HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 17 ruj 2024, 13:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]




Započni novu temu Odgovori  [ 4801 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 193  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 09 ožu 2023, 14:36 
Offline

Pridružen/a: 27 lis 2022, 12:02
Postovi: 1474
Uzbuna u britanskom parlamentu i šok za roditelje: djecu u školama uče perverziji, analnom seksu, masturbaciji, 100 spolova!
Autor: Zoran Meterožu 09, 2023
Uzbunjujući tekst utjecajnog britanskog medija The Telegraph govori o pobuni roditelja i britanskih parlamentaraca koji su o svemu izvijestili premijera Sunaka i traže žurni odgovor. Medij postavlja pitanje o tome što našu djecu uče u školama i što se događa sa satovima spolnog odgoja zbog čega „zabrinuti roditelji kažu da ne znaju kome se drugom obratiti“
I dok nas metodom „kuhane žabe“ mediji i političari postupno pripremaju za marš na istočni front, u pozadini svega ovog (pred)ratnog ludila koje se sve više širi Europom, događaju se, gotovo pritajeno, grozne stvari u sferi ideologije odnosno indoktrinacije, o kojima se malo tko usuđuje otvoreno govoriti.

Jedna od njih, vjerojatno i najvažnija jer se odnosi na samu prirodu čovjeka i njegove spolnosti – u svom potpuno iznakaženom smislu i zastrašujućem obliku dovodi se i do samih škola odnosno do djece i maloljetnika.

Tzv. nove zapadne civilizacijske vrijednosti i dosezi sve više postaju znak za uzbunu, gotovo za pobunu više ne samo roditelja diljem Europe kojih većina i ne zna i ne shvaća što se u stvarnosti događa, naivno vjerujući u škole tipa onih u kojima su se i sami školovali i koje su vodile računa, osim o obrazovnoj komponenti, i o onoj odgojnoj – ali na nekim zdravim osnovama (danas se iz pomodarstva, ali i zbog podmukle pozadine koja je itekako u igri, te osnove vole nazivati tradicionalnim ili čak konzervativnim).





Osim roditelja, na zvona za uzbunu sada sve više pozivaju i osviješteni političari i vjerske i druge organizacije, jer postaje očito da se državna politika sve teže nosi s novim pojavnostima koje izmiču kontroli zbog nejasnih pravila i nedefiniranih ograničenja nadležnih državnih tijela i institucija – u kojima se često ne snalaze niti same škole. One su u strahu da ih radikalne i ekstremističke organizacije i isto takvi aktivisti koji promiču nakaradnu rodnu ideologiju ne proglase tzv. homofobima i da protiv njih ne podižu različite tužbe i sl. Na taj ih način takvi ekstremisti zastrašuju i zagorčavaju im život, dajući time primjer i svim ostalima što ih čeka ukoliko ne budu (ili ne ostanu) na njihovoj ideološkoj odnosno „odgojnoj liniji“.

Ovaj poduži uvod bio je potreban s obzirom na uzbunjujući tekst utjecajnog britanskog medija The Telegraph od 4. ožujka pod naslovom „Masturbation lessons and 100 genders: What our children are being taught at school“ („Lekcije o masturbaciji i 100 spolova: Što našu djecu uče u školi“). U njemu se postavlja pitanje o tome „što se događa sa satovima spolnog odgoja u školama“ i navodi kako su „ovog tjedna zastupnici (britanskog parlamenta) podigli uzbunu zbog količine poruka koje primaju od zabrinutih roditelja koji kažu da ne znaju kome se drugom obratiti“ zbog gore opisanih pojava.

Kraće rečeno, The Telegraph piše o indoktrinaciji na satovima seksualnog odgoja koja zabrinjava Britance.





Ali da ne duljim previše i da ne interpretiram sam sadržaj, ionako dovoljno šokantan i mučan za bilo kakav popratni komentar, donosim najvažnije dijelove samoga teksta kako su i napisani u svom originalu.

Konzervativka Miriam Cates podnijela je dosje (britanskom) premijeru Rishiju Sunaku o “prirodi i opsegu indoktrinacije” u vezama i spolnom odgoju u britanskim školama. Obuhvaća čitavu masu nastavnih pomagala i tematskih materijala o spolnom odgoju. … predstavlja teme koje su mnogi roditelji smatrali neprikladnima zbog dobi učenika. Na primjer, u nekim su školama djecu od 12 godina u razredu pitali što misle o oralnom i analnom seksu“.

