Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi!
Postano: 27 srp 2023, 09:57
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11355 Lokacija: Global South
dudu je napisao/la:
Ogavno, na dan pada Vukovara nastupa u Beogradu.
Koncert je zakazan dam prije bio ja msm, međutim taj dan je palo Partizanu da ti igra utakmicu neku, pa je pomjereno. Al' svakako ne zn sta on ima s Vukovarom
Postano: 27 srp 2023, 19:21
Karabaki, kako bre Merlin moze da ti bude miljenik? Na stranu sto je neobrijan, nego nije bradu pustio prirodno da raste, nego napravio neki spic od nje. Uopste, nekakva izopacenost izbija iz njega...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Postano: 27 srp 2023, 19:39
aleksije radicevic je napisao/la:
Karabaki, kako bre Merlin moze da ti bude miljenik? Na stranu sto je neobrijan, nego nije bradu pustio prirodno da raste, nego napravio neki spic od nje. Uopste, nekakva izopacenost izbija iz njega...
Ko kaze da mi je miljenik. Covjek je kamilica. Dok ne povede cijeli Beograd da zapjeva "Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvjezde.." od mene nema nikakav respekt
Postano: 27 srp 2023, 19:43
Karabaja je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Ko kaze da mi je miljenik. Covjek je kamilica. Dok ne povede cijeli Beograd da zapjeva "Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvjezde.." od mene nema nikakav respekt
Halid je naveo Dacica da peva "Miljacku" i Dodika da peva "Romaniju"! To je klasa, kakav Merlin...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Postano: 27 srp 2023, 22:47
dudu je napisao/la:
To je namjerno izabro taj datum. Sad zamisli da neki Hrvat,ili Srbin imaju koncert 11.7. Oni su osluškivali kakav program ima radio Herceg-Bosna 11.7.ove godine,al ih zato to ne sprečava da oni pjevaju 18.11.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Postano: 27 srp 2023, 22:49
Graničar18 je napisao/la:
dudu je napisao/la:
To je namjerno izabro taj datum. Sad zamisli da neki Hrvat,ili Srbin imaju koncert 11.7. Oni su osluškivali kakav program ima radio Herceg-Bosna 11.7.ove godine,al ih zato to ne sprečava da oni pjevaju 18.11.
Poprilicna ciganija
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Postano: 27 srp 2023, 23:08
Graničar18 je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Postano: 27 srp 2023, 23:16
Ne znam koja budala moze slusati Merlina... pritom, za vreme rata je vredjao Srbe.
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
Postano: 28 srp 2023, 19:54
Eto kakvi su Beograđni , potreban im je staratelj .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
Postano: 29 srp 2023, 13:53
Bosonosorg je napisao/la:
Biće sranja, desnica se dogovorila da će da sabotira održavanje koncerta zbog Merlinovog harmijašenja
Druga stvar zauzima arenu u periodu kad će Partizan i Zvezda igrati Evroligu i taj sloj ljudi će da mu ebe sve po spisku
Inače mi Srbi smo moroni što popunimo arenu za ovog izroda
dobro je da ima reakcije... ne razumem da iko normalan moze slusati ovog vristavca
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
Postano: 29 srp 2023, 16:13
Bosonosorg je napisao/la:
Biće sranja, desnica se dogovorila da će da sabotira održavanje koncerta zbog Merlinovog harmijašenja
Druga stvar zauzima arenu u periodu kad će Partizan i Zvezda igrati Evroligu i taj sloj ljudi će da mu ebe sve po spisku
Inače mi Srbi smo moroni što popunimo arenu za ovog izroda
Zvezda tad igra u gostima . Igra 14 i 16 -tog .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
Postano: 31 srp 2023, 12:57
Ih koliko puta su pjevači iz Beograda "pokorili" Sarajevo i to ne samo Sarajevo. To se više i ne broji, jer je "pokorijevanje" maltene svako malo. Eno bi Ceca prije neki dan u Brčkom. Pola publike Bošnjaci. Ceca, šatro ovo, šatro ono, a tog dana samo onaj ko je slijep i gluv nije gledao i slušao.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.