|
|
Stranica: 86/90.
|
[ 2237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Revolucionar
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 svi 2023, 22:01 |
|
|
Dobar forum (na engleskom) za pracenje vesti u vezi sa koronavirusom za desnicarsku, antivaksersku ekipu: [url] https://www.rooshvforum.com/forums/coronavirus.11/[/url] Sve teme su detaljno analizirane, od pocetka 2020e. Dosta ispred mnogih "alternativnih" izvora informacije. Nema trolova, striktna moderacija, nema ni vaksera ni globalista. Pise tamo i nekoliko Srba i Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 svi 2023, 12:49 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 svi 2023, 15:45 |
|
|
Capak je priznao da su se tijekom pandemije dogodile i neke greške jer se u početku nije znalo mnogo o virusu. "Nadali smo se da će biti bolje kad dođe cjepiv. Nažalost, to je bilo veliko razočaranje jer se očekivalo da će zaštitnost ipak biti nešto veća. Na kraju se pokazalo da ne štiti toliko od infekcija. Ali se ipak šiti od težih oblika bolesti."
"Sigurno je cjepivo spasilo mnoge živote, ali razočaranje je bilo. Osim, toga, ismo znali ni koliko će dugo trajati imunitet. Danas znamo da ako se osoba cijepi i preboli, da je to najbolji imunitet", dodao je Capak.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 svi 2023, 17:56 |
|
|
Znači priznaje se da se nije znalo ni za osnovne karakteristike cjepiva u smislu učinkovitosti, a čime priznaje da se nije znalo ni za nuspojave koje su potencijalno pogubne.
A to ih nije spriječilo da agresivno nameću cijepljenje čak i mladima i djeci za koje se znalo da nisu uopće ugroženi od virusa.
S druge strane obrnule i zaradile su se milijarde dolara i aj ti sad vjeruje bilo kojem uglednom znanstveniku u vezi bilo čega. Sve plaćenici spremni na sve za lovu. I sad ne treba sumnjati u razne teorije koje se zapravo same nameću.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 12 svi 2023, 18:02 |
|
|
Pišeš gluposti i lažeš, čovječe. Nijedno dijete koje poznajem (rodbina, djeca kolega s posla itd.) nije se cijepilo niti ga je itko silio na to.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 13 svi 2023, 09:29 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Pišeš gluposti i lažeš, čovječe. Nijedno dijete koje poznajem (rodbina, djeca kolega s posla itd.) nije se cijepilo niti ga je itko silio na to. U Hr nešto sitno, ali ostali katastrofa..
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 15 svi 2023, 07:20 |
|
|
Svabe su masovno cjepili djecu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 15 svi 2023, 08:51 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Pišeš gluposti i lažeš, čovječe. Nijedno dijete koje poznajem (rodbina, djeca kolega s posla itd.) nije se cijepilo niti ga je itko silio na to. Znači bocno si se par puta i sad ti je svak normalan kriv. Nikakve gluposti, a pogotovo laži nema u mom postu. Mladi ljudi na fakultetima su doslovno bili ucjenjeni, a djeci se snažno preporučavala vakcinacija. Mnoga su zbog sporta i prisiljavana. Svi najugledniji znanstvenici su agresivno promovirali cijepljenje djece, a svi iz HZJZ su to preporučivali, a da ih se pitalo to bi i nametnuli. Ali politika to nije dozvolila. Tako da nismo ti mi krivi.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 16 svi 2023, 19:21 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: S druge strane obrnule i zaradile su se milijarde dolara i aj ti sad vjeruje bilo kojem uglednom znanstveniku u vezi bilo čega. Sve plaćenici spremni na sve za lovu. I sad ne treba sumnjati u razne teorije koje se zapravo same nameću.
čak i nisu nužno plaćenicu (neki jesu) nego isk0ompleksirani fah idioti. Orwelova izjava da je nekad potrebno biti intelektualac da bi vjerovao u neke gluposti dobiva sve više smisla. posljedica je to činjenice da je suvremeno obrazovanje fokusirano na što užu specijalizaciju, za što ima jako puno razloga. u smislu efikasnosti Međutim, istovremeno se stvara ljude koji su potpuni analfabeti izvan svog područja i zapravo ih vrlo lako možeš izmanipulirati i preveslati. doslovce ih šibicar na placu prevesla. Drugi je faktor što znanost nije dovoljno priznata, oni su uvijek ispod sportaša, glazbenika, glumaca....a ovo im je bila prilika da pumpaju ego. A to su mogl isamo ako su diplali u jedne diple. I instinktivno su to radili. Onda su dobil itapšanje, intervjue, zvalo ih se, slušalo ih se, godi to egu. A neki su dobivali i pare. Instinktivno su se pridružili krdu koje je bilo nagrađivano, a ne skupini koja je u startu ostracizirana (a ta skupina nije uopće mala, masa znanstvenika se opirala ovom pristupu i ušutkavana). tako da malo pare, malo fahidiotizam, malo ego. i dobio si krdo obrazovanih budala
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 16 svi 2023, 20:27 |
|
|
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 16 svi 2023, 20:53 |
|
|
Megatron je napisao/la: Upravo tako.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 20 svi 2023, 00:06 |
|
|
dobro je kad netko ovako sakupi sve one kretenske izjave koje se sad trude "zaboraviti" ili reci da ih nikada nisu izrekli
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 20 svi 2023, 22:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 svi 2023, 08:55 |
|
|
vidiš ovo s rakom nisam ni obraćao pozornost. ove "iznenade" ti baš upadnu u oko, kako svako malo netko rikne od 30-40 godina "iznenada".
