|
|
Stranica: 1342/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 07:45 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ukri su preživjeli Mongole, ruske careve, Holodomor, Staljina i Drugi svjetski rat. Putin je za njih pičkin dim. Putin možda jest, ali njihovi anglomasonski gospodari nisu. Njih preživjeti neće
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 07:57 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ova karta rasprostranjenosti ukrajinskog jezika početkom 20 st. najbolje pokazuje koliko su Ukri sustavno potiskivani, protjerivani, ubijani i odnarođivani od strane Moskovljana u zadnjih stotinjak godina. I onda će mi netko reći da su ukrajinske granice određivane u ukrajinsku korist, prije na ukrajinsku štetu. ta karta pokazuje koliko su ruski carevi bili velikodušni prema Ukrajincima, tj. Malorusima i gdje su ih sve naselili i koliko su im proširili životni prostor. Ni dva stoljeća ranije, sav taj prostor nije vidio Ukrajinca: https://www.euratlas.net/history/europe/1700/index.html Ukrajinci su doživjelo doslovce udvostručenje životnog prostora pod ruskim carevima. I sad bi od toga pravili Ukrajinu i ta karta nije dovoljna, jer su Ukrajinci naseljeni i diljem sadašnje Rusije, po Sibiru, Kazahstanu, po čitavom ruskom carstvu, gdje god da se ono širilo, naprosto zato jer su bili Rusi i kako takvi se širili sa svojom državom. samo se onda našao neki boljševik i odlučio od toga napraviti neku "Ukrajinu", koje nikada nije bilo https://www.euratlas.net/history/europe/1800/index.html. Optrilike kao što se netko sjetio da bi krajeve gdje su Truci i Austirjanci naselili Srbe proglasio Srbijom.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 08:21 |
|
|
divizija je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ova karta rasprostranjenosti ukrajinskog jezika početkom 20 st. najbolje pokazuje koliko su Ukri sustavno potiskivani, protjerivani, ubijani i odnarođivani od strane Moskovljana u zadnjih stotinjak godina. I onda će mi netko reći da su ukrajinske granice određivane u ukrajinsku korist, prije na ukrajinsku štetu. ta karta pokazuje koliko su ruski carevi bili velikodušni prema Ukrajincima, tj. Malorusima i gdje su ih sve naselili i koliko su im proširili životni prostor. Ni dva stoljeća ranije, sav taj prostor nije vidio Ukrajinca: https://www.euratlas.net/history/europe/1700/index.html Ukrajinci su doživjelo doslovce udvostručenje životnog prostora pod ruskim carevima. I sad bi od toga pravili Ukrajinu i ta karta nije dovoljna, jer su Ukrajinci naseljeni i diljem sadašnje Rusije, po Sibiru, Kazahstanu, po čitavom ruskom carstvu, gdje god da se ono širilo, naprosto zato jer su bili Rusi i kako takvi se širili sa svojom državom. samo se onda našao neki boljševik i odlučio od toga napraviti neku "Ukrajinu", koje nikada nije bilo https://www.euratlas.net/history/europe/1800/index.html. Optrilike kao što se netko sjetio da bi krajeve gdje su Truci i Austirjanci naselili Srbe proglasio Srbijom. I sad je red da ih i popolove, ipak su ih oni udvostručili. Gadljiva priča. U SSSR-u su u savezu bile Rusija i Ukrajina. Razdružile se uz međusobno priznanje. Sad to nije u redu, neki je boljševik...jebo vas više ta priča. Uvijek nađete neko opravdanje za sranja i ratove.
|
|
Vrh |
|
 |
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 08:50 |
|
|
https://apnews.com/article/ukraine-zele ... 2db71920e5Komentari Zelenskog bili su priznanje da bi gubitak sedmomjesečne bitke za Bakhmut – najdulje u ratu do sada – bio više skup politički nego taktički poraz. Predvidio je da će pritisak zbog poraza u Bakhmutu doći brzo - kako od strane međunarodne zajednice tako i unutar njegove vlastite zemlje. "Naše društvo će se osjećati umorno", rekao je. “Naše društvo će me natjerati da napravim kompromis s njima.” Teške riječi?
