|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 82 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 15:05 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije baš sve isto za Bošnjake. Rekao si da Hrvati i Srbi nisu dva naroda, onda Bošnjaci ne bi bili treći narod. Znači Hrvati i Srbi su krivi za postojanje Bošnjaka.
To, pod uvjetom da je točno, govori da Bošnjaci ne znaju što jesu. Inače bi bili Bošnjaci bez obzira što Hrvati i Srbi misle o tome.
Druze, ja ponekad jednosavno ne kuzim sta i kako mislis/razmisljas. Ovo sto si napisao - ja s koje god strane da pogledam - ne razumijem. Sad ti i od ovog mozes napraviti dokaz da nismo isti narod jer ocigledno ne govorimo istim jezikom, no stvar je vise individualne prirode i nacina razmisljanja tebe i mene kao osobe. Je istina, i ja sam to primijetio. Iste riječi, a potpuno drugačije značenje imaju. A ja sam samo ukazao na razliku. Ti reče da se Hrvati i Srbi nisu podijelili u dva naroda, ni Bošnjaci ne bi pravili treći. Iz toga slijedi da su Hrvati i Srbi svojim ponašanjem odgovorni jer su nastali Bošnjaci. S druge strane, Hrvati su Hrvati i nije ih briga što tko misli o tome. Da su se recimo Srbi i Bošnjaci proglasili jednim narodom, mi bi i dalje bili jednako Hrvati. Evo ja ne znam kako bih jednostavnije. Ako opet ne kužiš daj mi barem dvicu zbog zalaganja. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1239 of 2558 - 48.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 15:05 |
|
|
potocnj je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Gdje na klixu? Komentari ispod članaka?
Jel shvataš na osnovu čega sudiš?
Gomila botova, tu pišu bolesnici iz reda svih naroda.
Klix ima razgranatu mrežu cenzure. Mene su banovali više puta bez ijedne psovke, često jer sam ukazivao na njihov radikalizam pa mi je i isključen račun. Komentar koji mi je jednom bio obrisan radio se o tome kako sam šaljivo usporedio Pjanića s Modrićem. To je prije nego su sami zamrzili Pjanića. Znači ako to mogu onima koji ne psuju i ne vrijeđaju, niti prijete, zašto to nemogu svoj sili ovih koji psuju, prijete i sl.? Postoje 2 mogućnosti, ili i ovi što uređuju klix to dopuštaju, što mi ne bi bilo uopće čudno, ili je pak toliko takvih komentara da ni ne stignu brisati sve to. Kako god, oslikava stanje među njima, naročito mržnju prema svima i svačemu. Sad mrze i Europu i Ameriku i nazivaju ih krstašima i tako dalje. Oni komentari ispod članaka, ono je ogavno. Teški psihijatrijski slučajevi. Imam osjećaj da se vrti mali krug ljudi sa više profila i da pišu ona sranja. To su gluposti, to oko Modrića i Pjanića. Modrić je veliki igrač i ne vidim kako ga se može dovesti u nekakvu raspravu. Jasno, ovo je bh igrač, Modrić hrvatski, ali ponavljam, to su gluposti. Pa urednici klixa su ona braća Šimići. Sad s kim oni rade, koga zastupaju, jel ih plaća SDA, to ne znam. Al očito da po nekoj direktivi puštaju bljutave komentare i svakakve gadarije.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 15:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Druze, ja ponekad jednosavno ne kuzim sta i kako mislis/razmisljas. Ovo sto si napisao - ja s koje god strane da pogledam - ne razumijem.
Sad ti i od ovog mozes napraviti dokaz da nismo isti narod jer ocigledno ne govorimo istim jezikom, no stvar je vise individualne prirode i nacina razmisljanja tebe i mene kao osobe.
Je istina, i ja sam to primijetio. Iste riječi, a potpuno drugačije značenje imaju. A ja sam samo ukazao na razliku. Ti reče da se Hrvati i Srbi nisu podijelili u dva naroda, ni Bošnjaci ne bi pravili treći. Iz toga slijedi da su Hrvati i Srbi svojim ponašanjem odgovorni jer su nastali Bošnjaci. S druge strane, Hrvati su Hrvati i nije ih briga što tko misli o tome. Da su se recimo Srbi i Bošnjaci proglasili jednim narodom, mi bi i dalje bili jednako Hrvati. Evo ja ne znam kako bih jednostavnije. Ako opet ne kužiš daj mi barem dvicu zbog zalaganja.  Haram još živi u Jugoslaviji, to je problem. A Jugoslavije nema. Samim tim nema ni dosta toga što je bilo u Jugoslaviji. Bolje da budemo tri naroda uz međusobno uvažavanje nego pokušaj od jednog naroda sa lažnim osmjesima i nožem iza leđa.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 15:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Klix ima razgranatu mrežu cenzure. Mene su banovali više puta bez ijedne psovke, često jer sam ukazivao na njihov radikalizam pa mi je i isključen račun. Komentar koji mi je jednom bio obrisan radio se o tome kako sam šaljivo usporedio Pjanića s Modrićem. To je prije nego su sami zamrzili Pjanića.
Znači ako to mogu onima koji ne psuju i ne vrijeđaju, niti prijete, zašto to nemogu svoj sili ovih koji psuju, prijete i sl.?
Postoje 2 mogućnosti, ili i ovi što uređuju klix to dopuštaju, što mi ne bi bilo uopće čudno, ili je pak toliko takvih komentara da ni ne stignu brisati sve to.
Kako god, oslikava stanje među njima, naročito mržnju prema svima i svačemu.
Sad mrze i Europu i Ameriku i nazivaju ih krstašima i tako dalje.
Oni komentari ispod članaka, ono je ogavno. Teški psihijatrijski slučajevi. Imam osjećaj da se vrti mali krug ljudi sa više profila i da pišu ona sranja. To su gluposti, to oko Modrića i Pjanića. Modrić je veliki igrač i ne vidim kako ga se može dovesti u nekakvu raspravu. Jasno, ovo je bh igrač, Modrić hrvatski, ali ponavljam, to su gluposti. Pa urednici klixa su ona braća Šimići. Sad s kim oni rade, koga zastupaju, jel ih plaća SDA, to ne znam. Al očito da po nekoj direktivi puštaju bljutave komentare i svakakve gadarije. Pa i ti si isto tako ogavan. Ne znam što se čudiš. Ne vidim ja nikakvu razliku između tvojih komentara i Klix Muslimana.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 15:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Oni komentari ispod članaka, ono je ogavno. Teški psihijatrijski slučajevi. Imam osjećaj da se vrti mali krug ljudi sa više profila i da pišu ona sranja.
To su gluposti, to oko Modrića i Pjanića. Modrić je veliki igrač i ne vidim kako ga se može dovesti u nekakvu raspravu. Jasno, ovo je bh igrač, Modrić hrvatski, ali ponavljam, to su gluposti.
Pa urednici klixa su ona braća Šimići. Sad s kim oni rade, koga zastupaju, jel ih plaća SDA, to ne znam. Al očito da po nekoj direktivi puštaju bljutave komentare i svakakve gadarije.
Pa i ti si isto tako ogavan. Ne znam što se čudiš. Ne vidim ja nikakvu razliku između tvojih komentara i Klix Muslimana. Rudonja miran. Ključno je što ti ne vidiš ni između čega razliku.
|
|
Vrh |
|
 |
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 16:41 |
|
|
Sad na Klixu slika Ratka Mladica u uniformi, ali ce da im presedne kolektivna popodnevna srkacina kahve 
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Zašto su SDA-bošnjaci nekulturni Postano: 10 svi 2023, 20:25 |
|
|
Ovi sa Klixa nisu normalni Citat: . "TAMO DALEKO"
Ništa novo od Grobara, pred utakmicu sa Realom u Madridu pjevali četničku pjesmu Citat: . Riječ je o četničkoj pjesmi vojnika na Solunskom frontu koja je bila zabranjena u bivšoj Jugoslaviji, a koja se redovno pjevala i baštinila među srpskim nacionalistima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|