protiv svojih principa i ubjeđenja? Je li??!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 21:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: @MIR i @Mag se ne predaju! Fali im još @laganini i @bobanovski. Ja se nikad ne predajem.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 22 vel 2023, 23:51 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: @dudu se pretvorio u muslimana, a @DrMag se nije ni trebao pretvarati. Dudu se prešalta, ima nade za njega, ali matori prdonja boomer je beznadežan. Putin će još DUGOOOO, DUGOOOO VLADATI.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 00:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Je li?!! Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, da nema ovak'i' razlika među ljudima!!
Nisu mi rane čestito zarasle, a ti si se vratio, sa»pošteno zarađenim« kapitalom! Prije tebe i' je došlo na tisuće! Da ponovo gradite dvorce i zamkove, da ponovo uništavate i gazite ljude, da ponovo stvarate roblje! Mene su zatvorili zbog onoga u šta su me tjerali da vjerujem, a tebe ne zatvaraju zbog onoga zašta smo se borili! Pa, majku mu , šta to znači? Je l' to znači da sam ja ceo život izigravo budalu, da sam se borio protiv svojih principa i ubjeđenja? Je li??!! To bi i moja Smiljka rekla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 00:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 00:43 |
|
|
K..M je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: @dudu se pretvorio u muslimana, a @DrMag se nije ni trebao pretvarati. Dudu se prešalta, ima nade za njega, ali matori prdonja boomer je beznadežan. Putin će još DUGOOOO, DUGOOOO VLADATI. Tako je isto balkanska buranija cekala velike vodje Hitlera i Mussolinija da im dadne komad zemlje (nakon sto sebi izaberu). Tako i vi cekate Putlera. Fuj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 04:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: MIR je napisao/la: Yugokomunist Bobovac, kako je sam rekao za sebe, poziva se na Bl. Alojzija Stepinca, a znamo kako su ga yugomunisti optužili, osudili i za svaki slučaj otrovali! To je ta "doslijednost i vjerodostjnost" yugokomunista! Fuj!  Je li?!! Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, da nema ovak'i' razlika među ljudima!! Nisu mi rane čestito zarasle, a ti si se vratio, sa»pošteno zarađenim« kapitalom! Prije tebe i' je došlo na tisuće! Da ponovo gradite dvorce i zamkove, da ponovo uništavate i gazite ljude, da ponovo stvarate roblje! Mene su zatvorili zbog onoga u šta su me tjerali da vjerujem, a tebe ne zatvaraju zbog onoga zašta smo se borili! Pa, majku mu , šta to znači? Je l' to znači da sam ja ceo život izigravo budalu, da sam se borio protiv svojih principa i ubjeđenja? Je li??!! Yugokomunist Bobovac, kako si se sam predstavio, žao mi je svakog bolesnika, rane će zarasti, ali za mentalne probleme, treba se ići doktoru specijalisti, jer kod tebe je to sve nekako pomiješano ... !? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 06:03 |
|
|
Europa ovo još nije doživjela. Samo jedan trenutak Putinove slabosti promijenio je sve Godinu dana nakon ruske invazije na Ukrajinu, svijet izgleda puno drukčije. Ne zato što je Putinov rat uspio, nego zato što nije. Ekonomsku cijenu rata plaćaju svi u Europi, i globalno, ali najveću cijenu plaća Rusija, piše Tomislav Krasne u velikoj analizi za Premium Večernjeg lista i naglašava da velikog sloma Zapada neće biti, kao što to govore neupućeni. Kako je ruski rat u Ukrajini utjecao na Europu? I kako će utjecati dalje, nakon prve godišnjice ruske invazije? Kratak je odgovor da je stvoreno fascinantno jedinstvo europskih zemalja u solidarnosti s Ukrajinom. Ne samo na riječima, nego solidarnosti u djelima. I jedinstvo u politici sankcija protiv Rusije, najdalekosežnijih sankcija koje su Europska unija, SAD i druge članice skupine G7 uvele u povijesti. Bilo je i strožih i dugotrajnijih, ali protiv manjih zemalja, ne protiv takve kao što je Rusija. Ima povremenih iskakanja i sumnji u to europsko, transatlantsko jedinstvo: Mađarska i Srbija primjeri su svaki na svoj način, a i Pantovčak je slučaj za sebe. Ali to jedinstvo, viđeno u prvoj godini velike ruske agresije na Ukrajinu, nije se podrazumijevalo, nije bilo zadano, a ipak se dogodilo. Kako, zašto, dokle? Potrebno je uroniti u okolnosti u godinama prije ruske invazije da bi se čovjek podsjetio koliko je stvaranje jednog takvog jedinstva u korist Ukrajine, a nasuprot Rusije, bilo neizvjesno. A kako je skovano na neočekivan, no organski, autentičan način, izglednije je da će to jedinstvo, i principijelna obrana ukrajinske slobode od ruske agresije, potrajati dulje nego što mnogi neupućeni očekuju. https://www.vecernji.hr/vijesti/europa- ... ve-1658799
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 08:22 |
|
|
MIR je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Je li?!! Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, da nema ovak'i' razlika među ljudima!!
Nisu mi rane čestito zarasle, a ti si se vratio, sa»pošteno zarađenim« kapitalom! Prije tebe i' je došlo na tisuće! Da ponovo gradite dvorce i zamkove, da ponovo uništavate i gazite ljude, da ponovo stvarate roblje! Mene su zatvorili zbog onoga u šta su me tjerali da vjerujem, a tebe ne zatvaraju zbog onoga zašta smo se borili! Pa, majku mu , šta to znači? Je l' to znači da sam ja ceo život izigravo budalu, da sam se borio protiv svojih principa i ubjeđenja? Je li??!! Yugokomunist Bobovac, kako si se sam predstavio, žao mi je svakog bolesnika, rane će zarasti, ali za mentalne probleme, treba se ići doktoru specijalisti, jer kod tebe je to sve nekako pomiješano ... !?  Slušaj ti!! Staljin vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno! Ja sam njegovu sliku držao kao ikonu 5 godina i držat ću je ponovno! Nećete vi da dobijete dok god sam ja živ. Ja, moj brat i milijuni nas!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 23 vel 2023, 19:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: MIR je napisao/la: Yugokomunist Bobovac, kako si se sam predstavio, žao mi je svakog bolesnika, rane će zarasti, ali za mentalne probleme, treba se ići doktoru specijalisti, jer kod tebe je to sve nekako pomiješano ... !?  Slušaj ti!! Staljin vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno! Ja sam njegovu sliku držao kao ikonu 5 godina i držat ću je ponovno! Nećete vi da dobijete dok god sam ja živ. Ja, moj brat i milijuni nas!! Ne mogu vjerovati, da ima i ovakvih među nama!? Grozota!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Odbrojavanje do pada Putina Postano: 24 vel 2023, 20:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Je li?!! Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, da nema ovak'i' razlika među ljudima!!
Pa idiote nismo svi jednaki i nije normalno da postoji sustav koji ljude na silu izjednačava. To je protuprirodni blud.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|