|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 155 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 26 srp 2023, 21:22 |
|
|
Najveća balkanska muzička zvijezda u rekordnom roku je rasprodala beogradsku arenu!
. Merlin opet u viziti! Svi se sjećamo merlinove(doduše izmišljene) izjave, tako da je ovo sigurno težak udarac za sve one na braniku srpstva
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 02:06 |
|
|
Dino Merlin - Mostarska (Svečano otvorenje Starog Mosta) [2004]1:57 min. Covke gleda performans. Zar je on vec tada bio glavni Hrvat? Elem, osecalo se pomirenje u atmosferi. A onda su Bosnje izabrale Komsica...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 07:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60667 Lokacija: DAZP HQ
|
Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 09:12 |
|
|
dudu je napisao/la: Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu. Nije Hrvat niti je iz Hrvatske pa ga se to i ne tiče.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 09:57 |
|
|
dudu je napisao/la: Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu. Koncert je zakazan dam prije bio ja msm, međutim taj dan je palo Partizanu da ti igra utakmicu neku, pa je pomjereno. Al' svakako ne zn sta on ima s Vukovarom
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 19:21 |
|
|
Karabaki, kako bre Merlin moze da ti bude miljenik? Na stranu sto je neobrijan, nego nije bradu pustio prirodno da raste, nego napravio neki spic od nje. Uopste, nekakva izopacenost izbija iz njega...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 19:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaki, kako bre Merlin moze da ti bude miljenik? Na stranu sto je neobrijan, nego nije bradu pustio prirodno da raste, nego napravio neki spic od nje. Uopste, nekakva izopacenost izbija iz njega... Ko kaze da mi je miljenik. Covjek je kamilica. Dok ne povede cijeli Beograd da zapjeva "Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvjezde.." od mene nema nikakav respekt
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 19:43 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Karabaki, kako bre Merlin moze da ti bude miljenik? Na stranu sto je neobrijan, nego nije bradu pustio prirodno da raste, nego napravio neki spic od nje. Uopste, nekakva izopacenost izbija iz njega... Ko kaze da mi je miljenik. Covjek je kamilica. Dok ne povede cijeli Beograd da zapjeva "Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvjezde.." od mene nema nikakav respekt Halid je naveo Dacica da peva "Miljacku" i Dodika da peva "Romaniju"! To je klasa, kakav Merlin...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 22:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu. To je namjerno izabro taj datum. Sad zamisli da neki Hrvat,ili Srbin imaju koncert 11.7. Oni su osluškivali kakav program ima radio Herceg-Bosna 11.7.ove godine,al ih zato to ne sprečava da oni pjevaju 18.11.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 22:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dudu je napisao/la: Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu. To je namjerno izabro taj datum. Sad zamisli da neki Hrvat,ili Srbin imaju koncert 11.7. Oni su osluškivali kakav program ima radio Herceg-Bosna 11.7.ove godine,al ih zato to ne sprečava da oni pjevaju 18.11. Poprilicna ciganija
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 23:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dudu je napisao/la: Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu. To je namjerno izabro taj datum. Sad zamisli da neki Hrvat,ili Srbin imaju koncert 11.7. Oni su osluškivali kakav program ima radio Herceg-Bosna 11.7.ove godine,al ih zato to ne sprečava da oni pjevaju 18.11.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 27 srp 2023, 23:16 |
|
|
Ne znam koja budala moze slusati Merlina... pritom, za vreme rata je vredjao Srbe.
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 28 srp 2023, 19:54 |
|
|
Eto kakvi su Beograđni , potreban im je staratelj .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 28 srp 2023, 20:19 |
|
|
Potpuno podržavam muslimane da budu bogati, sretni i uspješni baveći se normalnim stvarima poput biznisa, umjetnosti, sporta itd.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 28 srp 2023, 20:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Potpuno podržavam muslimane da budu bogati, sretni i uspješni baveći se normalnim stvarima poput biznisa, umjetnosti, sporta itd. Voliš li Dinine pjesme?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 28 srp 2023, 21:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Potpuno podržavam muslimane da budu bogati, sretni i uspješni baveći se normalnim stvarima poput biznisa, umjetnosti, sporta itd. Voliš li Dinine pjesme? Ne baš, iako moram priznati, Mjesečina je bila prva pjesma koju sam naučio svirati na gitari.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 28 srp 2023, 23:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Voliš li Dinine pjesme? Ne baš, iako moram priznati, Mjesečina je bila prva pjesma koju sam naučio svirati na gitari. Jesi naucio pravu intonaciju il si sviro iz A mola:D
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 29 srp 2023, 09:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne baš, iako moram priznati, Mjesečina je bila prva pjesma koju sam naučio svirati na gitari. Jesi naucio pravu intonaciju il si sviro iz A mola:D Iz a mola naravno, i to sam jedva uhvatio. Ali zato onda ponosno iz svega glasa Mjeeesečina ko dukat žuut
1010 of 2558 - 39.48%
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 29 srp 2023, 13:48 |
|
|
Biće sranja, desnica se dogovorila da će da sabotira održavanje koncerta zbog Merlinovog harmijašenja
Druga stvar zauzima arenu u periodu kad će Partizan i Zvezda igrati Evroligu i taj sloj ljudi će da mu ebe sve po spisku
Inače mi Srbi smo moroni što popunimo arenu za ovog izroda
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 29 srp 2023, 13:53 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Biće sranja, desnica se dogovorila da će da sabotira održavanje koncerta zbog Merlinovog harmijašenja
Druga stvar zauzima arenu u periodu kad će Partizan i Zvezda igrati Evroligu i taj sloj ljudi će da mu ebe sve po spisku
Inače mi Srbi smo moroni što popunimo arenu za ovog izroda dobro je da ima reakcije... ne razumem da iko normalan moze slusati ovog vristavca
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 29 srp 2023, 14:56 |
|
|
Nadam se da će policija Srbije biti na visini zadatka i dobro namlatiti sav taj desničarski ološ i šljam
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 29 srp 2023, 16:13 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Biće sranja, desnica se dogovorila da će da sabotira održavanje koncerta zbog Merlinovog harmijašenja
Inače mi Srbi smo moroni što popunimo arenu za ovog izroda Zvezda tad igra u gostima . Igra 14 i 16 -tog .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 30 srp 2023, 16:38 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2521 Lokacija: United States Of Balkan
|
Sokolić je napisao/la: dudu je napisao/la: Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu. Nije Hrvat niti je iz Hrvatske pa ga se to i ne tiče. Mislim da je negdje pisalo da ima HR dokumente. Ako je to točno, ne znam da li je točno, onda ne bi trebao.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 30 srp 2023, 17:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20979 Lokacija: među zvijezdama
|
Biće opet “Bosnom Behar probeharao” kad “pacijenti” odvale u zanosu. A Dino u “viziti” nonšalantno!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 31 srp 2023, 12:57 |
|
|
Ih koliko puta su pjevači iz Beograda "pokorili" Sarajevo i to ne samo Sarajevo. To se više i ne broji, jer je "pokorijevanje" maltene svako malo. Eno bi Ceca prije neki dan u Brčkom. Pola publike Bošnjaci. Ceca, šatro ovo, šatro ono, a tog dana samo onaj ko je slijep i gluv nije gledao i slušao.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|