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 09:01 |
|
|
divizija je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ova karta rasprostranjenosti ukrajinskog jezika početkom 20 st. najbolje pokazuje koliko su Ukri sustavno potiskivani, protjerivani, ubijani i odnarođivani od strane Moskovljana u zadnjih stotinjak godina. I onda će mi netko reći da su ukrajinske granice određivane u ukrajinsku korist, prije na ukrajinsku štetu. ta karta pokazuje koliko su ruski carevi bili velikodušni prema Ukrajincima, tj. Malorusima i gdje su ih sve naselili i koliko su im proširili životni prostor. Ni dva stoljeća ranije, sav taj prostor nije vidio Ukrajinca: https://www.euratlas.net/history/europe/1700/index.html Ukrajinci su doživjelo doslovce udvostručenje životnog prostora pod ruskim carevima. I sad bi od toga pravili Ukrajinu i ta karta nije dovoljna, jer su Ukrajinci naseljeni i diljem sadašnje Rusije, po Sibiru, Kazahstanu, po čitavom ruskom carstvu, gdje god da se ono širilo, naprosto zato jer su bili Rusi i kako takvi se širili sa svojom državom. samo se onda našao neki boljševik i odlučio od toga napraviti neku "Ukrajinu", koje nikada nije bilo https://www.euratlas.net/history/europe/1800/index.html. Optrilike kao što se netko sjetio da bi krajeve gdje su Truci i Austirjanci naselili Srbe proglasio Srbijom. Kao što se neko sjetio da krajeve gdje nikad Rusa nije bilo proglasi Rusijom. Ili da krajeve gdje su Rusi očistili autohtono stanovništvo proglasi za nešto što je Rusko.. Govna agresorska.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 09:06 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: I sad je red da ih i popolove, ipak su ih oni udvostručili. Gadljiva priča. U SSSR-u su u savezu bile Rusija i Ukrajina. Razdružile se uz međusobno priznanje. Sad to nije u redu, neki je boljševik...jebo vas više ta priča.
ak oti smeta tuđe mišlenje, što radiš na forumu? odi u džamiju lijepo, tamo svi isto misle. nema tu nikavog prepolavljanja, nego nema šanse da Ukrajinci dobiju djelove Rusije na koje su ih Rusi naselili, jer im je Lenjin to namjenio kao "bratskoj" republici. SSSR se raspao, a Ukrajina se zadnjih 8 godina formira kao antisovjetska država, a ipak bi htjela sovjetsko naslijeđe teritorija. Fromira se kao antiruska država, a htjela bi prostore gdje su ih Rusi naselili. Nema više bratstva, nema SSSRa, nema Lnjinovih kipova ni Katarine Velike, a htjel ibi njihove granice? ko je tu lud? To je otpriliek kao da bi tražite koamd Anadolije gdje st došli u sklopu osmanskog carstva. Kolik ost eludi, možda i budete antiruska i antisovjetska Ukrajina ne može imati rusko i sovjetsko teritorijalno naslijeđe. Rutinerr je napisao/la: Uvijek nađete neko opravdanje za sranja i ratove. rat su započeli majdanaši, obrati se njima za to. Rat može završiti sutra, Kijev neće pregovore. Rat su počeli majdanaši i oni inzistiraju da nastavi
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 09:13 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Kao što se neko sjetio da krajeve gdje nikad Rusa nije bilo proglasi Rusijom. Ili da krajeve gdje su Rusi očistili autohtono stanovništvo proglasi za nešto što je Rusko.. Govna agresorska. koje autohtono stanovništvo? Autohtono stanovništvo su Skiti i Sarmati. njega nema odavno. nije se nitko sjetio ničega, nego je rusko carstvo OSVOJILO te prostore od osmanskog carstva , naselilo Ruse u njega (Maloruse i Velikoruse, jer su tada svi bili Rusi), i onda se Lenjin sjetio, ajmo sad to zvati Ukrajina, jer Malorusi više nisu Rusi. A da stvar bude još luđa, onda se ti isti Ukrajinci odluče rušiti spmenike ruskih careva koji su ih tu naselili i istog Lenjina koji je to napravio Ukrajinom. ne znam za veću smijuriju u povijesti. Kad su Makedonci dizali spomenike Grcima po Skopju nije bilo toliko smiješno.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 09:28 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
dane-croatia je napisao/la: Soros: Poraz Rusije će biti odličan za ‘otvorena društva’“Ruski poraz je neizbježan i omogućit će svijetu da se usredotoči na naš pravi problem — klimatske promjene”https://narod.hr/svijet/soros-poraz-rus ... na-drustvaSlično kano 45-te. S jedne strane se veseliš pobjedi pojedinih potlačenih naroda protiv Hitlera, a onda vidiš da se ujedno veseliš i pobjedi još gorih Staljina i Tita. Bravo Dane, polako otvaraš oči, još malo i doć ćeš ti nama!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 09:48 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Kao što se neko sjetio da krajeve gdje nikad Rusa nije bilo proglasi Rusijom. Ili da krajeve gdje su Rusi očistili autohtono stanovništvo proglasi za nešto što je Rusko.. Govna agresorska. Baš je šteta što su Rusi u 18. i 19. veku počistili govna otomanska koja su odvodili Slavene u ropstvo. NOT! https://en.m.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_the_Ottoman_EmpireSlavery in the Ottoman Empire was a lawful institution and a significant part of the Ottoman Empire's economy and traditional society.
