|
|
Stranica: 128/142.
|
[ 3546 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
iprodano
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 20:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Besmisao. Jednostavno, došlo na naplatu to što se iseljavalo godinama. Nema nikakvoga podatka da bi neki par koji je htio imati djecu i cijepio se, zbog toga bio neplodan.
Moji rođaci su svi cijepljeni (5 djece, 15 unučadi), a 3 se rodilo u tom periodu.
Zapravo dobar dio Europe ima ovaj pad, nije to samo pad fertilne baze, gotovo svi se ponašaju na isti način, pad na pad već treću godinu zaredom. ![slika](https://pbs.twimg.com/media/FxFxXujX0Ak5Nyr?format=png&name=large) Po ovoj tablici ispada da cjepivo nije bilo protiv korone nego su europljane sterilizirali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 20:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60321 Lokacija: DAZP HQ
|
Primjetite da Slovenija nema ni 50% rođenih Hrvatske, a omjer populacije je manji od 2:1 i u svojim rođenima su puni jugoslavena. Etničkih Slovenaca se možda rodi 10-11.000 ove godine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:11 |
|
|
Harezm je napisao/la: Privitak: nuklearni_rat.png stisni gumbe putine, ako Boga znaš!!! oslobodi i nas i sebe leftarda i imigranata!
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:13 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Besmisao. Jednostavno, došlo na naplatu to što se iseljavalo godinama. Nema nikakvoga podatka da bi neki par koji je htio imati djecu i cijepio se, zbog toga bio neplodan.
Moji rođaci su svi cijepljeni (5 djece, 15 unučadi), a 3 se rodilo u tom periodu.
čitava europa ima pad rođenih zadnje tri godine, a 2'21. i 2022. je broj spotnanih pobačaja skočio 90%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:16 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Upitan je i broj neprijavljenih spontanih u ranim fazama trudnoće.
#vjeruj državi
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:16 |
|
|
Jiv je napisao/la: Cijenim te i poštujem i vjerujem da to što si napisao ne priželjkuješ zaista.
ajde da ti objasim ovako, svijet u kojem je meni i mojima namijenje nestanak i genocid nije svijet kojem želim opstanak. komet ili gljive, baš me briga, što prije nestane, to bolje. ili kako reče sam Putin, svijet bez Ruske Federacije nema smisla. isto je rekao i Netanyahu za Izrael. nastavi li se ovako, s leftardizacijom i imigracijom, što prije rokne to bolje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:22 |
|
|
divizija je napisao/la: Jiv je napisao/la: Cijenim te i poštujem i vjerujem da to što si napisao ne priželjkuješ zaista.
ajde da ti objasim ovako, svijet u kojem je meni i mojima namijenje nestanak i genocid nije svijet kojem želim opstanak. komet ili gljive, baš me briga, što prije nestane, to bolje. ili kako reče sam Putin, svijet bez Ruske Federacije nema smisla. isto je rekao i Netanyahu za Izrael. nastavi li se ovako, s leftardizacijom i imigracijom, što prije rokne to bolje. Dramatiziraš. Nije ti namijenjen ni nestanak ni genocid. Ako imaš djecu osigurao si se od nestanka. Ako ih školujes osigurao si ih od genocida. Utoliko što neće živjeti u istoj zgradi s nasilnim ljudima.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Harezm
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:23 |
|
|
divizija je napisao/la: Jiv je napisao/la: Cijenim te i poštujem i vjerujem da to što si napisao ne priželjkuješ zaista.
ajde da ti objasim ovako, svijet u kojem je meni i mojima namijenje nestanak i genocid nije svijet kojem želim opstanak. komet ili gljive, baš me briga, što prije nestane, to bolje. ili kako reče sam Putin, svijet bez Ruske Federacije nema smisla. isto je rekao i Netanyahu za Izrael. nastavi li se ovako, s leftardizacijom i imigracijom, što prije rokne to bolje. Europa (i Hrvatska, posljedično) ima bolju šansu za preživljavanje u slučaju nuklearnih udara, nego s nastavkom ovakve društvene politike.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39885 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sreća pa divizija nema pristup crvenom dugmetu inače bi nas davno raznio.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:24 |
|
|
30 godina nije bilo ozbiljne inflacije, pola Europljana još nije bilo rođeno ili su bili mala djeca kad je inflacija prošli put bila na razini 10%, svi se usrali od cijena i rasta kamata, a forumski stručnjaci kažu da se rađa manje djece zbog cjepiva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:27 |
|
|
Emisija 25 minuta: Hrvatska je postala obećana zemlja za makedonske građane
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25919 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Harezm je napisao/la: Europa (i Hrvatska, posljedično) ima bolju šansu za preživljavanje u slučaju nuklearnih udara, nego s nastavkom ovakve društvene politike. To je valjda jasno. Zadnji put smo (Hrvati) bili u ovakvoj situaciji negdje u 15., 16. stoljeću za vrijeme turske najezde. S tim da si tada bar imao kamo bježati, a danas ne. Danas ti ne daju ni rezervat već te žele skroz istrijebiti/zamjeniti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:40 |
|
|
daramo je napisao/la: Sreća pa divizija nema pristup crvenom dugmetu inače bi nas davno raznio. koga vas? pa ja sam bliže velikom gradu nego itko od vas. a ako ste u nekom od njih, koji ćete qrac u Sodomi Gomori? čekate prženje?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Harezm je napisao/la: Europa (i Hrvatska, posljedično) ima bolju šansu za preživljavanje u slučaju nuklearnih udara, nego s nastavkom ovakve društvene politike. To je valjda jasno. Zadnji put smo (Hrvati) bili u ovakvoj situaciji negdje u 15., 16. stoljeću za vrijeme turske najezde. S tim da si tada bar imao kamo bježati, a danas ne. Danas ti ne daju ni rezervat već te žele skroz istrijebiti/zamjeniti. Priča se po forumu da si ti sam sebe istrijebio i zamijenio. Vrijedi i za ostale s <3 potomaka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 21:44 |
|
|
daramo je napisao/la: Sreća pa divizija nema pristup crvenom dugmetu inače bi nas davno raznio. zapravo ne bih, jer donedavno nisam ovak orazmišljao. no, s ovakvim razvojem, nukelarni rat je sve bolja opcija. svaka opcija koja znači uništenje velikih gradova je dobra, čak i ovo što se dešava u SADu jer tjera ljude iz gradova. samo je važno da leftardski nakot koji je to uzrokovao ne pobjegne odande. nažalost se upravo to dešava, prvo su pobjegli normalni, sada bježe i sami leftardi, ali OSTAJU leftardi. oni su ko muslimani, unište sve gdje žive i onda šire islam migracjama okolo. zato je nuklearni rat bolja opcija. tu bijega nema. opstaju samo najzatucaniji katolibani u selendrama Like i Završja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 22:04 |
|
|
čuj diviziju, da su predivno Livno i Tomislavgrad selendre. oslobodi Bože i sakloni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 22:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25919 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jiv je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To je valjda jasno.
Zadnji put smo (Hrvati) bili u ovakvoj situaciji negdje u 15., 16. stoljeću za vrijeme turske najezde. S tim da si tada bar imao kamo bježati, a danas ne. Danas ti ne daju ni rezervat već te žele skroz istrijebiti/zamjeniti.
Priča se po forumu da si ti sam sebe istrijebio i zamijenio. Vrijedi i za ostale s <3 potomaka. Priča se po forumu da tebe subotom vode ulicom na lancu sa roza dildom u guzici.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 23:41 |
|
|
dudu je napisao/la: čuj diviziju, da su predivno Livno i Tomislavgrad selendre. oslobodi Bože i sakloni. u mom jeziku to je kmpliment
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 lip 2023, 23:50 |
|
|
Baš pričam neki dan s prijateljem iz sela koji radi u Grazu Kaže da hrpetina Hrvata koji su Njemačkoj dolazi u Graz(dnevno nekoliko obitelji) Ovdje im je zgodno. Ista plaća, a sat i pol od Zagreba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 02 lip 2023, 06:12 |
|
|
divizija je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Zašto se vezati za naciju i državu kojoj se gotovo sigurno ne piše dobro u bliskoj budućnosti? Pod ne piše dobro mislim na sami opstanak. Trebaš bit teški mazohist. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ja na hrvatstvo u tom smislu gledam kao na jučerašnju vijest, bilo, prošlo i sve je ireleventnije. zato što stanica bez tkiva opstati ne može.kad nestan hrvatski okvir, svi će naybati, uključujući izdajice koji ga uništavaju. no dijelu njih to nije bitno, jer su ionako besplodni i " poslije mene potop" im je geslo. To je tvoje geslo, a ne moje. Ti priželjkuješ nestanak svijeta i smrt miljardi ljudi zbog sloma tvojih vrijednosti, iako sam ničim nisi ugrožen, a tvoje vrijednosti su ksenofobija, nacionalizam, etno-centrizam, tribalizam, klerikalizam, sve najgore i najretrogradnije što postoji. Uostalom o tome kakva si osoba najviše govori što želiš nuklearni holokaust.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 02 lip 2023, 07:23 |
|
|
Isprazna naklapanja.ne samo Europa, nego sav civiliziran svijet ima pad nataliteta koji nema veze s cijepljenjen (dovoljna je usporedba Izraela i Irana).
Glede demografije ne postoji jedna najbitnija stvar, nego kolektivan odnos prema životu. Ugrubo, većem dijelu iseljenika zinula guzica na veću plaću, a da nisu uračunali troškove života; jedan dio je materijalno uspio (dobar dio nije), no oni koji jesu, u solidnoj mjeri pripadaju konformističkom tipu ljudi kom je materijalno glavno u životu. To je takav mentalitet.
U SAD, znao sam jednog pravnika koji se zgražao nad kolegama vrlo dobro plaćenima, korporacijskim odvjetnicima, a koji nisu imali nikakve interese ni pasije. Igrali su golf bez radosti, samo zato jer se to očekuje od društvenoga miljea; nikad nisu ni pogledali film ni pročitali knjigu sa zadovoljstvom. No uvijek su bili na vrhu, puni energije, stalni ukočen osmjeh, nikad da bi izostali s poslazbog bolesti. Takav tip ljudi. Nisu se ni kockali ni kurvali, nisu imali nikakva cilja osim- uz naporan, funcionalni rad biti statusno na vrhu.
U bolje stojećim- prirodno- zemljama- uvijek će biti bolje plaćenih poslova za praktički sve. Pa nisu se obogatili ni stabilizirali društva kroz desetljeća bez veze. Sa ili bez tetovaže i promjene sposla. Oni kojima je lasno i masno životni cilj- najbolje da se pakiraju još jučer, jer ne pripadaju nigdje.
Da citiram i Staljina- izrođeni kozmopoliti
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 02 lip 2023, 07:35 |
|
|
Ovo nema veze s RH, no pokazuje- možda sam stavio- kako je u Turskoj najveći fertilitet kod Kurda i onih Turaka koji su zatucani i dalje od pravih gradova. To je recept: * vjerski štih * plemenski mentalitet * malo škole * žene neškolovane * ništa "urbano" ![slika](https://i.postimg.cc/wvn1QmHX/turska.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 02 lip 2023, 08:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zaba1111 je napisao/la: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02GqQ6JkJGBobwQHqs5bmkbx8xqcTrzjAFoo8SKxUdB65HrV2dCQQBgmiCTtjwB98al&id=796049555
Kaže Bakić da je korelacija sa poečtkom cjepljenja očigledna. Interesantno je da su teoretičari zavjere to i najavili, nekoliko sam puta ovdje pitao naše demografe može li se povezati cjepivo sa padom rođenih, odgovar je bio negativan. Evo sad kad imamo više podataka mogu li demografi išta reći.
Ako neko zna staviti sliku iz linka bilo bi poželjno. Opet se vraćamo na pitanje korelacije i uzročno posljedična veza. Treba tu mnogo više podataka od toga koliko je rođenih. Možda Bakić ima neke insiderske podatke, ali ovo što je stavio sigurno ništa ne dokazuje. Indikativno je svakako, ali dokaz nije nikako.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 02 lip 2023, 09:19 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Opet se vraćamo na pitanje korelacije i uzročno posljedična veza.
Treba tu mnogo više podataka od toga koliko je rođenih. Možda Bakić ima neke insiderske podatke, ali ovo što je stavio sigurno ništa ne dokazuje.
Indikativno je svakako, ali dokaz nije nikako. cijepljenje je dio problema, ali samo manji dio
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|