HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 stu 2024, 18:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35647 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 31 svi 2023, 12:35 

Politika je najstariji list na Balkanu... kad su se Srbi bavili zurnalistikom vas nije bilo nigde.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 12:52 

ZmajOgnjeniVuk je napisao/la:
Politika je najstariji list na Balkanu... kad su se Srbi bavili zurnalistikom vas nije bilo nigde.

Ovo kako se vi bavite baš i nije pohvalno.

Mislim, možeš ti nama mantrati kako su Vučić i Dodik vrsni političari, s čim ću se i ja složiti, ali da je to dobro za narod koji vode i da je u interesu njihovih glasača (osim sendvičara i botova zaposlenih u institucijama)...to nema veze s vezom.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 12:58 

Pogledaj klix recimo, nepismeni novinari, sire mrznju, lazne vesti, izmisljaju dogadjaje i ljude. To klasican takijaski portal. Informer je u sluzbi SNS-a i radi svoj posao, ali ne izmislja i ne siri mrznju prema vama. Klixovi novinari se po ceo dan bave Srbima i sire lazljivu propagandu. Kao onda kada je siritelj mrznje imam iz Kozarca uhvacen, onda je klix plasirao vest o nekom cetniku koji hoce da kolje muslimane. Radilo se o laznom profilu, starom 2 dana, sa 20 pratioca, i bas takvog prenose svi muslimanski mediji? :D

Vi ste glupi i lazljivi

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:07 

Pogledaj klix recimo, nepismeni novinari, sire mrznju, lazne vesti, izmisljaju dogadjaje i ljude. To klasican takijaski portal. Informer je u sluzbi SNS-a i radi svoj posao, ali ne izmislja i ne siri mrznju prema vama. Klixovi novinari se po ceo dan bave Srbima i sire lazljivu propagandu. Kao onda kada je siritelj mrznje imam iz Kozarca uhvacen, onda je klix plasirao vest o nekom cetniku koji hoce da kolje muslimane. Radilo se o laznom profilu, starom 2 dana, sa 20 pratioca, i bas takvog prenose svi muslimanski mediji? :D

Vi ste glupi i lazljivi

Jebo klix, naprednija verzija žutila kao što je Informer.
Počeli su da pišu iste naslove kao i retardi sa Infromera.
Senzacionalno, pogledajte...a ono u članku ništa ne piše ili neke gluposti.
Čuj takijaški portal, jel znaš ti uopšte ko drži klix?
Ma svi su mediji u Srbiji manje više u službi vladajuće partije, sa izuzetkom recimo N1, no to vam je kako kažete špijunski medij.
Klixovi novinari se bave svima, a naravno da imaš dnevno 10 vijesti o Dodiku kad se to klika i čita.

Klixove vijesti prenose i portali u RS, recimo nerijetko Nezavisne, BN, identičan tekst objave.

Ja ti opet kažem, sve je to prekodrinski loš uticaj. Dajte malo se korigujte, pa da nešto dobro od vas dođe.
Zaglibili ste opasno kao ljudska zajednica.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:11 

nije to prekodrinski los uticaj, kazem ti opet, kada smo mi imali zurnalistiku vi niste postojali, vecina vas nije znala da se potpise, niti da cita.

Vi nemate ni jedan objektivan medij. Pogledajte lazove sa Hayata, FACE TV, FTV, klix, istraga... sve kuso i repato, sve gore od goreg. A onda uzmi pogledaj vest na portalu Politika, bilo koju vest, vidi sta je novinarstvo. Vi nemate nista slicno, samo novine za olos sitnog zuba.

Запад између „антисрпства” и „исламофобије”
У последње време се топи монопол Бањалуке на антизападни сентимент, којим је све више обојена и политика Сарајева
https://www.politika.rs/scc/clanak/5554 ... lamofobija

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:15 

Kap u moru, u mutnoj bari tačnije.
Svakako su popularniji žuti portali i više se čitaju.

A vidiš, iz petnih žila se upirete da ste nekakav lider na Balkanu, a kad vam se prigovori kako ste lider u ovom, e onda niste :zubati
Što zapravo daje pravu sliku o vama, vi biste da budete kapiten, al niste materijal za kapitena.
Ništa, budite jajare kao i dosad.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:18 

to je tvoje subjektivno, netacno misljenje. Od istraga ba i klixa ne postoji gori i odvratniji portal. To ne moze da se poredi sa informerom, koji je zuta stampa. Mi je smo lider u svemu, prvi list, prva televizija, mislim i radio na Balkanu... prva avijacija, prvo ratno vazduhoplovstvo. Tu smo cak u prvih 10 u svetu. Jbg, Mujo, mi smo ozbiljan narod, a vi ste ste neka neodredjena gomila.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:23 

Niste vi ni u čemu u prvih 10 u svijetu.
Vi ste *** na biciklu realno.
Treba puno da radite da bi bili nešto.
Vi se bavite tricama i kučinama, još se koljete sa svima oko sebe.
Umjesto da se držite onog što imate i da to razvijate.
Jok, vaše je pola Bosne, vaše je Kosovo koje gurate od sebe još od prije 90-tih, vaša je Crna Gora....ne uviđate da borbom za to ''vaše'' dovodite u opasnost samu Srbiju.
Čačkate mečku.

Vi ste ozbiljna sprdnja od naroda, zaglibili moralno i na sve druge načine.
Sad da se počne sa oporavkom, treba bar 50 godina da dođete na neki normalan nivo.

Znam, tebi je to džabe pričati, ti si u sanatorijumu u kojem ti sve izgleda normalno.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:27 

Vi ste zato omiljeni u svojoj okolini.. :)

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:29 

JNA je napisao/la:

Tamo gdje idem, rado viđen.

U tvoj brlog neću dolaziti, ne brini.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:34 

to je tvoje subjektivno, netacno misljenje. Od istraga ba i klixa ne postoji gori i odvratniji portal. To ne moze da se poredi sa informerom, koji je zuta stampa. Mi je smo lider u svemu, prvi list, prva televizija, mislim i radio na Balkanu... prva avijacija, prvo ratno vazduhoplovstvo. Tu smo cak u prvih 10 u svetu. Jbg, Mujo, mi smo ozbiljan narod, a vi ste ste neka neodredjena gomila.

Prvi u bjezaniji, predajama vojske, ratnim zločinima,... :neznam

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:38 

Rutinerr je napisao/la:
JNA je napisao/la:

Pa znam da nećeš, jer bi prošao kao bos po trnju.. :)

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:39 

JNA je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:

Pa znam da nećeš, jer bi prošao kao bos po trnju.. :)

Ne, nego se ne zavlačim po brlozima.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 13:48 

Pa što onda živiš u brlogu, aka Smogistanu? :D

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 14:22 

JNA je napisao/la:
Pa što onda živiš u brlogu, aka Smogistanu? :D

Nemaš ti pojma.
Pa i Bg ti je smogistan, klocu :zubati

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 14:24 

Ali nije brlog kao Sarajlabad...
Gde god se okreneš čobani/Srbi iznad/okolo sarajevskih ovčica.

Čuvaju vas.. :)

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 14:26 

Kakvi Srbi, gledaju hoćeš li koju marku potrošiti i smješkaju se.
Bijeda teška.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 14:31 

"Vuk na ovcu svoje pravo ima, ka tirjanin na slaba čovjeka"

P.P. Njegoš

:D

.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 15:24 

Nisam ni očekivao drugačiji odgovor.
Tupavost, zatucanost, citiranje nekakvih stihova iz prahistorije...hajde malo solunski front i kosovsku bitku da zaokružiš :zubati

Otkriću ti tajnu, u pravu ste da smo mi nesposobni, al znaš šta ne kontate?
Nismo mi o(p)stali zahvaljujući nama nego zahvaljujući vašoj tupavosti.
Da ste malo pametniji, mogli ste sve to davno riješiti u svoju korist.
Kažem opet, možemo zahvaliti vašoj opterećenošću i kompleksima koji vam zamagljuju vid i tjeraju sukrvicu na usta.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2023, 15:41 

Ajde što se ljutiš, vidiš da se samo zezamo i oftopičarimo.
Ako ti se ne svidja Njegoš, mogu Mešu Selimovića da citiram.. :)

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 01:05 

Hvala Vucicu! Ne znam tacno koliko, ali ne bi me cudilo da je Vojska Srbija presla 20 zemalja na onoj listi samo od kad je on dosao na vlast. Nekoliko skorasnjih videa.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 18:59 

Nema stajanja svaki dan, Vucica bi od blata pravili da ode,

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 19:46 

Samo da je radio oko vojske Vučić zaslužuje pohvalu. VS prije njega 2012 i danas su totalno dva različita svijeta.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 23:33 

Citat:
Istraživanje Demostata: Vlast ne bi odnela pobedu na narednim izborima, 39 odsto građana smatra da Vučić i Vlada rade loše

Aktuelna vlast Aleksandra Vučića ne bi odnela pobedu na narednim izborima, ako se imaju u vidu najnovija istraživanja Demostata, koje je obavljeno u poslednjim danima aprila i prvim danima maja

Istraživači Demostata, koji su sa 1.600 ispitanika imali neposredni lični intervju -„licem u lice“, došli su do podatka da čak 39 odsto ispitanika smatra rezultate rada Aleksandra Vučića i njegove vlade – lošim, prenosi Danas.

Petina ispitanika, odnosno – 19 odsto smatra da vlast radi dobro, trećina – 33 odsto – misli da je rad prosečan, dok devet odsto nije dalo odgovor na ovo pitanje.

Oko trećine građana (33 odsto) smatra da aktuelna vlast na loš način rešava pitanje Kosova, 23 odsto smatra da je taj način dobar.

Prosečnim ga je ocenilo 32 odsto ispitanika.

Ocenu o stanju u privredi Srbije, 36 odsto ispitanih ocenilo je kao prosečno, 32 odsto kao loše, a samo 20 odsto se izjasnilo pozitivno kada je o ovom segmentu reč.
Dvadeset odsto ispitanika ocenilo je pozitivno pomake u pristupanju zemlje Evropskoj uniji, 36 odsto je dalo prosečnu ocenu, dok se 32 odsto izrazilo apsolutno negativno.

Kada je reč o borbi protiv korupcije i kriminala, čak 46 odsto građana smatra da vlast loše obavlja taj posao, a samo 18 odsto da to radi dobro.

Onih koji su stanje u toj oblasti ocenili kao prosečno je 28 odsto.

Istraživači Demostata izabrali su pet pokazatelja zadovoljstva, odnosno nezadovoljstva društvenim delatnostima i drugim relevantnim aspektima života: privreda, školstvo, zdravstvo, pravosuđe i životna sredina.

Prosečna ocena je dvojka (2,44).

Nezadovoljstvo je u dva od pet slučajeva natpolovično, u dva slučaja nezadovoljan je svaki drugi ispitanik, a u slučaju školstva nezadovoljno je 44 odsto ispitanika.

Kada je reč o zdravstvu – 56 odsto ispitanih je uglavnom nezadovoljno, 15 odsto je zadovoljnih, a kao ni zadovoljni ni nezadovoljni izjasnilo se 29 odsto.

Pravosuđem je uglavnom nezadovoljnih 54 odsto, ni zadovoljnih ni nezadovljnih je 30, a uglavnom zadovoljnih – 16 odsto građana.

Četrdesetdevet odsto ispitanih je uglavnom nezadovoljno situacijom koja preovlađuje po pitanju životne sredine, uglavnom zadovoljnih izjasnilo se 17 odsto, dok je onih između – 34 odsto.

Privredom je nezadovoljno skoro polovina ispitanika – čak 49 odsto, ni zadovoljnih ni nezadovoljnih je 36, a uglavnom zadovoljnih – 17 odsto.

U proseku je, zaključuju istraživači Demostata, nezadovoljna polovina ispitanika (51 odsto), a zadovoljnih je tri puta manje (17 odsto), dok je trećina u sredini – oni su delom zadovoljni a delom nezadovoljni.

Demostat, u čije poslednje istraživanje je Danas imao uvid, predstaviće detaljno rezultate na današnjoj konferenciji za novinare, u Medija centru, u Beogradu.

https://nova.rs/vesti/politika/istraziv ... rade-lose/

slika

:cool

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 23:37 

Jeste, samo sto ce izbori biti tek 2026, i Vucic moze kako hoce da kupi/uceni par odbornika iz opozicije posle izbore za potrebnu vecinu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35647 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1393, 1394, 1395, 1396, 1397, 1398, 1399 ... 1426  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: