|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 184 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2022, 22:20 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7370 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Velebit je napisao/la: Homoseksualci su to rasirili iz Afrike. Tamo je nekon pervertitu palo na pamet kresnit majmuna i skupia je to i onda isa putovat na zapad i to se rasirilo na multikulturalnim gej orgijama.
Dakle sta dalje od homogejeva i zena koje spavaju sa biseksualnim muskarcima i imaju gej prijatelje.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2022, 22:38 |
|
|
kiler je napisao/la: Velebit je napisao/la: Homoseksualci su to rasirili iz Afrike. Tamo je nekon pervertitu palo na pamet kresnit majmuna i skupia je to i onda isa putovat na zapad i to se rasirilo na multikulturalnim gej orgijama.
Dakle sta dalje od homogejeva i zena koje spavaju sa biseksualnim muskarcima i imaju gej prijatelje. Što tu spada pod "najjače"? Ovo je živa istina.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2022, 22:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7370 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Da,ali je malo preslikovito to opisao.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 08 lip 2022, 11:50 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Nek kaže nama šta uzima .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 03 lis 2022, 11:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
11.1.2021. Lars Dietrich je napisao/la: Za razliku od ovog "članka" naši ljudi svjedoče pred kongresom, sjede u timovima Biden-ove administracije za Balkan i nadirektnije su uvezani sa operativnom politikom koja će se ovdje sprovoditi naredne 4 godine. Ne vodi se politika samo po Briselskim i Berlinskim hodnicima, pa da Plenki briljira. Nije zapadni Balkan odmah na redu, imat ćete oko godinu još predaha, prije početka "pregovora" o novom ustavu u kojem neće biti VNI, DN sveden na pravu mjeru i eliminacije drugih blokada. Tim od 30 vrhunskih pravnika ga piše po uzoru na njemački Grundgesetz. Kakav god da bude bit će svjetlosnim godinama ispred šupačkog annexa IV.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 03 lis 2022, 12:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovo nije samo običan post. Žena je otvorila novu temu na Politici s naslovom: Pobjeda opozicije u Republici Srpskoj! Žalila se jer je spojeno s izbornom temom, a na kraju je se spasilo od blama. Pa evo opet, uplati i koji tiket. Link na post: https://hercegbosna.org/forum/post1904916.html#p1904916Lapo-lapo je napisao/la: Nadam se. Očekujem. Molim se.
Nemoj da sada skačete kao opareni. Mnogo toga se izdesavalo u protekle četiri godine. Osluškujci ,,narod,, opozicija je u mnogo boljem položaju nego prije. Ljudi se manje boje ucjene i pretnji. Nije zanemarljiv broj preminulih od korone, gdje uža i šira familija više krivi vlast nego epidemiju. I zlostavljanju na poslovima dodje kraj. Čovjek može mnogo da trpi, ali kada... Nema više ni onih ponuda 30, 50, 100 KM za glas. Da ne davim, pobjeda je na pragu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 03 lis 2022, 13:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovo nije samo običan post. Žena je otvorila novu temu na Politici s naslovom: Pobjeda opozicije u Republici Srpskoj! Žalila se jer je spojeno s izbornom temom, a na kraju je se spasilo od blama. Pa evo opet, uplati i koji tiket. Link na post: https://hercegbosna.org/forum/post1904916.html#p1904916Lapo-lapo je napisao/la: Nadam se. Očekujem. Molim se.
Nemoj da sada skačete kao opareni. Mnogo toga se izdesavalo u protekle četiri godine. Osluškujci ,,narod,, opozicija je u mnogo boljem položaju nego prije. Ljudi se manje boje ucjene i pretnji. Nije zanemarljiv broj preminulih od korone, gdje uža i šira familija više krivi vlast nego epidemiju. I zlostavljanju na poslovima dodje kraj. Čovjek može mnogo da trpi, ali kada... Nema više ni onih ponuda 30, 50, 100 KM za glas. Da ne davim, pobjeda je na pragu. Kakvog blama? Šta pričaš? Podsjetiću te na ovaj post za par dana. Imam pravo da navijam za koga ja hoću i navijam srcem i mozgom, a ne šuškama i ostalim prljavim rabotama. Usraćeš se od mržnje prema meni.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 03 lis 2022, 13:28 |
|
|
Najjači post koji sam vidio u zadnje vrijeme. Lapo-lapo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ovo nije samo običan post. Žena je otvorila novu temu na Politici s naslovom: Pobjeda opozicije u Republici Srpskoj! Žalila se jer je spojeno s izbornom temom, a na kraju je se spasilo od blama. Pa evo opet, uplati i koji tiket. Link na post: https://hercegbosna.org/forum/post1904916.html#p1904916Kakvog blama? Šta pričaš? Podsjetiću te na ovaj post za par dana. Imam pravo da navijam za koga ja hoću i navijam srcem i mozgom, a ne šuškama i ostalim prljavim rabotama. Usraćeš se od mržnje prema meni.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 04 sij 2023, 17:26 |
|
|
divizija je napisao/la: ali su pola muškaraca danas takvi da bi ih ja tukao i izbo inekcijama testostrona prije nego im kćer dao.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 04 sij 2023, 18:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ovo nije samo običan post. Žena je otvorila novu temu na Politici s naslovom: Pobjeda opozicije u Republici Srpskoj! Žalila se jer je spojeno s izbornom temom, a na kraju je se spasilo od blama. Pa evo opet, uplati i koji tiket. Link na post: https://hercegbosna.org/forum/post1904916.html#p1904916Kakvog blama? Šta pričaš? Podsjetiću te na ovaj post za par dana. Imam pravo da navijam za koga ja hoću i navijam srcem i mozgom, a ne šuškama i ostalim prljavim rabotama. Usraćeš se od mržnje prema meni. Jbt. koja mržnja, ničim izazvana!? Od dana kada sam kročila na forum, pa do danas, samo negativni komentari, ismijavanje, podjebavanje, jednom riječju najprizemniji osjećaji prema meni, koja niti koga mrzim, niti provociram, niti bilo što, što bi opravdalo toliku netrpeljivost. Forum je tvoj frajeru. Baniraj. Radi što te volja, ali neka to bude muški, lice u lice, a ne ispod stol i ispod svakog nivoa. A ti Novovrijeme.. botino. Boto.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 07 sij 2023, 21:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76296 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kakvog blama? Šta pričaš? Podsjetiću te na ovaj post za par dana. Imam pravo da navijam za koga ja hoću i navijam srcem i mozgom, a ne šuškama i ostalim prljavim rabotama. Usraćeš se od mržnje prema meni.
Jbt. koja mržnja, ničim izazvana!? Od dana kada sam kročila na forum, pa do danas, samo negativni komentari, ismijavanje, podjebavanje, jednom riječju najprizemniji osjećaji prema meni, koja niti koga mrzim, niti provociram, niti bilo što, što bi opravdalo toliku netrpeljivost. Forum je tvoj frajeru. Baniraj. Radi što te volja, ali neka to bude muški, lice u lice, a ne ispod stol i ispod svakog nivoa. A ti Novovrijeme.. botino. Boto. Ali zašto ti je bitno da te svaki moderator voli.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 08 sij 2023, 08:52 |
|
|
Ne svaki. Markanovo mišljenje uvažavam. Kvakac je simpa. Ostali?! Ćek da se sjetim ko su ostali...???
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 svi 2023, 12:51 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dve mogucnosti za muslimane: Ici u OB, sto im otvara mogucnost da ponovo dominiraju Federacijom. Ne ici u OB sto znaci podelu BiH na hrvatsku i srpsku sferu uticaja.
Srpska sfera ne može ni Srbiju da iskontroliše, a ti bi i dalje prljavim rukama okolo grabio. Hrvatska sfera ima smisla ako je diktirana iz Brisela. Post godine za mene. Srbijanac aleksa okolo vuce za suknju hinjski godinama pise protiv hrvata bih na forumu trazi bilo koga da mu potvrdi, kad mu ga ovaj Bosnjak zavuce do balcaka. Zaista brutalno. Prosirio ga na max. Predivno
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 svi 2023, 16:41 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Srpska sfera ne može ni Srbiju da iskontroliše, a ti bi i dalje prljavim rukama okolo grabio. Hrvatska sfera ima smisla ako je diktirana iz Brisela.
Post godine za mene. Srbijanac aleksa okolo vuce za suknju hinjski godinama pise protiv hrvata bih na forumu trazi bilo koga da mu potvrdi, kad mu ga ovaj Bosnjak zavuce do balcaka. Zaista brutalno. Prosirio ga na max. Predivno Poli, Ruti je napisao glupost, koju ti vidis kao "zavlacenje do balcaka" sto je takodje glupost. Ali ovo povlacenje za suknju je insipiracija za upis koji cu da ostavim na odgovarjucoj temi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 svi 2023, 18:14 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Srpska sfera ne može ni Srbiju da iskontroliše, a ti bi i dalje prljavim rukama okolo grabio. Hrvatska sfera ima smisla ako je diktirana iz Brisela.
Post godine za mene. Srbijanac aleksa okolo vuce za suknju hinjski godinama pise protiv hrvata bih na forumu trazi bilo koga da mu potvrdi, kad mu ga ovaj Bosnjak zavuce do balcaka. Zaista brutalno. Prosirio ga na max. Predivno
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 svi 2023, 00:11 |
|
|
Poli, rekao sam ti da su vam postovi glupi. Vidi se po tome ko vam je dao "palac gore"!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 svi 2023, 01:35 |
|
|
Post godine za mene. Srbijanac aleksa okolo vuce za suknju hinjski godinama pise protiv hrvata bih na forumu trazi bilo koga da mu potvrdi, kad mu ga ovaj Bosnjak zavuce do balcaka. Zaista brutalno. Prosirio ga na max. Predivno Mala ispravka.Aleksa Islamović nije Srbijanac,nego samoproglašeni Bosanac.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 svi 2023, 12:59 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Da, lošija izvedba nego ijedna dosad. Gubio je intonaciju i energija je bila loša, mislim da ga publika nije doživjela i da će rezultat biti među zadnjima, ako ne i zadnji. Je li ono na mjaci bio ubojica iz Srbije?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 08:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti i Vučić ? Druze Brko, drug Kinez je mnogo bezobrazan. Da tebe ne stavi u ekipu... Necuveno. Baška što se ne piše ja i..., ti i.... Izuzetan stepen nepismenosti kod obojice. Al dobro, komunjare su uglavnom bile nepismene i podobne
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 11:17 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Druze Brko, drug Kinez je mnogo bezobrazan. Da tebe ne stavi u ekipu... Necuveno. Baška što se ne piše ja i..., ti i.... Izuzetan stepen nepismenosti kod obojice. Al dobro, komunjare su uglavnom bile nepismene i podobne Nismo se svi opismenjavali u džamiji ko ti.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 11:20 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Baška što se ne piše ja i..., ti i.... Izuzetan stepen nepismenosti kod obojice. Al dobro, komunjare su uglavnom bile nepismene i podobne Nismo se svi opismenjavali u džamiji ko ti. Nije to džamija, tako ti je i po Vuku. https://kakosepise.net/ja-i-ti-ili-ti-i-ja/Srećom, ja se nisam opismenjavao u štabu KPJ
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 11:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nismo se svi opismenjavali u džamiji ko ti. Nije to džamija, tako ti je i po Vuku. https://kakosepise.net/ja-i-ti-ili-ti-i-ja/Srećom, ja se nisam opismenjavao u štabu KPJ Daj proslijedi sarajki da i ona nešto novo nauči.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 11:24 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije to džamija, tako ti je i po Vuku. https://kakosepise.net/ja-i-ti-ili-ti-i-ja/Srećom, ja se nisam opismenjavao u štabu KPJ Daj proslijedi sarajki da i ona nešto novo nauči. Budi džentlmen, moram li sve ja
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 11:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Daj proslijedi sarajki da i ona nešto novo nauči. Budi džentlmen, moram li sve ja Pa zar ja nisam nepismen,kako onda mogu bit džentlmen ?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 06 lip 2023, 11:38 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Budi džentlmen, moram li sve ja Pa zar ja nisam nepismen,kako onda mogu bit džentlmen ? Znači i nepismen i sirovina. Dragi Graničaru Hajd nek ti bude i jedno i drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|