|
|
Stranica: 91/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 01 lip 2023, 23:58 |
|
|
Grobi, sad nesto ozbiljno...
Jel predosecas da je ovo pocetak kraja... jel ti kuca kucavica u glavi da dizes jedra...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 01 lip 2023, 23:58 |
|
|
Grobi, sad nesto ozbiljno...
Jel predosecas da je ovo pocetak kraja... jel ti kuca kucavica u glavi da dizes jedra...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:03 |
|
|
Deja vu u Matrixu, mora da su izmenili nešto.
Osećam da. Ovo je početak kraja, pada sa vlasti sigurno, ali se vraća posle dve godine, jer su vaši toliko glupi, neodgovorni i ne može narod da ih svari, da će opet vratiti Vučića posle dve godine max, kad sami raspišete izbore, jer ćete u najboljem slučaju jedva imati neku koaliciju od 17 dijametralno ideološki različitih stranaka.
.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:06 |
|
|
Ne bi se kladio da ce mu silazak sa vlasti biti miran... nazalost...
Pre neka varijanta Milosevica, ili mnogo grdje.
Glavno je pitanje, dal su mu gazde dale crveni, ili samo zuti karton pred iskljucenje. Ako je crveni, to je za sva vremena, nema povratka vise.
Sad im nudi sve bukvalno...i Kosovo, i sankcije Rusima... ako to prihvate, potrajace, ako ne... bice jebeno kako god okrenes.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:07 |
|
|
Tj. ne dižem jedra.. :)
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:09 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Ne bi se kladio da ce mu silazak sa vlasti biti miran... nazalost...
Pre neka varijanta Milosevica, ili mnogo grdje.
Glavno je pitanje, dal su mu gazde dale crveni, ili samo zuti karton pred iskljucenje. Ako je crveni, to je za sva vremena, nema povratka vise.
Sad im nudi sve bukvalno...i Kosovo, i sankcije Rusima... ako to prihvate, potrajace, ako ne... bice jebeno kako god okrenes. Ma hoće. Ne može on da izgubi izbore. Njega samo smara sad da ih raspisuje, jer mu idu lokalni sledeće godine, pa hoće sve da objedini. To mu je jedina muka. Zato su vaši i zapeli na ulice, zabole ih za stop nasilju. .
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:14 |
|
|
JNA je napisao/la:
Ma hoće. Ne može on da izgubi izbore. Njega samo smara sad da ih raspisuje, jer mu idu lokalni sledeće godine, pa hoće sve da objedini.
To mu je jedina muka. Zato su vaši i zapeli na ulice, zabole ih za stop nasilju.
.
Izbori su... pa kao ovaj kontramiting... Potplatis, ucenis... celokupnu drzavnu i paradrzavnu strukturu upregnes... izaci na to, kao da pristanes da pocnes basket sa minus 30, a igra se samo 10 minuta. On bi moguce dobio i bez svega toga, ali sa ovime... samo budala, ili placenici mogu da zazivaju izbore. Ajde pola godine bez Pinka, Hepija, i ***... puko bi ko lajsna, zato dok se ne ukinu ti trovaci, nema izbora.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:15 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Vratio sam sub... nikad nije kasno Grobi... Sto 'no rece Dobrica Cosic: Nikola, Nikola, sta to govoris... Pa volim i ja Grobija, ali da ga primimo na nasu stranu posle svega, previse je... Prvo 10 godina manastira, pa ce da vidimo.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:16 |
|
|
Pa ukinuće Željko Mitrović rijaliti i to vam je neki maksimum koji možete da izboksujete.
Fala vi za to.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Vratio sam sub... nikad nije kasno Grobi... Sto 'no rece Dobrica Cosic: Nikola, Nikola, sta to govoris... Pa volim i ja Grobija, ali da ga primimo na nasu stranu posle svega, previse je... Prvo 10 godina manastira, pa ce da vidimo. Iskreno pokajanje...i tihovanje Ima nade za njega...male, ali ima...
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Vratio sam sub... nikad nije kasno Grobi... Sto 'no rece Dobrica Cosic: Nikola, Nikola, sta to govoris... Pa volim i ja Grobija, ali da ga primimo na nasu stranu posle svega, previse je... Prvo 10 godina manastira, pa ce da vidimo. Iskreno pokajanje...i tihovanje Ima nade za njega...male, ali ima...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:19 |
|
|
Platite me više od Vučića pa da pričamo.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:20 |
|
|
JNA je napisao/la: Pa ukinuće Željko Mitrović rijaliti i to vam je neki maksimum koji možete da izboksujete.
Fala vi za to.. :) Snimi Viktora u spotu... taj si bio... Dolazi ti prinova sad, jebo Zadrugu. I to je nista prema politickom segmentu Pinka... 24/7 vrte Vucic rijaliti... zadnji bastion staljinizma i kimjongizma je Pink, to kad padne, gotov je.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:24 |
|
|
JNA je napisao/la: Pa ukinuće Željko Mitrović rijaliti i to vam je neki maksimum koji možete da izboksujete.
Fala vi za to.. :) Realiti je od ranog jutra kad krenu Vucicevic i Krlo. Sve je to bolestina. Ogroman broj ljudi je jako raspolozen da istraje u zahtevima. To je kapital. Nadam se da ce neko uskoro zatraziti radikalizaciju protesta: opsti strajk u celoj zemlji i nema odlaska sa ulica do ispunjenja. To se makar mora pokusati, a ne kjao ranije cekati da se energija izduva.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:29 |
|
|
Skole zavrsavaju u utorak, kako bi ljudi sto ranije otisli na odmor... i to je jebena politika...
Pitanje svih pitanja, dal se nagodio sa Amerima, ako je to napravio, dzabe sve...ako nije, e onda ce biti ljuto...
Jako ce tesko biti izaci na kraj sa tom sektom, mnogo je tu izazova i teskoca bata Aleksije.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:30 |
|
|
Ne znam šta bih vam rekao. Svidja mi se vaša energija, ali vam nedostaje revolucionarni šmek.
Gledam proteste, a na njemu hirurzi, doktori i glumci, svi po 2 soma evra na sebi. Nema vijetnamki i starki.. Teška priča.
Mada moram da priznam da mi se svidja egzorcizam koji ti i Džoni sprovodite na meni.. To mi je već onako gotivnija priča.
Voleo bih da se nas trojica čuknemo kod Crne Reke, pripalimo po buksnu (zadnju) i onda udjemo u manastir da me izlopatate dok ne vrisnem Vučiću ppederuuu.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:37 |
|
|
A onda da blokiramo neki seoski puteljak i zajebavamo čobane.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:38 |
|
|
JNA je napisao/la: Ne znam šta bih vam rekao. Svidja mi se vaša energija, ali vam nedostaje revolucionarni šmek.
Gledam proteste, a na njemu hirurzi, doktori i glumci, svi po 2 soma evra na sebi. Nema vijetnamki i starki.. Teška priča.
Mada moram da priznam da mi se svidja egzorcizam koji ti i Džoni sprovodite na meni.. To mi je već onako gotivnija priča.
Voleo bih da se nas trojica čuknemo kod Crne Reke, pripalimo po buksnu (zadnju) i onda udjemo u manastir da me izlopatate dok ne vrisnem Vučiću ppederuuu.. :)
. Prvi put da vidim mlade ljude... nije ih bilo toliko ni 2000. godine... bas klinci, od srednje skole do faxa... U pravu si, vecina tih ljudi imaju standard da bi zadnji trebalo da se bune, a najvise se bune, ne jer zele vise sebi, nego je celokupno stanje toliko cemerno, osecas se kao u kavezu ili losoj skrivenoj kameri. Oni koji najmanje imaju, a tako ih je dobro Sarovic uhvatio... oni su najposlusniji. Oni koji imaju samo korist od rezima, sad vagaju sta im je ciniti. Imam jednog prijatelja koji je visoko na poziciji u gradu... ne bio mu u kozi. Kapira sve, i ne zna sta sad da radi. Ni tamo, ni ovamo... sam je to izabrao, i ima koristi, tako da nemam bas empatiju, iako smo dobri. Radikalizacija protesta bi bila greska, to Vucic i ceka... moguce da ce vec u subotu da posalje svoje placenike da naprave sranje. To ce rasterati mnoge mirne, kmecace o nasilju, i tako misli da ugusi proteste. Sve je to vec testirano i procitano... na kraju dodjemo do pocetka, dal su mu gazde odbrojale do 10, ili dale poslednju sansu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:39 |
|
|
Ma slomilo ga je po pitanju Rio Tinta. Po meni najvaznije je izaci na ulice i ostati. Cak i ako on duze izdrzi ili razbije skup, bice mu to Pirova pobeda. Najgore je da sve prodje bez takvog pokusaja.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:41 |
|
|
Da. Isplanirao vam je u petak preko službe paralelni miting za Kosovo. Tu ste mudro odložili svoj protest za subotu i pokazali ste da znate šta smera i da vas zabole za Kosovo.. :)
Nego sad ozbiljno. Koliko mislite da može da traje ta nova vlast? Godinu dana ili godinu i po? :)
Nemoj sad da mi spavate, čekam Jokića.
