|
|
Stranica: 1301/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
spliter1
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 01:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Imamo, mi ćemo prvog tenisera ugostiti kako i dostoji, ne da mu seremo za vrat kad okrene leđa. Otkad je pljuvanje, a imamo video da je sam to rekao, poslije liže posrano?! Baš je na tebe uticala ova 24h pauza Nadam se da ćeš postaviti rampu na Vracama. A znam da nećeš. Nažalost. Jel to ko što ste gostili Draška dok vam se nije posrao za leđa. Ne voli te Mujo ni jedan Srbin. Džaba se ulizuješ i takijaš. Ono sto si rekao da su muslimani u Federciji krezavi ,sta bi mogao biti razlog?Hurmasice,baklava,razrijedjena kafa sa puno secera,lokumi ??Haha ja znam bas neke ni jedan zub nemaju a proteze one sto se mozes pocesati s njima ne nose nego ih drze kuci
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 05:46 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 11:56 |
|
|
Ovo treba u rubriku "Srbi o Srbima kad se pogase svjetla".
Koja seljacina, Tito dragi. Al valjda slika i prilika vecine naroda koja ga tamo i bira. Cisti rasizam.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7122 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Haram je napisao/la: Ovo treba u rubriku "Srbi o Srbima kad se pogase svjetla".
Koja seljacina, Tito dragi. Al valjda slika i prilika vecine naroda koja ga tamo i bira. Cisti rasizam. I Bošnjaci 1995 su rasisti kad imaju posla sa Romima.Kad je jedna romska porodica u Sarajevu zatražila da je prime u sklonište zbog navodnog granatiranja odgovoreno im je : "Ja štah ćemo .Još nam samo Gurbeti fale"
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:05 |
|
|
A gdje ja to rekoh da nisu? Antiromski rasizam je ko dobar dan. Jal svjesno, jal nesvjesno.
No, u ovom slucaju je prvi cojk u Srba RS-a ispo rasista i glupan.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:18 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7122 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Haram je napisao/la: A gdje ja to rekoh da nisu? Antiromski rasizam je ko dobar dan. Jal svjesno, jal nesvjesno.
No, u ovom slucaju je prvi cojk u Srba RS-a ispo rasista i glupan. Nije Dodik ni do sad imao reputaciju erudite.On i jeste poljoprivrednik odnosno seljak .Prodavao povrće na pijaci u Zagrebu.Kako je došlo do toga da jedan takav lik postane predsjednik republike drugi je par cipela. Ja ga podržavam jer on odlučnije nego drugi političari u Srpskoj,Muslimanima efbija i ostalim strancima kaže da nemaju šta da traže u Srpskoj.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:27 |
|
|
Haram je napisao/la: A gdje ja to rekoh da nisu? Antiromski rasizam je ko dobar dan. Jal svjesno, jal nesvjesno.
No, u ovom slucaju je prvi cojk u Srba RS-a ispo rasista i glupan. Reče potomak onih koji su ubijali Srbe, Jevreje i Rome. U srpskom jeziku riječi poput "ciganija" ili "seljanija" nemaju nikakve veze sa Romima ili ljudima sa sela.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:28 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la: A gdje ja to rekoh da nisu? Antiromski rasizam je ko dobar dan. Jal svjesno, jal nesvjesno.
No, u ovom slucaju je prvi cojk u Srba RS-a ispo rasista i glupan. Reče potomak onih koji su ubijali Srbe, Jevreje i Rome. Nedicevac?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Reče potomak onih koji su ubijali Srbe, Jevreje i Rome.
Nedicevac? Nedićevci su isto ko Jovo Divjak. Nisu Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Koja to srpska vojska nije ubijala srbe?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:35 |
|
|
Vadi se, vadi, ali... Pa šta ako je i rekao za Đoletove da su ciganija?! Ne pročitah ngdje da su nešto dali, recimo novca u narodnu kuhinju, bolnicu u Banjaluci, mlade sportiste itd. Došli, najeli se, napili, dobili poklone i izgubili na terenu. A jeste i bila trka, daj Đole da se slikamo, evo banjalučkih ćevapa, evo terena, evo od popa slika, evo odlikovanje.... I na kraju, svakog gosta tri dana dosta.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:36 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Haram je napisao/la: A gdje ja to rekoh da nisu? Antiromski rasizam je ko dobar dan. Jal svjesno, jal nesvjesno.