“Mojem 13-godišnjem sinu je rečeno da postoji stotinu spolova,” rekla je žena čije dijete ide u privatnu školu u East Midlandsu, “U ovoj dobi moju djecu već uče “konvencionalnoj” terminologiji – na primjer, “cisrodno”, “nebinarno” i “rodno fluidno” — čak i bez uzimanja u obzir činjenice da se mnogi ljudi gade i ovim pojmovima i ideologijom kao takvom zbog vjerskih uvjerenja ili drugih razloga.“ – navodi britanski medij.

„Druga majka, čije dijete studira u javnoj školi u Londonu, kaže da su njezinog sina masturbaciji u zadnjem razredu osnovne škole učili učitelji koje je jedva poznavala. Zabrinula se nakon što su učitelji roditeljima objasnili glavno načelo spolnog odgoja: “nikoga nije briga što se događa iza zatvorenih vrata” – kazala je ta žena. “I sama imam pedagoško obrazovanje i rekla sam im “tako govore pedofili. “…Imali su kartice s natpisima na stolu i raspravljali su o njima. Dakle, na jednoj od njih pisalo je: masturbacija. Mnogi roditelji su rekli: “Preplašit ćeš mi dijete takvim pričama, ima samo deset godina!” Tko želi da njegovo dijete o tome raspravlja s drugom djecom?”

Think-tank New Social Contract, čiji je suosnivač Cates 2022., priprema se objaviti istraživanje koje je već predstavljeno Sunaku, prema kojem su britanska djeca “u opasnosti” od učitelja koji imaju “radikalne stavove o spolu, rodu i seksualnosti” i traže “ideološki monopol u spolnom odgoju.” – navodi dalje The Telegraph.

„Proliferacija kontroverznih i eksplicitnih nastavnih pomagala počela je još 2019., kada je Ministarstvo obrazovanja objavilo novi priručnik o seksualnom odgoju. Nastalu prazninu popunjavali su kojekakvi “aktivisti”. Njihove organizacije, uključujući LGBT dobrotvornu organizaciju Stonewall, udružile su se sa stotinama škola kako bi zacrtale “rodno osjetljiv pristup seksualnom odgoju”. Izvješće o novom društvenom ugovoru navodi druge obrazovne ustanove, uključujući dobrotvornu Školu seksualnog obrazovanja, za koju je poznato da radi s više od 300 obrazovnih institucija i, prema vlastitim riječima, ima “pozitivan pristup seksu – kako u nastavi, tako i općenito.“

Britanski medij odmah donosi i druge šokantne primjere, pa tako kaže kako u potonjoj školi „dobrotvorne radionice vodi dr. Emma Chan, koja je na svom blogu objavila video gdje pjeva pjesmu pod nazivom “Let’s all masturbate”, a zatim link na članak sa savjetima kako to bolje činiti“.

Organizatorica seminara Škole seksualnog odgoja Nadia Deen koristi dobrotvorni rad organizacije za promicanje vlastite web stranice o seksualnom odgoju. Portal, između ostalog, objavljuje tekstove o “analnoj zabavi i podvalama” te “problemu heteronormativnosti” – navodi The Telegraph.

Knjiga Excellent Relationships and Sex Education, koju organizacija promovira na svojoj web stranici, savjetuje učiteljima da učenicima prenesu poruku da su “ljubav i privrženost često najvažnije komponente dobrog seksa, ali ne uvijek”. “Neki, naprotiv, vole brz, grub i anoniman seks. A neki čak vole osjetiti bol tijekom seksa – to je amaterski užitak i zove se BDSM.” – piše dalje britanski medij.

Zastupnik Nick Fletcher, konzervativac u Donjem domu britanskog parlamenta, „upozorio je premijera da škole uzalud troše novac na materijale organizacija koje “sugeriraju našim dječacima i djevojčicama da su možda rođeni u pogrešnom tijelu…”

Najviše od svega, nesklad između (obrazovnih, op.ZM.) materijala i (dječjih, op. ZM.) godina zabrinjava vjerske obitelji. Međutim, vladini izvori kažu da čak i liberalni roditelji smatraju da devetogodišnjake ne treba učiti da postoje deseci spolova i poticati ih da sudjeluju u “pride” marševima – navodi isti medij.

“Ovog polugodišta poslat ćemo pismo svim školama i istaknuti pravo roditelja da vide obrazovne materijale. Odgovornost je škola da osiguraju da su svi materijali činjenični i primjereni dobi te da rade s roditeljima kako bi osigurali da znaju čemu se njihova djeca podučavaju”, rekao je glasnogovornik ministarstva obrazovanja.

