|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 16:37 |
|
|
Citat: Radioaktivni otpad iznad Dubrovnika? Treba li BiH odgovoriti Hrvatskoj istom mjerom zbog Trgovske gore
Ideja glasi da, ukoliko Hrvatska sagradi odlagalište nuklearnog otpada na granici s BiH, uprkos velikom protivljenju institucija BiH i lokalne zajednice, institucije unutar BiH trebaju donijeti odluku o odlaganju radioaktivnog otpada na granici sa Hrvatskom, i to iznad Dubrovnika. "Odmah regulacionim planom uspostaviti centralnu bh. deponiju u dubrovačkom zaleđu. Sav raspoloživi radioaktivni otpad u državi lagerovati na vrh Golubovog kamena, tj. uz samo izvorište rijeke Omble, pa neka se Dubrovnik i njegovi turisti kupaju, piju i tuširaju kao i Bosanski Novi, samo iz flaširane vode... Sa gospodom gospodski, a sa smećarima -smećarski i problem riješen", predlaže Vuković. https://www.klix.ba/vijesti/bih/radioak ... /230306046rezz terorističke ankete u sarajevu Ima anketa za forumaše
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 16:40 |
|
|
..moze u centar trebinja zasto ne..
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 16:58 |
|
|
Je, ginuli su imoćani za golubov kamen da bi tamo nehrvati mogli šefovat. Najbliže odlagalište mogu napravit u Trebinju, neposredno zaleđe Dubrovnika je dio Hercegbosne.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 17:04 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Hoće da nas ZAVADE NETKI LJUDI ZLI, ali U mom srcu ŽIVIŠ SAMO Ti....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 17:05 |
|
|
K..M je napisao/la: Hoće da nas ZAVADE NETKI LJUDI ZLI, ali U mom srcu ŽIVIŠ SAMO Ti.... ..dzaba te pročitana si prica fino zapakirani cetnik..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 17:18 |
|
|
Ma da... baš sad kad su aparthejdisani od Hrvata, Muslimanima je postala briga ovo oko Trgovske gore. Da nisu toliko loši ljudi i takijaši bili bi smiješni. Dječija takija, tako se takija u 1 razredu mesdžšilisa. Ne treba nama pomoć nikakvih Muslimana, a ako Muslimani baš budu inistirali da nam pomažu mi ćemo pomoći Hrvatima oko izgradnje odlaališta u Trgovskoj gori. Bolje biti radioaktivan nego jaran sa Muslimanima ha ja.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 18:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ma da... baš sad kad su aparthejdisani od Hrvata, Muslimanima je postala briga ovo oko Trgovske gore. Da nisu toliko loši ljudi i takijaši bili bi smiješni. Dječija takija, tako se takija u 1 razredu mesdžšilisa. Ne treba nama pomoć nikakvih Muslimana, a ako Muslimani baš budu inistirali da nam pomažu mi ćemo pomoći Hrvatima oko izgradnje odlaališta u Trgovskoj gori. Bolje biti radioaktivan nego jaran sa Muslimanima ha ja. Odjednom pozivanja na kutljera, trebali bi sa srbima bla bla. Za srbe imam svakakve epitete ali sigurno nisu tupavi i davno su procitali muslimane. Za razliku od hrvata naivnih budala
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 18:18 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma da... baš sad kad su aparthejdisani od Hrvata, Muslimanima je postala briga ovo oko Trgovske gore. Da nisu toliko loši ljudi i takijaši bili bi smiješni. Dječija takija, tako se takija u 1 razredu mesdžšilisa. Ne treba nama pomoć nikakvih Muslimana, a ako Muslimani baš budu inistirali da nam pomažu mi ćemo pomoći Hrvatima oko izgradnje odlaališta u Trgovskoj gori. Bolje biti radioaktivan nego jaran sa Muslimanima ha ja. Odjednom pozivanja na kutljera, trebali bi sa srbima bla bla. Za srbe imam svakakve epitete ali sigurno nisu tupavi i davno su procitali muslimane. Za razliku od hrvata naivnih budala ..rebe ubi pamet šurujes s agresorom na hr..prodano meso..
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 18:24 |
|
|
laganini je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Odjednom pozivanja na kutljera, trebali bi sa srbima bla bla. Za srbe imam svakakve epitete ali sigurno nisu tupavi i davno su procitali muslimane. Za razliku od hrvata naivnih budala ..rebe ubi pamet šurujes s agresorom na hr..prodano meso.. Haj nauci citat prvo. Ne surujem ni s kim, rekao sam da za srbe imam svakojake epitete. Ali sto znam iz iskustva i prica uvijek su bili na oprezu s muslimanima, i prije 30 i prije 50 godina. I cim su vidili gdje sve vodi rijesili su s njima za sva vremena. Za razliku od nasih budala koji su ih hranili i naoruzavali dok su oni etnicki cistili hrvate. Jel ti sad jasnije tupko?
