|
|
Stranica: 14/16.
|
[ 377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 07 lip 2023, 17:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jel to Mar-kan izritiran zbog Ukrajine ? Na bezazlene pošalice se oštro reagira. To se mora pokloniti KIjevu inače ste škrti pedwri.post2072822.html#p2072822Nisam ni znao da imate filter za to, niti se sjećam da sam krivo tipkao. No eto, "W" i "E" su jedno do drugog na tipkovnici pa moguće. Kako dokazati da neka maliciozna osoba nije promjenila slovo ? Ovo je upozorenje vezano uz ........... (zaobilazenje filtera))
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 07 lip 2023, 17:39 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kao iskusani zgubidan trebao bi znati čemu služi filter na forumu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:59 |
|
|
Doktore Maze, je li istina da si ti doveo do opasnog deficita Srba na forumu? Manjak tih strastvenih, druzeljubivih, energicnih i komunikativnih ljudi pocinje da se oseca kroz smanjenje kvantiteta i kvaliteta forumskih aktivnosti. Mislim da bi to trebalo da popravis.
I sta Kvaksonu znaci sto istica "ponasanja kao tetskica" kao nesto kaznjivo? Gde pise da je to kaznjivo? Na stranu sto je bez ikakvog utemeljenja takvo ponasanje pripisao meni.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:00 |
|
|
Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Mag se opet igra moderatora. Mislim da je došlo vrijeme da moderacija nešto napravi po pitanju tema rata u Ukrajini. Ili nas podijelite u dva tabora ili zatvorite sve teme. post2073198.html#p2073198
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći. Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:35 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mag se opet igra moderatora. Mislim da je došlo vrijeme da moderacija nešto napravi po pitanju tema rata u Ukrajini. Ili nas podijelite u dva tabora ili zatvorite sve teme. post2073198.html#p2073198Sve što nije radikalno NATO-ovski lik ukloni. Gotovo da je uklonio sve moje postove od danas, a svi su bili informativnog karaktera. Paćenik.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:38 |
|
|
DrMag je pravi dr za rusočetnike, propisuje prave doze pencilina i pelcuje ih protiv bjesnila. Pozdravljam!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jefferson Davis je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Mag se opet igra moderatora. Mislim da je došlo vrijeme da moderacija nešto napravi po pitanju tema rata u Ukrajini. Ili nas podijelite u dva tabora ili zatvorite sve teme. post2073198.html#p2073198Sve što nije radikalno NATO-ovski lik ukloni. Gotovo da je uklonio sve moje postove od danas, a svi su bili informativnog karaktera. Paćenik. Tim je svaki uspjeh ruske armije melem za moje srce. Dapače, i torta lijepog ukusa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:43 |
|
|
Pitanje za Ministra, odgovor ovog nadri Dr me ne zanima uopste...
Zasto drzite ovog ukro staljinistu kao moderatora... na sta to lici, lik brise postove kako mu je volja, i vredja i podsmeva se neistomisljenicima... a masa komentara su mu klasicna trolcina.
Kapiram da nemate dovoljno ljudi za to, ali ovaj... ako je ideja da se negde ujednaci prisustvo prorusa i proukra... ovo je najgori izbor, oterace pola ljudi sa foruma jbt.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:48 |
|
|
Da brišem postove kako me volja na forumu ti uopće ne bi pisao. Dakle pročitati prvi post teme koju je pokrenuo bobovac i sjetite se šta ste pisali u zadnja dva sata, kombajni, trolanje ... Izbrisano je trolanje i tzv "prokurajinaca". Ako ti se ne sviđa u svakom trenutku se možeš prebaciti na twitter i moderirati kako ti volja.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 14:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: DrMag je napisao/la: Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći. Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Vidiš odmah se javljaju, čak i hrvatočetnici
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 14:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Mi smo partizani.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 14:15 |
|
|
Haha, nemaš inspiracije za vlastiti avatar ?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 14:43 |
|
|
DrMag je napisao/la: Da brišem postove kako me volja na forumu ti uopće ne bi pisao. Dakle pročitati prvi post teme koju je pokrenuo bobovac i sjetite se šta ste pisali u zadnja dva sata, kombajni, trolanje ... Izbrisano je trolanje i tzv "prokurajinaca". Ako ti se ne sviđa u svakom trenutku se možeš prebaciti na twitter i moderirati kako ti volja. Zato je jugoslavenski VBRu projektiran 1960ih prijelmona vijest.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 15:00 |
|
|
Hajde baci još jedno trolanje pa da donesem konačnu odluku
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 15:02 |
|
|
E neću više. Od danas sam samo na chat temi Rusija napala Ukrajinu - trolanje.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 16:08 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mi smo partizani.
..ti si moralna i karakterna nula ko i ovaj na avataru..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:37 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: DrMag je napisao/la: Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći. Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:39 |
|
|
Doktore Maze, moderiras li i onu temu o Ukrajini koja je na chatu? Nisi valjda lud da dopustis da dole neko ispadne pametniji od tebe na tu temu, a imas moderatorske intrumente na raspolaganju.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? Ok, sad te motrim
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? ..drža sam ti stranu al nisi glasova u onoj temi onog debila za mene..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Doktore Maze, moderiras li i onu temu o Ukrajini koja je na chatu? Nisi valjda lud da dopustis da dole neko ispadne pametniji od tebe na tu temu, a imas moderatorske intrumente na raspolaganju. Molim pogledati prvi post te teme, tu je sve nacrtano.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 19:50 |
|
|
laganini je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Meni nikako nije jasno sto ste se vas dvojica navrzli na cetnike? Pa imate oci, valjda. Mi koji smo najcistijeg cetnicko-monarhistickog opredeljenja (Dzoni, Lucho, ja) smo istovremeno najcivilizovaniji i najtolerantniji medju Srbima na forumu. I ne samo medju Srbima. Pa nije valjda da vam imponuju seseljokomjunare poput Granicarka alias druga Brka? ..drža sam ti stranu al nisi glasova u onoj temi onog debila za mene.. Evo, idem da glasujem.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|