|
|
Stranica: 157/182.
|
[ 4540 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 10:23 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mislim kako je u pitanju ispiranje mozga. Uvjerili su te kako je ok mrziti bijelce i ti sad kao robot misliš to je tako.
Apsolutno ne. Pun mi kufer Cancel Culture moralisanja ali kritika treba imati nekog smisla i biti logicna i za one koji se dvoume i koji su kriticki nastrojeni prema kriticarima (Cancel kulture). Lako je ubijediti vas. Tj. one koji su ionako ubijedjeni da se radi o velikoj i bespotrebnoj gluposti, ali ako hoces ubijediti i one koji se kolebaju, onda to mora imati malo vise smisla. Ova jednacina je jednostavno bezze jer ne dovodi u pitanje postulate na kojima bazira Cancel Culture (i sve sto ide uz to). Hajde onda reci nešto pozitivno o bijelcima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 11:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Apsolutno ne. Pun mi kufer Cancel Culture moralisanja ali kritika treba imati nekog smisla i biti logicna i za one koji se dvoume i koji su kriticki nastrojeni prema kriticarima (Cancel kulture).
Lako je ubijediti vas. Tj. one koji su ionako ubijedjeni da se radi o velikoj i bespotrebnoj gluposti, ali ako hoces ubijediti i one koji se kolebaju, onda to mora imati malo vise smisla. Ova jednacina je jednostavno bezze jer ne dovodi u pitanje postulate na kojima bazira Cancel Culture (i sve sto ide uz to).
Hajde onda reci nešto pozitivno o bijelcima. Pale me bijele picoke, sto bjelje to bolje. Najbolje onaj germanski, plavokosi, plavooki i pjegavi tip. Trenutno mi je cura takva. U subotu bili u setnji na obliznjem brdascu, ma nije bilo vise od 12-13 stepeni, sunce onak zubato, a njoj se u roku od 3 sata nepuna vec zacrvenilo celo. Praaavo cute.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 11:11 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hajde onda reci nešto pozitivno o bijelcima.
Pale me bijele picoke, sto bjelje to bolje. Najbolje onaj germanski, plavokosi, plavooki i pjegavi tip. Trenutno mi je cura takva. U subotu bili u setnji na obliznjem brdascu, ma nije bilo vise od 12-13 stepeni, sunce onak zubato, a njoj se u roku od 3 sata nepuna vec zacrvenilo celo. Praaavo cute.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 13:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hajde onda reci nešto pozitivno o bijelcima.
Pale me bijele picoke, sto bjelje to bolje. Najbolje onaj germanski, plavokosi, plavooki i pjegavi tip. Trenutno mi je cura takva. U subotu bili u setnji na obliznjem brdascu, ma nije bilo vise od 12-13 stepeni, sunce onak zubato, a njoj se u roku od 3 sata nepuna vec zacrvenilo celo. Praaavo cute. Pitao sam o bijelcima, ne o bjelkinjama.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 14:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Pale me bijele picoke, sto bjelje to bolje. Najbolje onaj germanski, plavokosi, plavooki i pjegavi tip. Trenutno mi je cura takva. U subotu bili u setnji na obliznjem brdascu, ma nije bilo vise od 12-13 stepeni, sunce onak zubato, a njoj se u roku od 3 sata nepuna vec zacrvenilo celo. Praaavo cute.
Pitao sam o bijelcima, ne o bjelkinjama. Ne dijelim ljude po boji koze niti mislim da ih na osnovu iste treba diskriminirati ili privilegovati, tako da je pitanje bespredmetno. Ili kao sto bi ti rekao, besperspektivno. Zasto bih mrzio ono sto sam i sam? Mrziti bijelce meni nebi znacilo samo to, vec i mrznja prema familiji, djetetu itd.. Glupost. Procitaj jednostavno sta sam napisao kao odgovor na onu moju primjedbu u vezi rekonkvistine slike. Nemam tu sta dodati.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 14:20 |
|
|
Ovako to izgleda kad se sastane Zeleni-Jugend. Strogo samo povrce na stolu. Ovi su iz Innsbrucka. Debela na slici nakon Kochstunde sa kolegama iz stranke ode kod Beka na janjetinu u Hallerstraße.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 17:51 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pitao sam o bijelcima, ne o bjelkinjama.
Ne dijelim ljude po boji koze niti mislim da ih na osnovu iste treba diskriminirati ili privilegovati, tako da je pitanje bespredmetno. Ili kao sto bi ti rekao, besperspektivno. Zasto bih mrzio ono sto sam i sam? Mrziti bijelce meni nebi znacilo samo to, vec i mrznja prema familiji, djetetu itd.. Glupost. Procitaj jednostavno sta sam napisao kao odgovor na onu moju primjedbu u vezi rekonkvistine slike. Nemam tu sta dodati. A ne dijeliš je li. A znao si opravdavati konc logorima na prošloj stranici.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 18:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Ne dijelim ljude po boji koze niti mislim da ih na osnovu iste treba diskriminirati ili privilegovati, tako da je pitanje bespredmetno. Ili kao sto bi ti rekao, besperspektivno. Zasto bih mrzio ono sto sam i sam? Mrziti bijelce meni nebi znacilo samo to, vec i mrznja prema familiji, djetetu itd.. Glupost. Procitaj jednostavno sta sam napisao kao odgovor na onu moju primjedbu u vezi rekonkvistine slike. Nemam tu sta dodati. A ne dijeliš je li. A znao si opravdavati konc logorima na prošloj stranici. Ti fakat ferceras na nekom kanalu koji moje antene ne hvataju. Jos jednom: Glupost je na onakav nacin boriti se protiv Cancel Culture itd. Jer nema smisla i lako je opovrgnuti to. Nije lako kad si medju navijenim robotima istomisljenicima. Onda je sve aplauza vrijedno. Jednostavno, da bi bio ugrozen, moras biti ugrozen unutar odredjene administrativne granice. A to si obicno kao manjina. Ko tebe, bog ti dao, da ugrozi u Sirokom Brijegu ili mene u Gorazdu? Ili zamisli ovako: Ja i ti zivimo u Sirokom i onda ti kazes da te ja ugrozavam tamo.. U konclogorima OBICNO zavrsavaju manjine. ...i onda mi cojk fakat dade upozorenje radi rasizma. Da si prvi osnovne pa inekako.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 18:27 |
|
|
Manjina nego što, normalni ljudi su na zapadu svakako manjina.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 18:28 |
|
|
Toe nesto drugo. I debili su ovde vecinski bijelci.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 18:30 |
|
|
Jel crna ili bijela? Plavookoa Svedjanka, ili sta vec nordijsko, rodjena u "dobroj familiji". Krscanski background. I Hitler bi ju uzeo kao arijevku.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 18:50 |
|
|
I autošovinizam je šovinizam.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 19:27 |
|
|
Da, samo kvaka je u tome da ja Nisam autosovinista.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 22:20 |
|
|
Citat: Popis frendova od onog koji se nije samoubio.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 22:24 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 04 svi 2023, 22:29 |
|
|
Citat: Ljevičari nisu dobri ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Geni kameni
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 svi 2023, 16:38 |
|
|
Ljudi napokon možete mirno spavati. Od danas je Kraj Korone, stoga niti jedna osoba na svijetu NE MOŽE umrijeti od Covida. Bar ne do sljedeće Plandemije. https://www.24sata.hr/news/who-proglasio-kraj-pandemije-908424Citat: Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila je kraj pandemije koronavirusa.
WHO je proglasio kraj izvanrednog stanja zbog covida-19, ustvrdivši da bolest koja je uzrokovala pandemiju postaje rutinska bolest.
Covid-19 će ostati prisutan, ali više ne uzrokuje valove hospitalizacija i bolesti kao nekad jer su ljudi diljem svijeta izgradili imunitet na virus, rekao je WHO.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 svi 2023, 18:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Šarabara
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 06 svi 2023, 08:05 |
|
|
Ako se bojiš nasilnih beskućnika u javnom prijevozu, onda si buržuj. To se može izliječiti jedino ako te jedan od njih napadne i tako te izliječi tvog elitizma
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 06 svi 2023, 13:05 |
|
|
bolest zapadnog svijeta ne moze bolje biti ilustrirana od ovoga
ima ona cuvena knjiga, po kojoj su snimili losu adaptaciju filma sa Will smithom, Ja sam legenda... u knjizi obicni covjek, normalni covjek, prezivi apokalipsu i nadje se u novom svijetu u kojem obitavaju zombiji koji spavaju danju a zive nocu jer ne mogu podnijeti sunce.. on prezivljava dan za dan skrivajuci se nocu od krvolocnih zombija a danju lunja okolo, na kraju shvati da su zombiji razvili novu civilizaciju i da je on cudoviste kojeg se zombiji plase, on je legenda iz prica koje zombiji pricaju maloj djeci zombijima za laku noc
|
|
Vrh |
|
|
Šarabara
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 06 svi 2023, 14:30 |
|
|
Od svega na ovoj temi, tebe je triggerala snimka na kojoj se ljudi na sekundu osvrću za ženom koja nosi safari šešir?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 svi 2023, 13:39 |
|
|
Citat: 53% of moms of boys with gender identity disorders had been diagnosed with depression or borderline personality disorder, compared to just 6% of the control group. Additionally, 44% sought psychiatric help for depression at some point in their life. Društvo je prepustilo djecu ludim majkama da ih kastriraju i kasape vođene ludom ideologijom i još luđim glavama.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 svi 2023, 13:46 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 svi 2023, 13:49 |
|
|
Citat: Mrze nas otvoreno i to više ni malo ne skrivaju.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 svi 2023, 13:50 |
|
|
Citat: Zar nema još koji progresivni cenzor na Twitteru da banira ovog ludog Elona.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|