|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 22:38 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
laganini je napisao/la: K..M je napisao/la: Hoće da nas ZAVADE NETKI LJUDI ZLI, ali U mom srcu ŽIVIŠ SAMO Ti.... ..dzaba te pročitana si prica fino zapakirani cetnik.. Nisam bola ja ćetnik, no Titov pionir...nema kokarde u Dobriču i Toplici.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 06 ožu 2023, 22:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo je gotova stvar kao i Pelješki most, čisto političko pitanje da nahuškaju glupu rulju na Hrvate. Šta Mujo zna šta je odlagalište nuklearnog otpada, oni svašta bacaju u Bosnu i Miljacku pa misle i Hrvati će tako.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 00:34 |
|
|
laganini je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Haj nauci citat prvo. Ne surujem ni s kim, rekao sam da za srbe imam svakojake epitete. Ali sto znam iz iskustva i prica uvijek su bili na oprezu s muslimanima, i prije 30 i prije 50 godina. I cim su vidili gdje sve vodi rijesili su s njima za sva vremena. Za razliku od nasih budala koji su ih hranili i naoruzavali dok su oni etnicki cistili hrvate. Jel ti sad jasnije tupko?
..da iole znas povjest samo zadnji sto godina onda bi triba znat da su muslimani ti koji su tribali bit na oprezu pa nebi imali Srebrenicu nebi imali zločine u sandzaku i istočnoj Bosni al imali su debila izetbegovica naivčinu.. Vidim da degenericki islamofilni gen ante pavelica nije izkorijenjen. Jesi i ti pohadjao medresu u travniku pa ti punili glavu glupostima?
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 02:20 |
|
|
Karabaja je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa dobro , ne radi se o tome, radi se o principu , Srbi nisu na našoj strani bili i en vidim razloga zašto Bošnjak da se brine o svakom pedlju BiH, još urušavati odnose sa Hrvatskom , svejedno mi. Ionako je teritoriji RS-a bez Bošnjaka
Da jbt, sad bi se trebalo brinuti i za etnički očišćenu RS. Jebe mi se. Ja kažem pravi to i štedi materijal. 15 cm zidovi, jedna zona armature i neće to maket Hm zar Bošnje ne čine 25% pučanstva u B. Kostajnici i Novom? Bar tako popis iz 2013. pokazuje.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 02:38 |
|
|
Šporet je napisao/la: :kava A Cetine?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 07:38 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa dobro , ne radi se o tome, radi se o principu , Srbi nisu na našoj strani bili i en vidim razloga zašto Bošnjak da se brine o svakom pedlju BiH, još urušavati odnose sa Hrvatskom , svejedno mi. Ionako je teritoriji RS-a bez Bošnjaka
Ni ja. Zato je problem što nas podržavate, pogledaj prvi post. Radije ću biti radioaktivan nego da me Muslimani podržavaju. Qrac me boli ćšta će biti .
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 07:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Karabaja je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa dobro , ne radi se o tome, radi se o principu , Srbi nisu na našoj strani bili i en vidim razloga zašto Bošnjak da se brine o svakom pedlju BiH, još urušavati odnose sa Hrvatskom , svejedno mi. Ionako je teritoriji RS-a bez Bošnjaka
Da jbt, sad bi se trebalo brinuti i za etnički očišćenu RS. Jebe mi se. Ja kažem pravi to i štedi materijal. 15 cm zidovi, jedna zona armature i neće to maket Ma briga me ko za lanjski snijeg, problem je što često naši političari ne dijele mišljenja naroda,i glume naazoor patriote.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 09:24 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da jbt, sad bi se trebalo brinuti i za etnički očišćenu RS. Jebe mi se. Ja kažem pravi to i štedi materijal. 15 cm zidovi, jedna zona armature i neće to maket Hm zar Bošnje ne čine 25% pučanstva u B. Kostajnici i Novom? Bar tako popis iz 2013. pokazuje. Hm ne čine. Hm lažiraju popise.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:43 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
novem je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Evo jos jednom da podvučemo, ne smeta nam. Gradite, podržavamo. Vjeruj mi Kmečite ima par godina, a sad mislite da možete politički nešto ušićariti. Treba sa Srbima pričati, a ne s vama. Pa pričajte i riješite to sa bosanskim srbima, ako možete.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:47 |
|
|
Jel treba pomoci amidja il odmoci? Koga od ovih da se prifatim?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:50 |
|
|
Najbolje da se držiš sa strane, hamiđina strategija je da se mi i srbi sakoljemo oko otpada, a da po redoslijedu treći iskoristi tu gužvu,... ili se varam
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:51 |
|
|
Amiđa je napisao/la: novem je napisao/la: Kmečite ima par godina, a sad mislite da možete politički nešto ušićariti. Treba sa Srbima pričati, a ne s vama.
