|
|
Stranica: 168/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 17:25 |
|
|
Jebe vas jedino to sto je kod ovog Eritrejca tacno 50/50 sansa da je musliman ili krscanin..
Inace bi ova "novost" prstila od komentara.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 17:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Haram je napisao/la: Lucho je napisao/la: Po ovom istraživanju AfD prestigao Zelene, a vrlo blizu su SPD-u tako da postoji mogućnost da postanu druga najjača stranka u Nemačkoj. Vrlo moguće da su na istoku najjača stranka.
Ona Alice im je sposobna i retoricki jaka, ali slabe vajde od toga jer sve i da imaju 49 posto niko s njima nece koalirati posto su svi drugi u mainstream fazonu a Ljevica (stranka) takodjer ne zeli zbog ideoloskih razlika iako im se u medjuvremenu 50 posto stvari poklapa s onim sto trazi AfD. AFD krajnja desnica ,a liderka im je lezba . A opet i takvi su najzdravije tkivo nemačkog društva.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 17:27 |
|
|
Bila lezba ili nebila ja bi ju jebo. Volim te plavokose i plavooke a pogotovo kad imaju onako onaj strog attitude i pogled. :) Zamisli da te ovako pogleda
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 17:31 |
|
|
storarare je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ona Alice im je sposobna i retoricki jaka, ali slabe vajde od toga jer sve i da imaju 49 posto niko s njima nece koalirati posto su svi drugi u mainstream fazonu a Ljevica (stranka) takodjer ne zeli zbog ideoloskih razlika iako im se u medjuvremenu 50 posto stvari poklapa s onim sto trazi AfD.
AFD krajnja desnica ,a liderka im je lezba . A opet i takvi su najzdravije tkivo nemačkog društva. AfD obojali u crno. Zar ne bi trebali biti tamnoplavi? Je li to nešto novo ili se to meni samo čini. Kako bi onda obojali NPD? ako im su AfD crni.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 17:40 |
|
|
dudu je napisao/la: Već čujem u pozadini stupanje, bubnjeve i svakih 20 sekundi netko vikne Drang nach Osten. Preussens Gloria 2023.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 18:21 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Pitali (Bild) Nijemce šta bi radili da Rusija napadne Njemačku, 5% bi se dragovoljno javili u armiju, 6% bi čekali mobilizaciju. Ostali pobjegli ili se ne bi štel mešati. Sukladno broju stanovnika u državi više domobrana iz Hrvatske bi branilo Njemačku nego Nijemaca. 5% je 4 milijuna vojnika i još do 5 milijuna mobilizarnih. I Hićo bi suzu pustio. Jeste. To je sa zenama, decom, starcima kojih ima sve vise, i jedno 20 miliona imigranata koji bi sigurno jedva cekali da umru za Nemacku. A i kada je Rusija zadnji puta napala Nemacku? U 18. veku. Dok se u obrnutom smeru malo cesce ide.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 18:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 18:24 |
|
|
Umro poslednji komunisticki premijer Istocne Nemacke Hans Modrov. Bio je na vlasti od pada Berlinskog zida do prvih izbora u martu 1990. Do smrti je bio u vrhu Levice.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 18:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60936 Lokacija: DAZP HQ
|
NSOS je napisao/la: dudu je napisao/la: 5% je 4 milijuna vojnika i još do 5 milijuna mobilizarnih. I Hićo bi suzu pustio. Jeste. To je sa zenama, decom, starcima kojih ima sve vise, i jedno 20 miliona imigranata koji bi sigurno jedva cekali da umru za Nemacku. A i kada je Rusija zadnji puta napala Nemacku? U 18. veku. Dok se u obrnutom smeru malo cesce ide. Što je najgore migranti više vole Njemačku od Nijemaca, Njemačka je fenomen koliko ju gasterbajteri vole. Zamišljam Turčina kako si reže staklom lice dok se sprema u boj za Njemačku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 19:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 vel 2023, 20:24 |
|
|
To treba preventivno tuci na sabahu matere mi. Mislim najozbiljnije. Pa tu po faci vidis da je to tupo ko ***. Ne moze me Tito iz groba da ustane ubijediti da ovo nije najobicnija marioneta.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 14:52 |
|
|
Izbori u Berlinu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 14:53 |
|
|
Citat: Berlin votes for Christian Democrats in re-run election
Early results suggest that 22 years of uninterrupted Social Democrat rule in Germany’s capital may come to an end.
Berlin voted for a government for the city state on Sunday, in a re-run of a September 2021 vote that was so disastrously executed that the outcome was annulled by the courts.
Early results show victory for the Christian Democrats.
According to results from exit polls reported by public broadcaster ARD, the Christian Democrats were leading with 27.5 percent of the vote, followed by the Social Democrats and the Greens, both with 18.5 percent.
Possibly just as interesting as the outcome of the elections is whether any irregularities will emerge in the hours and days ahead.
Political pundits see the credibility of Germany’s democratic institutions at risk, after the 2021 fiasco that saw voting stations running out of paper ballots and others having ballots with wrong candidates on them. People had to queue for hours, some stations closed early while others stayed open longer than scheduled. https://www.politico.eu/article/germany ... elections/Citat: Berlin 2023.
Normalni*: 41,3%
Nečastivi: 49,3%
*vrlo uključivo tumačenje Berlin manje lijev od Zagreba. Berlin prijestolnica perverzije i ljevičarskog idiotizma.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 14:53 |
|
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 16:38 |
|
|
NI ONI NISU IZDRŽALI: Tvrtka za dostavu “halal” hrane u Njemačkoj proglasila bankrot
Uslijed krize mnoge tvrtke u Njemačkoj proglašavaju bankrot, a čini se kako teška situacija nije zaobišla niti tvrtku “Yababa” koja je imala podružncie u 40 gradova i bavila se dostavom tzv. etničke hrane, odnosno “halal” hrane.
Njemački mediji pišu kako je bankrot tvrtke za, koja je specijalizirana za arapsku i tursku hranu (sve halal), zapravo iznenađenje jer se smatralo kako uspješno posluje.
Kako izvještava portal Lebensmittel Zeitung (LZ), tvrtka je bankrotirala zbog financija. Tvrtka je očekivala kako će protiv ostvariti u svibnju, ali nisu imali dovoljno financija da izdrže do tada.
Što je etnička dostava?
Služba za etničku dostavu specijalizirana je za hranu iz određene regije ili iz određene kulture. Na primjer, Yababa je dostavljala samo halal hranu iz tursko-arapske regije. Pojam “halal” na arapskom znači dozvoljeno ili čisto, a koristi se za hranu i piće koji su dopušteni pripadnicima islamske religije, odnosno muslimanima. Inače,oznaka halal na proizvodu jamstvo je da ne sadržava sastojke koji su islamskim propisima zabranjeni.
Prema informacijama Yababe, koje su prenijeli njemački mediji, tvrtka je aktivna u preko 40 gradova i ima do 50.000 kupaca. U Sjevernoj Rajni-Vestfaliji se arapsko-turska služba dostave može pronaći u velikim gradovima kao što su Köln, Dortmund, Essen, Bochum i Duisburg, ali i u brojnim malim mjestima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 20:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Moš misliti koji je crnjak situacija kad znaš da takve firme prijave oko 30% poreza i sve ostalo ide na crno bez računa. I opet stečaj.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 20:44 |
|
|
Nema mozgova ispranijih od onog BRD omladine. 50 posto ih glasa za Zelene.
Dakle buducnost je ruzicasta. Moracu podstare dane gledati najvece majmunluke.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 13 vel 2023, 23:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
krstjanin je napisao/la: Izbori u Berlinu Ja uvijek kazem, samo su tri stranke u Njemackoj. AfD, Die Linke i ovaj koloplet stranaka (CDU, SPD, Zeleni i FDP), medju kojima ja ne vidim vece razlike. To su stranke koje samo se medjusobno mijenjaju partnere u koalicijama i bio je svatko sa svakim koalcijski partner. Ista stranka u 4 frakcije da stvara privid neke vistestranacke demokracije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 14 vel 2023, 08:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Moš misliti koji je crnjak situacija kad znaš da takve firme prijave oko 30% poreza i sve ostalo ide na crno bez računa. I opet stečaj. Da to je istina, sve takve firme posluju na crno, a recimo u imbisima u 90% slucajeva nemozes platiti karticom sto znaci da takve manje firme prijave vjerovatno i manje poreza
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 14 vel 2023, 10:36 |
|
|
Meni zakon, kod Iracana frizera kod kojeg idem godinama nikad racun. A i ne treba kad me habibi za 20 eura (inace 35 za "obicne musterije") osisa i obrije. Jos me namaze nekakvim uljima, zapali mi bilesi sve dlakice okolo, picne me tako da izgledam 5 godina mladji kad izadjem. Jos ni to nije htio uzimati nego mu nazor poceo uguravati i od tad je to cijena - i ne pitam, samo mu na kraju dam zvanciku i toe to. Jednom nesto sitno ucinio tom liku sto radi kod njeg i od tad me taj lik postuje pravo. (radnja pripada jednom liku ali on ima par njih sto rade kod njega)
Haram bi mi bilo tu se sad nesto buniti zbog poreza. To su mrvice kolko bogatuni kradu i politicari.
I sto ti je mentalitet. Slabo zna jezik. Ja svaki put kad pitam sta ti je ovo, ulja, kreme, on mi odmah pokloni flasu..et. Nazor mi uvali. Stavljo mi premalo vode za brijanje pa ja sam dodam na kraju. I on mi vec dvjetri takve flasice poklonio..a i sta ce mi kad se brijem uglavnom kod njega, pa mi se gomilaju te zajebancije doma ko kod doktora ovde flase rakije koje im donose gastarbajteri.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 15 vel 2023, 09:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Meni zakon, kod Iracana frizera kod kojeg idem godinama nikad racun. A i ne treba kad me habibi za 20 eura (inace 35 za "obicne musterije") osisa i obrije. Jos me namaze nekakvim uljima, zapali mi bilesi sve dlakice okolo, picne me tako da izgledam 5 godina mladji kad izadjem. Jos ni to nije htio uzimati nego mu nazor poceo uguravati i od tad je to cijena - i ne pitam, samo mu na kraju dam zvanciku i toe to. Jednom nesto sitno ucinio tom liku sto radi kod njeg i od tad me taj lik postuje pravo. (radnja pripada jednom liku ali on ima par njih sto rade kod njega)
Haram bi mi bilo tu se sad nesto buniti zbog poreza. To su mrvice kolko bogatuni kradu i politicari.
I sto ti je mentalitet. Slabo zna jezik. Ja svaki put kad pitam sta ti je ovo, ulja, kreme, on mi odmah pokloni flasu..et. Nazor mi uvali. Stavljo mi premalo vode za brijanje pa ja sam dodam na kraju. I on mi vec dvjetri takve flasice poklonio..a i sta ce mi kad se brijem uglavnom kod njega, pa mi se gomilaju te zajebancije doma ko kod doktora ovde flase rakije koje im donose gastarbajteri. Ali ih je zato sjebalo kad je one godine bio lock down. Dobili su pomoci 70% od onoga sta su prijavili godinu prije. Svabe za tu godinu ubrali lezeci pare, a oni mizeriju jer naravno ne prijavljuju sav prihod.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 17 vel 2023, 15:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
EU asocira na stare monarhije. Kad princ oženi strankinju i postane kralj već će ufurati narod da masovno uče i pričaju i njen jezik njima potpuno stran. I da masovno ganjaju modu stranog naroda. Poslije par desetljeća kraljev narod misli da su tako radili od Adama i Eve. Sve je to ispiranje mozga.
U Švedskoj i danas masa francuskih imena. Neki narodi su tome tradicionalno pogodniji za obradu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 vel 2023, 23:00 |
|
|
Kakva *** liberalna. Nevjerojatno, ali još uvijek me uspiju iznenaditi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 vel 2023, 00:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kakva *** liberalna. Nevjerojatno, ali još uvijek me uspiju iznenaditi. Elita daje posebne privilegije nebijelcima koji postaju svojevrsna aristokracija. Zakoni se ne primjenjuju na njih, oni su povlastena ratnicka klasa koja ima ulogu da demoralizira 'kmetove' Bijelce da unisti solidarnost i ponos koji su nuzni za efektivnu pobunu protiv elite. Pravo silovanja studentica je na razini prve bracne noci s obzirom da studentice imaju 18-22 i dosta ih dolaze na faks kao djevice.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 vel 2023, 01:32 |
|
|
https://www.hbz-vijesti.com/ponizna-nje ... oravljaju/Ponizna njemačka ministrica duvanjskoga podrijetla: “Korijeni se ne zaboravljaju”. Ministrica poljoprivrede u Bavarskoj Pa kažu da mi nemamo konje za trku u Njemačkoj. Imamo i mi naše Adise Ahmetoviće, samo čekaju da se vide
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|