Zadnji sam pogledao ravno 2 minuta. BBC i švedska filmska industrija produkcija, LGTBQ ispiranje mozga. Mater vam. Ništa svijet ne bi izgubio da to Rusi sprže sa termonuklearnim gadgets.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26640 Lokacija: Heartbreak Hotel
Evo gledam iranski film "Green Ashes" o ratu u BiH. Sniman je 1994. godine i prati priču jednog iranskog novinara koji dolazi u BiH i zaljubljuje u jednu Bosansku. Pored BiH prikazuje i Hrvatsku.
Tipična propaganda ali zanimljiva i solidno urađena.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Sasvim slucajno pogledah Midsommar neku vcer i ne znam iskreno sta bih rekao
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
15 minuta rata Iz 2019.. Snimljen po istinitom događaju iz 1976.. Djiboutijski separatisti poduzeli terorističku akciju. Oteli školski autibus s dicon vojnika iz Legije stranaca. Drama se odvija uz somalsku granicu. Pristižu snajperisti iz Francuske. Od njih je posli formirana antiteroristička postrojba GIGN.
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
nisam dugo bila u kinu, nema baš nešto za gledati, pa prebirem po starim dvd-ima. horore ne volim, ali ovo ću otići pogledati. ako se više ne pojavim, umrla sam od straha
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.