|
|
Stranica: 1326/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 11:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 11:56 |
|
|
tucepi je napisao/la: T 55-ice idu u rat!
ako do sada nisu onda će ukri sada najebati
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 12:03 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Evo npr ja uopšte nemam neku želju za teritorijama u Hrvatskoj, jer to je naprosto daleko od Srbije, nije uz Srbiju, nije deo ekonomske celine, i tako dalje. Niti imam posebnu želju da su Srbi tamo trebali biti konstitutivni u celoj Hrvatskoj, samo zato što su većina u Krajini. Mogli su možda imati autonomnu jedinicu kao Vojvodina u Srbiji.
Ali ne možeš ih tek tako brisati iz ustava i preglasavati, štrc-brc i vi više ne postojitea, a mi se izdvajamo iz Jugoslavije?
a zašto ne bi mogli? Hrvatska je hrvatska, ko što je Srbija srpska. Vi možete što hoćete u Srbiji, mi u Hrvatskoj. i vi ste Vojvodini ukinuli autonomiju, niste nikoga pitali za mišljenje. Navodni Poslanik je napisao/la: Hrvati pišaju po ustavima SRH i SFRJ gde su Srbi konstitutivni, a onda kad treba npr secesija, onda se pozivaju na ustave SRH i SFRJ.. je, a Srbi se ubiše od poštivanja ustava SFRJ i SRS, pogotovo s pokrajinama. ne budi dvoličan, vi ste htjeli da Srbija bude srpska, da bude cijela, a ne od tri djela, ali da Hrvatska ne može biti hrvatska, već Srbi moraju ovo i ono. ne mođe to tako, Hrvatska je hrvatska ko što je Srbija srpska. Sve drugo je vaša agresija na nas.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 12:04 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nisu ovo civilizacijska nego barbarska pitanja. Mani me se lingvističkog humora, zna se koje su civilizacije na svetu. Recimo. Citat: Divljačko napadanje susjedne zemlje koju si i sam priznao prilikom razdruživanja iz zajednice nije ništa drugo nego barbarstvo. Znam, Amerika, NATO, EU, bla bla... Ako znaš šta pitaš. Citat: A ti ko da si se potrudio da navedeš potpuni besmisao srpske agresije na Hrvatsku ovim pitanjima. Nikakve srpske agresije nije bilo nego nasilan raspad Jugoslavije. Nismo se mogli dogovoriti kako da se razdružimo jer nekima zakoni i pravila ništa nisu značili. Evo npr ja uopšte nemam neku želju za teritorijama u Hrvatskoj, jer to je naprosto daleko od Srbije, nije uz Srbiju, nije deo ekonomske celine, i tako dalje. Niti imam posebnu želju da su Srbi tamo trebali biti konstitutivni u celoj Hrvatskoj, samo zato što su većina u Krajini. Mogli su možda imati autonomnu jedinicu kao Vojvodina u Srbiji. Ali ne možeš ih tek tako brisati iz ustava i preglasavati, štrc-brc i vi više ne postojitea, a mi se izdvajamo iz Jugoslavije? Hrvati pišaju po ustavima SRH i SFRJ gde su Srbi konstitutivni, a onda kad treba npr secesija, onda se pozivaju na ustave SRH i SFRJ. Eto daj opiši situaciju nekom AI chatbotu danas, imaš ih free online pa vidi šta će ti reći ko je kriv za rat. BiH pogotovo, muslimani videli kako nelegalni postupci u Hrvatskoj izazivaju rat i oni baš odluče tako. Nisu džabe vicevi o Muji i Hasi. Citat: Kad je već Ukrajina u pitanju, ponavljam, Rusi su se popišali na svoje priznanje Ukrajine. Nadalje, koliko znam polovina Ukrajine ne pripada pravoslavnoj crkvi uopšte.
I znaš šta si još potvrdio?
