|
|
Stranica: 95/100.
|
[ 2493 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 13:00 |
|
|
Put do Španije mu organizuje Mirjana Zelen Makša (savetnica Tudjmana).. Tom prilikom postaje i član malteških vitezova katoličkog reda.. :) Počinje od 39:53 onda je Voja izbegao odgovor i ništa nije odgovorio.. ali je na 1:04:52 ipak odgovorio i nije demantovao.. Inače celi duel je izuzetno zanimljiv. Tople preporuke..
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 15:36 |
|
|
JNA je napisao/la: Put do Španije mu organizuje Mirjana Zelen Makša (savetnica Tudjmana).. Tom prilikom postaje i član malteških vitezova katoličkog reda.. :) Počinje od 39:53 onda je Voja izbegao odgovor i ništa nije odgovorio.. ali je na 1:04:52 ipak odgovorio i nije demantovao.. Inače celi duel je izuzetno zanimljiv. Tople preporuke.. Šešelj ga rasturio ko haške sudije.Drašković čak i kad ima nekog materijala protiv šeše ovaj ga razmontira.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 16:14 |
|
|
Baš suprotno.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 16:51 |
|
|
Ma Seselj je izum Jovice Stanisica i komunjara. To je nas drug Brko osetio i normalnonda voli Seselja.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:24 |
|
|
JNA je napisao/la: Baš suprotno.. :) Dobro ti i Aleksa ste ko Vuk,pa ne čude komentari. Uglavnom,poluistine,reko mi komšija s trećeg sprata, nagađanja itd.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:33 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: JNA je napisao/la: Baš suprotno.. :) Dobro ti i Aleksa ste ko Vuk,pa ne čude komentari. Uglavnom,poluistine,reko mi komšija s trećeg sprata, nagađanja itd. Ma to je u drugom planu. Važno je da je Šešelj 92-ge išao u Španiju pod patronatom tudjmanove savetnice, da nudi srpski presto Alekseju Dolgorukov Romanov Anžujskom Nemanjić Hrebeljanoviću... .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:37 |
|
|
JNA je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Dobro ti i Aleksa ste ko Vuk,pa ne čude komentari. Uglavnom,poluistine,reko mi komšija s trećeg sprata, nagađanja itd. Ma to je u drugom planu. Važno je da je Šešelj 92-ge išao u Španiju pod patronatom tudjmanove savetnice, da nudi srpski presto Alekseju Dolgorukov Romanov Anžujskom Nemanjić Hrebeljanoviću... . Neozbiljan si.To je koda bi ti i Aleksa sad otišli u Brazil i ponudili rudnike u Srbiji Rio Tintu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:52 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: JNA je napisao/la: Ma to je u drugom planu. Važno je da je Šešelj 92-ge išao u Španiju pod patronatom tudjmanove savetnice, da nudi srpski presto Alekseju Dolgorukov Romanov Anžujskom Nemanjić Hrebeljanoviću... . Neozbiljan si. To je koda bi ti i Aleksa sad otišli u Brazil i ponudili rudnike u Srbiji Rio Tintu. Moze li neko na svetu da rastumaci ovu njegovu misao? Pri tome ne mislim na rec "koda", to sam naucio sta znaci na njegovom jeziku.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Neozbiljan si. To je koda bi ti i Aleksa sad otišli u Brazil i ponudili rudnike u Srbiji Rio Tintu. Moze li neko na svetu da rastumaci ovu njegovu misao? Pri tome ne mislim na rec "koda", to sam naucio sta znaci na njegovom jeziku. Četnici i logika nisu kompatibilni,kako sam to mogo zaboravit. Kako je Šešelj mogo otić ponudit krunu u Španiju,tako i vas dvojica možete ponudit rudnike Rio Tintu. Ni kruna,ni rudnici nisu vaši,ni Šešeljevi.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:59 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: JNA je napisao/la: Ma to je u drugom planu. Važno je da je Šešelj 92-ge išao u Španiju pod patronatom tudjmanove savetnice, da nudi srpski presto Alekseju Dolgorukov Romanov Anžujskom Nemanjić Hrebeljanoviću... . Neozbiljan si.To je koda bi ti i Aleksa sad otišli u Brazil i ponudili rudnike u Srbiji Rio Tintu. Što da ne? Još ako mi Mirjana Zelen Makša organizuje logistiku i plati put... .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 17:59 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Moze li neko na svetu da rastumaci ovu njegovu misao? Pri tome ne mislim na rec "koda", to sam naucio sta znaci na njegovom jeziku. Četnici i logika nisu kompatibilni,kako sam to mogo zaboravit. Kako je Šešelj mogo otić ponudit krunu u Španiju,tako i vas dvojica možete ponudit rudnike Rio Tintu. Pa sta cu ja da nudim nesto Riju Tintu kad su moji protiv Rija? To ni Av ne moze da im oposli.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Četnici i logika nisu kompatibilni,kako sam to mogo zaboravit. Kako je Šešelj mogo otić ponudit krunu u Španiju,tako i vas dvojica možete ponudit rudnike Rio Tintu. Ni kruna,ni rudnici nisu vaši,ni Šešeljevi. Kruna je tada bila u Beogradu. Mogli su je Voja i Sloba očas posla staviti na glavu Alekseju, samo da je ovaj pristao.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Četnici i logika nisu kompatibilni,kako sam to mogo zaboravit. Kako je Šešelj mogo otić ponudit krunu u Španiju,tako i vas dvojica možete ponudit rudnike Rio Tintu. Pa sta cu ja da nudim nesto Riju Tintu kad su moji protiv Rija? To ni Av ne moze da im oposli. Gle tukca.Ne radi se o tome jesi za ili protiv,nego je li nešto u tvom vlasništvu da ponudiš,ili ne. Isto tako i s krunom.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:05 |