The main sources of slaves were wars and politically organized enslavement expeditions in the Caucasus, Eastern Europe, Southern Europe, the Balkans, and Africa.
In Constantinople (present-day Istanbul), the administrative and political center of the Ottoman Empire, about a fifth of the 16th- and 17th-century population consisted of slaves.
Statistics of these centuries suggest that Istanbul's additional slave imports from the Black Sea have totaled around 2.5 million from 1453 to 1700.
As late as 1908, female slaves were still sold in the Ottoman Empire.Slava Rusiji i ruskim osloboditeljima! 
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 09:58 |
|
|
Kakva dominacija Poslanika i divizije, strašno.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:01 |
|
|
Šta kaže Soroš Rusija mora izgubiti da se možemo onda lijepo svi skupa boriti protiv klimatskih promjena.  Bukvalno svako zlo na ovoj planeti podržava Ukrope i mrzi Ruse.
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:09 |
|
|
Svaka čast Navodni Poslanik na tekstu o povijesti Ukrajine i Malorusa u novom vijeku, zanimljivo
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:18 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Svaka čast Navodni Poslanik na tekstu o povijesti Ukrajine i Malorusa u novom vijeku, zanimljivo Zapravo je sve to napisano milijun puta dosad, ali je uvijek iznova gušt pročitat nekoga kad tako razbuca slava ukrajinaše. Kakva uvreda za Hrvate i Hrvatsku, hrvatsku povijest i borbu, DR, kad nas uspoređuju sa ovim ukro ološem. Dno dna. Btw jesi ti sidio u Kuraža neku večer? Neka dvojca do mene pričaju ko da forum čitam, bgmi ti mi pao na pamet.
|
|
Vrh |
|
 |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:26 |
|
|
Hvala na čestitkama i pohvalama, i da sve je opštepoznato i već rečeno, ništa ja novo nisam napisao.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:26 |
|
|
Gledaj ekipe što se okupila Ma da, dominirate kad treba druge dehumanizirati, nijekati njihovo postojanje i potvrditi kako je to RUSKO pravo, moliću lijepo. Kao što je i vascijela današnja Rusija oduvijek ruska bila, jel tako? Ili ipak nije, no je rezultat osvajanja kroz historiju? Risto Đogo bi vam pozavidio na propagandi.
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:29 |
|
|
Planina je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Svaka čast Navodni Poslanik na tekstu o povijesti Ukrajine i Malorusa u novom vijeku, zanimljivo Btw jesi ti sidio u Kuraža neku večer? Neka dvojca do mene pričaju ko da forum čitam, bgmi ti mi pao na pamet. Ne, trenutno sam u ZeGeju, u toku su subverzivna dejstvovanja sproću Tomaševićevog režima A i Kuraž mi je premračan, zadnje što sam bio je prije dva tjedna u Tronu, inače kolko sam mogo vidit - neformalnom okupljalištu duvanjskih HDZovaca Ali itekako me oduševljava da među Duvnjacima postoji kritičko mišljenje, dakle ima običnih ljudi koji ne gutaju sve što je mainstream, super.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:39 |
|
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Kao što se neko sjetio da krajeve gdje nikad Rusa nije bilo proglasi Rusijom. Ili da krajeve gdje su Rusi očistili autohtono stanovništvo proglasi za nešto što je Rusko.. Govna agresorska. koje autohtono stanovništvo? Autohtono stanovništvo su Skiti i Sarmati. njega nema odavno. nije se nitko sjetio ničega, nego je rusko carstvo OSVOJILO te prostore od osmanskog carstva , naselilo Ruse u njega (Maloruse i Velikoruse, jer su tada svi bili Rusi), i onda se Lenjin sjetio, ajmo sad to zvati Ukrajina, jer Malorusi više nisu Rusi. A da stvar bude još luđa, onda se ti isti Ukrajinci odluče rušiti spmenike ruskih careva koji su ih tu naselili i istog Lenjina koji je to napravio Ukrajinom. ne znam za veću smijuriju u povijesti. Kad su Makedonci dizali spomenike Grcima po Skopju nije bilo toliko smiješno. Ruska verzija historije. Kao što i Srbi imaju svoju verziju prošlosti. Zato se sa vama rusofilima ne vrijedi ubjeđivati i ispravljati krive navode, laži i slično. Ukrajinci se ne slažu sa tom verzijom i zato agresorska ruska gamad zaslužuje da bude zatrta u Ukrajini a njihova braća protjerana sa istoka zemlje.