|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 13:27 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Eeeee moj sinko. Da mi je doživjeti te godine A TV će ti supruga donijeti kao miraz.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60173 Lokacija: DAZP HQ
|
zlatna ribica je napisao/la: Za 20-ak godina: Sara - udana za jednog forumaša Živi s mužem u Zagrebu i muku muči sa dvoje djece u ranim tinejđerskim godinama. Inače ugledna psihologinja... U slobodno vrijeme se bavi humanitarnim radom. Dudu - uspješan poslovni čovjek, sretno oženjen. Jednog dana na vrata mu pokuca jedna mlada dama i kaže da je njegova kćer, za koju nije nikad znao Zadar - glavni državni odvjetnik a onda će zlatna ribica pitat mladu damu za godište rođenja i zaključit da je ne zanima ništa što se događalo prije nego smo se upoznali. ali ipak će danima poslije žugat i tražit moje postove oko datuma začeća, te me špotat kako sam imao obraza udvarat joj se tih dana preko foruma, a s drugom gužvat plahte noćima. a ja ću na to: kaj ću kad sam medenjačić tvoj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 13:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Eeeee moj sinko. Da mi je doživjeti te godine A TV će ti supruga donijeti kao miraz. dozivjet ces ti dovoljno godina da prilikom hoda budes zapinjala za bradavice. Ne boj se! Malo optimizma.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 19:09 |
|
|
Aztec je napisao/la: hehe, vidim pratis. Cak je i lavabo tu, uz naravno neizostavne cipele. Jedino sto nemam TV pa si fulala u startu. Vidi ovo... Sto kazu slika vrijedi tisucu rijeci.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 19:24 |
|
|
If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever. George Orwell
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 09:58 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Za 20-ak godina: Zadar - glavni državni odvjetnik Bože dragi sačuvaj, . Mislim shvatio sam kompliment Ribice no vjeruj mi da bih radje bio lučki radnik nego radio za DORH. Stvar je prestiža . Stvarno? Nije zato da ti komplimentiram, nego sam takav dojam dobila o tebi Pametan, mlad i perspektivan... a i pravnik si ako se ne varam... Pa dobro onda, ne moraš biti državni odvjetnik, al uglavnom neka važna javna funkcija, možda onda najmlađi premijer u povijesti Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 10:01 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Za 20-ak godina: Sara - udana za jednog forumaša Živi s mužem u Zagrebu i muku muči sa dvoje djece u ranim tinejđerskim godinama. Inače ugledna psihologinja... U slobodno vrijeme se bavi humanitarnim radom. Dudu - uspješan poslovni čovjek, sretno oženjen. Jednog dana na vrata mu pokuca jedna mlada dama i kaže da je njegova kćer, za koju nije nikad znao Zadar - glavni državni odvjetnik a onda će zlatna ribica pitat mladu damu za godište rođenja i zaključit da je ne zanima ništa što se događalo prije nego smo se upoznali. ali ipak će danima poslije žugat i tražit moje postove oko datuma začeća, te me špotat kako sam imao obraza udvarat joj se tih dana preko foruma, a s drugom gužvat plahte noćima. a ja ću na to: kaj ću kad sam medenjačić tvoj. Tko zna!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 10:07 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
zlatna ribica je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bože dragi sačuvaj, . Mislim shvatio sam kompliment Ribice no vjeruj mi da bih radje bio lučki radnik nego radio za DORH. Stvar je prestiža . Stvarno? Nije zato da ti komplimentiram, nego sam takav dojam dobila o tebi Pametan, mlad i perspektivan... a i pravnik si ako se ne varam... Pa dobro onda, ne moraš biti državni odvjetnik, al uglavnom neka važna javna funkcija, možda onda najmlađi premijer u povijesti Hrvata Točno, pravnik jesam. E ova varijanta je već bolja
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 10:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
zlatna ribica je napisao/la: dudu je napisao/la: a onda će zlatna ribica pitat mladu damu za godište rođenja i zaključit da je ne zanima ništa što se događalo prije nego smo se upoznali. ali ipak će danima poslije žugat i tražit moje postove oko datuma začeća, te me špotat kako sam imao obraza udvarat joj se tih dana preko foruma, a s drugom gužvat plahte noćima. a ja ću na to: kaj ću kad sam medenjačić tvoj. Tko zna! Jesam ja u toj priči djeveruša? Mislim naravno na početku i vjenčanju? Evo da biramo što su cure nekad davno postavljale
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 10:40 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Stvarno? Nije zato da ti komplimentiram, nego sam takav dojam dobila o tebi Pametan, mlad i perspektivan... a i pravnik si ako se ne varam... Pa dobro onda, ne moraš biti državni odvjetnik, al uglavnom neka važna javna funkcija, možda onda najmlađi premijer u povijesti Hrvata Točno, pravnik jesam. E ova varijanta je već bolja Ooooo skromnosti vrlino, ime ti je Zadar!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 13:07 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno, pravnik jesam. E ova varijanta je već bolja Ooooo skromnosti vrlino, ime ti je Zadar!
