|
|
Stranica: 45/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 22 ožu 2023, 23:29 |
|
|
demografski analitičar je napisao/la: ono... pretpostavljo sam da ste glupi ali ste definitivno prevazisli moja očekivanja glupi ste ko *** sta veliš 4 tenka? a izvor škutorski portal jabuka ?!? sunce te jebalo koliko moraš bit glup da vjeruješ u to
ali, čuj, meni je drago da ste tako glupi i da u to vjerujete što gluplji, to bolje lakše ćete bit sjebani
nešto slično kao rusi i Ukrajina rusi se isto tako pokazali ekstremno glupi u svakom aspektu od obavjestajnih loših infomacija do procjena po kojima su planirali osvojit Kijev za 3 dana a za narednih 7 pregazit ostatak Ukrajine i Moldaviju i izaći na granice NATO s Poljskom i Rumunijom, kad ono već 8 mjeseci ne mogu da osvoje jebeno selo Bahmut, pri cemu su za samo godinu dana izgubili 2.000 tenkova od 3.300 koliko su imali operativno upotrebljivih prije invazije !!
e, mislim da ste jednako tako glupi kao i braća rusi Tako je, 4 tenka. Nema više Mujo, to vam je to. Nemojte vi slučajno opet poluditi pa da vas Džihad Reis povede u rat sa 4 tenka. Aliju ste jedva preživili Džihad Reisa nećete sigurno. BiH se prelijepo može podijeliti u miru.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 22 ožu 2023, 23:44 |
|
|
ha ha glupo srpće pa i da je 4 tenka, a što je teška glupost, to je milion puta bolje nego 92 kad ste imali 530 tenkova na prema 0 kod nas i odmah vam okupirali 2/3 teritorije
sad se upitaj gdje bi bile linije ratišta i sa čime će sad četnički smradovi ratovat, navikli da budu naoruzani do zuba protiv civila i heroja odbrane
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu do sada srokano 2000 ruskih tenkova od ukupno 3.417 operativno upotrebljivih tenkova Slava Ukrajini
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 22 ožu 2023, 23:55 |
|
|
demografski analitičar je napisao/la: ha ha glupo srpće pa i da je 4 tenka, a što je teška glupost, to je milion puta bolje nego 92 kad ste imali 530 tenkova na prema 0 kod nas i odmah vam okupirali 2/3 teritorije
sad se upitaj gdje bi bile linije ratišta i sa čime će sad četnički smradovi ratovat, navikli da budu naoruzani do zuba protiv civila i heroja odbrane Ma kakav bolje crni Mujo. Tad ste imali regrutaciju, pa obučen JNA kadar, pa simpatije cijelog svijeta, pa jednopolarni sistem sa svjetksim policajem Hamerikom, pa NATO da bombarduje Srbe, pa UN da zabrani letove i šalje vam Ikar, hrani vojsku, pa rat Srba i Hrvata pa svašta nešto što danas možete samo sanjati crni Mujo. De se ti malo presaberi, vi ste jedan jako slab narod, nemojte se bahatiti i prijetiti ratovima ako ih zaista ne mislite voditi.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 00:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: demografski analitičar je napisao/la: ha ha glupo srpće pa i da je 4 tenka, a što je teška glupost, to je milion puta bolje nego 92 kad ste imali 530 tenkova na prema 0 kod nas i odmah vam okupirali 2/3 teritorije
sad se upitaj gdje bi bile linije ratišta i sa čime će sad četnički smradovi ratovat, navikli da budu naoruzani do zuba protiv civila i heroja odbrane Ma kakav bolje crni Mujo. Tad ste imali regrutaciju, pa obučen JNA kadar, pa simpatije cijelog svijeta, pa jednopolarni sistem sa svjetksim policajem Hamerikom, pa NATO da bombarduje Srbe, pa UN da zabrani letove i šalje vam Ikar, hrani vojsku, pa rat Srba i Hrvata pa svašta nešto što danas možete samo sanjati crni Mujo. De se ti malo presaberi, vi ste jedan jako slab narod, nemojte se bahatiti i prijetiti ratovima ako ih zaista ne mislite voditi. Simane, jado jadni smrdljivi goloruki smo vas sjebali, namlatili 30.000 četnickih smradova i oslobodili 33% države kurčili ste se dok je bilo oružja i municije JNA gomilane od strane glupog Tita 50 godina prvi prvom pravom sudaru s vihskom u Oluji razbjezali ste se ko zečevi, stoko jedna četnička mjedino ste "sila" bili u ubijanju civila i ratnih zarobljenika bilo gdje u sudaru s vojskom bili ste zecevi
