HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 sij 2025, 20:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4485 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 180  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Francuska
PostPostano: 04 srp 2023, 12:18 

Haram je napisao/la:
Jevrejski udio medju Boljsevicima ja iznosio 5 %

:laugh

A ja mislio da si ti ozbiljan čovek.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:18 

dalate2020 je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Ti skonto dae Haram nesto napiso, pa bi sve da mu odgovoris, opovrgnes iznesene teze i argumente na kojim baziraju, ali si onda skuzio da ne umijes pa odlucio da se glupiras i blamiras umno osakacenim paralelama…?

Zasto da odbijam teze s kojima se slazem i koje su opcepoznate?

Dva modela, americki i sovjetski su se natjecala da bi pridobila simpatije radnicke klase. To se ispostavilo dobrim za radnike na Zapadu jer su kroz taj proces ostvarili visok nivo blagostanja. Kolapsom SSSR-a prestaje potreba za pridobijanjem radnika na svoju stranu jer na medjunarodnoj sceni zapadnjacki kapitalisticki model je potvrdjen kao neprikosnoven i bez konkurencije. I otada na Zapadau stvari krecu nizbrdo jer se vise ne treba boriti za naklonost radnicke klase. Vise ne treba 'biti dobar'.

To da opovrgavam je isto kao da opovrgavam da je Zemlja okrugla. Svaki maloljetni srednjoskolac koji je prosao barem prosjecno gimnazijsko skolovanje zna te stvari. Kada lik nesto banalno i opcepoznato predstavlja kao svoju dubinsku tezu.

Medjutim ne odvija se na svijetu uvijek samo jedan proces pa onda ili se u Francuskoj dogadja proces A ili proces B. Nego se istovremeno odvija XY procesa. Ti opisivanjem gore spomenutoga opcepoznatoga procesa zamisljas da opovrgavas procese zapocete imigracijom stanovnistva nespojivoga sa zapadnjackim mentalitetom, vrijednostima i stilom zivota. Sto je bedasto. Nitko ne osporava da je Zemlja okrugla niti da je raspadom SSSRa zapoceta nova dinamika na Zapadu. ALI to ovdje uopce tema. Uzalud se trudis skrenuti fokus s onoga sto nama Europljanima prvo upada u oci. Nije svatko tko se zatekne u Europi Europljanin. Pokusaj negdje drugdje sa manje upucenim sugovornicima ovdje samo trosis vrijeme i vrsis kontrapropagandu za samoga sebe. Evo i meni si sada potrosio 10 minuta da otipkama sve ovo.

Ono sto sam ja tebi pokusao ukazati je sljedece.

Postoje automatizirane ljudske reakcije - to su one nad kojima covjek nema kontrolu nego se odvijaju same od sebe bez svjesne odluke. One pokazuju mnogo toga, izmedju ostaloga tko se s cime identificira ('tko za koga navija'). A sve ostalo je naknadna racionalizacija.

Kada je oslobodjen Gotovina gotovo svi Hrvati su se automatizmom veselili a svi Srbi automatizmom razocarali.

Jer jedni osjete MI smo pobijedili, ovo je dobro za NAS. A drugi osjete MI smo izgubili, ovo je lose za NAS. A onda se naknadno traze razlozi. Srce je tu brze od pameti.

Nisu ni Hrvati ni Srbi sad zasjeli i procitali tisuce stranica haskih spisa pa tek onda nakon upoznavanja s materijom odlucili sto ce misliti i osjecati u vezi svega toga. Upravo obratno, prvo ide automatska emotivna reakcija a tek po tome darauf aufbauend racionalizacija te reakcije, te vec postojece predracionalne pozicije.

Svo to psiholosko znanje mozes iskoristiti za mnoge analize, izmedju ostaloga da vidis tko se s cime poistovjecuje ('tko je ciji'), tko se bori protiv nekoga tumacenja jer percepira da to tumacenje "za NAS nije dobro" - pa iz toga izvuces tko je za tu osobu "MI".