No, u ovom slucaju je prvi cojk u Srba RS-a ispo rasista i glupan. Nije Dodik ni do sad imao reputaciju erudite.On i jeste poljoprivrednik odnosno seljak .Prodavao povrće na pijaci u Zagrebu.Kako je došlo do toga da jedan takav lik postane predsjednik republike drugi je par cipela. Ja ga podržavam jer on odlučnije nego drugi političari u Srpskoj,Muslimanima efbija i ostalim strancima kaže da nemaju šta da traže u Srpskoj. Kuzim, ti si meni manje vise i okej lik - sudeci po upisima. Al opet ti se sva podrska Dodiku tj razlog za istu svodi na "nek im je reko". I meni je cool sto je uz Rusiju, najozbiljnije, ali i to je je prdjenje u prasinu, da se ne lazemo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vadi se, vadi, ali... Pa šta ako je i rekao za Đoletove da su ciganija?! Ne pročitah ngdje da su nešto dali, recimo novca u narodnu kuhinju, bolnicu u Banjaluci, mlade sportiste itd. Došli, najeli se, napili, dobili poklone i izgubili na terenu. A jeste i bila trka, daj Đole da se slikamo, evo banjalučkih ćevapa, evo terena, evo od popa slika, evo odlikovanje.... I na kraju, svakog gosta tri dana dosta. Nije Nole gost. Svaki Srbin je u Republici Srpskoj domaćin. Gosti su Muslimani iz Švedske i Norveške.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:40 |
|
|
Haram je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Nije Dodik ni do sad imao reputaciju erudite.On i jeste poljoprivrednik odnosno seljak .Prodavao povrće na pijaci u Zagrebu.Kako je došlo do toga da jedan takav lik postane predsjednik republike drugi je par cipela. Ja ga podržavam jer on odlučnije nego drugi političari u Srpskoj,Muslimanima efbija i ostalim strancima kaže da nemaju šta da traže u Srpskoj. Kuzim, ti si meni manje vise i okej lik - sudeci po upisima. Al opet ti se sva podrska Dodiku tj razlog za istu svodi na "nek im je reko".I meni je cool sto je uz Rusiju, najozbiljnije, ali i to je je prdjenje u prasinu, da se ne lazemo. Pa nije baš. Eto juče je donesena odluka da US BiH više nema nadležnosti nad RS. To je puno više od "nek im je reko". Doduše Muslimani se prave da to nisu vidili hehe nemaju pojma hehe To je zato što u prazno lajete, blefirate a ne možete ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Vadi se, vadi, ali... Pa šta ako je i rekao za Đoletove da su ciganija?! Ne pročitah ngdje da su nešto dali, recimo novca u narodnu kuhinju, bolnicu u Banjaluci, mlade sportiste itd. Došli, najeli se, napili, dobili poklone i izgubili na terenu. A jeste i bila trka, daj Đole da se slikamo, evo banjalučkih ćevapa, evo terena, evo od popa slika, evo odlikovanje.... I na kraju, svakog gosta tri dana dosta. Nije Nole gost. Svaki Srbin je u Republici Srpskoj domaćin. Gosti su Muslimani iz Švedske i Norveške. Jeste Nole gost, gibaničar!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 12:48 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nije Nole gost. Svaki Srbin je u Republici Srpskoj domaćin. Gosti su Muslimani iz Švedske i Norveške.
Jeste Nole gost, gibaničar! Nije gost. Ovo je Republika SRPSKA bulo.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:06 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Ovo treba u rubriku "Srbi o Srbima kad se pogase svjetla".
Koja seljacina, Tito dragi. Al valjda slika i prilika vecine naroda koja ga tamo i bira. Cisti rasizam. I Bošnjaci 1995 su rasisti kad imaju posla sa Romima.Kad je jedna romska porodica u Sarajevu zatražila da je prime u sklonište zbog navodnog granatiranja odgovoreno im je : "Ja štah ćemo .Još nam samo Gurbeti fale" Jel to Nole i Noletovi Romi?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Vadi se, vadi, ali... Pa šta ako je i rekao za Đoletove da su ciganija?! Ne pročitah ngdje da su nešto dali, recimo novca u narodnu kuhinju, bolnicu u Banjaluci, mlade sportiste itd. Došli, najeli se, napili, dobili poklone i izgubili na terenu. A jeste i bila trka, daj Đole da se slikamo, evo banjalučkih ćevapa, evo terena, evo od popa slika, evo odlikovanje.... I na kraju, svakog gosta tri dana dosta. Nije Nole gost. Svaki Srbin je u Republici Srpskoj domaćin. Gosti su Muslimani iz Švedske i Norveške. Gost nego šta, samo što mu mi ne jebemo majku kad ode ko vi.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I Bošnjaci 1995 su rasisti kad imaju posla sa Romima.Kad je jedna romska porodica u Sarajevu zatražila da je prime u sklonište zbog navodnog granatiranja odgovoreno im je : "Ja štah ćemo .Još nam samo Gurbeti fale" Jel to Nole i Noletovi Romi?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:19 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nije Nole gost. Svaki Srbin je u Republici Srpskoj domaćin. Gosti su Muslimani iz Švedske i Norveške.
Gost nego šta, samo što mu mi ne jebemo majku kad ode ko vi. Vi jebete alaha na svakom koraku. Zato vas i ne voli.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Gost nego šta, samo što mu mi ne jebemo majku kad ode ko vi.
Vi jebete alaha na svakom koraku. Zato vas i ne voli. Kakve to veze ima sa Noletom i time što ga Mile napušava kurca?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi jebete alaha na svakom koraku. Zato vas i ne voli.
Kakve to veze ima sa Noletom i time što ga Mile napušava kurca? Nemam pojma to njih dvojice neka riješe ljudi su. Al kako alah da vama odgovori što ga jebete na svakom koraku?
|
|
Vrh |
|
|
BrANAY
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi jebete alaha na svakom koraku. Zato vas i ne voli.
Kakve to veze ima sa Noletom i time što ga Mile napušava kurca? Ali šta vi imate od ove svađe ? Ovo je drekavac Vukan objavio .
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 13:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kakve to veze ima sa Noletom i time što ga Mile napušava kurca?
Nemam pojma to njih dvojice neka riješe ljudi su. Al kako alah da vama odgovori što ga jebete na svakom koraku? Kakav si čovjek nekog hvališ kad je tu, a ovamo u emisiji da je cigan i smeće? Nikakav, jasno. Šta se tu ima riješavati? Odjebeš rudonju, kao da je nešto bitan.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2023, 14:14 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8164 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Eto juče je donesena odluka da US BiH više nema nadležnosti nad RS. To je puno više od "nek im je reko". Besmislena odluka. Službeni glasnik BiH će uvažavati odluke Ustavnog suda BiH. A kad Miletu banka zatraži papire neće tražiti entitetske papire već državne. On može plakati kako ne uvažava Službeni glasnik BiH ali banka neće dati kredit. Imovina neće biti na entitetu i đaba sva dreka.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 62 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|