|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 65 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 20:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Laganini aka Iritator. Izritira druge pa krene polemika, dakle podiže kvalitet rasprave. Indirektno ..hvala al ja to radim namjerno zato ispravak ..direktno..
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 21:32 |
|
|
Laganinija uvijek ocrnjuju ovi kojima se *** ne diže.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 22:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: …prijavljujem tvoj post jer iznosiš neistine jedino ako se ispričaš i kazes da si glup onda povlačim..ne mozes imputirat kako ti se digne na forumu.. čak i ovakav način otvaranje teme zaslužuje ban..znam da si zaštićen al prijavljujem te.. Što nije istina od ovoga? Ne samo da je sve točno nego sam puno toga izostavio, npr vrijeđanje Bosanaca. ..koliko ima istine pokazuje da si dobio zuti karton..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 04 lip 2023, 22:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
laganini je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Što nije istina od ovoga? Ne samo da je sve točno nego sam puno toga izostavio, npr vrijeđanje Bosanaca.
..koliko ima istine pokazuje da si dobio zuti karton.. Upozorenje je od prije 3 dana. Da su manje pijan na forumu to bi skužio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 14:07 |
|
|
Da vidimo postojeće stanje Do 50% 10% [ 3 ] Do 75% 10% [ 3 ] Do 100% 16% [ 5 ] Preko 100% 35% [ 11 ] Zapravo kvaliteta se poveća 29% [ 9 ] Ugrubo imamo 22 glasa da se razina rasprave znatno srozava a 9 da bude čak i kvalitetnija. Dobro, uzevši u obzir da je @laganini po svom vlastitom priznanju glasovao za sebe ( vjerojatno i par njegovih klonova), te uzevši onih nekoliko koji uvijek glasuju iz dišpeta, tzv kontraši, prava slika bi bila otprilike 90% onih koji @laganinija smatraju nepogodom za ovaj forum, te 10% onih koji ga smatraju za forumsku blagodet (LoL). Ali nije još sve gotovo, možda se brojke promjene??!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 14:27 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Laganini je legenda, ništa lošiji od BBC-a
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 14:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Da vidimo postojeće stanje Do 50% 10% [ 3 ] Do 75% 10% [ 3 ] Do 100% 16% [ 5 ] Preko 100% 35% [ 11 ] Zapravo kvaliteta se poveća 29% [ 9 ] Ugrubo imamo 22 glasa da se razina rasprave znatno srozava a 9 da bude čak i kvalitetnija. Dobro, uzevši u obzir da je @laganini po svom vlastitom priznanju glasovao za sebe ( vjerojatno i par njegovih klonova), te uzevši onih nekoliko koji uvijek glasuju iz dišpeta, tzv kontraši, prava slika bi bila otprilike 90% onih koji @laganinija smatraju nepogodom za ovaj forum, te 10% onih koji ga smatraju za forumsku blagodet (LoL). Ali nije još sve gotovo, možda se brojke promjene??! ..glup si ok nista nova nisam reka al ne škodi..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 15:20 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
I ovih 9 glasova me iznenadilo.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 15:54 |
|
|
laganini je napisao/la: ..glup si Ako ćemo se vrijeđat' i ti si klempav.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 20:45 |
|
|
Sta da radimo mi koji volimo Lagija pa ne mozemo da glasamo da on srozava kvalitet raspave, jer bi onda ispalo da ga ne volimo? A ne mozemo ni da glasamo da doprinosi kvalitetu, jer to objektivno nije slucaj. Mada, sve nekako dolazi u ravnotezu. Deficit kvaliteta koji napravi Lagi svojim upisima, popravi Granicarko viskom kvaliteta svojih upisa.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 20:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sta da radimo mi koji volimo Lagija pa ne mozemo da glasamo da on srozava kvalitet raspave, jer bi onda ispalo da ga ne volimo? A ne mozemo ni da glasamo da doprinosi kvalitetu, jer to objektivno nije slucaj. Mada, sve nekako dolazi u ravnotezu. Deficit kvaliteta koji napravi Lagi svojim upisima, popravi Granicarko viskom kvaliteta svojih upisa. Neki uvesele forum svojim dolaskom,a pojedini poput Alekse svojim odlaskom.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 21:07 |
|
|
..dva ovna na brvnu istog roda a meni oba draga..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 21:40 |
|
|
laganini je napisao/la: ..dva ovna na brvnu istog roda a meni oba draga.. Ne možemo on i ja u isti koš, vidiš kake gadosti piše za tebe,da ne može glasat za opciju da ti doprinosiš diskusijama na forumu. Đubre ćetnićko slobodno mu reci,ja ću potvrdit.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 05 lip 2023, 21:47 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..dva ovna na brvnu istog roda a meni oba draga.. Ne možemo on i ja u isti koš, vidiš kake gadosti piše za tebe,da ne može glasat za opciju da ti doprinosiš diskusijama na forumu. Đubre ćetnićko slobodno mu reci,ja ću potvrdit. ..”prevaspitacemo” ga..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 07 lip 2023, 16:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mislim da bi to bilo to. Sumnjam da će biti još puno više glasova.