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu do sada srokano 2000 ruskih tenkova od ukupno 3.417 operativno upotrebljivih tenkova Slava Ukrajini
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 00:10 |
|
|
Kakve vi veze imate sa Olujom? Da vam nije bilo Hrvata i Oluje sad bi pisali saopštenja Majkama Bihaća.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 00:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kakve vi veze imate sa Olujom? Da vam nije bilo Hrvata i Oluje sad bi pisali saopštenja Majkama Bihaća. da nije bilo Armije RBIH i naročito 5. korpusa imali bi četnike i dalje na 30 km od Zagreba a najviše nek se zahvale upravo tim majkama Srebrneice inače glupane nikad ne bi dobili tu Oluju eto takve veze imamo gluperdo nepismena opančarska za 30 godina nisi bio u stanju da nešto naučiš Citat: Peter Galbraith: 'Da koljač i ludi ubojica Mladić nije naredio Srebrenicu, Oluja ne bi dobila zeleno svjetlo!' http://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatska ... lo-1365168Objavljeno: 21. studeni 2012 BEOGRAD - Prvi veleposlanik Sjedinjenih Država u Zagrebu Peter Galbraight rekao je da bi nekadašnji predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman sigurno bio osuđen u Den Haagu za sve što se događalo tijekom i nakon akcije "Oluje", te dodao da oslobođeni hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač nisu odgovorni za zločine, objavio je četvrtak beogradski časopis "Nedeljnik". Galbright je u intervjuu tom tjedniku rekao da ga nije iznenadila oslobađajuća presuda Gotovini i Markaču, ali je uvjeren da bi Haaški sud osudio bivšeg hrvatskog predsjednika, da u međuvremenu nije preminuo. "Uvjeren sa sam da bi ga (Tuđmana) Tribunal osudio. A ja bih rado bio svjedok na tom suđenju, kao što nisam odbijao nijedan poziv Tribunala. Svjedočio sam na procesima Miloševiću, Martiću, Gotovini ...", rekao je Galbright. Bivši američki veleposlanik objasnio je da američku potporu Hrvatskoj za akciju "Oluju" u Krajini treba promatrati u povijesnom kontekstu i da bi, da nije bilo "Oluje", srpske snage ugrozile Bihać. "Morate staviti stvari u povijesni kontekst. Nepunih mjesec dana prije Krajine dogodila se Srebrenica. Razmjeri tog pokolja postali su nam jasni negdje oko 25. srpnja, a u isto vrijeme naši ljudi na terenu, kao i hrvatski dužnosnici, uvjeravali su me da su Mladić i Martić krenuli na Bihać. Da je Bihać pao to bi bilo mnogo gore od Srebrenice", objašnjava Galbright i tvrdi da je pred njim bio težak izbor: "hoćemo li dopustiti da se dogodi još jedna Srebrenica ili Hrvatima dopustiti da napadnu Krajinu". "Evo, sad vam kažem - da Ratko Mladić, taj brutalni koljač, taj bezobzirni ubojica, da on nije naredio Srebrenicu, mi (SAD) ne bismo dopustili pad Krajine. Ne bismo dali zeleno svjetlo Hrvatima za operaciju "Oluju", rekao je prvi američki veleposlanik u Hrvatskoj Peter Galbright i istaknuo kako je Tuđmana upozorio da će, bude li zločina tijekom te akcije, biti posljedica po Hrvatsku. Galbright tvrdi i da je Tuđman znao za zločine u "Oluji". "Ne poričem da je Tuđman znao za zločine protiv čovječnosti, kao ni da su se oni dogodili. Tuđman je, kad su Srbi otišli, učinio sve da se oni ne vrate. Mnoge su kuće spaljene, mnogi ljudi ubijeni, posebno stari i nemoćni, ljudi koji nisu mogli ili nisu htjeli napustiti Hrvatsku. Ali, ne mislim da su generali Markač i Gotovina bili odgovorni za to", ocijenio je Galbright
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 00:43 |
|
|
A što ste vi oslabađali Zagreb umjesto Bosne? Baš ste budale.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 16:30 |
|
|
VIJEĆE MINISTARAKako se odustalo od američkih helikopterahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-se-odustalo-od-americkih-helikoptera-helez-kaze-da-cemo-ih-ipak-kupiti-od-ustedjenog-novca/230323041"Ministri iz RS-a ne dozvoljavaju da to dođe na dnevni red pa je ta tačka nedavno skinuta na sjednici kojoj, kako tvrdi Helez nije prisustvovao, ali ga je mijenjao Elmedin Konaković. Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je povuklo sa sjednice prijedlog izmjena i dopuna Odluke o višegodišnjem projektu nabavke helikoptera prema kojem je BiH trebala nabaviti nove američke helikoptere za otprilike 4,8 miliona KM. Razlog tome je negodovanje Zorana Tegeltije, ministra finansija iz SNSD-a, da se ova tačka nađe na dnevnom redu. Riječ je o stavci koja se planira godinama, međutim za to nije bilo volje ministara iz RS-a ni u prethodnom sazivu." Eh moj poharani aparthejdu
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 16:38 |
|
|
PoharaTiHaparthejd je napisao/la: Ubrzo ide naslov Zasto se odustalo od Drzave BIH ! Topovnjaca je napisao/la: Za 4.8 milijuna mozete kupiti maketu Helikoptera. PilotBalijskihPobjegulja je napisao/la: S čime će idući put po Nasera dezertera ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 16:42 |
|
|
Klempavi rudonja se smije sopstvenim komentarima ispod članaka. Urnebes
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 23 ožu 2023, 16:53 |
|
|
demografski analitičar je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakve vi veze imate sa Olujom? Da vam nije bilo Hrvata i Oluje sad bi pisali saopštenja Majkama Bihaća. da nije bilo Armije RBIH i naročito 5. korpusa imali bi četnike i dalje na 30 km od Zagreba a najviše nek se zahvale upravo tim majkama Srebrneice inače glupane nikad ne bi dobili tu Oluju eto takve veze imamo gluperdo nepismena opančarska za 30 godina nisi bio u stanju da nešto naučiš Citat: Peter Galbraith: 'Da koljač i ludi ubojica Mladić nije naredio Srebrenicu, Oluja ne bi dobila zeleno svjetlo!' http://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatska ... lo-1365168Objavljeno: 21. studeni 2012 BEOGRAD - Prvi veleposlanik Sjedinjenih Država u Zagrebu Peter Galbraight rekao je da bi nekadašnji predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman sigurno bio osuđen u Den Haagu za sve što se događalo tijekom i nakon akcije "Oluje", te dodao da oslobođeni hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač nisu odgovorni za zločine, objavio je četvrtak beogradski časopis "Nedeljnik". Galbright je u intervjuu tom tjedniku rekao da ga nije iznenadila oslobađajuća presuda Gotovini i Markaču, ali je uvjeren da bi Haaški sud osudio bivšeg hrvatskog predsjednika, da u međuvremenu nije preminuo. "Uvjeren sa sam da bi ga (Tuđmana) Tribunal osudio. A ja bih rado bio svjedok na tom suđenju, kao što nisam odbijao nijedan poziv Tribunala. Svjedočio sam na procesima Miloševiću, Martiću, Gotovini ...", rekao je Galbright. Bivši američki veleposlanik objasnio je da američku potporu Hrvatskoj za akciju "Oluju" u Krajini treba promatrati u povijesnom kontekstu i da bi, da nije bilo "Oluje", srpske snage ugrozile Bihać. "Morate staviti stvari u povijesni kontekst. Nepunih mjesec dana prije Krajine dogodila se Srebrenica. Razmjeri tog pokolja postali su nam jasni negdje oko 25. srpnja, a u isto vrijeme naši ljudi na terenu, kao i hrvatski dužnosnici, uvjeravali su me da su Mladić i Martić krenuli na Bihać. Da je Bihać pao to bi bilo mnogo gore od Srebrenice", objašnjava Galbright i tvrdi da je pred njim bio težak izbor: "hoćemo li dopustiti da se dogodi još jedna Srebrenica ili Hrvatima dopustiti da napadnu Krajinu". "Evo, sad vam kažem - da Ratko Mladić, taj brutalni koljač, taj bezobzirni ubojica, da on nije naredio Srebrenicu, mi (SAD) ne bismo dopustili pad Krajine. Ne bismo dali zeleno svjetlo Hrvatima za operaciju "Oluju", rekao je prvi američki veleposlanik u Hrvatskoj Peter Galbright i istaknuo kako je Tuđmana upozorio da će, bude li zločina tijekom te akcije, biti posljedica po Hrvatsku. Galbright tvrdi i da je Tuđman znao za zločine u "Oluji". "Ne poričem da je Tuđman znao za zločine protiv čovječnosti, kao ni da su se oni dogodili. Tuđman je, kad su Srbi otišli, učinio sve da se oni ne vrate. Mnoge su kuće spaljene, mnogi ljudi ubijeni, posebno stari i nemoćni, ljudi koji nisu mogli ili nisu htjeli napustiti Hrvatsku. Ali, ne mislim da su generali Markač i Gotovina bili odgovorni za to", ocijenio je Galbright Iz tvog citata ispada da se trebamo zahvaliti Mladiću.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 04 tra 2023, 09:20 |
|
|
Oružane snage BiH (nasljednik Armije BiH) dodijelile priznanje 7. muslimanskoj brigadi, dušmani na aparatima.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 04 tra 2023, 11:31 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Oružane snage BiH (nasljednik Armije BiH) dodijelile priznanje 7. muslimanskoj brigadi, dušmani na aparatima.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 04 tra 2023, 13:41 |
|
|
Sta je 7. muslimanska brigada? Ja sam mislio da je to bila multetnicka armija svih gradjana i gradjanski BiH. I da su se tu borili neki mitski bosnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 20:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 20:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60952 Lokacija: DAZP HQ
|
Nastavlja se razvlačenje pameti dok ne dobijemo jufke.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 21:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76215 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 21:32 |
|
|
Bio bi još poželjniji bez varte na lijevom ramenu To mu narušava reputaciju
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 21:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76215 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zviezda Granda je napisao/la: Bio bi još poželjniji bez varte na lijevom ramenu To mu narušava reputaciju Bez te zastave bi bio jednostavno moderni HVO vojnik. Mada se i ovako doživljava kao HVO. A gle kako sat pokazuje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 21:40 |
|
|
Našli smo Sarajki momka ?
Od vojnika se očekuje žrtva.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 11 tra 2023, 23:14 |
|
|
Velika žrtva, minimalno za orden za junaštvo kneza Domagoja.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 12 tra 2023, 00:39 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Naša Kvačica je napisao/la: Velika žrtva, minimalno za orden za junaštvo kneza Domagoja. Jel ona vaša il je naša? Znam da je pehlivanka. Nekako mi nekad bude apsurdno čitati je sa hrvatskim jezikom kako brani bošnjačke i bosanske interese.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 28 tra 2023, 09:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 28 tra 2023, 13:19 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Velika žrtva, minimalno za orden za junaštvo kneza Domagoja. Jel ona vaša il je naša? Znam da je pehlivanka. Nekako mi nekad bude apsurdno čitati je sa hrvatskim jezikom kako brani bošnjačke i bosanske interese. Sarajka? Pa vaša valjda, koliko znam.
1027 of 2558 - 40.15%
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska BiH Postano: 08 svi 2023, 12:34 |
|
|
Bliži se Vidovdan a to znači da počinje marširanje bosanske vojske po jednoj polovini BiH. Ugljevik https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=512070Bošnjaci ovo kad vide mirno spavaju i kažu "Hvala ti alaše što si nam ukinuo Armiju RBIH."
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|