Ti kao samodeklarirani najveci Jugoslaven na forumu i covjek koji religiju smatras psihickim oboljenjem sasvim slucajno automatski nepogresivo zavrsis na strani ummeta i time pokazujes 'tko su tvoji i ciji si ti'. Ej ti kao veliki Jugoslaven i osoba koja religiju drzi psihickim oboljenjem sasvim slucajno:

- branis odcijepljenje od tvoje ateisticke Jugoslavije sljedbenika autora Islamske deklaracije koji je zelio u pola Europe na pragu 21. stoljeca uvesti serijatski poredak po uzoru na Pakistan. (?!?!?)
- to radis kao samodeklarirani Jugoslaven i
antireligiozna osoba.
- relativiziras kidnapiranje krscanske djece od strane ummeta
- boli te polozaj Turaka u Austriji (zasto ne Poljaka, ili Madjara itd.)
- imas razumijevanja za Turke koji su protiv imigracije u Tursku, a ismijavas Austrijance koji su protiv useljavanja u Astriju.
- Izrael ili Palestina? Palestina.
- Ahdnama je veliko civilizacijsko postignuce koje treba braniti "sve i da je mit". Ej, pricu o velikom postignucu ummeta treba braniti SVE I DA JE MIT.
- saljes u p.m. svakoga tko ima nesto protiv zamotavanja zena na Zapadu.
- imas razumijevanja za tursko protivljenje imigraciji u Tursku, a onda deset dana nakon toga na temi o doseljavanju u Europu (doseljavaju vecinom muslimani) OBESMISLJAVAS SAM KONCEPT IMIGRACIJE i pises parafraza "kakvoga smisla ima pojam 'migrant' svi smo mi kad bolje pogledas migranti i odnekud smo dosli...". Ej u kontekstu razvodnjavanja identiteta Europe kroz muslimansku imigraciju covjek odbacuje sami koncept imigracije kao besmislen i nerazumljiv, ali mu je taj koncept sasvim smislen i razumljiv kada se radi o Turskoj. Pa o cemu mi pricamo uopce?
- i evo te sada na temi o ponasanju ummeta u Francuskoj opet u obrani ummeta, jer kada netko 'napadne' ummet, bilo to u Palestini, u Bosni srednjega vijeka, u Francuskoj, pri raspadu Jugoslavije... ti se automatski osjecas napadnutim, to je tvoj 'mi', znas sto ti je ciniti i kreces o obranu tvoga 'mi'.
- osmanska islamisticka okupacija pola svijeta - nista to, ne treba sada kaznjavati Tursku. Zapadnjacka kapitalisticka okupacija pola svijeta - imperijalizam bla bla, neka im se osvete, zasluzili su...
- uvijek i svugdje isto... Svatko brani svoje a ti branis ummet. Dakle ummet je tvoj.
- Kosovo: Srbi ili Albanci? Albanci naravno. Automatski.

Ne da mi se vise nabrajati, evo tipkam vec 40 minuta. Bjezi, trosis mi vrijeme, odoh citati.

Doduse istinu ti ispisa Harame sto jest jest =))

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:22 

Zviezda Granda je napisao/la:
Navodni Poslanik je napisao/la:

Svi sukobi su uvek međuetnički, mora da bude, jer kada je samo jedan etnos, onda svako svakoga gleda ko familju i pristupa se problemima u dobroj veri i uopšte ne dolazi do sukoba nego se problemi reše na vreme.

Eto ruska revolucija? Odnarođena germanska elita, masa manjinskih Jevreja boljševika koji mrze sve hrišćansko i većina ruskog naroda.

Bio je klasni sukob, ali u suštini pre svega etnički.

Ali zanimljivo da su Amerika i Engleska, i cijeli Zapad radije podržale belogardejce.

Carstvo je ekonomski bila rupčaga i tek su komunisti sproveli industrijalizaciju i državu koja se može boriti sa drugim svjetskim silama.

Staljin je najpopularnija ličnost ruske povijesti, u top 10 skoro sve komunisti.

To uopste nije zanimljivo vec logicno posto su kamenodobski kapitalisti UVIJEK u socijalizmu vidjeli glavnog neprijatelja jer je jedini on bio i mogao biti taj koji im je ugrozavao privilegije (gradjanske privilegije, gradjanstvo u klasnom smislu rijeci - bogatuni).