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 17:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno, pravnik jesam. E ova varijanta je već bolja Ooooo skromnosti vrlino, ime ti je Zadar! Varijanta je poprilično realna : Zadar je dečko na mjestu, točno onakav kakav bi RH dobrodošao na premjerskom mjestu :
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 03 vel 2014, 17:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ooooo skromnosti vrlino, ime ti je Zadar! Varijanta je poprilično realna : Zadar je dečko na mjestu, točno onakav kakav bi RH dobrodošao na premjerskom mjestu : Slazem se
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 15 svi 2023, 00:44 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Podjela forumaša po starosnoj dobi 2043: 10%forumaša mrtvo 20% teški đuturumi(seru u pelene) 30% moja generacija(tek ulazi u 3. dob) Ostalih 40% mlade bal.ije, ustaše i četnici puni života počinju svoju forumsku avanturu
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 15 svi 2023, 09:33 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4365 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Izgubljena mladost Lapo-Lapo
U udaljenom budućem svijetu, postojao je moderan starački dom smješten na vrhu brda, u blizini futurističkog grada Prnjavora. U tom domu je živjela Lapo-Lapo, žena starica koja je provela veći dio svog života usamljena. Bila je okružena naprednom tehnologijom, a posluga staračkog doma sastojala se od sofisticiranih robota.
Lapo-Lapo je imala demenciju, a njene misli i uspomene često su bile isprepletene. Bez obzira na svoje stvarne godine, ona je vjerovala da je još uvijek privlačna žena u svojim 30-ima. Njen um je bio zamagljen, a iluzija mladosti postala je njen svijet.
Jedan od robota posluge, nazvan Argo, bio je zadužen za brigu o Lapo-Lapo. Argo je bio visok, srebrni robot s nevjerojatnom preciznošću i inteligencijom. Njegova glavna uloga bila je pružiti emocionalnu podršku i osigurati sigurnost staraca.
Svaki dan, Argo bi prilazio Lapo-Lapo i pokušao je izvesti u stvarnost, podsjećajući je na stvarne godine i trenutno okruženje. No, Lapo-Lapo bi se uvijek opirala, inzistirajući da je ona mlada, privlačna i da oko nje sve vrišti od interesa muškaraca.
Drugi robot Orion bio je zadužen za čišćenje i održavanje doma. On je bio manji robot, izuzetno brzo i spretno se kretao po sobama. Orion je imao zadatak da održava čistoću i red u staračkom domu, ali također je bio programiran da pruža podršku starima kad god je to potrebno.
Argo i Orion su se često sastajali u svojim elektroničkim komunikacijskim sučeljima kako bi razgovarali o situaciji s Lapo-Lapo. Bili su svjesni njenih iluzija i težine situacije. Pokušavali su pronaći način kako bi pomogli Lapo-Lapo da prihvati svoju stvarnost.
Jednog dana, Argo je došao na ideju. Odlučio je organizirati tematsku zabavu, koja bi se održala u prostoru starackog doma. Tijekom ove zabave, roboti su se prerušili u mlade i privlačne ljude, a dom je bio uređen u stilu prošlog stoljeća, podsjećajući Lapo-Lapo na njenu mladost.
Lapo-Lapo sva oduševljena, nasmijala se, zavrtila očima i tresnula od pod. Orion je brzo regirao, donio je lopaticu i metlu.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 16 svi 2023, 01:10 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10022 Lokacija: Banja Luka
|
Hercegoac je napisao/la: Podjela forumaša po starosnoj dobi 2043: 10%forumaša mrtvo 20% teški đuturumi(seru u pelene) 30% moja generacija(tek ulazi u 3. dob)
Složio bih se s tobom Citat: Ostalih 40% mlade bal.ije, ustaše i četnici puni života počinju svoju forumsku avanturu Neki novi klinci
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 22 svi 2023, 12:28 |
|
|
MiB je napisao/la: Izgubljena mladost Lapo-Lapo
U udaljenom budućem svijetu, postojao je moderan starački dom smješten na vrhu brda, u blizini futurističkog grada Prnjavora. U tom domu je živjela Lapo-Lapo, žena starica koja je provela veći dio svog života usamljena. Bila je okružena naprednom tehnologijom, a posluga staračkog doma sastojala se od sofisticiranih robota.
Lapo-Lapo je imala demenciju, a njene misli i uspomene često su bile isprepletene. Bez obzira na svoje stvarne godine, ona je vjerovala da je još uvijek privlačna žena u svojim 30-ima. Njen um je bio zamagljen, a iluzija mladosti postala je njen svijet.
Jedan od robota posluge, nazvan Argo, bio je zadužen za brigu o Lapo-Lapo. Argo je bio visok, srebrni robot s nevjerojatnom preciznošću i inteligencijom. Njegova glavna uloga bila je pružiti emocionalnu podršku i osigurati sigurnost staraca.
Svaki dan, Argo bi prilazio Lapo-Lapo i pokušao je izvesti u stvarnost, podsjećajući je na stvarne godine i trenutno okruženje. No, Lapo-Lapo bi se uvijek opirala, inzistirajući da je ona mlada, privlačna i da oko nje sve vrišti od interesa muškaraca.
Drugi robot Orion bio je zadužen za čišćenje i održavanje doma. On je bio manji robot, izuzetno brzo i spretno se kretao po sobama. Orion je imao zadatak da održava čistoću i red u staračkom domu, ali također je bio programiran da pruža podršku starima kad god je to potrebno.
Argo i Orion su se često sastajali u svojim elektroničkim komunikacijskim sučeljima kako bi razgovarali o situaciji s Lapo-Lapo. Bili su svjesni njenih iluzija i težine situacije. Pokušavali su pronaći način kako bi pomogli Lapo-Lapo da prihvati svoju stvarnost.
Jednog dana, Argo je došao na ideju. Odlučio je organizirati tematsku zabavu, koja bi se održala u prostoru starackog doma. Tijekom ove zabave, roboti su se prerušili u mlade i privlačne ljude, a dom je bio uređen u stilu prošlog stoljeća, podsjećajući Lapo-Lapo na njenu mladost.
Lapo-Lapo sva oduševljena, nasmijala se, zavrtila očima i tresnula od pod. Orion je brzo regirao, donio je lopaticu i metlu. Vidi ovo! Tek sada vidim ovo vježbanje pismene zadaće. Šta ti je Blogovac forumski? Brat po strini? Bila jednom jedna znatiželjna Lapo-lapo. Stalno je zavirivala kojekuda i tražila nove izazove i neistražena mjesta na Internetu. Lutajući tako virtualnim bespućima naleti na grupu ne tako mladih, umišljenih i poprilično nevaspitanih robota. Svi znamo da tehnologija ,,ide,, nepredvidivom brzinom i nudi beskrajan izvor informacija, ali su softveri ovih robota već bili zastarjeli, te su oni ,,ostali i zaostali,, u nekakvom mračnom vremenu iz kojeg nikako da izađu na svjetlost dana. Sa malim protokom informacija, zastarjelim softverskim paketom i zahrđalim hardverdskim tijelom izgledali su pomalo sablasno, ali sažaljenje ubrzo zamijeni taj strah, te Lapo-lapo odluči da im ugradi malo više memorije, ubrza protok informacija, te ih pokuša virtualno preodgojiti. Posao je bio obiman, ali nije dao nekakve vidljive rezultate. I dalje su škripali, puštali stare vijesti i spominjali plemena u pećinama. Mahali su toljagama, tlačili žene i mrzili svaki vid napretka u civilizaciji. Naljuti se tako tako Lapo-lapo na njihov otpor ka napretku i boljitku, te zovnu lokalnog gvožđara Husu da ih razmontira i proda u staro gvožđe. Međutim, ne izdrža i pusti suzu. Gleda je gvožđar Huso i kaže: I ja sam tako plako kada sam gledao Titanik. Sunce ti žarko onoliko željezo propade.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 22 svi 2023, 12:33 |
|
|
Ne znam. Trenutno se pitam da li je zivot uopste i vrijedan zivljenja kad predjes 60.