.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:45 |
|
|
JNA je napisao/la: Da. Isplanirao vam je u petak preko službe paralelni miting za Kosovo. Tu ste mudro odložili svoj protest za subotu i pokazali ste da znate šta smera i da vas zabole za Kosovo.. :)
Nego sad ozbiljno. Koliko mislite da može da traje ta nova vlast? Godinu dana ili godinu i po? :)
. Jesi li primetio da njegove svinjarije nemaju isti efekat kao pre. Cak se moze reci da dodatno motivisu ljude protiv njega.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ma slomilo ga je po pitanju Rio Tinta. Po meni najvaznije je izaci na ulice i ostati. Cak i ako on duze izdrzi ili razbije skup, bice mu to Pirova pobeda. Najgore je da sve prodje bez takvog pokusaja. Za sad sami sebe uspesno razbijaju svakog dana... ima ona izreka - ne uznemiravaj neprijatelja kad gresi Vucic je stvarno umeo nekad da propagandno osamuti sve, sad srlja iz greske u gresku... zadnji kiks mu je sto je napao glumce. Sad ce oni da budu u prvom planu u subotu. Polako i strpljivo, ovo je dugometrazni film. Baca se tu dosta klipova u tockove, kao, ko vodi proteste... pa onda nabrajaju kao izdajnike, zeleci da desnicare i rusofile oteraju. Sledece je napad na policiju od njegovih batinasa. Ono cega sam licni svedok, ovo je organic ustanak protiv despotije, nema tu ni neke ozbiljne organizacije, kuva iznutra.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: JNA je napisao/la: Da. Isplanirao vam je u petak preko službe paralelni miting za Kosovo. Tu ste mudro odložili svoj protest za subotu i pokazali ste da znate šta smera i da vas zabole za Kosovo.. :)
. Jesi li primetio da njegove svinjarije nemaju isti efekat kao pre. Cak se moze reci da dodatno motivisu ljude protiv njega. Dostigli ste maksimum na protestima. Sad ide stagnacija, pa na dole. Poučen greškama Rio Tinto, sada će vas pustiti da prošetate guči i armani od Londona do Gazele i ide da radi svoj posao. Morate nešto konkretnije da preduzmete. .
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:52 |
|
|
JNA je napisao/la: Da. Isplanirao vam je u petak preko službe paralelni miting za Kosovo. Tu ste mudro odložili svoj protest za subotu i pokazali ste da znate šta smera i da vas zabole za Kosovo.. :)
. Nek potraju i 6 meseci... Poenta je da vlast bude smenjiva... par krugova izbora dok se ne iskristalisu opcije. Ima tu dosta ljudi na protestima sa kojima malo sta tu delim zajednicko, osim zelje da sklonimo idiota, i u buducnosti zalicimo na normalnu drzavu. Pogledaj kako izgledaju izbori u CG... barem nesto nalik, a ne ovo ruglo jbt...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 02 lip 2023, 00:58 |
|
|
Ja bih voleo da zasednete godinu do dve. Malo da odmorimo od pritisaka spolja, jer ta vlast ne bi mogla da se dogovori ni koji meni da bude u skupštini, a kamoli nešto ozbiljnije.
Nije to loše uopšte.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|