To su dokazali i tokom Spanskog gradjanskog rata kada su fasisti naocigled anglosaskonskog Zapada potamanili komuniste i anarhiste, republikance, socijaliste. I to sve zahvaljujuci ogromnoj pomoci od Treceg Rajha i fasisticke Italije.

I dan danas oni vode klasnu borbu ali je ta klasna borba "nevidljiva", dobro prikrivena, zamaskirana..gejparadama, probnim balonima, svjesno posijanim drustvenopolitickim haosom, podjelom radnicke klase itd..itd..

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:24 

iz nekog nepoznatog razloga na meti slobodarskih prosvjednika nasla se katolicka knjiznica

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:24 

krstjanin je napisao/la:
dalate2020 je napisao/la:

Zasto da odbijam teze s kojima se slazem i koje su opcepoznate?

Dva modela, americki i sovjetski su se natjecala da bi pridobila simpatije radnicke klase. To se ispostavilo dobrim za radnike na Zapadu jer su kroz taj proces ostvarili visok nivo blagostanja. Kolapsom SSSR-a prestaje potreba za pridobijanjem radnika na svoju stranu jer na medjunarodnoj sceni zapadnjacki kapitalisticki model je potvrdjen kao neprikosnoven i bez konkurencije. I otada na Zapadau stvari krecu nizbrdo jer se vise ne treba boriti za naklonost radnicke klase. Vise ne treba 'biti dobar'.

To da opovrgavam je isto kao da opovrgavam da je Zemlja okrugla. Svaki maloljetni srednjoskolac koji je prosao barem prosjecno gimnazijsko skolovanje zna te stvari. Kada lik nesto banalno i opcepoznato predstavlja kao svoju dubinsku tezu.

Medjutim ne odvija se na svijetu uvijek samo jedan proces pa onda ili se u Francuskoj dogadja proces A ili proces B. Nego se istovremeno odvija XY procesa. Ti opisivanjem gore spomenutoga opcepoznatoga procesa zamisljas da opovrgavas procese zapocete imigracijom stanovnistva nespojivoga sa zapadnjackim mentalitetom, vrijednostima i stilom zivota. Sto je bedasto. Nitko ne osporava da je Zemlja okrugla niti da je raspadom SSSRa zapoceta nova dinamika na Zapadu. ALI to ovdje uopce tema. Uzalud se trudis skrenuti fokus s onoga sto nama Europljanima prvo upada u oci. Nije svatko tko se zatekne u Europi Europljanin. Pokusaj negdje drugdje sa manje upucenim sugovornicima ovdje samo trosis vrijeme i vrsis kontrapropagandu za samoga sebe. Evo i meni si sada potrosio 10 minuta da otipkama sve ovo.

Ono sto sam ja tebi pokusao ukazati je sljedece.

Postoje automatizirane ljudske reakcije - to su one nad kojima covjek nema kontrolu nego se odvijaju same od sebe bez svjesne odluke. One pokazuju mnogo toga, izmedju ostaloga tko se s cime identificira ('tko za koga navija'). A sve ostalo je naknadna racionalizacija.

Kada je oslobodjen Gotovina gotovo svi Hrvati su se automatizmom veselili a svi Srbi automatizmom razocarali.

Jer jedni osjete MI smo pobijedili, ovo je dobro za NAS. A drugi osjete MI smo izgubili, ovo je lose za NAS. A onda se naknadno traze razlozi. Srce je tu brze od pameti.

Nisu ni Hrvati ni Srbi sad zasjeli i procitali tisuce stranica haskih spisa pa tek onda nakon upoznavanja s materijom odlucili sto ce misliti i osjecati u vezi svega toga. Upravo obratno, prvo ide automatska emotivna reakcija a tek po tome darauf aufbauend racionalizacija te reakcije, te vec postojece predracionalne pozicije.

Svo to psiholosko znanje mozes iskoristiti za mnoge analize, izmedju ostaloga da vidis tko se s cime poistovjecuje ('tko je ciji'), tko se bori protiv nekoga tumacenja jer percepira da to tumacenje "za NAS nije dobro" - pa iz toga izvuces tko je za tu osobu "MI".

