Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41189 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Kad se uopće vratila iz Kanade? Tamo je srala da joj se Hrvatska gadi i da se ne misli vraćati, sigurno tamo nije mogla uloviti sponzora pa uhvatila opet nekog dedu u Hrvatskoj.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80107 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
“Bavila se visokom modom, radila za jedan luksuzni butik” = kaserka u Zari, ispred nje u redu 10 ljudi, gunđaju zašto ne ide brže, plaćena 10 kanadskih dolara po satu
Kako je ona to lijepo sročila mislio sam minimum Bulgari
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80107 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
daramo je napisao/la:
Kao da je Zara elitni brand, ne bi da je Prada. Uz to plaće sigurno nisu elitne, iako ne vidim i čemu je razlika između prodavačice u Zari i H&M.
Zara je toliko luksuzni brand da ti prodavači uopće ne priđu kad udjes unutra, a atmosfera je ekskluzivna ko Black Friday, boriš se s drugim kupcem za neku majicu od 20 eura oko toga ko ju je prvi vidio.
U ekskluzivnim prodavaonicama poslužit će ti šampanjac i bit ćeš jedini kupac sat vremena.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Kao da je Zara elitni brand, ne bi da je Prada. Uz to plaće sigurno nisu elitne, iako ne vidim i čemu je razlika između prodavačice u Zari i H&M.
Zara je toliko luksuzni brand da ti prodavači uopće ne priđu kad udjes unutra, a atmosfera je ekskluzivna ko Black Friday, boriš se s drugim kupcem za neku majicu od 20 eura oko toga ko ju je prvi vidio.
U ekskluzivnim prodavaonicama poslužit će ti šampanjac.
Zara, barem ova u Mostaru, nije ni naročito kvalitetna. Dao sam im šansu par puta, ali nisu me oduševili.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1176 of 2558 - 45.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Naša Kvačica je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Zara, barem ova u Mostaru, nije ni naročito kvalitetna. Dao sam im šansu par puta, ali nisu me oduševili.
Od jeftinog materijala prave stvari, njihovu odjeću je poslije nemoguce ispeglat, jednom kad se zgužva ostaju permanentne bore. Koliko para tolko muzike.
Koliko Zarinih majica sam bacio radi toga, Vlatkin “luksuzni brend”.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Naša Kvačica je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Najbolju Zaru sam vidjela u Barci. Nije to prodavnica klasicna, nego cijela zgrada je Zara. Neusporediva je s bilo kojom, u kojoj sam bila. Kupila sam neku haljinu za plazu, dvije ljetnje košuljice i jos par sitnica.
Salim se da ova tuka Vlatka radila u Zari.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.