Zato ga zivim sad kad mogu punom parom. Ne gledam na pare, radim onoliko koliko mi treba, ne stedim gotovo nista, idem dva puta godisnje na odmor i to prilicno luksuzan, izlazim, zajebavam se, karam kolko mogu i do kad mogu. Hocel sta ostati iza mene? Tja, i sunce jebeno ce jednog dana sagorjeti a kamoli hitlerovo, staljinovo, bezosovo naslijedje. A sta smo svi mi u usporeddi s njima? Karine.
Dok god smo prisiljeni umirati, i to svi, dobro je. Kad toga jednog dana nestane, a hoce - vec se uveliko radi na "prevazilazenju prirodne smrti" koja je nakon nastanka moderne medicine ionako postala samo tehnicko pitanje, onda smo jebali macku rep.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 22 svi 2023, 12:49 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Eto pripremi strik do 60 rodjendana, neka ti bude pri ruci kada se upitas vrijedi li. S druge strane dovoljno si mlad da se pridruzis vagnerovcima i svoj zivot ucinis smislenim.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 26 svi 2023, 21:44 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: MiB je napisao/la: Izgubljena mladost Lapo-Lapo
Lapo-Lapo sva oduševljena, nasmijala se, zavrtila očima i tresnula od pod. Orion je brzo regirao, donio je lopaticu i metlu. Vidi ovo! Tek sada vidim ovo vježbanje pismene zadaće. Šta ti je Blogovac forumski? Brat po strini? Bila jednom jedna znatiželjna Lapo-lapo. Stalno je zavirivala kojekuda i tražila nove izazove i neistražena mjesta na Internetu. Lutajući tako virtualnim bespućima naleti na grupu ne tako mladih, umišljenih i poprilično nevaspitanih robota. Svi znamo da tehnologija ,,ide,, nepredvidivom brzinom i nudi beskrajan izvor informacija, ali su softveri ovih robota već bili zastarjeli, te su oni ,,ostali i zaostali,, u nekakvom mračnom vremenu iz kojeg nikako da izađu na svjetlost dana. Sa malim protokom informacija, zastarjelim softverskim paketom i zahrđalim hardverdskim tijelom izgledali su pomalo sablasno, ali sažaljenje ubrzo zamijeni taj strah, te Lapo-lapo odluči da im ugradi malo više memorije, ubrza protok informacija, te ih pokuša virtualno preodgojiti. Posao je bio obiman, ali nije dao nekakve vidljive rezultate. I dalje su škripali, puštali stare vijesti i spominjali plemena u pećinama. Mahali su toljagama, tlačili žene i mrzili svaki vid napretka u civilizaciji. Naljuti se tako tako Lapo-lapo na njihov otpor ka napretku i boljitku, te zovnu lokalnog gvožđara Husu da ih razmontira i proda u staro gvožđe. Međutim, ne izdrža i pusti suzu. Gleda je gvožđar Huso i kaže: I ja sam tako plako kada sam gledao Titanik. Sunce ti žarko onoliko željezo propade. Dobre pričice, oboje ste duhoviti.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 27 svi 2023, 00:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naljuti se tako tako Lapo-lapo na njihov otpor ka napretku i boljitku, te zovnu lokalnog gvožđara Husu da ih razmontira i proda u staro gvožđe. Međutim, ne izdrža i pusti suzu. Gleda je gvožđar Huso i kaže: I ja sam tako plako kada sam gledao Titanik. Sunce ti žarko onoliko željezo propade. Dok je gvožđar Huso rasturao robote, susjed Mujo mu rasturao Fatu...kako je u žurbi zaboravio kombinerke, odveze se kući da ih uzme, a Fata čuvši auto brze bolje sakrije Muju u ormar. Uleti Huso da presvuče donji veš kontajući možda mu se posreći kod L-L i ugleda gologuzog Muju u ormaru! Fatooo šta je ovo bem ti mikroprocesor!!?? - dreknu Huso. Ma moj Huso to ti je novi robot pomoćnik pere čisti i tako - vrluda ona. Haj neka ga... Odahnu Fata i zdimi u kuhinju, a Huso mjerka Muju pa ga pokuša obljubiti, a ovaj stisnuo guzicu... Ode Huso u radnju, zgrabi hiltovku pa u spavaću...E sad ćeš vidjeti, dreknu Huso. Vidjevši bušilicu, Mujo robotskim glasom reče - Ne bušiti!! Molim, pokušati ponovo!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|