|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ženski vojnici, borci ili borkinje! Postano: 07 ožu 2023, 10:32 |
|
|
Haram je napisao/la: A ko to nije cinio zlocine 45. i prije toga? Mozda drugovi Anglosaksonci?
Postali ste zrtva jednostrane propagande koja bi kroz prizmu pocinjenih zlocina koji su u to doba bili vise pravilo nego iznimka najradje da ponisti plodove i SRZ narodnooslobodilacke borbe. Kao da vam nije dosta sto se isplivali nakon nepunih 40 godina na povrsinu i opet sve otjerali u ***, politicki, vec bi ste sad i historiju da prekrajate. Historija je već prekrojena.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ženski vojnici, borci ili borkinje! Postano: 07 ožu 2023, 10:34 |
|
|
A tko to "mi" bubane,... Ovo tvoji petokrakaši su se zaletjeli na narod od Slovenije do Kosova, sa istim manirima kao i ova staljinova pamfletača, malo streljaj pa malo bageraj, pa malo u rudnike, pa malo u tenkovske rovove, od Kočevskog roga do Srebrenice,...isti izvođači radova, petokrakaši aka kokardaši Onda uletiš ti, uljuljuna izbEglica izBosne, urbana žrtva,... da nam prosipa pamet o jednostranim propagandama ljubeć petokraku, ma jaaaaa, eto nek se okači pamflet i to je uspjeh nakon debakla
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ženski vojnici, borci ili borkinje! Postano: 07 ožu 2023, 10:39 |
|
|
To nisu bili petokrakasi vec kokardashi, i ti bi to najbolje trebao da znas. Cak ni oni koji su doista nosili petokrake. Zar ti nije poznat onaj snimak Seselja iz RH - Baranja - koji veli da ne treba zabranjivati jos te petokrake u vojsci jer nije jos do kraja stvorena nacionalna/ideolska kohezija po tom pitanju? Kad se ova vecina pobunila zbog toga.
Zato i kazem da je 92. bilo sasvim logicno i ok napustiti Jugu jer to vise i nije bila Juga. Kao sto ni u RH godinu prije nije ubijala petokraka vec kokarda.
I ne znam zasto me licno napadas. Kao da sam ja kriv sto me oceralo na studije u inostranstvo kad sam bio manji od puske Talijanke.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ženski vojnici, borci ili borkinje! Postano: 07 ožu 2023, 11:03 |
|
|
Pa znam, zato i govorim da je petokraka=kokarda po zločinima i čudim ti se da pamfletiraš sa ovom curom, a petokraka/kokarda te iŠČerala
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ženski vojnici, borci ili borkinje! Postano: 07 ožu 2023, 18:36 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: A ko to nije cinio zlocine 45. i prije toga? Mozda drugovi Anglosaksonci?
Postali ste zrtva jednostrane propagande koja bi kroz prizmu pocinjenih zlocina koji su u to doba bili vise pravilo nego iznimka najradje da ponisti plodove i SRZ narodnooslobodilacke borbe. Kao da vam nije dosta sto se isplivali nakon nepunih 40 godina na povrsinu i opet sve otjerali u ***, politicki, vec bi ste sad i historiju da prekrajate. Historija je već prekrojena. Oni koji su bili antifašisti ( Srbi i Rusi ) danas su fašisti . Oni koji su bili fašisti danas su neoantifašisti .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ženski vojnici, borci ili borkinje! Postano: 07 ožu 2023, 18:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Dočim su ljubitelji crnine ostalima mesili kolače .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|