ali ovo ne uočiš tako često i lako
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 lip 2023, 17:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77165 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 lip 2023, 20:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad se sjetim da sam vas nagovarao na lockdown i cjepiva. Ali neko mi je bio hackirao profil, Alije mi. Ideš logikom da se Amerikanci, Englezi, Rusi i Kinezi aposlutno oko ničega ne mogu dogovoriti i ako su uspjeli oko ovoga mora biti istina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 lip 2023, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77165 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Kad se sjetim da sam vas nagovarao na lockdown i cjepiva. Ali neko mi je bio hackirao profil, Alije mi. Ideš logikom da se Amerikanci, Englezi, Rusi i Kinezi aposlutno oko ničega ne mogu dogovoriti i ako su uspjeli oko ovoga mora biti istina. Ja znam 40-godišnjake i 50-godišnjake koji se nisu vratili s respiratora. U odnosu na informacije u određenom trenutku, odgovori na epidemiju su bili adekvatni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 lip 2023, 22:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7464 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Kad se sjetim da sam vas nagovarao na lockdown i cjepiva. Ali neko mi je bio hackirao profil, Alije mi. Ideš logikom da se Amerikanci, Englezi, Rusi i Kinezi aposlutno oko ničega ne mogu dogovoriti i ako su uspjeli oko ovoga mora biti istina. Baš si bio zaglibio u soroščadinu propagandu. Pospi se pepelom. tua culpa tua culpa tua maxima culpa...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 11 lip 2023, 23:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nisu me nasadili političari i mass mediji. Već ta "znanstvena zajednica" i "znanstvenici". Mamicu im hebem. Pa im ti vjeruj ubuduće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 04 srp 2023, 07:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja znam 40-godišnjake i 50-godišnjake koji se nisu vratili s respiratora.
U odnosu na informacije u određenom trenutku, odgovori na epidemiju su bili adekvatni.
u prvih nekoliko mjeseci možda. u neznanju se puše na hladno. nakon toga, potpuno mafijaški pristup s ciljem zarade interesnih lobija, u kombinaciji s histerijom medija i priglupe hipereremocionalne mase. takva reakcija tvojim 40 i 50 godišnjacima na respiratorima nije pomogla, ali je stvorila more drugih sranja i nekima dobro ispraznila, a drugima ispunila džepove. a mnogima ISPOD 40 uzrokovala zastoj srca i još uvijek uzrokuje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 04 srp 2023, 08:01 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja znam 40-godišnjake i 50-godišnjake koji se nisu vratili s respiratora.
U odnosu na informacije u određenom trenutku, odgovori na epidemiju su bili adekvatni.
u prvih nekoliko mjeseci možda. u neznanju se puše na hladno. nakon toga, potpuno mafijaški pristup s ciljem zarade interesnih lobija, u kombinaciji s histerijom medija i priglupe hipereremocionalne mase. takva reakcija tvojim 40 i 50 godišnjacima na respiratorima nije pomogla, ali je stvorila more drugih sranja i nekima dobro ispraznila, a drugima ispunila džepove. a mnogima ISPOD 40 uzrokovala zastoj srca i još uvijek uzrokuje. Je, prvih mjeseci sve ok, poštujem, ne znamo što je, treba biti oprezan. Kasnije sve gomila nelogičnih, kontradiktornih budalaština. Najsmješnije kaže gledate na Facebooku i Twitteru fake news. Jbmu ne koristim ni Facebook ni Twitter, gledao sam 90% državne medije i jednostavno vidim da govore međusobno suprotstavljene stvari, danas jedno sutra suprotno, posvađani sami sa sobom a ne sa Facebookom. Smiješno mi bi neki dan, kaže kako su mogli sjesti u neprovjerenu podmornicu OceanGate, a ovamo uvalili neprovjereno cjepivo proizvedeno po ubrzanom postupku milijunima ljudi i uvjeravali da je to znanost.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 04 srp 2023, 11:56 |
|
|
Igrom slučaja poznajem osobu koja radi u Covid bolnici i koja mi je rekla da je u prvih nekoliko meseci umiralo i dosta ljudi između 50 i 60 godina, čak je bilo i mlađih, ali da je već krajem 2020. prosek godina umrlih otišao na 65+, a 2021. na preko 70, gde je i ostao. Drugo, kaže da su na početku previše agresivno koristili respiratore i da bi neki od tih mlađih preživeli sa drugačijim lečenjem.
Edit: iako je bila primorana da primi sve vakcine, ona redovno pije Ivermectin (10mg po jednom mesečno), pa vi izvedite zaključke.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 04 srp 2023, 22:09 |
|
|
1097 of 2558 - 42.89%
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 04 srp 2023, 22:30 |
|
|
najvažnija stvar u cijeloj priči je da se čitav narativ, koliko god puta mijenjan, uvijek išao u smjeru da netko jako lijepo zaradi, na račun javnih sredstava.
i to netko tko već ima milijarde.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 05 srp 2023, 09:40 |
|
|
Bas jutros slusam sad se svi bave tuzbama protiv farmaceutskih firmi koje su proizvodile cjepiva. Naime jako je tesko dokazati nuspojave cjepiva, a ako i dokazes firma ne mora platiti jer je takav dogovor s drzavom Dakle natjerali su ljude na cjepljenje, firme su tvrdile da su cjepiva sigurna odnosno da su manje rizicna od samog covida ali su se osigurali da ih nitko ne moze tuziti na nuspojave
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|