Ti kao samodeklarirani najveci Jugoslaven na forumu i covjek koji religiju smatras psihickim oboljenjem sasvim slucajno automatski nepogresivo zavrsis na strani ummeta i time pokazujes 'tko su tvoji i ciji si ti'. Ej ti kao veliki Jugoslaven i osoba koja religiju drzi psihickim oboljenjem sasvim slucajno:

- branis odcijepljenje od tvoje ateisticke Jugoslavije sljedbenika autora Islamske deklaracije koji je zelio u pola Europe na pragu 21. stoljeca uvesti serijatski poredak po uzoru na Pakistan. (?!?!?)
- to radis kao samodeklarirani Jugoslaven i
antireligiozna osoba.
- relativiziras kidnapiranje krscanske djece od strane ummeta
- boli te polozaj Turaka u Austriji (zasto ne Poljaka, ili Madjara itd.)
- imas razumijevanja za Turke koji su protiv imigracije u Tursku, a ismijavas Austrijance koji su protiv useljavanja u Astriju.
- Izrael ili Palestina? Palestina.
- Ahdnama je veliko civilizacijsko postignuce koje treba braniti "sve i da je mit". Ej, pricu o velikom postignucu ummeta treba braniti SVE I DA JE MIT.
- saljes u p.m. svakoga tko ima nesto protiv zamotavanja zena na Zapadu.
- imas razumijevanja za tursko protivljenje imigraciji u Tursku, a onda deset dana nakon toga na temi o doseljavanju u Europu (doseljavaju vecinom muslimani) OBESMISLJAVAS SAM KONCEPT IMIGRACIJE i pises parafraza "kakvoga smisla ima pojam 'migrant' svi smo mi kad bolje pogledas migranti i odnekud smo dosli...". Ej u kontekstu razvodnjavanja identiteta Europe kroz muslimansku imigraciju covjek odbacuje sami koncept imigracije kao besmislen i nerazumljiv, ali mu je taj koncept sasvim smislen i razumljiv kada se radi o Turskoj. Pa o cemu mi pricamo uopce?
- i evo te sada na temi o ponasanju ummeta u Francuskoj opet u obrani ummeta, jer kada netko 'napadne' ummet, bilo to u Palestini, u Bosni srednjega vijeka, u Francuskoj, pri raspadu Jugoslavije... ti se automatski osjecas napadnutim, to je tvoj 'mi', znas sto ti je ciniti i kreces o obranu tvoga 'mi'.
- osmanska islamisticka okupacija pola svijeta - nista to, ne treba sada kaznjavati Tursku. Zapadnjacka kapitalisticka okupacija pola svijeta - imperijalizam bla bla, neka im se osvete, zasluzili su...
- uvijek i svugdje isto... Svatko brani svoje a ti branis ummet. Dakle ummet je tvoj.
- Kosovo: Srbi ili Albanci? Albanci naravno. Automatski.

Ne da mi se vise nabrajati, evo tipkam vec 40 minuta. Bjezi, trosis mi vrijeme, odoh citati.

Da, bas. =))

Procitaj moj odgovor.

A ove podvale tipa tvoj umet ovo ono su toliko bezze da na njih uopste nema smisla odgovarati posto se ni sekunde ne osjecam prozvanim. To sto mnogi od vas nisu u stanju da drustvene procese sagledaju van matrice krstaskih ratova, to ne znaci da sam ja islamista ili sta vec sve ne.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:35 

Haram je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Da, bas. =))

Procitaj moj odgovor.

A ove podvale tipa tvoj umet ovo ono su toliko bezze da na njih uopste nema smisla odgovarati posto se ni sekunde ne osjecam prozvanim. To sto mnogi od vas nisu u stanju da drustvene procese sagledaju van matrice krstaskih ratova, to ne znaci da sam ja islamista ili sta vec sve ne.

Pa slusaj nama tako ispada koji te duze vremena citamo i pratimo (ne mora znaciti da jest) kazem tako ispada

Izrael Palestina. Kriv je Izrael oteo je Palestincima zemlju. Ok
Francuska - Tu nisu krivi sjevernoarapi oni su eto samo nezadovoljni drzavom, to sto tu istu drzavu vecinom mrze je prema tebi neistina oni su saaamo nezadovoljni
Austrijaci su krivi Turcima jer eto Turci jadni prekrasni nista nisu krivi
itd.
itd.

Na kraju koliko god ti tvrdio drukcije ispada da si uvjek na strani ummeta sto te nimalo ne razlikuje od recimo Zenicanina koji samo ne pokusava upakovati stvari u komunizam kao ti :D A nakon za jednog komunistu smijesnih upisao oko Ahdname i Osmanskog Carstva sve to dojam jos vise povecava

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:35 

Megatron je napisao/la:
Haram je napisao/la:
Jevrejski udio medju Boljsevicima ja iznosio 5 %

:laugh

A ja mislio da si ti ozbiljan čovek.

1917. godine kada je izbila revolucija. Poslije se to promjenilo i udio se jako povecao.

Iz knjige njemackog historicara Gerda Könena:

Citat:
Der deutsche Historiker Gerd Koenen betont, dass es „einen ‚jüdischen Bolschewismus‘ als sozialkulturelles Phänomen […] natürlich gegeben“ habe. Dabei bezieht er sich auf den amerikanischen Historiker Yuri Slezkine, der von einem „großen Bündnis zwischen jüdischer Revolution und Kommunismus“ schreibt. 1917 seien Juden bei den Bolschewiki mit 5 % zwar weniger vertreten gewesen als bei den anderen sozialistischen Parteien, doch sei diese Zahl während des Bürgerkriegs nach oben geschnellt, nicht zuletzt wegen der klaren Positionierung der Partei gegen jeden Antisemitismus.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:44 

krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Da, bas. =))

Procitaj moj odgovor.

Pa slusaj nama tako ispada koji te duze vremena citamo i pratimo

Francuska - Tu nisu krivi sjevernoarapi oni su eto samo nezadovoljni drzavom, to sto tu istu drzavu vecinom mrze je prema tebi neistina oni su saaamo nezadovoljni
itd.
itd.

Na kraju koliko god ti tvrdio drukcije ispada da si uvjek na strani ummeta sto te nimalo ne razlikuje od recimo Zenicanina koji samo ne pokusava upakovati stvari u komunizam kao ti :D

Citat:

Da su tamo umjesto Arapa Kinezi na isti bih nacin argumentirao. Uostalom, da sad izmjestis sve te arapskog porijekla i da u te cetvrti metnes "cistokrvce", sta mislis, da bi cvjetale ruze?

Covjece, stvari se ne desavaju tek tako. Putin ne napada tek tako Ukrajinu. Omladina ne izlazi tek tako na ulice. Snijeg ne pada s neba tek tako. Vec sve to ima svoje uzroke i objasnjenja. Lakse je naravno voditi se refleksom stada, pogovoto kad oportunizam/konformizam godi (niko ne voli da bude u manjini sem mene hehe), ali svijet nije crno bijel niti je ikada bio.

Citat:

Uopste ne znam na sta mislis.

Sto se Palestinaca tice. Par puta sam rekao da mi se ona gotovo refleksno nagonska podrska Palestincima s bosnjacke strane G A D I. Ocigledno se ne radi o istim motivima kao kod mene. Da se radi, podrzavali bi i Kurde protiv Turaka. Ja sam na strani Kurda iako se njihov status ne moze porediti sa statusom Palestinaca u zidovskoj drzavi, ali opet...

Moja podrska Palestini je anti-imperijalisticke prirode. Podrzavam i Irce u Sjevernoj Irskoj protiv anglosaksonskog imperijalizma.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:51 

Haram je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Pa slusaj nama tako ispada koji te duze vremena citamo i pratimo

itd.
itd.

Na kraju koliko god ti tvrdio drukcije ispada da si uvjek na strani ummeta sto te nimalo ne razlikuje od recimo Zenicanina koji samo ne pokusava upakovati stvari u komunizam kao ti :D

Citat:

Da su tamo umjesto Arapa Kinezi na isti bih nacin argumentirao. Uostalom, da sad izmjestis sve te arapskog porijekla i da u te cetvrti metnes "cistokrvce", sta mislis, da bi cvjetale ruze?

Covjece, stvari se ne desavaju tek tako. Putin ne napada tek tako Ukrajinu. Omladina ne izlazi tek tako na ulice. Snijeg ne pada s neba tek tako. Vec sve to ima svoje uzroke i objasnjenja. Lakse je naravno voditi se refleksom stada, pogovoto kad oportunizam/konformizam godi (niko ne voli da bude u manjini sem mene hehe), ali svijet nije crno bijel niti je ikada bio.

Citat:

Sto se Palestinaca tice. Par puta sam rekao da mi se ona gotovo refleksno nagonska podrska Palestincima s bosnjacke strane G A D I. Ocigledno se ne radi o istim motivima kao kod mene. Da se radi, podrzavali bi i Kurde protiv Turaka. Ja sam na strani Kurda iako se njihov status ne moze porediti sa statusom Palestinaca u zidovskoj drzavi, ali opet...

Moja podrska Palestini je anti-imperijalisticke prirode. Podrzavam i Irce u Sjevernoj Irskoj protiv anglosaksonskog imperijalizma.

"Cistokrvci" sigurno ne bi zapalili pola vlastite drzave
Osim toga kako ti sjevernoarapi kad su takvi revolucionaristi ne zapale pola svojih maticnih drzava

Medjutim sasvim nebitno

Bazirao sam se na to da kao samoproglaseni komunist jednostavno uvjek nadjes nacin obrane ummeta uvjek i pod svaku cjenu i to ti je dalate i napisao
Duugo te citamo da ne bi primjetili takve stvari odnosno da nam same ne bi upale u oci koliko god ih ti pokusao kamuflirati

To naravno nije lose samo kazemo mozda je vrijeme da izidjes iz ormara :wink (ionako je jos uvjek mjesec ponosa)

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:52 

Da li je i Jugoslavija bila dio UMMETA, umetnem vam?

Jugoslavija je podrzavala:

- Palestince u borbi protiv izraelskog imperijalizma. 1967. su protjerali izraelskog ambasadora.

- Alzirce u borbi protiv francuskog imperijalizma. Niko se ne pita zasto smo kupili Migove a ne Miraze..eto zato, Francuzi vise nisu htjeli prodati. Dakle i PROTIV vlastitih interesa je Jugoslavija podrzavala pravednost.

..itd..da ne nabrajam sad sve primjere ali ima ih jos, pogotovo u Africi.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:56 

krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Osim toga kako ti sjevernoarapi kad su takvi revolucionaristi ne zapale pola svojih maticnih drzava

Medjutim sasvim nebitno

Bazirao sam se na to da kao samoproglaseni komunist jednostavno uvjek nadjes nacin obrane ummeta uvjek i pod svaku cjenu i to ti je dalate i napisao
Duugo te citamo da ne bi primjetili takve stvari odnosno da nam same ne bi upale u oci koliko god ih ti pokusao kamuflirati

To naravno nije lose samo kazemo mozda je vrijeme da izidjes iz ormara :wink (ionako je jos uvjek mjesec ponosa)

Citat:

Dva puta sam stavljao pjesmu koja opisuje Riots u L.A tokom kojih je na ulicama bila crnacka i bjelacka omladina. Imas tih primjera jos.

Evo ti npr. "Dani Haosa" u Hanoveru iz 1995. godine

Bio sam premal ali mi je to jos tad bio san kao pankeru da ucestvujem jednom u tako necem. Bio sam balavac jbg. Tri dana je Hanover gorio.

Evo ti i pjesma u kojoj se velica sve to :)

Citat:

Tokom "Arapskog proljeca" su zapalili "pola svoga kontinenta". Malo li je? :)

Citat:

Ok, priznam, islamista sam. :)

...mislio sam da si ti jedan od normalnijih insana na ovom forumu. Ocigledno sam se prevario. Ali bolje bi ti bilo da citas moje upise na drugaciji nacin - naucices barem ponesta, dok medjusobnim gladjenjem muda s istomisljenicima neces nauciti nista.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 13:47 

Haram je napisao/la:
Opisao sam gore detaljno. NE da im nije familija, vec im nije ni saradnik. Ona im je neprijatelj (govorim o subjektivnom dozivljavanju drzave od strane te omladine).