Pa pričajte i riješite to sa bosanskim srbima, ako možete. Dok Džihad Reis otvoreno prijeti i poziva Muslimane na pripremu za ubijanje hrišćana definitivno nije vrijeme za bilo kakve razmirice Srba i Hrvata. Riješavaćemo poslije.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
novem je napisao/la: Vas nitko ne spominje, vi se sami namećete. I to godinama. Potraži stare izjave, a stižu i nove. Šepić je bio još u SDA kad je problematizovao izgradnju odlaglisšta. Šićardžije bili i ostali .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:54 |
|
|
...
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Jel treba pomoci amidja il odmoci? Koga od ovih da se prifatim? Naš vitalni nacionalni interes je odlagalište na trgovskoj gori.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:55 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Najbolje da se držiš sa strane, hamiđina strategija je da se mi i srbi sakoljemo oko otpada, a da po redoslijedu treći iskoristi tu gužvu,... ili se varam Jedanput im je uspelo ,pa ko vele uspeće ponovo. Ljigavština na max.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:56 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Haram je napisao/la: Jel treba pomoci amidja il odmoci? Koga od ovih da se prifatim? Naš vitalni nacionalni interes je odlagalište na trgovskoj gori. Tako je odlučila IZB u Švedskoj.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:57 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..da iole znas povjest samo zadnji sto godina onda bi triba znat da su muslimani ti koji su tribali bit na oprezu pa nebi imali Srebrenicu nebi imali zločine u sandzaku i istočnoj Bosni al imali su debila izetbegovica naivčinu.. Vidim da degenericki islamofilni gen ante pavelica nije izkorijenjen. Jesi i ti pohadjao medresu u travniku pa ti punili glavu glupostima? ..islamski gen prakticno mozes imat samo ti ja u životu nisam bio u džamiji ne sto imam kontra džamije nesto nego sto je jednostavno nema u mom okruzenju..čak kad sam litos bio u Sarajevu nisam obišao džamiju ni carevu ni Gazi Husrev-begovu vec sam obišao katedralu i pomolio se al svakako sljedeci put obidjem obvezno naravno prije nego udjem moga bi mi objasnit kulturu ponašanja nebi tio bit nepristojan..eto ti sinidealan za to jer sigurno si odgojen medju džamijama..
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 11:59 |
|
|
storarare je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Najbolje da se držiš sa strane, hamiđina strategija je da se mi i srbi sakoljemo oko otpada, a da po redoslijedu treći iskoristi tu gužvu,... ili se varam Jedanput im je uspelo ,pa ko vele uspeće ponovo. Ljigavština na max. Vama nismo potrebni mi da bi se zaklali međusobno. Jedino vas veže životinjska i patološka mržnja prema Bosnjacima i svemu muslimanskom. Da je to tako, svjedoče trvenja u livanjskom kantonu svako malo, pogotovo u osmom mjesecu (kada se obilježava oluja). Tamo šahovnica vrijeđa lokalne bosanske srbe. To je jedan protivprirodni savez i da nema nas davno bi se međusobno zaklali.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 12:01 |
|
|
Lagahnini rodjen dje dzamije nema.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 12:03 |
|
|
laganini je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Vidim da degenericki islamofilni gen ante pavelica nije izkorijenjen. Jesi i ti pohadjao medresu u travniku pa ti punili glavu glupostima?
..islamski gen prakticno mozes imat samo ti ja u životu nisam bio u džamiji ne sto imam kontra džamije nesto nego sto je jednostavno nema u mom okruzenju..čak kad sam litos bio u Sarajevu nisam obišao džamiju ni carevu ni Gazi Husrev-begovu vec sam obišao katedralu i pomolio se al svakako sljedeci put obidjem obvezno naravno prije nego udjem moga bi mi objasnit kulturu ponašanja nebi tio bit nepristojan..eto ti sinidealan za to jer sigurno si odgojen medju džamijama.. A konstantno zvučiš kao da si upravo došao sa džume. Stavovi su ti isti kao kod prosječnog glasača zloglasnog džamijskog DFa.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 12:04 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..da iole znas povjest samo zadnji sto godina onda bi triba znat da su muslimani ti koji su tribali bit na oprezu pa nebi imali Srebrenicu nebi imali zločine u sandzaku i istočnoj Bosni al imali su debila izetbegovica naivčinu.. Vidim da degenericki islamofilni gen ante pavelica nije izkorijenjen. Jesi i ti pohadjao medresu u travniku pa ti punili glavu glupostima? Po.turči se mitre, Podijeli zekat i vitre U džamiji namaz klanjaj, Džennet lijepi sanjaj!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 12:05 |
|
|
K..M je napisao/la: laganini je napisao/la: ..dzaba te pročitana si prica fino zapakirani cetnik.. Nisam bola ja ćetnik, no Titov pionir...nema kokarde u Dobriču i Toplici. ..ok na brzinu sam te pogresno definira moze:kvazi intelektualac..moze??
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 12:09 |
|
|
Amiđa je napisao/la: storarare je napisao/la: Jedanput im je uspelo ,pa ko vele uspeće ponovo. Ljigavština na max. Vama nismo potrebni mi da bi se zaklali međusobno. Jedino vas veže životinjska i patološka mržnja prema Bosnjacima i svemu muslimanskom. Da je to tako, svjedoče trvenja u livanjskom kantonu svako malo, pogotovo u osmom mjesecu (kada se obilježava oluja). Tamo šahovnica vrijeđa lokalne bosanske srbe. To je jedan protivprirodni savez i da nema nas davno bi se međusobno zaklali. Da nema vas, mi bi se razdojili, postavili granicu i živili normalno.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!! Postano: 07 ožu 2023, 12:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..islamski gen prakticno mozes imat samo ti ja u životu nisam bio u džamiji ne sto imam kontra džamije nesto nego sto je jednostavno nema u mom okruzenju..čak kad sam litos bio u Sarajevu nisam obišao džamiju ni carevu ni Gazi Husrev-begovu vec sam obišao katedralu i pomolio se al svakako sljedeci put obidjem obvezno naravno prije nego udjem moga bi mi objasnit kulturu ponašanja nebi tio bit nepristojan..eto ti sinidealan za to jer sigurno si odgojen medju džamijama.. A konstantno zvučiš kao da si upravo došao sa džume. Stavovi su ti isti kao kod prosječnog glasača zloglasnog džamijskog DFa. ..moje mišljenje je ispravno tu dileme nema Hrvati u bih a i iz hr političkog neprijatelja su imali i mogu imat samo od Srba nevisno jesu li iz bih il srbije..kazem politički ne ljudski ja srbe ko ljude i mentalitetom dozivljavam bliže nego muslimane sto je i logicno.:.a ti ti to znas samo igraš igru zavadi da bi moga vladat al ne prolazi te fore kod mene..i ovu temu si okrenuo na muslimane koji nemaju veze s temom al to je klasika..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|