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:39 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Soros: Poraz Rusije će biti odličan za ‘otvorena društva’“Ruski poraz je neizbježan i omogućit će svijetu da se usredotoči na naš pravi problem — klimatske promjene”https://narod.hr/svijet/soros-poraz-rus ... na-drustvaSlično kano 45-te. S jedne strane se veseliš pobjedi pojedinih potlačenih naroda protiv Hitlera, a onda vidiš da se ujedno veseliš i pobjedi još gorih Staljina i Tita. Ista stvar sa domovinskim ratom po toj logici. Ako se rusi uzimaju kao nekakav spas od globalizacije u svijetu, možemo onda i male ruse na balkanu tako gledati. Znači i mi smo bili na krivoj strani jer smo praktički rat završili kao poluga zapada na terenu u poguravanju pax americana politike. Tako da očekujem onda da jasno osudite hrvatsku politiku i oslobodilačke operacije HV-a kojih nebi ni bilo da nije bilo te zapadne sotone.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:42 |
|
|
Planina je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Svaka čast Navodni Poslanik na tekstu o povijesti Ukrajine i Malorusa u novom vijeku, zanimljivo Zapravo je sve to napisano milijun puta dosad, ali je uvijek iznova gušt pročitat nekoga kad tako razbuca slava ukrajinaše. Kakva uvreda za Hrvate i Hrvatsku, hrvatsku povijest i borbu, DR, kad nas uspoređuju sa ovim ukro ološem. Dno dna. Btw jesi ti sidio u Kuraža neku večer? Neka dvojca do mene pričaju ko da forum čitam, bgmi ti mi pao na pamet. Razbuca? Kako? Navede jednu verziju historije, vi rusofili tapšete i kažete bravo jer vam se to dopada. Mi kažemo da su to gluposti Rusa i rusofila i šta onda. Vi ste retardi ukratko.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:46 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Razbuca? Kako? Navede jednu verziju historije, vi rusofili tapšete i kažete bravo jer vam se to dopada. Mi kažemo da su to gluposti Rusa i rusofila i šta onda. Vi ste retardi ukratko. Ja tebi vojvodo, ti meni serdare. Vukajlija... Citat: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare... ...a obojica znamo kakva smo govna. Prastara narodna izreka koja metaforički znači: legnemo u 69, zabijemo jedan drugom jezike u čmarove i guramo što dublje. Naravno, to samo pred širokim auditorijom, jer inače očima ne možemo da gledamo jedan drugog, kao što i samog sebe izbegavamo u ogledalu
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Razbuca? Kako? Navede jednu verziju historije, vi rusofili tapšete i kažete bravo jer vam se to dopada. Mi kažemo da su to gluposti Rusa i rusofila i šta onda. Vi ste retardi ukratko. Ja tebi vojvodo, ti meni serdare. Vukajlija... Citat: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare... ...a obojica znamo kakva smo govna. Prastara narodna izreka koja metaforički znači: legnemo u 69, zabijemo jedan drugom jezike u čmarove i guramo što dublje. Naravno, to samo pred širokim auditorijom, jer inače očima ne možemo da gledamo jedan drugog, kao što i samog sebe izbegavamo u ogledalu Ma budale. Klasične.
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 10:55 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Planina je napisao/la: Zapravo je sve to napisano milijun puta dosad, ali je uvijek iznova gušt pročitat nekoga kad tako razbuca slava ukrajinaše.
Kakva uvreda za Hrvate i Hrvatsku, hrvatsku povijest i borbu, DR, kad nas uspoređuju sa ovim ukro ološem. Dno dna.
Btw jesi ti sidio u Kuraža neku večer? Neka dvojca do mene pričaju ko da forum čitam, bgmi ti mi pao na pamet.
Razbuca? Kako? Navede jednu verziju historije, vi rusofili tapšete i kažete bravo jer vam se to dopada. Mi kažemo da su to gluposti Rusa i rusofila i šta onda. Vi ste retardi ukratko. Nije istina da imam nepromjenjivo preduvjerenje o relaciji Rus-Ukr i da samo gledam i čitam ono što podupire to moje preduvjerenje, što valjda ti želiš reći? Upravo suprotno, otvoren sam drugim mišljenjima i interpretacijama. No moraš se potrudit, kao što je učinio Navodni Poslanik, i razraditi opsežno tezu. Copy-paste naslova s MS medija nije to. Dosad su ti domet svađice s novimvremenom koliko vidim i u svakom drugom postu "retardi" "genocidaši" "uzpovci" "debili" "bipolarci" itd. Tako da neću dalje pričati, hvala
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 11:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61417 Lokacija: DAZP HQ
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Kao što se neko sjetio da krajeve gdje nikad Rusa nije bilo proglasi Rusijom. Ili da krajeve gdje su Rusi očistili autohtono stanovništvo proglasi za nešto što je Rusko.. Govna agresorska. koje autohtono stanovništvo? Autohtono stanovništvo su Skiti i Sarmati. njega nema odavno. nije se nitko sjetio ničega, nego je rusko carstvo OSVOJILO te prostore od osmanskog carstva , naselilo Ruse u njega (Maloruse i Velikoruse, jer su tada svi bili Rusi), i onda se Lenjin sjetio, ajmo sad to zvati Ukrajina, jer Malorusi više nisu Rusi. A da stvar bude još luđa, onda se ti isti Ukrajinci odluče rušiti spmenike ruskih careva koji su ih tu naselili i istog Lenjina koji je to napravio Ukrajinom. ne znam za veću smijuriju u povijesti. Kad su Makedonci dizali spomenike Grcima po Skopju nije bilo toliko smiješno. Malo si previše kontradiktoran za moj ukus. Kako su svi Rusi, ako postoje Velikorusi, Malorusi, Rusini, Bjelorusi i svi se kao takvi razvijaju unutar Ruskog carstva. Koje to carstvo od istog supstrata na istom teritoriju stvara različite narode? Nerealne stvari pišeš. Slična su im imena, iz istog korijena, ali koja bi potreba bila za svim tim imenima ako je to jedan te isti narod. Samim time što ima razna imena očito je da nije isti narod. Bilo je takvih i u AU, sličnog imena Slovenci i Slovaci, u istoj državi, ali nisu isti. To kog je tko naselio i kada je nebitno jer i današnji Ukrajinci imaju neku maticu, matični teritorij s kojeg su se širili, jednako kao i današnji Rusi i očito su poseban narod od tko zna kojeg stoljeća. Da je to posve isti narod bi li Rusi morali raditi na rusifikaciji tog stanovništva i nametati svoj jezik? Ne da ti teza ne drži vodu, nego je šuplja kao cjedilo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 11:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61417 Lokacija: DAZP HQ
|
Najlakše se praviti lud i pisati o ludim Sovjetima koji su izmišljali nacije kojih nije bilo, baš je nekom Sovjetu palo napamet, e ajmo stvoriti Ukrajince, baš bi bilo fora, fali nam tu još jedna nacija.
Prije da su bili pragmatični kao i jugoslavenski komunisti koji su priznavali realnost i posebnosti koje su stvarno i postojale, nije nitko izmislio Makedonce ili Crnogorce ili Slovence, svaki od njih je imao svoju neku genezu i specifičnost, Makedonci drukčiji od Srba i odvojeni od Bugara, Crnogorci sa svojom državnošću od ranije, Slovenci odvojeni od Hrvata tisućgodišnjom granicom njemačkog carstva itd.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 ožu 2023, 11:15 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Razbuca? Kako? Navede jednu verziju historije, vi rusofili tapšete i kažete bravo jer vam se to dopada. Mi kažemo da su to gluposti Rusa i rusofila i šta onda. Vi ste retardi ukratko. Nije istina da imam nepromjenjivo preduvjerenje o relaciji Rus-Ukr i da samo gledam i čitam ono što podupire to moje preduvjerenje, što valjda ti želiš reći? Upravo suprotno, otvoren sam drugim mišljenjima i interpretacijama. No moraš se potrudit, kao što je učinio Navodni Poslanik, i razraditi opsežno tezu. Copy-paste naslova s MS medija nije to. Dosad su ti domet svađice s novimvremenom koliko vidim i u svakom drugom postu "retardi" "genocidaši" "uzpovci" "debili" "bipolarci" itd. Tako da neću dalje pričati, hvala Kakve bolan razrade. Wikipedia izvor. Naravno da nećemo pričati. To je kao razgovor sa ravnozemljašima. Ne vrijedi. Vjerujte u ta ruska sranja i Bog te veselio.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 139 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|