To je točno. Francuska je islamistima neprijatelj i toga su morali biti svjesni. Ovo sada je samo neizbježna posljedica.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 13:53 

Tocna je vagina kad se navlazi i to je jedino sto je tocno u svemu ovome sto kazes.

Gdje ti vidis islamiste u ovim neredima?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 13:57 

Haram je napisao/la:
Da li je i Jugoslavija bila dio UMMETA, umetnem vam?

Jugoslavija je podrzavala:

- Palestince u borbi protiv izraelskog imperijalizma. 1967. su protjerali izraelskog ambasadora.

- Alzirce u borbi protiv francuskog imperijalizma. Niko se ne pita zasto smo kupili Migove a ne Miraze..eto zato, Francuzi vise nisu htjeli prodati. Dakle i PROTIV vlastitih interesa je Jugoslavija podrzavala pravednost.

..itd..da ne nabrajam sad sve primjere ali ima ih jos, pogotovo u Africi.

Jest. Južnoslavenski muslimani od Une do Vardara su postali nacija Muslimani.

Stvorena je tzv. BiH u kojoj se uzgajalo te iste Muslimane, i u kojoj bi oni danas bili premoćna većina gotovo svugdje, da je Jugoslavija opstala.
Raznorazni muslimani (Muslimani, Albanci i Romi) su tamo oko 1990. činili polovicu rođenih u SR Srbiji. Takav scenarij bi čekao i Makedoniju, u bližoj budućnosti.

Dakle, rezultat postojanja druge Jugoslavije je bila opća islamizacija, naročito istočnog dijela te države. Takva država je, za mene, dio ummeta.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:00 

Et, sad i Juga ummet.

Tako mi je sasvim ok kad me ljudi koji tako razmisljaju zovu islamistom. Nije frka.

Hajmo malo opustiti situaciju. Evo humora u vasem smislu.

slika

A ja sam sam, solo igrac, vuk samotnjak, ratnik a ne vojnik. :)

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:05 

Haram je napisao/la:
Tocna je vagina kad se navlazi i to je jedino sto je tocno u svemu ovome sto kazes.

Možeš se i praviti budala, to je ok. :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:25 

Naša Kvačica je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Pa veci su islamisti oni sto su s navijackim grupama zajedno izasli da u Sarajevu protestuju protiv gejparade nego ova balavurdija sto hara po predgradjima francuskih gradova sad. Imas medju njima i mnogo "bioloskih Francuza". Jesu i oni sad islamisti ili se tebi islamista pricinjava cim ugasis svijecu?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:31 

Haram je napisao/la:

Pa veci su islamisti oni sto su s navijackim grupama zajedno izasli da u Sarajevu protestuju protiv gejparade nego ova balavurdija sto hara po predgradjima francuskih gradova sad. Imas medju njima i mnogo "bioloskih Francuza". Jesu i oni sad islamisti ili se tebi islamista pricinjava cim ugasis svijecu?

Nemaš mnogo bioloških Francuza. Je li tebi jasno značenje riječi mnogo?

Sve to ionako ne mijenja činjenicu da su muslimani kronično nezadovoljni. Takav im softver.

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:36 

Haram je napisao/la:

Sve to ionako ne mijenja činjenicu da su muslimani kronično nezadovoljni. Takav im softver.

Ti si odrastao covjek. Kakav jebeni softver. Mislis da je Edin Dzeko nezadovoljan? Ili, sta ja znam, Fahrudin Radoncic? Ili, sta ja znam, shejk Abdal *** ovo ono..?

Mnogo u smislu vise nego sto vi mislite. Ko god je u tim cetvrtima od "bioloskih Francuza" pizdi takodjer. I ti da si tamo bi pizdio.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:41 

Haram je napisao/la:

Ti si odrastao covjek. Kakav jebeni softver. Mislis da je Edin Dzeko nezadovoljan? Ili, sta ja znam, Fahrudin Radoncic? Ili, sta ja znam, shejk Abdal *** ovo ono..?

Mnogo u smislu vise nego sto vi mislite. Ko god je u tim cetvrtima od "bioloskih Francuza" pizdi takodjer. I ti da si tamo bi pizdio.

Softver koji su im instalirali u džamiji. Naopak je. Vječno će biti nezadovoljni, ljuti, bijesni. Bili su ljuti, sada su ljuti i biti će ljuti. Jednako su ogorčeni u Francuskoj, u Kini, u Mijanmaru, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Izraelu, Srbiji, BiH, Sudanu, Indiji, Nigeriji itd. Francuska nema ništa s tim, isto je bilo gdje u svijetu.

Vječno nezadovoljstvo i mržnja im je instalirana i mogu je se riješiti jedino ako ih se oslobodi džamije.

Nigdje u svijetu muslimani ne žive normalno pored susjeda nevjernika. Znači nigdje.

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:43 

Nek ti meni nisi odgovorio na pitanje pa sta god. Bitno je da si ponovio svoje islamofobicne fraze i pausalizacije. Nije frka, samo ti mrznji daj oduska.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:43 

Haram mi ruši neke moje junuzarije. Lik je odrastao na zapadu, zapadnjak, bijel i navodno ateista a ima poglede tko hodža.

Još ću i ja pomislit da nema nade da i od jednog muslimana napravimo čovjeka.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:46 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Haram mi ruši neke moje junuzarije. Lik je odrastao na zapadu, zapadnjak, bijel i navodno ateista a ima poglede tko hodža.

Još ću i ja pomislit da nema nade da i od jednog muslimana napravimo čovjeka.

Sad ide klasicno balkansko podjebavanje.

Ali hajd, reci mi pepeljugo, koji to od mojih pogleda su kao kod hodze?

Ja nisam ateista. Ateista znaci vjerovati i znati da ne postoji NISTA, a posto ne znam, a i kako cu znati, ne mogu biti ateista. Ateisti su takodjer neka vrsta vjernika jer vjeruju u nesto sto ne mogu dokazati kao i vjernici.

Meni je to sve glupo. Ja sam heteroliberal, anarhista u dusi, politicki komunista.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:49 

Haram je napisao/la:
Nek ti meni nisi odgovorio na pitanje pa sta god. Bitno je da si ponovio svoje islamofobicne fraze i pausalizacije. Nije frka, samo ti mrznji daj oduska.

Kakvo pitanje, je li Džeko nezadovoljan?

Odakle ja poznajem Džeku? Pitanje ti je glupo i offtopic. Ignoriram ga da ti ne moram dati upozorenje. Ne trolaj, i također ne skreći stalno temu na mene osobno. Tema nije o meni nego o Francuskoj i muslimanima koji su ljuti.

Ako se ne slažeš sa rečenim, radije argumentirano nabroj države u svijetu gdje muslimani normalno žive pored susjeda nemuslimana. Eto kratko, demantiraj i riješen problem.

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:53 

Haram je napisao/la:

Kakvo pitanje, je li Džeko nezadovoljan?

Odakle ja poznajem Džeku? Pitanje ti je glupo i offtopic. Ignoriram ga da ti ne moram dati upozorenje. Ne trolaj, i također ne skreći stalno temu na mene osobno. Tema nije o meni nego o Francuskoj i muslimanima koji su ljuti.

Ako se ne slažeš sa rečenim, radije argumentirano nabroj države u svijetu gdje muslimani normalno žive pored susjeda nemuslimana. Eto kratko, demantiraj i riješen problem.

Ti kazes da su "svi muslimani nezadovljni".

Ili se varam?

Ja ti navedem muslimane imenom i prezimenom i pitam te da li i za njih mislis da su nezadovoljni.

Onda ti kazes da ne znas jer ih ne znas OSOBNO. Ali ovih drugih miljardi i pol znas osobno i zato znas da su nezadovljni. Halo ba. :D

Saplices se o vlastite noge, tj. izjave, ubjedjenja, sta li..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4485 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 180  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: