|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 10:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore. Sjajna lekcija.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 11:50 |
|
|
Albanci kad su nekad bojkotirali, dobili su Sejdu Bajramovića. Jedini put kad je bojkot dobro za nekoga završio, ali tek na kraju priče, nakon 3 godina rata, jest srpski bojkot referenduma za nezavisnost BiH. Ideja i ovog bojkota je izazivanje što veće krize, u nadi da će u njoj Srbi dobiti više. Praksa pokazuje da je kod bojkota jedini siguran - rizik.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 12:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kurti čestitao juče izabranim gradonačelnicima na Severu: Javne službe će funkcionisati bolje https://kossev.info/kurti-cestitao-juce ... ati-bolje/
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 12:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore. Šta je glupo? Ne spustiti glavu i ne pristati na pacifikaciju, na teror glupljeg i slabijeg nad nama? Nama to nije glupo. Bolje i poraz nego pacifikacija. Na Kosovu je svakako jedino rješenje rat i antiteroristička akcija na okupiranoj teritoriji Srbije. Braći sa Kosova naklon do poda a Šiptari su sebi svakako sudbinu zapečatili. Citat:
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 12:07 |
|
|
Ovaj portal kosovskih Srba kritizira Vučića radi ovog poteza, odnosno uopće nisu uvjereni da je ovo bio dobar potez. Zar je moguće da smiju ovako otvoreno na Vučića. https://kossev.info/andjelkovic-kako-bi ... om-stetom/Citat: „Vučić je majstor da stvori probleme koje posle predstavlja kao tuđe (ne)delo koje on navodno pokušava da anulira. Kako bi održao kontrolu nad srpskim narodom na KM, ali i privid u ostatku Srbije da i dalje brani Kosovo i Metohiju, on, verovatno u nekoj vrsti dogovora sa Briselom i Prištinom, permanentno izaziva krize iz kojih Srbi, uz iluziju da drže liniju odbrane, po pravilu izlaze sa novom štetom. Sada nakon ‘junačkog bojkota’ izbora na KiM, Priština će, bez ikakvog legitimiteta na severu Kosova instalirati svoju vlast i na opštinskom nivou“
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 12:17 |
|
|
Na kraju će, umjesto da izazivanjem krize Srbi dobiju malo više, Albanci biti ti koji će odluku o raspisivanju novih izbora naplatiti, i staviti na listu njihovih ustupaka. U međuvremenu vjerojatno će ti gradonačelnici donijeti bar par odluka o urbanizmu, koje će kasnije Priština koristiti kao legalnu podlogu za tko zna što.
Ustavni sud Kosova je poništio odluku CIK-a o nelegitimno izabranoj predstavnci Bošnjaka (i vratio tu poziciju Bošnjakinji iz srpske stranke), što pokazuje da Albanci možda spremaju srpske Komšiće, i popunjavanje dijela ostalih manjinskih mjesta, da bi mogli mijenjati ustav Kosova i u njega ubaciti vojsku.
Ustav Kosova se mijenja uz "dvostruku većinu", koja uključuje 2/3 cijelog parlamenta ali i 2/3 većinu manjinskih zastupnika, kojih je 20 a od čega Srbi drže 10.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 13:11 |
|
|
Vucic je uspjesno transformirao Kosovo u albansku drzavu, sad imaju i albanske gradonacelnike u srpskim sredinama.
Vucic je veliko zlo za srpski narod, a narod ga podrzava. Nevjerojatno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 13:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60058 Lokacija: DAZP HQ
|
To je problem autokracije, nedostaje kontrolni mehanizam, sve se svodi na jednu ili nekoliko osoba koje odlučuju i čije odluke nitko ne propituje, okolo su samo klimavci, a bilo kakva opozicija je u dubokom kanalu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 13:54 |
|
|
daramo je napisao/la: Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore. Srbi su pokazali jedinstvo i protest protiv okupacije, linija manjeg otpora i savijanje kicme je izaci na siptarske izbore. Jbg ne razmisljaju svi konformisticki. Nekad trebas zrtvovati kracu poziciju za onu duzu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39510 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: daramo je napisao/la: Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore. Šta je glupo? Ne spustiti glavu i ne pristati na pacifikaciju, na teror glupljeg i slabijeg nad nama? Nama to nije glupo. Bolje i poraz nego pacifikacija. Na Kosovu je svakako jedino rješenje rat i antiteroristička akcija na okupiranoj teritoriji Srbije. Braći sa Kosova naklon do poda a Šiptari su sebi svakako sudbinu zapečatili. Citat: Normalno da je glupo kad znaš da će SAD i EU priznati te izbore izašao ti ili ne izašao. Bojkotirati izbore možeš kao vi devedesetih kad si spreman oružjem braniti stanje na terenu a nešto nisam uvjeren da je Vučić spreman ratovati s NATO.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:09 |
|
|
..čestitke Atiq na izboru..sretno..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: daramo je napisao/la: Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore. Šta je glupo? Ne spustiti glavu i ne pristati na pacifikaciju, na teror glupljeg i slabijeg nad nama? Nama to nije glupo. Bolje i poraz nego pacifikacija. Na Kosovu je svakako jedino rješenje rat i antiteroristička akcija na okupiranoj teritoriji Srbije. Braći sa Kosova naklon do poda a Šiptari su sebi svakako sudbinu zapečatili. Citat: ..ti bi samo ratova a s cime ..praćkama..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:34 |
|
|
daramo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta je glupo? Ne spustiti glavu i ne pristati na pacifikaciju, na teror glupljeg i slabijeg nad nama? Nama to nije glupo. Bolje i poraz nego pacifikacija. Na Kosovu je svakako jedino rješenje rat i antiteroristička akcija na okupiranoj teritoriji Srbije.
Braći sa Kosova naklon do poda a Šiptari su sebi svakako sudbinu zapečatili.
Normalno da je glupo kad znaš da će SAD i EU priznati te izbore izašao ti ili ne izašao. Bojkotirati izbore možeš kao vi devedesetih kad si spreman oružjem braniti stanje na terenu a nešto nisam uvjeren da je Vučić spreman ratovati s NATO. Znaš kako, nekad moraš ustati i reći šta hoćeš. Priznaju SAD i EU svašta nešto al njihova moć slabi. Oni odlaze sa scene. Mi mislimo da je sad pravo vrijeme da kažemo šta hoćemo. Spuštali smo glavu prije 15-20 godina više nećemo to da radimo. Pa da vidim kako će oktroisati šitarski vlasta na svjeru Kosova. Ne kažem da neće uspjeti, imaju silu al svakako će im biti daleko teže nego da su Srbi spustili glavu i poslušali okupatore. Ali sve dođe i prođe. Nekad je i iznad Srba u RS bila uperena Liberalni nacistička cijev, 60.000 njih, pa ih više nema. A Srbin i ove godine daje 2.6 milijarde u nauružanje...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:36 |
|
|
..ajde umij se prije nego se logiras..
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:43 |
|
|
Bojkot je besmislen ako ce izbori biti priznati.
U tom slucaju razlupaju se glasacka mjesta, ali opet se vracam na vucica, on mora kapitulirati ovako ili onako. Lakse je uz pricu "amerika propada, nece jos dugo".
Amerika propada, da, ali jos ce dugo. Dovoljno dugo da Sqiprim odradi pet sest mandata na sjeveru Mitrovice.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:49 |
|
|
Amerika samo jača, ja zaista ni uz najbolju volju ne vidim kako propada naočigled. U tom kontekstu, ovo je bio pogrešan korak Srba na Kosovu odnosno Vučića.
Ako ih USA/EU neće jebat ni 2% oko bojkota izbora - napravili su si medvjeđu uslugu.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:54 |
|
|
Ne jaca, da jaca ne bi histerizirali i dizali ratove na sve strane, dolar ce propasti a to je i pad Amerike.
Cak i da ostanu na sadasnjim pozicijama, nisu vise niti ce ikada vise biti svjetski policajac, zlatno doba za njih koje je pocelo sa padom blokovske podjele, zavrsilo je. Danas postoje i drugi igraci dovoljno jaki da im se suprostave. USA nece nestati, ali njena snaga ce rapidno pasti.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 14:59 |
|
|
Ja na kosovu vidim samo siptare koji su opijeni u zanosu da mogu sve sta hoce i da prosipaju fasizam nad drugima, sve do jednom,
Tako su i snjoke mislile u bih, dok ih nije VP ustopao, potpuno ista situacija ce biti na kosovu, srbi ce dobiti ustupke kad tad jer niko nije duzan trpiti fasizam.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 15:01 |
|
|
Oni su zakuhali Rusiji u dvorištu ne obrnuto. Zakuhat će i Kini po potrebi. Živite u rekla-kazala pričama. Oni će još dugo dugo biti nedodirljivi.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 15:03 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne jaca, da jaca ne bi histerizirali i dizali ratove na sve strane, dolar ce propasti a to je i pad Amerike.
Cak i da ostanu na sadasnjim pozicijama, nisu vise niti ce ikada vise biti svjetski policajac, zlatno doba za njih koje je pocelo sa padom blokovske podjele, zavrsilo je. Danas postoje i drugi igraci dovoljno jaki da im se suprostave. USA nece nestati, ali njena snaga ce rapidno pasti. Ja bih prije rekao da zatvaraju ratove na sve strane i povlače se tamo gdje su bili prije WWII. Samo što ratovi sad stižu njih a oni bježe od ratova. Sirija, Ukrajina, Afganistan... pa će ubrzo Tajvan, Kosovo... Sve što su Hameri zakuhali se vraća u prirodno stanje.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 15:06 |
|
|
PCM je napisao/la: Oni su zakuhali Rusiji u dvorištu ne obrnuto. Zakuhat će i Kini po potrebi. Živite u rekla-kazala pričama. Oni će još dugo dugo biti nedodirljivi. To su mislili prohamerički Afganišnjaci pa su se odjednom našli na krilu havijona...
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 15:30 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne jaca, da jaca ne bi histerizirali i dizali ratove na sve strane, dolar ce propasti a to je i pad Amerike.
Cak i da ostanu na sadasnjim pozicijama, nisu vise niti ce ikada vise biti svjetski policajac, zlatno doba za njih koje je pocelo sa padom blokovske podjele, zavrsilo je. Danas postoje i drugi igraci dovoljno jaki da im se suprostave. USA nece nestati, ali njena snaga ce rapidno pasti. Samo sabur, doĆekat ćeš jednog dana ako halah da.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 15:45 |
|
|
Cak i da ostanu na sadasnjim pozicijama, nisu vise niti ce ikada vise biti svjetski policajac, zlatno doba za njih koje je pocelo sa padom blokovske podjele, zavrsilo je. Danas postoje i drugi igraci dovoljno jaki da im se suprostave. USA nece nestati, ali njena snaga ce rapidno pasti. ..znaci t si iz komunjarske porodice čija je deviza bila :bolje rusko *** nego američka torta.. da Amerika propada Dabogda ja i svi moji tako propadali..budalesino..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 17:35 |
|
|
Naravno, nadam se da pratite kontekst. Ovo se ne može odvojiti od novih pregovora o ZSO. I ovi izbori su izvanredni bili, s ciljem pripreme općina za ZSO. Vidim da spominjete Ameriku, nadam se da dovoljno pratite vijesti i da ste čuli za ovu agendu politika/zajednicki-interes-hrvata-srba-i-albanaca-stabilne-etnicke-granice-na-balkanu-i-okretanje-ekonomiji-t20575.htmlU sklopu suradnje Amerike s Hrvatima, Srbima i Tiranom, Hrvati u BiH te Srbi na Kosovu trebaju nešto dobiti. Amerika ovih dana tjera Prištinu na ZSO, Escobar je tamo reko da će ZSO biti s Kurtijem ili bez njega, pri čemu je Kurti doslovce premijer. Dodatni kontekst su pregovori o ZSO ovih dana.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 22:39 |
|
|
I kako ce se gradonacelnici Mustafi i Sqiprim uklopiti u koncept ZSO, nije mi bas najjasnije
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|