Ista zločinačka propaganda. Opravdavanje zločina razlozima ovim ili onim. Naravno da pripada, ako maknemo "ateiste" iz priče, mali deo, onaj na zapadu su unijati (slušaju Rim, zadržali istočne običaje), ostalo su pravoslavci. Uglavnom, američka vojska i sila je ušla u rusku krajinu i mora biti isterana. Rusi su zapalili Moskvu da pobede Napoleona, jer je trebalo, tako da nema nikakve sumnje, uništiće čitavu krajinu ako treba, ali zapad neće biti tamo. Aha, znači forimiranje tzv RSK i RSBiH su odgovor na taj nasilni raspad Jugoslavije. Fino. Tačno, nismo mogli, pa ste vi krenuli s matricom gdje ima jedan Srbin to je srpsko. Nemaš ti želju, al je neki tvoj rođak rado išao u tu Hrvatsku ili Bosnu ratovati za braću Srbe. Pa ako se još zalomi kakav frižider, muzička linija, tv, traktor, puna šaka brade. Na kraju je i Slobo razmišljao otprilike kao i ti (iz drugih razloga, naravno), pa ga Srbi iz Hrvatske kunu i dan danas. Vi negirate Hrvatskoj i BiH ono što smatrate da je u redu za vas. Samo vi ste državotvorni i samo vi imate pravo na državu. Ostali se trebaju zajebavati sa nekim enklavama i nekim zajednicama Srba. Zato vam i jeste ovako kako je. Karma vas stiže. Vidi, ja sam svjestan da su političari u raspadu Jugoslavije gledali kako da ostvare svoje interese, svako na svoj način. Da li je to bio Franjo, Alija, Slobodan, Radovan, Mate....izvukli su se zakopani planovi i krenulo se u realizaciju. Srbi su imali kontrolu nad armijom i to je planski bilo. Visoki oficiri su bili većinom Srbi. Pa za BiH imaš da je bio referendum i da su Hrvati i Bošnjaci glasali za nezavisnu BiH. Osim toga, Juga se već bila raspala, to više nije bila ona državna zajednica. Nekadašnja JNA sa paravojnim jedinicama Srba iz BiH i plaćenicima Srbije je napala nezavisnu i međunarodno priznatu BiH. Istina je da bh Srbi nisu glasali za izlazak iz zajednice. Ali evo, Jugoslavija u sastavu Srbije i Crne Gore nije bila više ona država. To kao što današnju CZ zovete tako, a ono je zapravo FMP nazvan CZ. Puno realniji naziv je SiCG bio. To je već bila nova državna zajednica. Malo jače od 40% pokriva pravoslavna crkva u Ukrajini. Dakle, niti polovina, al mi polažemo pravo. Pazi ovo, kad smo već kod paralela, da li je neko rekao da će nezavisna BiH istjerati Srbe? Ne, nikad. Za razliku od Srba koji su htjeli druge istjerati. Tako i za Novorusiju, tu nema i ne bi bilo mjesta za ove koji se danas bore za svoja ognjišta. Dakle isti narativ. Ukrajina je trojanski konj Rusije, zapamti to.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 12:09 |
|
|
divizija je napisao/la: Navodni Poslanik je napisao/la: Evo npr ja uopšte nemam neku želju za teritorijama u Hrvatskoj, jer to je naprosto daleko od Srbije, nije uz Srbiju, nije deo ekonomske celine, i tako dalje. Niti imam posebnu želju da su Srbi tamo trebali biti konstitutivni u celoj Hrvatskoj, samo zato što su većina u Krajini. Mogli su možda imati autonomnu jedinicu kao Vojvodina u Srbiji.
Ali ne možeš ih tek tako brisati iz ustava i preglasavati, štrc-brc i vi više ne postojitea, a mi se izdvajamo iz Jugoslavije?
a zašto ne bi mogli? Hrvatska je hrvatska, ko što je Srbija srpska. Vi možete što hoćete u Srbiji, mi u Hrvatskoj. i vi ste Vojvodini ukinuli autonomiju, niste nikoga pitali za mišljenje. Navodni Poslanik je napisao/la: Hrvati pišaju po ustavima SRH i SFRJ gde su Srbi konstitutivni, a onda kad treba npr secesija, onda se pozivaju na ustave SRH i SFRJ.. je, a Srbi se ubiše od poštivanja ustava SFRJ i SRS, pogotovo s pokrajinama. ne budi dvoličan, vi ste htjeli da Srbija bude srpska, da bude cijela, a ne od tri djela, ali da Hrvatska ne može biti hrvatska, već Srbi moraju ovo i ono. ne mođe to tako, Hrvatska je hrvatska ko što je Srbija srpska. Sve drugo je vaša agresija na nas. Da se jednom i s tobom složim. Dodao bih još da su Kosovo ugnjetavali još '80-tih i da su ga praktično oni otjerali od sebe.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 12:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60121 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 13:19 |
|
|
teror ruskih fašista
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 13:25 |
|
|
dok botoxirani kepec sjedi u bunkeru i šalje svoje dvojnike naokolo pravi državnik ide direktno na front i daje do znanja "bakhumt holds"
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 13:31 |
|
|
to će biti dar-mar t-54, t-55 i t-34 protiv leoparda i challengere
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 13:49 |
|
|
neman je napisao/la: to će biti dar-mar t-54, t-55 i t-34 protiv leoparda i challengere
I onda su se ljudi smijali kad su slovenci poslali Ukrajini M-55 koji je za ovaj ogoljeni 54 svemirski brod.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 13:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Koliko je puta do sada u zapadnom i perecijskom tisku i na forumu promijenjen status Bahmuta iz "strateški nevažan", do "brani se do zadnjeg, ide kontra"?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 13:59 |
|
|
divizija je napisao/la: a zašto ne bi mogli? Hrvatska je hrvatska, ko što je Srbija srpska. Vi možete što hoćete u Srbiji, mi u Hrvatskoj. Može svako ko šta hoće, tako i Ukrajina može da pokuša da ”uđe u NATO", ali za sve postoje posledice i svaka akcija ima reakciju, ti to lepo pišeš kada je Ukrajina u pitanju, ali ovde se praviš blesav. Svako normalan tih godina je mogao da vidi šta doliva ulje na vatru. Srbima uzimate konstitutivnost, dakle neko pravo na papiru, s čime načelno nemam previše problema jer Srbi su na te prostore došli kao izbeglice pre nekoliko vekova i meni je čak sulud koncept da su zbog toga Srbi konstitutivni na celoj teritoriji Hrvatske. Zagorje nema npr nikakve veze sa Srbima iz Krajine, a po toj tački konstitutivnosti Srba, sudbina Zagorja postaje vezana za pitanje (ipak) manjine Srba. Kao da su Hrvati konstitutivni u Nišu, da Srbi budu taoci manjine Hrvata iz Srema. Neko je negde, 200, 300 godina, i sad je konstitutivan u celoj državi, to je glupo rešenje, sutra mogu i Pakistanci da ti traže konstitutivnost. Po meni, Krajina je trebala da bude nešto kao Vojvodina, autonomna regija u sastavu Hrvatske. Pogotovo onaj dinarski deo, to bi čak i ekonomski ojačalo ta područja. Bolje to nego nekakva konstitutivnost na celoj teritoriji. Ali konstitutivnost su imali i poanta je ovo, znaš kako je sa stečenim pa oduzetim pravima? Ko se to ičega odriče dobrovoljno ili bez kompenzacije? Uzimaš im konstitutivnost, a šta nudiš zauzvrat? Jeste dali teritorijalnu autonomiju ranga Vojvodine? E pa lepo se zapitaj ko je eskalirao. Citat: i vi ste Vojvodini ukinuli autonomiju, niste nikoga pitali za mišljenje. E to je već laž. Status autonomne pokrajine u Srbiji, Vojvodina je zadržala do danas, iako se stepen autonomije menjao tokom vremena. Najveći stepen autonomije Vojvodina je imala između 1974. i 1990. godine, kada je, iako formalno u sastavu Srbije, imala status federalnog subjekta Jugoslavije sa elementima državnosti.
Novi ustav Srbije iz 1990. godine promenio je položaj Vojvodine u smislu da je ona prestala da bude konstitutivni element jugoslovenske federacije i definisana je kao „teritorijalna autonomija” u okviru Republike Srbije.Time je Srbija ponovo uspostavila suverenitet nad područjem Vojvodine.Vojvodini nikad nije oduzeta autonomija. I druga stvar, s psihološkog aspekta, vaše menjanje ustava i oduzimanje konstitutivnosti Srbima je išlo samo prema njima, a zbog hipoteke NDH to je neke jako uznemirilo. S druge strane, smanjenje autonomije Vojvodine nije išlo prema nijednom narodu, i Hrvati i Srbi i Mađari i drugi su u Vojvodini tako da je psihološki efekat smanjenja autonomije bio totalno drugačiji. Citat: je, a Srbi se ubiše od poštivanja ustava SFRJ i SRS, pogotovo s pokrajinama.
ne budi dvoličan, vi ste htjeli da Srbija bude srpska, da bude cijela, a ne od tri djela, ali da Hrvatska ne može biti hrvatska, već Srbi moraju ovo i ono.
ne mođe to tako, Hrvatska je hrvatska ko što je Srbija srpska. Sve drugo je vaša agresija na nas. Ne budi ciničan, nisam rekao da smo se mi ubili od poštivanja ustava, ali svakako ne snosimo glavnu krivnju. Zamisli da su tebi od SR Hrvatske napravili 3 države? Šta bi ti hteo? Kosovo ima puno Albanaca, a Vojvodina je imala istoriju autonomije još iz Austro-Ugarske. Neka budu autonomije, ali moraju li biti odvojene države? Zašto onda po istom principu niste dali autonomije Krajini gde ima puno Srba, pa neka to bude pandan Kosovu, i autonomiju Dubrovačkoj Republici koja ima istoriju čak i nezavisnosti, pa neka to bude pandan Vojvodini koja ima istoriju autonomije još iz Austro-Ugarske. Ne bi to, zar ne? A bi li im tek dao da budu države? Pa eto ko bi od nas dva uzeo drugima sve, a ništa ne dao.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:00 |
|
|
Miriši mi na novi početak pravog rata, a to znači da raste i moj interes za temu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:02 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Po meni, Krajina je trebala da bude nešto kao Vojvodina, autonomna regija u sastavu Hrvatske. Pogotovo onaj dinarski deo, to bi čak i ekonomski ojačalo ta područja. Bolje to nego nekakva konstitutivnost na celoj teritoriji. To vam se i nudilo pa ste odbili. Prema tome sve je čisto.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Miriši mi na novi početak pravog rata, a to znači da raste i moj interes za temu. Zašto?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koliko je puta do sada u zapadnom i perecijskom tisku i na forumu promijenjen status Bahmuta iz "strateški nevažan", do "brani se do zadnjeg, ide kontra"? bahmut je strateški nevažan. ukri su se počeli prije mjesec dana postepeno povlačiti ali rusi nisu bili u stanju taj poklon realizirati. sada je gotovo, prošla baba sa kolačima. rusi osvoje možda još nekoliko kokošinjca ali će brzo ubaciti u rikverc pravac ural.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:05 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: dudu je napisao/la: Miriši mi na novi početak pravog rata, a to znači da raste i moj interes za temu. Zašto? Vidi se da se mjesecima suzdržavaju i jedni i drugi, rade pripremu, točke dodira miruju osim na par lokacija, bit će živa vatra kad krene, nekako bih rekao sudbonosni trenutak, pogotovo za Ukrajince ako i nakon toga budu u defenzivi.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:07 |
|
|
Na što je rusija spala, do prije samo godinu dana se pričalo o T-14 Armati, čudi nad čudima, tenkovskoj revoluciji, a sad se priča o T-54 koji je i u domovinskom ratu bio zastario. Rusi su izgubili najmanje 2500 tenkova u ukrajini dosad i to najmodernije što su imali izuzev desetak Armata koji nisu ni vidjele bojišta. Ukrajinci su zarobili preko 600 ruskih tenkova i tim nadoknadili sve gubitke plus dobijaju moderne zapadne tenkove. Dakle jači su poprilično nego na početku invazije, a rusi slabiji.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Zašto? Vidi se da se mjesecima suzdržavaju i jedni i drugi... Rusi se suzdržavaju? Ne bih rekao... Navodni Poslanik je napisao/la: Ali konstitutivnost su imali i poanta je ovo, znaš kako je sa stečenim pa oduzetim pravima? Ko se to ičega odriče dobrovoljno ili bez kompenzacije? Uzimaš im konstitutivnost, a šta nudiš zauzvrat? Jeste dali teritorijalnu autonomiju ranga Vojvodine?
hrvatska/srbi-nikad-nisu-bili-konstitutivni-narod-u-hrvatskoj-t4139.html
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:08 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Na što je rusija spala, do prije samo godinu dana se pričalo o T-14 Armati, čudi nad čudima, tenkovskoj revoluciji, a sad se priča o T-54 koji je i u domovinskom ratu bio zastario. Rusi cijeli rat dominantno ratuju sa sovjetskim oružjem kojeg imaju na pretek, od 90tih nisu puno ni proizvodili, sve je to daleko od količina iz sovjetske ere.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:09 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Na što je rusija spala, do prije samo godinu dana se pričalo o T-14 Armati, čudi nad čudima, tenkovskoj revoluciji, a sad se priča o T-54 koji je i u domovinskom ratu bio zastario. Ko priča, ti i drugi CIApropagandisti?
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:12 |
|
|
dudu je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Na što je rusija spala, do prije samo godinu dana se pričalo o T-14 Armati, čudi nad čudima, tenkovskoj revoluciji, a sad se priča o T-54 koji je i u domovinskom ratu bio zastario. Rusi cijeli rat dominantno ratuju sa sovjetskim oružjem kojeg imaju na pretek, od 90tih nisu puno ni proizvodili, sve je to daleko od količina iz sovjetske ere. Ovo što su koristili u ukrajini je najmodernije što imaju i to su sprdili, T-72, T-80 i T90 koje su izgubili su visoko modernizirani i napredni, maltene drugi tenkovi u odnosu na ogoljene sovjetske T-72 u skladištu. Prema tome ako su to izgubili, što imaju konzervirani T-72 i T-55 tražiti? Te tenkove buši zolja.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koliko je puta do sada u zapadnom i perecijskom tisku i na forumu promijenjen status Bahmuta iz "strateški nevažan", do "brani se do zadnjeg, ide kontra"? Situacija na terenu je dinamična, mijenja se i shodno tomu mijenjaju se i operativni planovi. No najvažnije je da se Bakhmut i dalje brani.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:17 |
|
|
Megatron je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Na što je rusija spala, do prije samo godinu dana se pričalo o T-14 Armati, čudi nad čudima, tenkovskoj revoluciji, a sad se priča o T-54 koji je i u domovinskom ratu bio zastario. Ko priča, ti i drugi CIApropagandisti? Pa dobro, gdje je taj supertenk Armata? Zaglavio u moskovskom blatu?
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 ožu 2023, 14:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Aha, znači forimiranje tzv RSK i RSBiH su odgovor na taj nasilni raspad Jugoslavije. Da, to se desilo u pravnom vakuumu, ne mogu da kažem da je legalno, ali svakako nije negalno, to se sve desilo nakon prethodnih nelegalnih poteza Hrvata i muslimana, dakle nakon što su pravila prestala da važe. Slično kao aneksija Krima koja se desila nakon slučaja Kosovo. S Kosovom su pravila prestala da važe i onda ruska aneksija Krima više ne može da krši pravila. Možeš li to da razumeš, ili? [Pa za BiH imaš da je bio referendum i da su Hrvati i Bošnjaci glasali za nezavisnu BiH.] Da, zbog toga se desio rat. Ako su tri naroda konstitutivna, znači da su suvereni kao narodi i niko im ništa ne može da nametne, dakle imaju pravo veta. Kao što velike sile u savetu bezbednosti UN-a imaju pravo veta. BiH ne može da izglasa izlazak iz SFRJ, ni u kakvoj teoriji, ako je makar jedan narod od tri protiv. A Srbi su bili, dakle referendum je ilegalan. To ti je Šešelj lepo objasnio u Haagu. Ako su tri brata vlasnici kuće, onda su zajedno vlasnici i ne mogu dva brata da prodaju kuću bez saglasnosti trećeg. Neka oba imaju po 150 kg, i ta dva imaju skupa 300 kg, a ovaj treći samo 60 kg, i ima ih 5 puta više po težini (količini), opet su sva tri jednakih prava. Zato BiH neće da prizna tkz Kosovo niti da postane deo NATO-a, jer Srbi ne žele. Svako blokira ono što mu ne paše, to se zove konstitutivnost, a radi se samo ono oko čega se svi slože.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: weasel i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|