|
|
Stranica: 15/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:04 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kakvo to zadovoljstvo pruza listanje 10-20 stranica neprovjerenih telegram/twitter objava, masakrirana tijela, zlostavljanje zarobljenika, sadizam.. ? Pokusavam shvatiti vas mentalni sklop, hocete li sutra zbog svega poludjeti, pa pobiti svoju / tudju djecu.. Mene pomalo strah.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kakvo to zadovoljstvo pruza listanje 10-20 stranica neprovjerenih telegram/twitter objava, masakrirana tijela, zlostavljanje zarobljenika, sadizam.. ? Pokusavam shvatiti vas mentalni sklop, hocete li sutra zbog svega poludjeti, pa pobiti svoju / tudju djecu.. Mene pomalo strah. Jedan od pricipa marksisticke dijelektike se zove: prelazak iz kvantiteta u kvalitet. Ergo, u toj masi upisa, moze se isceprkati nesto kvalitetno. Tj. sto ih je vise kolicinski, to je veca verovatnoca da ce ih biti vise kvalitetnih.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:12 |
|
|
I ćorava koka ubode zrno???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 20:57 |
|
|
DrMag je napisao/la: I ćorava koka ubode zrno??? Samo impotentan pjetao ništa ne ubode! Nemoj da mi netko više kritikuje DrMagu. On svaki dan, u svakom pogledu sve više i više napreduje.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 23:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? Pantelija bre,pazi da ne ugaziš s opanci u kravlju balegu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 07:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? To rudonja nije Srbin? Ni četnik čak? Mada i ja sumnjam da je to. Al opet, uvreda koji se može riješiti samo na jedan način
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 11:50 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: I ćorava koka ubode zrno??? Samo impotentan pjetao ništa ne ubode! Nemoj da mi netko više kritikuje DrMagu. On svaki dan, u svakom pogledu sve više i više napreduje. Pricaj sta hoces ali je digao nivo diskusije pa tako i moderacije - a ja zasigurno nisam od onih koje mazi i pazi. Iako je malo umrtvilo forum ipak je mnogo ugodnije mjesto za raspravu. Sama cinjenica da ti MAKAR NAVEDE razlog za ban je vec korak naprijed. A ne ko lijeni Kvacica samo banuje i nikakvog objasnjenja, nista. Jedino sto bi mozda trebao vratiti stare i duhovite forumase poput Age koje je banovao da posalje signal i pokaze ko je gazda u kuci.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 11:52 |
|
|
Aga je psovao majke i nema unbana za taj acc. Piše on ovdje pod drugim.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 09 lip 2023, 12:27 |
|
|
..glasova sam za ministra ne na osobnoj razini nego sto daje banove na intervenciju onog malog spijuncica koji izvuče izbkonteksta post a ministar ne čita postove nego bubne…da nije toga da bi glas kvačici jer nije objektivan nego udara na osobnoj razini..najbolji moderator je markan jer ne nasjeda da floskule i provokatore..bumbar i robi su ok..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 13:07 |
|
|
…pozdrav žohari stiže kaznena..molim objašnjenje zasto se kvaka krije iza uopcenog Hercegbosna moderatora..sto bi reka Rojs budi covik pa reci da si ********…
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:06 |
|
|
laganini je napisao/la: …pozdrav žohari stiže kaznena..molim objašnjenje zasto se kvaka krije iza uopcenog Hercegbosna moderatora..sto bi reka Rojs budi covik pa reci da si ********… Ne kužim? Nisam ja HercegBo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:41 |
|
|
Haha HercegBo fantom. :)
Vidis li ga lafcino? E to je HercegBo.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7446 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
HercegBo je Šahbaz.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 14:58 |
|
|
kiler je napisao/la: HercegBo je Šahbaz. Da fakat! Kad od nj dobijes mejl znaj da si haman zglajzo i da ti sekund fali.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 15:01 |
|
|
Sahbaz redovno nadgleda. Ali ne zbori! Veliki brat foruma.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 23 lip 2023, 15:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sahbaz redovno nadgleda. Ali ne zbori! Veliki brat foruma. …znaci teska artiljerija ..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:26 |
|
|
I ja sam branitelj.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I iz nekog neshvatljivog razloga voljan retuširati hrvatsku povijest odnosa sa zapadom, zarad trenutnih simpatija u nekom dalekom ratu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:32 |
|
|
Ne retushiram povijest, moji stavovi prema svakoj zapadnoj / EU zemlji su jasni i nepokolebljivi. Ruse više volim nego Mađare, Austrijance, Engleze, Njemce i Talijane zajedno.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta. Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:45 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH.
Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom. "Nije g nego se pas posro"
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 13:32 |
|
|
BTW iz kojeg je razloga zaključana i na chat prebačena anketa o stvaranju Alijine Avlije?
Ne poziva se na vrijeđanje, ne koristi se loš riječnik. Nije prekršeno niti jedno forumsko pravilo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kazna za sramotan naslov teme. A i općenito je cijela stvar trolerska.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 14 srp 2023, 22:11 |
|
|
A kome da se tužim? Neshvaćena sam. Degradirana. A ima i ljubomore. Tuzena da uništavam teme na chatu. Smiješno. Glupo. Osvetoljubivo. Očekujem izvinjenje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|