Naslov: Re: Kako je nastao naš kompleks niže vrijednosti?
Postano: 27 vel 2023, 07:03
Po meni je Hrvatska mediteranski predstavnik srednje Evrope. Madjarska, Slovacka, Ceska, Poljska. To je njihovo kulturno drustvo. Ja kao Srbin iz Republike Srpske pojma nemam o Bugarima i Rumunima, a kamoli da Hrvat ima.
Postano: 27 vel 2023, 11:26
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
Altomanović je napisao/la:
Po meni je Hrvatska mediteranski predstavnik srednje Evrope. Madjarska, Slovacka, Ceska, Poljska. To je njihovo kulturno drustvo. Ja kao Srbin iz Republike Srpske pojma nemam o Bugarima i Rumunima, a kamoli da Hrvat ima.
I Srbija spada pod mediteranske zemlje.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
Postano: 27 vel 2023, 12:03
Jiv je napisao/la:
Altomanović je napisao/la:
I Srbija spada pod mediteranske zemlje.
Ne dok nema izlaz na Sredozemno more.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1218 of 2558 - 47.62%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.