Zastupnica Miriam Cates sada čeka odgovor premijera i nada se da će novi dokazi biti “poziv na buđenje za vladu”.

“Čak i razmišljati o tome da djecu od 11 i 12 godina podučavate samozadovoljavanju jednostavno je grozno”, kaže ona. “Osim toga, razgovarati o seksualnim željama s odraslima koje zapravo ne poznajete može biti riskantno.”

„Primarna odgovornost vlade je zaštititi učenike”, dodaje ona. „I nadam se da će izvješće rasvijetliti roditelje o tome što podučavaju njihovu djecu.”

Zaključak:
I dok naši mediji, kada je riječ o tzv. ideološkim temama, umjesto fokusiranja na to što se događa u našim javnim školama radije razglabaju o tome tko i zašto moli krunicu na javnim mjestima i što o tome ima reći Titova unuka i njoj slični – britanski medij ukazuje na bit problema koji sve više zaokuplja tamošnju javnost i političke krugove, posve sigurno ne bez razloga.

Jer bilo bi potpuno pogrešno misliti da se ovo događa samo u Velikoj Britaniji i da je ovo opisano u tekstu utjecajnog britanskog medija i ono najgore. Puno toga odioznog događa se i drugdje diljem Europe, poglavito u skandinavskim zemljama. Iako se o tome iz nekog razloga nerado govori i piše, sve se češće pojavljuju brojni primjeri izopačenosti, pod krinkom potpunih sloboda, što se uz samo malo truda može pronaći na društvenim mrežama i blogovima čak i liberalnih pojedinaca koji se i sami pitaju kuda nas sve to vodi?

U svijetu je u tijeku, osim svih drugih – vidljivih ratova, i onaj nevidljivi i puno važniji: rat za čovjeka, odnosno borba za ljudske duše.

Neovisno kako ga tko promatrao, s vjerničkog – eshatološkog gledišta kao borbu između Boga i Sotone, ili onog ateističkog kroz filozofsku prizmu borbe dobra i zla, stvari su zapravo krajnje jednostavne.

Ovo je borba koja ulazi u kulminaciju i u kojoj nema i ne može biti kompromisa. U njoj ne može biti ni neutralnih ni „bljutavih“ – jer se odnosi baš na svakog čovjeka, kao jedinku i neponovljivo biće. U konačnici se zapravo bira između kulture života i kulture smrti.

Pobjednik će na kraju biti samo jedan i o njemu će ovisiti i sudbina čovjeka i sudbina Zemlje na kojoj živimo.

Njih neće odrediti niti geopolitičke igre moćnika, niti ukrajinski i drugi ratovi, niti “zelene tehnologije“. Odredit će ih naša djeca, a prije toga naš stav o tome kakvim ih želimo vidjeti: slabim i povodljivim – izgubljenim, ili jakim i samostalnim – sposobnim za kritičko promišljanje i traženje istine kao preduvjeta napretka i razvoja.

Teška vremena od svih traže i donošenje teških odluka.

https://www.geopolitika.news/razgovori/ ... Iy6ci3VeRQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 09 ožu 2023, 15:18 
Online
Avatar

Pridružen/a: 02 tra 2012, 11:30
Postovi: 6106
Ne bi me cudilo da ovi podju organizirati i grupne masturbacije na satu da djeca sto bolje utvrde gradivo

_________________
“Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 10 ožu 2023, 08:53 
Offline

Pridružen/a: 04 tra 2022, 21:03
Postovi: 531


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 10 ožu 2023, 16:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ti Soroševi novinari su za psihijatrije. To treba suditi i zatvoriti na duge zatvorske kazne jer negativno utječu na ljude i prave nered u društvu.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 10 ožu 2023, 16:37 
Offline

Pridružen/a: 23 tra 2020, 06:03
Postovi: 1347
Nema tamo ko da sudi. Americki bijelci su pali na 28% u Los Angelesu, znaci i taj grad je pao

_________________
S vjerom u Boga


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 14 ožu 2023, 01:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 16:23
Postovi: 13278
Citat:


Liberals Are Going INSANE, Study PROVES Liberal Women And Men Are Suffering SEVER Mental Illness

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 14 ožu 2023, 11:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 16:23
Postovi: 13278

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 14 ožu 2023, 20:47 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 16:23
Postovi: 13278
Citat:
Self-censorship in America:

slika

slika

Fear of being "canceled" increases with education level, but only for Right-Wingers.

The Democrat increase from high school to post-grad is a minuscule 2%, while Republican post-grads are 35% more likely to fear "cancelation" than Democrat post-grads.

At the peak of McCarthyism, only 13.4% of Americans felt less free to "speak their mind." As of 2020, this number jumped to 46%.

Assuming that the 13.4% of Americans who feared McCarthyism were Communists or Communist sympathizers, Leftists today fear the "woke" Globalist regime more than they feared McCarthyism.

We're reaching levels of self-censorship (inflicted by Left-Wing ideological tyranny) only seen under Communist regimes.

Poll: 62% of Americans Say They Have Political Views They’re Afraid to Share


https://www.cato.org/survey-reports/pol ... aid-share#

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm ... id=3647099

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 15 ožu 2023, 09:51 
Online
Avatar

Pridružen/a: 02 tra 2012, 11:30
Postovi: 6106
Tvit Grete Thunberg iz 2018. u kojem piše: “Vrhunski klimatski znanstvenik upozorava da će klimatske promjene ‘izbrisati’ cijelo čovječanstvo ako ne prestanemo koristiti fosilna goriva u sljedećih pet godina”, sada je izbirsan u 2023-oj godini.

_________________
“Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 15 ožu 2023, 13:20 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 16:23
Postovi: 13278


Simpa kanal.

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 15 ožu 2023, 13:56 
Online
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 17:49
Postovi: 32376
krstjanin je napisao/la:
Tvit Grete Thunberg iz 2018. u kojem piše: “Vrhunski klimatski znanstvenik upozorava da će klimatske promjene ‘izbrisati’ cijelo čovječanstvo ako ne prestanemo koristiti fosilna goriva u sljedećih pet godina”, sada je izbirsan u 2023-oj godini.


Luda ljevičarka. :zubati

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

958 of 2558 - 37.45%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 15 ožu 2023, 18:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Njeni roditelji su samoproklamirani Marxisti. To morate uvijek imati na umu.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 16 ožu 2023, 12:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 17 ruj 2020, 23:00
Postovi: 232
Ovo je odlično, kompanija promjeni ugovor, tako da moramo nastaviti plaćati, nešto što nećemo koristiti.

https://www.zabranjeni.hr/vijesti/svijet/pfizer-mijenja-ugovor-s-eu-isporucit-cemo-40-manje-cjepiva-ali-placate-i-doze-koje-nece-biti-proizvedene-15315752

Citat:
Pfizer je spreman smanjiti broj doza koje isporučuje za 40 posto i odgoditi isporuke, a od EU-a traži da plati naručene doze koje neće biti proizvedene, izvijestio je u utorak FT.

Ugovor o opskrbi cjepivom produljio bi se za tri godine, do 2026.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 16 ožu 2023, 13:15 
Offline

Pridružen/a: 08 sij 2020, 17:34
Postovi: 24718
nabvka cijepiva je najveća pljačak u povijesti, doslovce

_________________
Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 16 ožu 2023, 19:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 16:23
Postovi: 13278


Ljevičarska progresija u vremenu.

Zato se ljevičarima nikad ne smije vjerovati. Zalažu se za nešto pa za 10 godina se zalažu za čistu suprotnost.

Samo makijavelizam i volja za moć.

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 16 ožu 2023, 22:35 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 16:23
Postovi: 13278
slika

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 16 ožu 2023, 23:34 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50
Postovi: 10361
Lokacija: Banja Luka
krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:


Kakav nevjerovatan idiotizam. Sama cinjenica da je jedan sud toj budali mogao dati za pravo, pokazuje u dovoljnoj mjeri bolest sistema. Kakva budala moras biti pa tvrditi da je fer kad se muskarci i zene takmice u dizanju tegova, disciplini koja iziskiva naravno i adekvatnu tehniku ali je ipak uglavnom stvar fizicke snage...?

Bolesno - bolesnije - Amerika.



A zato kazem sve vuce jedno drugo. Prvo su potvrdili da musko moze biti zensko misleci da ce sve ostati na deklariranju ali onda se pojave ovakvi. Ako im sada kazes da se ne mogu natjecati u zenskoj kategoriji uskocit ce sami sebi u usta jer su tvrdili da on ima potpuno pravo biti "pravo" zensko.

Sljedeci rupe u zakonu su zatvori. Odlazak u mirovinu. Invalidska mirovina.
Jer tko ti moze zabraniti deklarirati se kao invalid (kao sto se onaj svedjanin deklarira kao invalid i sjedi u invalidskim kolicima) i uredno traziti invalidninu. Jer i on recimo tvrdi da je oduvjek bio uvjeren da je zena s inaviliditetom, iako je fizicki zdravo musko.

Zapadni leftarizam ce unistiti sam sebe. Ne treba ciniti nista po tome pitanju



Ma , tegovi...nema tu nekih para .
Al tenis naprimjer , je već nešto drugo :zubati

Pa će umjesto ovakvih teniserki...
slika

slika

...Grand slemove osvajati ovo...
slika
slika

:001_unsure

_________________
Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 16 ožu 2023, 23:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 16:38
Postovi: 4966
Ulazia san u detalje KAKO je ta shift oko gay braka dosa i odgovor je kroz sudove tj 'lawfare'. O ovome je jos odavno pisao Lasch. Ugl interesne skupine lobiraju i lobiraju i lobiraju najvise fokusirani na
- sudove
- upravu
- policiju

Slome jednog po jednog duznosnika tako da stvari idu u njihovu korist. Evo neki primjeri sta rade.

Lobiranje policije
- manje patrolirajte gay barove/gay scenu
- nemojte medijima iznositi detalje o orjentaciji uhicenih
- evo vam lista imena ljudi koji djeluju protiv nas (plus preuvelicavanja)
- dopustite nam da imamo gay pride
- dopustite nam da imamo gay pride u provokativnoj odjeci


Lobiranje uprave
- nemojte klasificirati homoseksualizam kao bolest
- promjenite misljenje socijalnih institucija da salju mlade koji sumnjaju u svoju seksualnost psihologu ili sveceniku
- nemojte kontaktirati roditelje ili druge clanove zajednice kad je pojedinac uhvacen da ima seksualne devijacije
- nemojte izlaziti u javnost sa informacijama o homoseksualcima, to stvara mrznju
- uradite x i y da se poveca sigurnost homoseksualaca
- unesite u skolski program stvari koje ce spomenuti homoseksualnost najmladima u neutralnom svjetlu da suzbijemo mrznju

Lobiranje sudova
- sodomija je zastarjela kategorija, uklonimo je (Lawrence v Texas 2003)
- pocnite tumaciti zakone drukcije nakon 200 godina i proglasite da je brak izmedu bilo koje 2 osobe jer ne pise eksplicitno izmedu muskarca i zene (sud u Massachussetsu efektivno promjenio zakon)
- zabranite definiciju braka kao izmedu muskarca i zene (Kalifornija 2008) jer je diskriminacija (US v Windsor 2013)
- sad natjerajte svih da priznavaju gay brakove 2015.

Ovim lawfareom su pokorili POLITICARE, aktivisti iza kulisa.

Dakle sve to je kompletno ilegalno. Nije potrebno definirati brak izmedu muskarca i zene jer se zna intencija pisaca originalnih zakona. Oni su bili homofobi ka i svi prije 30ak godina. No eto nisu nepotrebno dodavali da je 'brak izmedu bioloskog muskarca i bioloske zene' jer ljudi tada nisu ni razmisljali da ce neki ludaci jednog dana pravit brak izmedu dvoje istog spola, to nikome nije palo na pamet, pa cak ni u drzavama koje su (prakticki sve) definirale homoseksualnost kao ludost.

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 00:36 
Online
Avatar

Pridružen/a: 02 svi 2009, 17:45
Postovi: 7013
I tako je strašno što mediji diplaju o šaki problematičnih osoba- dok u Iranu vješaju javno ljude, a žene se prostituiraju u Teheranu, udane žene, da bi prehranile obitelji; u Kini imate pojave kanibalizma i cijelo društvo je trulo, dok su Indija i Turska zemlje gdje ljudi javno seru po cestama i koje su sve na rubu kolapsa.

Pa američki polu-proizvodi su dovoljni da Rusi budu potučeni do razine odbijanja, a uz projektile i mlažnjake Ukrajinci bi ih tjerali ne do Moskve, nego do Kamčatke.

Koje ste vi dileje bez mozga, nevjerojatno ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 00:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 16:38
Postovi: 4966
Konjusar HDZovski se osjetia prozvan pa je dosa trolat sa offtopicom o Hukrajini.

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 01:55 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 16:38
Postovi: 4966
Godina je 2035.

EU ima novi ustav. Garantirano je pravo jedan covjek jedan glas.

Novac je digitalan no brzina transakcije ovisi, zbog ogranicenih resursa, o legalnom i drustvenom scoru korisnika gradana

Pravo na abortus je garantirano do 10 mjeseci nakon zaceca

Mrznja i govor mrznje, ukljucujuci ekstremne ideologije poput nacionalnih valuta, gotovine ili podizanja granica izmedu ljudi su zabranjene i izjednacene sa umorstvom

Odbijanje cjepiva je mrznja prema znanosti i izjednaceno sa obiteljskim nasiljem

Odbijanje recikliranja ili stavovi protiv ekoloske pravednosti su mrznja prema prirodi i izjednaceni sa silovanjem

Serviranje zivotinjskog mesa djeci je strogo zabranjeno te kaznjivo oduzimanjem djece te davanjem u sigurne ruke socijalnih sluzbi

Uklanjanje/zatvaranje svih dimjaka i vozila na derivate nafte je skoro gotovo

Sav prostor izvan urbanih naselja je proglasen ili u planu da se proglasi nacionalnim parkovima

Sume, polja i priroda su pod nadzorom iz preciznih satelita i dronovima sa visenamjenskim kamerama

Nema mogucnosti da se netko relocira u prirodu jer je to devastacija prirode, aktivnost kojoj su skloni isti ljudi koji su skloni mrznji

Unutarnje uredenje EU predvida zamjenu zastarjelih tkvz nacionalnih granica s logicnijim i inkluzivnijim oblastima koje svaku oblast pretvaraju u dinamicnu multietnicku cjelinu

Svaka skola i tvrtka sa preko 9 zaposlenih ima tecajeve borbe protiv mrznje u kojima je hit kampanja 'sprijateljimo se', tu se svaki put organizira socijalizacija ljudi u mjesanom etnickom, rasnom, vjerskom i dobnom formatu

Prosjecni recepcioner hotela sada ima magistarsku diplomu a najnovija generacija djece upisuje postdoktorske studije sa stopom od 35%

Trajanje osnovne skole je normalizirano diljem EU na 10 godina

Planira se gradnja dodatnih postdoktorskih fakulteta za odgoj djece za deficitarna zanimanja poput

-tehnicar iz jednakosti
-homoseksualolog
-homopedagog
-transpedagog
-visi dekolonizator
-hate analyst
-menadzer ljudskih osjecaja

Sve veci broj ljudi koristi genetsku modifikaciju sperme i jajasaca da ima djecu.

Djeca koja su genetski modificirana ne pate od mentalnih bolesti poput mrznje, paranoje oko zavjera ili vjere u sile vise od covjecanstva

Do 2050. ce svi znakovi mrznje i djeljenja ljudi po naciji, vjeri i rasi biti otklonjeni, jer su proizvod Bijelih supremacista, robovlasnika i drugih koji su imali neizljecivu mrznju a najcesce ciste izmisljotine. Ovo ukljucuje knjige, video zapise, spomenike, murale, simbole itd.

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 02:15 
Offline

Pridružen/a: 18 ruj 2019, 15:44
Postovi: 4396
Hroboatos je napisao/la:
I tako je strašno što mediji diplaju o šaki problematičnih osoba- dok u Iranu vješaju javno ljude, a žene se prostituiraju u Teheranu, udane žene, da bi prehranile obitelji; u Kini imate pojave kanibalizma i cijelo društvo je trulo, dok su Indija i Turska zemlje gdje ljudi javno seru po cestama i koje su sve na rubu kolapsa.

Pa američki polu-proizvodi su dovoljni da Rusi budu potučeni do razine odbijanja, a uz projektile i mlažnjake Ukrajinci bi ih tjerali ne do Moskve, nego do Kamčatke.

Koje ste vi dileje bez mozga, nevjerojatno ...


Otpadu


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 02:20 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50
Postovi: 10361
Lokacija: Banja Luka
...penzioner uz otpremninu dobiva zlatni Roleks ,kao i besplatno recikliranje kad umre . Ali je starosna granica za odlazak u penziju pomjerena na 97 godina .

_________________
Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 02:41 
Online
Avatar

Pridružen/a: 02 svi 2009, 17:45
Postovi: 7013
Doista je gubitak vremena trošiti bitove na nepopravljive mentalne bolesnike, moralne nakaze i rusouvlakačke luđake.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 17 ožu 2023, 02:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 16:38
Postovi: 4966
Tema nije Rusija redikulu.

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4801 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 193  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO