|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 274 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Primarijus
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:44 |
|
|
tetejac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Gdje je bio dostupan, daj link neki?
Ja ovo imam na vhs od 1993 kao i puno drugih stvari. Jebote link da ti iskreno kažem. Nemam drugog posla već tebi tražit linkove po internetu. Jebala tebe takva dostupnost onda. Video je dostupan na VHS-u kojeg držiš u ladici. Dostupan mi je koliko i novac na tvom bankovnom računu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:50 |
|
|
Primarijus je napisao/la: saskia je napisao/la: Pa imam i ja i slika i kaseta iz rata koji nisu dostupni javnosti.
A ovaj snimak sa Huma bi trebalo da je bio prisutan na suđenju šestorki Nije bio prisutan jer sigurno nebi pomogao obrani, mada je i sam sud proglasio most legitimnim ciljem. Ne vidim uopće razlog zbog čega se ne želi priznat da ga je srušila naša strana. Možda zato što ga nismo srušili moronu. Daj nam dokaze da su Hrvati srušili stari most ako imaš.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:51 |
|
|
Dokazi su snimke da ga hrvatska strana gađa tjednima i da je most uoči pada vidljivo načet i oštećen od tog granatiranja.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:53 |
|
|
Primarijus je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ja ovo imam na vhs od 1993 kao i puno drugih stvari. Jebote link da ti iskreno kažem. Nemam drugog posla već tebi tražit linkove po internetu. Jebala tebe takva dostupnost onda. Video je dostupan na VHS-u kojeg držiš u ladici. Dostupan mi je koliko i novac na tvom bankovnom računu. Meni je dostupan od 1993 kao i masi drugih ljudi. Šta mene boli *** što tebi nešto nije dostupno? Da, stoji mi u ladici od 1993 pa? Imaš problem s tim?
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:54 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Dokazi su snimke da ga hrvatska strana gađa tjednima i da je most uoči pada vidljivo načet i oštećen od tog granatiranja. Da i? Jel’ to dokaz da su ga Hrvati srušili?
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:55 |
|
|
tetejac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Jebala tebe takva dostupnost onda. Video je dostupan na VHS-u kojeg držiš u ladici. Dostupan mi je koliko i novac na tvom bankovnom računu.
Meni je dostupan od 1993 kao i masi drugih ljudi. Šta mene boli *** što tebi nešto nije dostupno? Da, stoji mi u ladici od 1993 pa? Imaš problem s tim? Pa onda nije dostupan javnosti i medijima, nemoj lagat onda. Citat: Da i? Jel’ to dokaz da su ga Hrvati srušili?
Nije nego je dokaz da su ga srušili rusi. Jeli dokaz da je skejo ustaša ako nosi crnu odoru, viče za dom spremni i diže ruku, a nije nikad jasno rekao da je ustaša.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 11:58 |
|
|
Ajde moronu dosadan si. Kaseta presnimavana milion puta ti sereš o dostupnosti i medijima.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:00 |
|
|
Primarijus je napisao/la: tetejac je napisao/la: Meni je dostupan od 1993 kao i masi drugih ljudi. Šta mene boli *** što tebi nešto nije dostupno? Da, stoji mi u ladici od 1993 pa? Imaš problem s tim? Pa onda nije dostupan javnosti i medijima, nemoj lagat onda. Citat: Da i? Jel’ to dokaz da su ga Hrvati srušili?
Nije nego je dokaz da su ga srušili rusi. Jeli dokaz da je skejo ustaša ako nosi crnu odoru, viče za dom spremni i diže ruku, a nije nikad jasno rekao da je ustaša. Ne. Nego je dokaz da su ga Hrvati rušili ali nije dokaz da su ga i srušili kao što sam davno rekao. I nemoj se pravit pametan toliko.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:00 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Vidite kakva je to sitna, jeftina šuša taj Primarijus
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:01 |
|
|
Koga boli k.urac što je 100 ljudi između sebe nešto presnimavalo ako nikad nije objavljeno u medijima i nikad nije viđeno od većine populacije. Nije dostupno onda. Nemoj ti lagat i pričat gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:04 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Dokazi su snimke da ga hrvatska strana gađa tjednima i da je most uoči pada vidljivo načet i oštećen od tog granatiranja. Pa gađali smo i mi Sarajevo godinama pa su nam Muslimani smjestili Markale. Moguće da su Hrvati srušili most al Muslimani su se toliko izlagali da im niko više ništa ne vjeruje.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:20 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Koga boli k.urac što je 100 ljudi između sebe nešto presnimavalo ako nikad nije objavljeno u medijima i nikad nije viđeno od većine populacije. Nije dostupno onda. Nemoj ti lagat i pričat gluposti. Eto trebo sam tebi odma s položaja 1993 doć na vrata i predat ti snimak, da tebi bude dostupan. Ovako sam ga sakrio u ladicu. Moronu dosadni.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:52 |
|
|
Nakon rata sarajevski mediji su pisali o kazeti koja se mogla iznajmiti u obicnoj videoteci u Zavidovicima, snimak nastao u mudjahedinskim kampovima, na snimci su se mogle vidjeti scene ritualnog ubijanja zarobljenih srpskih vojnika.
Kako to da ta kazeta nikada nije "isplivala"?
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 12:54 |
|
|
Pa nisi ti trebao ništa, ali ne jedi g.ovna onda, nisi predao nikome relevantnome da bi video tad postao dostupan javnosti nego si ga sebi ostavio, druga stvar sve i da nisi tad predao živimo u 21. stoljeću u eri interneta i postoji tehnologija kojom se videozapisi iz VHS-a mogu prebaciti na računalo, ali previše je to komplicirano za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 13:40 |
|
|
Primarijus je napisao/la: saskia je napisao/la: Pa imam i ja i slika i kaseta iz rata koji nisu dostupni javnosti.
A ovaj snimak sa Huma bi trebalo da je bio prisutan na suđenju šestorki Nije bio prisutan jer sigurno nebi pomogao obrani, mada je i sam sud proglasio most legitimnim ciljem. Ne vidim uopće razlog zbog čega se ne želi priznat da ga je srušila naša strana. Nije problem priznati, meni ne smeta ako smo ga mi srušili, dapače. Samo kažem da nema dokaza da ga je srušio HVO. Indicije su takve da je veća šansa kako ga je srušila Armija BiH, naravno opet da ponovim, ne znamo ni to za sigurno. Ti naravno možeš vjerovati u što god hoćeš, biti vjernik je tvoje pravo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 13:42 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Pa nisi ti trebao ništa, ali ne jedi g.ovna onda, nisi predao nikome relevantnome da bi video tad postao dostupan javnosti nego si ga sebi ostavio, druga stvar sve i da nisi tad predao živimo u 21. stoljeću u eri interneta i postoji tehnologija kojom se videozapisi iz VHS-a mogu prebaciti na računalo, ali previše je to komplicirano za tebe. Ti si relevantan. Trebo sam ga odma tebi dat.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 13:43 |
|
|
Nego, kakve su šanse Novog mosta u odnosu na Rafale projektil zrak zemlja?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 13:47 |
|
|
Koja budaletina ljudi moji Nepalac naravno
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 14:04 |
|
|
Ako se zaista ispostavi da su Hrvati srušili most tenkovskim granatama onda to znači da je taj most bio u nikakvom stanju i da je bilo pitanje vremana kad će se sam od sebe srušiti. Boga pitaj koliko neivinih ljudi bi stradalo.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 14:42 |
|
|
Ljudi koji su tada ratovali i bili na liniji u Mostaru su predpostavljam odmah znali što je bilo, bez ikakve snimke. Što se tada pričalo po Mostaru?
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 15:04 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ljudi koji su tada ratovali i bili na liniji u Mostaru su predpostavljam odmah znali što je bilo, bez ikakve snimke. Što se tada pričalo po Mostaru? Puno naših je mislilo da smo mi srušili most jer smo ga znali gađati. Tek kasnije se saznalo da eksplozija koja je urušila most nema nikakve veze sa nama.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 16 svi 2023, 20:01 |
|
|
Arif pasalic je dan prije naredio da armija bih minira most radi antihrvatske propagande jer je u dotrajalom stanju i pitanje je sata kad ce se srusit. Taj dokaz je predocen na praljkovu sudjenju i javno je dostupan. Nije nikakav problem ako smo ga mi srusili, to tursko *** je ionako nebitno. Ali muslimani lazu i petljaju. Gadjali su markale, prodali 5000 srebrenicana u srpske ruke, tako da velike su sanse da su most sami srusili
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 23 svi 2023, 16:58 |
|
|
Muslimani kažu da most nije građanski nego isključivo muslimanski. Citat: Proslava Zrinjskog posvađala Mostar: Marić poručio da Stari most neće biti osvijetljen u bojama klubahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/proslav ... /230523112 Muslimani u Mostaru uopšte nisu multietnićni ni inkluzivni. Neće nikad ući u EU.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Isplivao 30 godina skrivan snimak, HV i HVO zajedno ruše stari most! ŠOKANTNO Postano: 23 svi 2023, 17:41 |
|
|
Muslimani su srušili most. Puno su više oni dobivalu time nego Hrvati. Do svita dolazidu visti o nizu muslimanskih masovnih zločina nad Hrvatima. Sve više svit shvaća da islamisti osvajadu katoličke prostore u srcu Europe. I da vrše etnokonfesionalno čišćenje. Sve više je svit shvaća unatoč informacijskoj blokadi da muslimani zlorabe status žrtve radi niskih osvajačkih pobuda. Hrvatska u međunarodnoj izolaciji već sigurno pola godine, tihe sankcije u punom mahu, jedva je oslobodila komad zemje kod Gospića, ne može sebi pomoć a onamo Muslimani u ofenzivi po BiH i umisto da svit čuje kako oslobađadu od Srba čujedu kako Muslimani osvajadu hoćedu još osvajat od Hrvata i da hoćedu hrvatske luke.
Svit je progledava. I onda dođe režirana snimka, kamera idealno pozicionirana, "Kamera? Svjetla? Eksploziv spreman?Snimaj!"... I nastavi se međunarodno ocrnjavanje Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|