|
|
JNA je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Četnici i logika nisu kompatibilni,kako sam to mogo zaboravit. Kako je Šešelj mogo otić ponudit krunu u Španiju,tako i vas dvojica možete ponudit rudnike Rio Tintu. Ni kruna,ni rudnici nisu vaši,ni Šešeljevi. Kruna je tada bila u Beogradu. Mogli su je Voja i Sloba očas posla staviti na glavu Alekseju, samo da je ovaj pristao.. :) . Mogli su stavit i tebi,samo da si imao sve mliječne zube.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta cu ja da nudim nesto Riju Tintu kad su moji protiv Rija? To ni Av ne moze da im oposli. Gle tukca.Ne radi se o tome jesi za ili protiv,nego je li nešto u tvom vlasništvu da ponudiš,ili ne. Isto tako i s krunom. Pa dobro ako si to mislio, nisi morao tako da zakukuljis... Brezil, eeeej...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta cu ja da nudim nesto Riju Tintu kad su moji protiv Rija? To ni Av ne moze da im oposli. Gle tukca.Ne radi se o tome jesi za ili protiv,nego je li nešto u tvom vlasništvu da ponudiš,ili ne. Isto tako i s krunom. Pa dobro ako si to mislio, nisi morao tako da zakukuljis... Brezil, eeeej...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:16 |
|
|
Brazil - Rio Tinto. Ponelo ga.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 srp 2023, 18:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Gle tukca.Ne radi se o tome jesi za ili protiv,nego je li nešto u tvom vlasništvu da ponudiš,ili ne. Isto tako i s krunom. Pa dobro ako si to mislio, nisi morao tako da zakukuljis... Brezil, eeeej... Dobro,trebo sam uzet u obzir da vama četkanima geografija nije jača strana. Za vas je Suvobor centar svEta.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 srp 2023, 00:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 srp 2023, 01:15 |
|
|
NJKV Aleksandar II: 10. јула 1856. године рођен је Никола Тесла, српски геније, научник и иноватор светског гласа, проналазач, инжењер електротехнике и машинства, најпознатији по свом доприносу у пројектовању модерног система напајања наизменичном струјом. Приликом званичне посете југословенске делегације Сједињеним Државама, мој отац, краљ Петар Други је искористио прилику да 8. јула 1942, посети важног сународника – Николу Теслу, који је становао у хотелу Њујоркер. Разговор је протекао у изразито срдачној и пријатељској атмосфери, о чему сведочи реченица коју је Тесла изговорио још приликом поздрављања: „Драго ми је што сте млади и задовољан сам што ћете бити велики владар. Верујем да ћу доживети Ваш повратак у слободну Југославију.“ Тесла је изразио и дивљење према краљевом оцу, Краљу Александру I Карађорђевићу: „Од Вашега оца примили сте његове последње речи – чувајте ми Југославију! Поносан сам што сам Србин и Југословен…” ”Александар ће заувек живети у сећању свог народа као херојска фигура импозантне величине. Попут Вашингтона и Линколна Југославије- као Вашингтон способан и неустрашив генерал који је ослободио своје земљу од угњетавања; као Линколн мудар вођа и патриота који је завршио у мучеништву”, написао је Тесла 19. октобра 1934. године у посмртном слову Краљу Александру објављеном у Њујорк Тајмсу 2 дана касније. Сусрет мог оца са овим великаном је последњи састанак који је Тесла имао са неким државником. Тесла је аутор више од 700 патената, регистрованих у 25 земаља, од чега у области електротехнике 112.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 26 srp 2023, 20:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 kol 2023, 22:23 |
|
|
Novo!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 15 kol 2023, 01:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Phillip de Serbie Postano: 30 kol 2023, 20:06 |
|
|
Philip de Serbie, vacances en Grèce sur les traces de ses ancêtresDébut août, Philip et Danica de Serbie se sont rendus au mont Athos, situé dans la région de la Macédoine, avant de s’accorder quelques jours de vacances.© Svetozar Angelov, Monk Milutin Hilandarac via Dusko Despotovic Le prince héritier de Serbie vient de célébrer les 825 ans du monastère de Hilandar, abritant l’une des vingt communautés orthodoxes du mont Athos, en Grèce. Entre retraite spirituelle et pèlerinage sur les traces de ses ancêtres, cette visite amorçait aussi le début de vacances idylliques en famille. https://www.pointdevue.fr/royal/couronn ... s-ancetres
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 04 ruj 2023, 18:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|