|
|
Stranica: 1346/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 18:21 |
|
|
ukri počeli i JDAM-bombe koristiti naravno da su i excaliburi dalje u akciji
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 18:49 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Megatron je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Koja je to raketa? https://en.wikipedia.org/wiki/R-36_(missile) Rusi je zovu R-36 Vojvoda a hamerikanci se usrali pa je nazvali SS-18 Satan. Znam ja da postoji ta raketa ali tako je zove NATO a ne Rusija. :)
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 18:55 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne bih bio u koži običnog Ukrajinca, oni su osuđeni na rat do uništenja ako nešto iznutra ne promjene. Sponzori im šalju oružje a oni moraju da ratuju, to je uslov, očekujem sve više bježanja preko granice jer ovo nema kraja. Zajebani su od Zapada i to pošteno, naguzili ih. obični Ukrajinac je u dilemi, da li pobjeći preko grane i riskirati gubitak imovien i državljanstva ili otići na front. teška je to dilema. no realno, kad ih dovoljno pobjegne, rat će stati. ovim proruskima je lakše, oni pobjegnu u Rusiju, već su milijuni tamo. ovima ostalima je izbor u rat do smrti ili emigraciju bez igdje ičega.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 19:05 |
|
|
divizija je napisao/la: ovim proruskima je lakše, oni pobjegnu u Rusiju, već su milijuni tamo. ovima ostalima je izbor u rat do smrti ili emigraciju bez igdje ičega.
Mlađe žene mogu prijeći granicu ali muškarci moraju ilegalno i to ako uspiju. Puno je njih već sad bez imovine, tima će biti lakše donijeti odluku. Slaba vajda od novaca ako nema glave.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 19:30 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Mlađe žene mogu prijeći granicu ali muškarci moraju ilegalno i to ako uspiju. Puno je njih već sad bez imovine, tima će biti lakše donijeti odluku. Slaba vajda od novaca ako nema glave. nije teško otići iz Ukrajine ilegalno, granica je ogromna i nemoguća za kontrolirati. ali teške su posljedice, praktički postaješ apatrid, ideš negdje gdje ne znaš kako ćeš biti primljen, često ne znaš jezik, treba naći posao... kažem, najlakše je onima koji su proruski orijentirani, oni praktički odu među svoje. samo kad odeš u Rusiju, nisi nužno pobjegao od rata, jer i Rusija sada ima mobilizaciju, samo manjeg stupnja.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 20:14 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 20:58 |
|
|
Ukrajinski tenk sa 10m ispalio granatu, a. Rusi na njega ručnim bombama
ovo je nadrealno
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 21:16 |
|
|
tucepi je napisao/la: Ukrajinski tenk sa 10m ispalio granatu, a. Rusi na njega ručnim bombama
ovo je nadrealno
Nadrealno i brutalno. Koliko sam ja vidio prvo su Rusi bacili granatu i promašili te odali svoj položaj ukrajinskom tenku koji nije promašio koliko sam ja vidio.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 21:45 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Ee jade isprani, mediji te isprali totalno Ne zove se sotona, to je kao što Amerikanci zovu stotine tisuća mrtvih Iračana "kolateralnom štetom"
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 22:33 |
|
|
i_jopet je napisao/la: divizija je napisao/la: ovim proruskima je lakše, oni pobjegnu u Rusiju, već su milijuni tamo. ovima ostalima je izbor u rat do smrti ili emigraciju bez igdje ičega.
Mlađe žene mogu prijeći granicu ali muškarci moraju ilegalno i to ako uspiju. Puno je njih već sad bez imovine, tima će biti lakše donijeti odluku. Slaba vajda od novaca ako nema glave. The Times je skoro izbacio svoju procenu starosne piramide u Ukrajini. Broj devojaka od 20 godina pao sa skoro 200k na 50k i ne vratiše se nikad.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 22:40 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Rusi su toj interkontinentalnoj balističkoj raketi SS 18 , teškoj 210 tona , dugačkoj 37 metara, sa 14 nuklearnih bojevih glava . dali ime Vojvoda . Ameri je doživljavaju drugačije , pa su joj dali naziv Satana Njena naslednica , Sarmat( RS-28 ) je dobila ime po nomadskom plemenu Sarmati , koji je nekad naseljavao stepska prostore od sliva Tise i Dunava do Aralskog mora (teritorije bivšše Ukrajine, Rusije i Kazahstana). Nju Ameri , opet iz razumljivih razloga , nazvaše Satana 2. Ona može nositi petnaest klasičnih nuklearnih glava ili 24 hipersonična Avangarda ( što je posebno veselje za američku PVO ). Izuzetno je brza , pa bi joj do londonskog Trafalgar skvera trebalo taman toliko koliko je meni trebalo da napišem ovaj post , 3 min . Kako god , nadati se da ih Rusi nikad neće upotrebiti .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 22:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25789 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dutch01 je napisao/la: tucepi je napisao/la: Ukrajinski tenk sa 10m ispalio granatu, a. Rusi na njega ručnim bombama
ovo je nadrealno
Nadrealno i brutalno. Koliko sam ja vidio prvo su Rusi bacili granatu i promašili te odali svoj položaj ukrajinskom tenku koji nije promašio koliko sam ja vidio.