Možemo reći da rezultati ankete kazuju da 70% forumaša misli da @laganini znatno srozava razinu rasprave, dok oko 30 posto (10 glasova) da poboljšava razinu rasprave.
Mogu reći da sam iznenađen visokim procentom koje je dotični dobio. Postavlja se pitanje mentalnog zdravlja sudionika na ovome forumu.
Lagi malo spamuje neke bitne teme, pa bi za to trebalo postaviti pitanje: za koje je teme i podforume on najpogodniji, pa da ga moderacija ogranici na njih? Npr. neke teme sa podforuma "Hrvatska" ili "Chat" i sl...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 07 lip 2023, 17:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: 75%
Čak i ova tema će izgubiti kvalitet. Na Ignore listi mi je ali i kao takav uspije zajebati do 30%.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 08 lip 2023, 20:03 |
|
|
Evo, Lagi glasovao sam da povecavas kvalitet diskusije. Ajde sad ti glasaj gore, da je Kvaka najgori moderator.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 08 lip 2023, 20:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Evo, Lagi glasovao sam da povecavas kvalitet diskusije. Ajde sad ti glasaj gore, da je Kvaka najgori moderator. …znas mostarske alijasi nema tu ljudstva..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 08 lip 2023, 20:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Evo, Lagi glasovao sam da povecavas kvalitet diskusije. Ajde sad ti glasaj gore, da je Kvaka najgori moderator. …znas mostarske alijasi nema tu ljudstva..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 13 srp 2023, 08:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Fenomenalno na forumu, preglednost i kvaliteta u velikom porastu.
Angažirat ću se na tome da se obori broj postova sveukupno, a time podigne i njihova kvaliteta. Naravski, u nadi, da će više pisati ljudi koji inače ne vole bacati biserje pred svinje.
Sub 100 IQ forumašima je otkucalo, glasnim boomerima, nepismenim ljudima, trolovima, a pogotovo hinjskim misionarima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Originals
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 13 srp 2023, 19:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Fenomenalno na forumu, preglednost i kvaliteta u velikom porastu.
Angažirat ću se na tome da se obori broj postova sveukupno, a time podigne i njihova kvaliteta. Naravski, u nadi, da će više pisati ljudi koji inače ne vole bacati biserje pred svinje.
Sub 100 IQ forumašima je otkucalo, glasnim boomerima, nepismenim ljudima, trolovima, a pogotovo hinjskim misionarima. Ovo je jedini forum koji pratim. Nemam vremena za dublje rasprave, ali teme i ekipa koja pise je odlicna, pogotovo kad se laganini prikljuci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 13 srp 2023, 22:39 |
|
|
Originals je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Fenomenalno na forumu, preglednost i kvaliteta u velikom porastu.
Sub 100 IQ forumašima je otkucalo, glasnim boomerima, nepismenim ljudima, trolovima, a pogotovo hinjskim misionarima. Ovo je jedini forum koji pratim. Nemam vremena za dublje rasprave, ali teme i ekipa koja pise je odlicna, pogotovo kad se laganini prikljuci. Laganini je super,mana mu je samo što je često odsutan s foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 11:09 |
|
|
Glasova san za laganinija.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 11:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8390 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
kiler je napisao/la: Imam osjećaj da dođe na forum tek kad popije. To znam i ja napraviti, ali onda stavljam muziku, a ne pisat okolo kretenizme koju mu snaha prodaje.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Za koliko opadne kvalitet rasprave na temama kada se pojavi laganini? Postano: 14 srp 2023, 22:02 |
|
|
Hm. Kvalitet foruma, tj.diskusije određuje samo jedan covjek. Koliko su upitne njegove kvalitete i njegov pogled na nekakve stvari i događanja? Nerealno kao i očekivanja... Lagani, među najboljim si.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|