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 18:35 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..rebe ubi pamet šurujes s agresorom na hr..prodano meso.. Haj nauci citat prvo. Ne surujem ni s kim, rekao sam da za srbe imam svakojake epitete. Ali sto znam iz iskustva i prica uvijek su bili na oprezu s muslimanima, i prije 30 i prije 50 godina. I cim su vidili gdje sve vodi rijesili su s njima za sva vremena. Za razliku od nasih budala koji su ih hranili i naoruzavali dok su oni etnicki cistili hrvate. Jel ti sad jasnije tupko? ..da iole znas povjest samo zadnji sto godina onda bi triba znat da su muslimani ti koji su tribali bit na oprezu pa nebi imali Srebrenicu nebi imali zločine u sandzaku i istočnoj Bosni al imali su debila izetbegovica naivčinu..
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 18:36 |
|
|
Kakve veze ima šta oni u Sarajevu glasaju na anketi, možda bi oni to i podržali ali BiH je složena država da se to provede samo tako jednostrano. Ali ako se složimo onda nema prepreke.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 18:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
Hrvatska pod svoju vojnu kontrolu treba staviti sve jadranske rijeke, u punom toku, to je sigurnosno pitanje broj jedan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvatska pod svoju vojnu kontrolu treba staviti sve jadranske rijeke, u punom toku, to je sigurnosno pitanje broj jedan. Trenutno kontrolišete koliko, oko 20% toka Neretve?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:29 |
|
|
Muslimani misle da je napraviti skladište za nuklearni otpad isto kao kad oni zašaluju džamiju. I dakako normalno da podržavaju da se izgradi “iznad Dubrovnika”. Tamo nema muslimanskog življa
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:40 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Muslimani misle da je napraviti skladište za nuklearni otpad isto kao kad oni zašaluju džamiju. I dakako normalno da podržavaju da se izgradi “iznad Dubrovnika”. Tamo nema muslimanskog življa Ne sumnjam da vi znate obzirom da ga smještate u centar srpskog etničkog prostora. Treba provjerit jel to dihtuje dobro
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:40 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ne zanima me, ko šiša Srbe mogli su Pelješac spriječiti to i srpska opozicija govori,a oni aminali Hrvatima
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:42 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Hrvatska pod svoju vojnu kontrolu treba staviti sve jadranske rijeke, u punom toku, to je sigurnosno pitanje broj jedan. Trenutno kontrolišete koliko, oko 20% toka Neretve? A i to je puna shaka za narodcic od kolko? 10? 12 Posto?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
mijat_tomic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..rebe ubi pamet šurujes s agresorom na hr..prodano meso.. Haj nauci citat prvo. Ne surujem ni s kim, rekao sam da za srbe imam svakojake epitete. Ali sto znam iz iskustva i prica uvijek su bili na oprezu s muslimanima, i prije 30 i prije 50 godina. I cim su vidili gdje sve vodi rijesili su s njima za sva vremena. Za razliku od nasih budala koji su ih hranili i naoruzavali dok su oni etnicki cistili hrvate. Jel ti sad jasnije tupko? Ne mogu Hrvati voliti Bošnjake koliko mogu mrziti Srbe,pa računati sa Bošnjacima da se obračuna protiv Srba
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39286 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Muslimani opet umislili da mogu određivati šta će Hrvatska graditi na svom teritoriju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Muslimani opet umislili da mogu određivati šta će Hrvatska graditi na svom teritoriju. Nesto si pomjesao. Nemamo nikakav problem da oslazete kancerogeni nuklearni odpad preko puta RS
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:47 |
|
|
Ne padaj na takiju Ako bi i jedan Srbin u iducih 100 godina zbog Trgovske dobio neki tumorcic, Muslimani bi ovo bezrezervno podrzali.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:47 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ne zanima me, ko šiša Srbe mogli su Pelješac spriječiti to i srpska opozicija govori,a oni aminali Hrvatima Pelješki most se nije mogao blokirati jer nije bilo sigurnosnih problema, ovo odlaganje ima problem što je blizu izvora pitke vode. Napravi se studija kao što je bila za pelješki most i vidi jeli to pogodno mjesto. Naravno pita se i lokalno stanovništvo nešto. Ujedno je potresom opasno područje kao i ono na Banovini. Obije lokacije su upitne i to vrlo upitne.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Muslimani opet umislili da mogu određivati šta će Hrvatska graditi na svom teritoriju. Da je srece i ti bi se potrudio da ti ne gradi na zemljistu koje ti granici s drzavom, pa kakva god da bila. No, kome pricam i sta zna seljak sta je cokolada..pardon, peta kolona.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 19:50 |
|
|
i_jopet je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ne zanima me, ko šiša Srbe mogli su Pelješac spriječiti to i srpska opozicija govori,a oni aminali Hrvatima Pelješki most se nije mogao blokirati jer nije bilo sigurnosnih problema, ovo odlaganje ima problem što je blizu izvora pitke vode. Napravi se studija kao što je bila za pelješki most i vidi jeli to pogodno mjesto. Naravno pita se i lokalno stanovništvo nešto. Ujedno je potresom opasno područje kao i ono na Banovini. Obije lokacije su upitne i to vrlo upitne. Pa dobro , ne radi se o tome, radi se o principu , Srbi nisu na našoj strani bili i en vidim razloga zašto Bošnjak da se brine o svakom pedlju BiH, još urušavati odnose sa Hrvatskom , svejedno mi. Ionako je teritoriji RS-a bez Bošnjaka
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Micha, Tomba17 i 43 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|