Nisu oni bacili granatu na tenk već su mislili da je na toj strani jurišno pješaštvo koje obično prati tenk.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 22:52 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Nadrealno i brutalno. Koliko sam ja vidio prvo su Rusi bacili granatu i promašili te odali svoj položaj ukrajinskom tenku koji nije promašio koliko sam ja vidio.
Nisu oni bacili granatu na tenk već su mislili da je na toj strani jurišno pješaštvo koje obično prati tenk. Nije ni gledao gdje baca. Potrbuške ležao, malo se podigao i bacio lijevo od sebe granatu. Možda su i preživjeli probijenih ušnih opni.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 23:04 |
|
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Nisu oni bacili granatu na tenk već su mislili da je na toj strani jurišno pješaštvo koje obično prati tenk.
Nije ni gledao gdje baca. Potrbuške ležao, malo se podigao i bacio lijevo od sebe granatu. Možda su i preživjeli probijenih ušnih opni. Evo baš čitam komentare na twitteru, na duljem videu se vidi da je taj rov već bio pogodio veći broj granata pa su opet bili živi. Tako da ipak imaju određene šanse da su preživjeli i tu posljednju. Kompletan video
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 23:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Glupa i riskantna uporaba tenka. Potrosio je hrpu granata kojih ionako nedostaje, posao nije napravio. Zapovjednik (ako je bio u tenku) umjesto da bude na mitraljezu i riješi dio protivničkih vojnika sakrio se u kupolu i riskirao prženje. Rov se rješava minobacačima i pješacima. Prije par dana je bio video sa iste ove njive, kada su rusi glupo izginuli napadajući "položaj T" bez potpore oklopa.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 00:42 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nije ni gledao gdje baca. Potrbuške ležao, malo se podigao i bacio lijevo od sebe granatu. Možda su i preživjeli probijenih ušnih opni.
Evo baš čitam komentare na twitteru, na duljem videu se vidi da je taj rov već bio pogodio veći broj granata pa su opet bili živi. Tako da ipak imaju određene šanse da su preživjeli i tu posljednju. Kompletan video Ne kontam ovaj video nikako .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 08:54 |
|
|
"Ramadan snack" skinuo nekoliko maski "neutralnih" promatraca rata
Ne pade snijeg da pokrije brijeg...
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 10:48 |
|
|
zasad stigla 3 engleska Čelendžera 2 uz 18 Leoparda 2 iz Njemačke
s druge strane ruska stoka dovlači prastare T-55/54 ko ima gram mozga može zaključit da slijedi žestoka Ukrajinska Oluja i traktorijada ruske gamadi
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu do sada srokano 2000 ruskih tenkova od ukupno 3.417 operativno upotrebljivih tenkova Slava Ukrajini
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 10:54 |
|
|
Jel kad kopiras vlastite komentare s Indexa na forum makar ih malo izmijenis ili samo copy paste
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 10:59 |
|
|
neman je napisao/la: mene boli ona stavar za bosnu, nikad bio niti me interesira. ateist sam tako da mi svi vaši bogovi ni u džep ni iz džepa
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 11:04 |
|
|
demografski analitičar je napisao/la: zasad stigla 3 engleska Čelendžera 2 uz 18 Leoparda 2 iz Njemačke
s druge strane ruska stoka dovlači prastare T-55/54 ko ima gram mozga može zaključit da slijedi žestoka Ukrajinska Oluja i traktorijada ruske gamadi
Slažem se da se ovakvi banuju. Ako nazove Ruse stokom ne treba on nikome više.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 11:45 |
|
|
Počelo je, počelo, kao što sam predvidio bivši wagnerovci i robijaši počeli divljati po Rusiji nakon proteka šestomjesečnog ugovora na sveopće "oduševljenje" puka u Rusiji. https://www.vecernji.hr/vijesti/clan-gr ... %2bprometa
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 12:05 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Počelo je, počelo, kao što sam predvidio bivši wagnerovci i robijaši počeli divljati po Rusiji nakon proteka šestomjesečnog ugovora na sveopće "oduševljenje" puka u Rusiji. https://www.vecernji.hr/vijesti/clan-gr ... %2bprometaNemoj zezat? Jedno kazneno djelo za godinu dana rata? Mislim da ni najoptimističniji ruski dužnosnici nisu očekivali takav izostanak kriminala od ex robijaša. Znači - projekt Wagner uspio.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 12:14 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Pa zar nije Wagner grupa uništena u Ukrajini?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 tra 2023, 12:19 |
|
|
Onda je ovo Duh Wagnera, jer oni su unisteni.
Ostale samo zastave
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|