Nemanje veze Brnabicke sa liberterskom ideologijom:
Citat:
Poslovna karijera
Tokom studija u Londonu radila je za „Srpski informacioni centar“ na poziciji administratora i osobe zadužene za odnose sa javnošću. Samom centru je glavni zadatak bio da održava kontakt i interakciju između reformističko nastrojenih stranaka u Srbiji sa civilnim medijima u Velikoj Britaniji.
Ana Brnabić se 2002. godine nakon master studija vratila u Srbiju i počela da radi kao službenik za odnose sa javnošću na Programima za agrarni razvoj Srbije, koje je tada finansirala EU. Tu se zadržala samo dva meseca, nakon čega prelazi u USAID gde je radila na raznim projektima ove organizacije u Srbiji. U američku kompaniju za razvoj vetroelektrana „Continental Wind Serbia“ prešla je 2011. godine. Dve godine kasnije izabrana je za direktorku iste kompanije. Celo vreme radila je na obaveštavanju javnog mnjenja o prednostima i važnosti obnovoljivih izvora energije. Brnabić je 2016. godine imenovana za ministarku državne uprave i lokalne samouprave u vladi Republike Srbije. Članica je glavnog odbora PEKSIM organizacije koja omogućava stipendije za magistarske studije na Univerzitetu Kembridž
Predsednica je Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj – NALED, te predsednica Odbora Etno mreže udruženja proizvođača rukotvorina.
Ministar sigurnosti BiH ide na skup podrške Vučiću
Povodom mitinga u Beogradu koji je najavljen za petak, 26. maj, Nešić je najavio da će prisustvovati tom skupu kao podrška predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ocijenivši da su protekli skupovi u Beogradu organizovani sa ciljem destabilizacije regiona.
Ja i? Jel provodi soroševu politiku? Ne. Sastajao se i moj Milorad sa raznim govnima.
Kako ti kao antisoroševac podržavaš soroševe proteste?
Kako ti, navodno "Srbin" podrzavas ubijanja po Srbiji? Daleko umesnije pitanje od tvog, jer ubijanja se zaista desavaju u reziji avovog rezima, dok protesti nisu sorosevski.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ja i? Jel provodi soroševu politiku? Ne. Sastajao se i moj Milorad sa raznim govnima.
Kako ti, navodno "Srbin" podrzavas ubijanja po Srbiji? Daleko umesnije pitanje od tvog, jer ubijanja se zaista desavaju u reziji avovog rezima, dok protesti nisu sorosevski.
Ti si bolestan čovjek. Treba te prisilno smjestiti u ludnicu ako ikad više sletiš na Beogradski aerodrom.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Što neće podržavati? Pa i režim njegovog Mileta je smaknuo mnoge neistomišljenike. Hint: gazda one banke, onaj iz zaštitarske službe itd...tdi. I ništa, pojela maca. Zločin u krvi.
Ti si bolestan čovjek. Treba te prisilno smjestiti u ludnicu ako ikad više sletiš na Beogradski aerodrom.
Macak, uvek sam za to da pretresemo sto kompletno ponasanje, sto smisao pojedinacnih izjava, tvojih i mojih, pa da vidimo gde vise ludila ima.
Dakle, ko podrzava ava podrzava ovo.
Ma pusti Džonija peddera, zalijepio se za neku Sarajku. Sumnjiv je on pravo. Ko zna, možda se i osunetio dosad.
Svako ko navija za zloglasnu reprezentaciju BiH je sumnjiv i očekivan na protestima protiv Vučića.
Eto vidiš, ti ko pravi Bosanac sve pamtiš. Nego ti onu govnjivu motku iza štale i pravac na Gazimestan. I udri ovakve kao Džoni. Oni bi da ruše Srbiju...ovaj, Vučića.
Svako ko navija za zloglasnu reprezentaciju BiH je sumnjiv i očekivan na protestima protiv Vučića.
Eto vidiš, ti ko pravi Bosanac sve pamtiš. Nego ti onu govnjivu motku iza štale i pravac na Gazimestan. I udri ovakve kao Džoni. Oni bi da ruše Srbiju...ovaj, Vučića.
E tu si se malo zajebo Mujo Nacisto. Neće Srbin baš do te mjere na Srbina. Nećete biti takve sreće, nikad više.
Evo npr. imaš iznad ovo govno od čovjeka, Acu Bosanca. Između njega i najboljeg Muslimana ja ću uvijek izabrati njega.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
E tu si se malo zajebo Mujo Nacisto. Neće Srbin baš do te mjere na Srbina. Nećete biti takve sreće, nikad više.
Evo npr. imaš iznad ovo govno od čovjeka, Acu Bosanca. Između njega i najboljeg Muslimana ja ću uvijek izabrati njega.
I šta ćeš ako ti sruši Vučića? Kmečati? Razoćaro si rudonja pravo.
Kakvog bolan Bosanca? Taj je Bosanca vidio kad ti je tetak vozijo prije rata kamijon za Fikreta Abdića i prolazio kroz Niš.
Ako, ti si dosljedan Bosanac i veći Srbin od njih obojice. Njih dvojica bi se tebe odrekli preko novina. Ne uklapaš im se nikako.
Cemu uvrede? Reklo bi se da si nervozan, da gubis samokontrolu.
Glupo je da kazes "Nece Srbin na Srbina" a podrzavas coveka koji je poslao batinase na poljoprivrednike, koji je odgovoran za smrt Olivera Ivanovica i Vladimira Cvijana. Koji prisilno dovvodi ljude na svoje mitinge...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.