|
|
Stranica: 43/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 12 sij 2023, 21:57 |
|
|
Nazovite 00001234 i donirajte marku za nabavku gaća bosanskoj harmiji. Budimo humani.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 12 sij 2023, 22:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 12 sij 2023, 22:33 |
|
|
Muslimani nekako zaobilaze ovu temu. Mislio sam da će biti više zainteresirani pogotovo kad je bosna trebala biti dio NATO-a već jučer
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 13 sij 2023, 16:45 |
|
|
Što se vi brinete za OS BiH? Eto imate srbijansku armiju, nekakvo najnovije naoružanje, stealth, klinci, palci, nema dalje. Možete ratovati sa svemircma. Pa super sve, ne vidim šta mi tu imamo i šta se nama bavite?!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 13 sij 2023, 16:49 |
|
|
A to, duše drage. Pa hvala, hvala. I čuvajte nam Macu. I Neleta što boluje za Sarajvom. I Bregu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 13 sij 2023, 16:55 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Što se vi brinete za OS BiH? Eto imate srbijansku armiju, nekakvo najnovije naoružanje, stealth, klinci, palci, nema dalje. Možete ratovati sa svemircma. Pa super sve, ne vidim šta mi tu imamo i šta se nama bavite?! Gdje ti vidiš brigu? Smijemo vam se. Uživamo u vašem jadu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 13 sij 2023, 16:55 |
|
|
Ne treba, doniraj braći Rusekima. Njima fali i gaća i zimske opreme. Pošalji im i dedin gunj iz WWI, poslužiće.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 11:19 |
|
|
2023 Military Strength Ranking109. Gana 133. BiH Gana...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 11:40 |
|
|
Haso iz vica - rudonja Bosanac. Smije se čovjek sam sebi. Svojoj vojsci. Gdje to ima?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 11:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60952 Lokacija: DAZP HQ
|
To je sad slika cijele BIH, ni u čemu ona ne može napredovati, Bošnjaci su usrali motku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 11:45 |
|
|
Jest, jest, a vi fini. Bumerang se vrati kakogod, a vi furajte tu priču.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 11:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Haso iz vica - rudonja Bosanac. Smije se čovjek sam sebi. Svojoj vojsci. Gdje to ima? Moje je samo ono što se srpskim imenom zove.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 12:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Haso iz vica - rudonja Bosanac. Smije se čovjek sam sebi. Svojoj vojsci. Gdje to ima? Moje je samo ono što se srpskim imenom zove. Ma ti ako si u Bosni, pričaj šta hoćeš. OS BiH je tvoja vojska. Samo se ti gledaj u ogledalo i keslaj sam sebi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 12:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Moje je samo ono što se srpskim imenom zove.
Ma ti ako si u Bosni, pričaj šta hoćeš. OS BiH je tvoja vojska. Samo se ti gledaj u ogledalo i keslaj sam sebi. A ako sam izdajica Bosne i Muslimana? Jel onda imam logičku osnovu da Bosnu smatram zločinačkom tvorevinom i da joj se smijem?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 12:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ti ako si u Bosni, pričaj šta hoćeš. OS BiH je tvoja vojska. Samo se ti gledaj u ogledalo i keslaj sam sebi.
A ako sam izdajica Bosne i Muslimana? Jel onda imam logičku osnovu da Bosnu smatram zločinačkom tvorevinom i da joj se smijem? Pa neka si, sebi si. Mora neko biti i izdajica. Ne, to znači da si poremećen.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 12:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Moje je samo ono što se srpskim imenom zove.
Ma ti ako si u Bosni, pričaj šta hoćeš. OS BiH je tvoja vojska. Samo se ti gledaj u ogledalo i keslaj sam sebi. 3 puk je njegov.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 19 sij 2023, 12:34 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A ako sam izdajica Bosne i Muslimana? Jel onda imam logičku osnovu da Bosnu smatram zločinačkom tvorevinom i da joj se smijem? Pa neka si, sebi si. Mora neko biti i izdajica. Ne, to znači da si poremećen. Al nisam ja sam. Ima nas jako puno. Skoro svi Srbi i Hrvati... 99.9% Tek nešto malo halalaca voli Bosnu i Muslimane. Mizerna skupina. Tačno 0.1% Nemuslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 02 vel 2023, 12:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 24 vel 2023, 17:44 |
|
|
Citat: MARKE YAMAHA Ambasada Kuvajta Orkestru Oružanih snaga BiH donirala nove bubnjeve Orkestar Oružanih snaga Bosne i Hercegovine nastupio je na svečanom prijemu u sarajevskom hotelu Hills, kojeg je u četvrtak 23. februara, u povodu Dana Države Kuvajt, organizovala Ambasada Države Kuvajt u BiH. Svečanosti je prisustvovao zamjenik ministra odbrane BiH za politiku i planove Slaven Galić, a glavni domaćin je bio kuvajtski ambasador u BiH Zaher Alkhurainej. Orkestar OS BiH na prijemu je izveo himne BiH i Kuvajta, a nakon toga i prigodni muzički program. U znak zahvalnosti i prijateljskih odnosa dvaju zemalja, kuvajtska ambasada je ovom prigodom uručila vrijednu donaciju Orkestru OS BiH u vidu seta bubnjeva Yamaha. "Ovo će pomoći Orkestru OS BiH da i u budućnosti odgovori na sve muzičke zadaće na visokomj profesionalnom i umjetničkom nivou. Hvala Državi Kuvajt, a koristim priliku zahvaliti i svim predstavnicima prijateljskih zemalja, koje inače pomažu modernizaciju i razvoj Oružanih snaga BiH. Na tome vam svima hvala", rekao je tim povodom zamjenik ministra Galić.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 24 vel 2023, 17:50 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 27 vel 2023, 11:08 |
|
|
I sad već sa 100% sigurnošću možemo zaključiti da su Hamerika i NATO najveći troleri Muslimana. Sjećate li se one najavljene milionske pomoći kojom su se Muslimani prije nekoliko dana hvalili a Dodik se bunio? Citat: Kako je Feni iz Ministarstva odbrane BiH rečeno, pomoć sektoru odbrane, sastoji se od neborbenih sredstava , prvenstveno namijenjenih potrebama vojne policije i ABHO odbrane, a vrijednost donirane opreme je oko 100 miliona KM. Radi se o pomoći koja uključuje telekomunikacijska sredstva taktičkog nivoa, neborbena transportna sredstava, sredstva za zračnu medicinsku evakuaciju i sredstva za komunikaciju ‘zemlja-zrak’, te sredstava za unapređenje obuke i infrastrukturnih projekata. To im je za aparthejd.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 27 vel 2023, 12:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: I sad već sa 100% sigurnošću možemo zaključiti da su Hamerika i NATO najveći troleri Muslimana. Sjećate li se one najavljene milionske pomoći kojom su se Muslimani prije nekoliko dana hvalili a Dodik se bunio? Citat: Kako je Feni iz Ministarstva odbrane BiH rečeno, pomoć sektoru odbrane, sastoji se od neborbenih sredstava , prvenstveno namijenjenih potrebama vojne policije i ABHO odbrane, a vrijednost donirane opreme je oko 100 miliona KM. Radi se o pomoći koja uključuje telekomunikacijska sredstva taktičkog nivoa, neborbena transportna sredstava, sredstva za zračnu medicinsku evakuaciju i sredstva za komunikaciju ‘zemlja-zrak’, te sredstava za unapređenje obuke i infrastrukturnih projekata. To im je za aparthejd. Treba samo čitati do kraja A možeš se početi i ranije smijati, recimo kad krenu vježbe na Manjači
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 27 vel 2023, 12:33 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I sad već sa 100% sigurnošću možemo zaključiti da su Hamerika i NATO najveći troleri Muslimana. Sjećate li se one najavljene milionske pomoći kojom su se Muslimani prije nekoliko dana hvalili a Dodik se bunio? To im je za aparthejd. Treba samo čitati do kraja A možeš se početi i ranije smijati, recimo kad krenu vježbe na Manjači I šta si ti pročitao "borbeno" do kraja? Vi ste Mujo zajebani ko što niko nikog nije zajebao. Ukinuli sebi vojsku i sad gledate ko će vam šta udijeliti a udijele vam gluposti da vam zamažu oči. A Mujo voli da mu mažu oči bar da Vlasi manje seire.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 27 vel 2023, 12:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Treba samo čitati do kraja A možeš se početi i ranije smijati, recimo kad krenu vježbe na Manjači I šta si ti pročitao "borbeno" do kraja? Vi ste Mujo zajebani ko što niko nikog nije zajebao. Ukinuli sebi vojsku i sad gledate ko će vam šta udijeliti a udijele vam gluposti da vam zamažu oči. A Mujo voli da mu mažu oči bar da Vlasi manje seire. Samo se ti ne sikiraj, pod kontrolom si, prnut jače ne smiješ, odmah budeš opomenut. Šuti i postrojavaj policiju i vatrogasce
|
|
Vrh |
|
|
vojni stručnjak
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 13 ožu 2023, 11:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Od 2016 traje program remonta i osuvremenjivanja tenkova M60A2 u TRZ Hadžići, a isti taj program će se proširiti i na sve ostale tenkove i borbena vozila. Proračun OS BiH može biti i ništica. U BiH nije značajan broj tenkova i borbenih vozila, zbog brdsko-planinskog terena, već je ključno pješadiju opremiti jurišnim puškama, sa dovoljno streljiva i RB-ovima različitih tipova. Kad se tome dodaju brojne minobacačke i topničke bitnice, koje se kod nas broje tisućama, stvara se neprobojno jezgro kad postoji dobra organizacija i može se odlično ratovati. Ako postoji nešto što nam treba to su isključivo helikopteri i dronovi. Crni Mujo taj tenk ti je dobar za WWII. Ne vode se ratovi više tako. Sad su Džasmine tenkovi digitalizovane mašine znaš. To što imaš na slici je plug za oranje. Vidi šta Srbija dobija. kad Ratko iz sela kraj Kalinovika pametuje M60A3 TTS je bolji tenk do m-84 koji ima Smrdija
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Majestic-12 [Bot] i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|