|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 155 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 14:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Digla se Srbija, pa će sjest, pa će naravno biti koncert, pa će onda neka nova peticija... sve iz šupljeg u prazno. Kako vam se da. Sve je moguće, pa tako i mogućnost da jedini, koji će biti u plusu od ovoga, biće lokalna štamparija, koja je štampala karte i drugi promotivni materijal.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 14:54 |
|
|
Lepa Brena će u aprilu održati koncert u sarajevskoj Zetrihttps://www.klix.ba/magazin/muzika/lepa ... /230804167Komentari: Hoće li nastupati u četničkoj uniformi? Napunice je sto je najgore FAHRETA!!!! BRUKA I SRAMOTA KO ODE! Hajmo bošnjo navali, evo tete fahrete. Voli ona BiH i Sarajevo, ko i 92. Papanijada NAVALIT CE KAO NA LUKASA STO.JE NAJGORE, FUJ!!! Ko ode na ovo aktivno mrzi Bosnu Ko je ova zena sa hafiše???? Koj budala pustili da ima koncer u Sarajevu neka ide Banja Luka kod supaka!? zamisli odes na ovaj koncert da slusaj lepu brenu hahaha a jbt zivot Pokazace fotografije na kojima bodri cetnike, sto polaze u BiH, ubijati nevine civile jer su muslimani?(Komentari nisu birani s moje strane, nego uzimani redom)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 14:54 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Tik Tok je pun ovih budalaština o njegovom koncertu, nisam znao da je toliko popularna tema u srpskim medijima, vidim i ozbiljne televizije i novine se bave ovim. Bukvalno svi portali na Balkanu bruje o koncertu, čak i lokalni.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 15:09 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 15:16 |
|
|
Potpisujte svi, ajmo!
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 16:07 |
|
|
Sada je trenutno na 44602 potpisa.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 16:51 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sada je trenutno na 44602 potpisa. Vladice, ti budi ovde, i prati rast broja potpisa. Nemoj ici gore gde je Dodik.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 16:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sada je trenutno na 44602 potpisa. Vladice, ti budi ovde, i prati rast broja potpisa. Nemoj ici gore gde je Dodik.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:31 |
|
|
Možda bi Dino trebao otkazati samovoljno otkazati koncert jer ocigledno da postoji velika opasnost od svetosavskog terorizma. Ovo je sad vise zadatak za službe
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Možda bi Dino trebao otkazati samovoljno otkazati koncert jer ocigledno da postoji velika opasnost od svetosavskog terorizma. Ovo je sad vise zadatak za službe I neka svejedno zadrzi pare od do sada prodatih ulaznica. Alal mu bilo. Ovi sto su ih kupili, nisu bolje ni zasluzili.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:35 |
|
|
Nije dobrodosao u Srbiju. Da ima obraza ne bi ni dolazio.
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Možda bi Dino trebao otkazati samovoljno otkazati koncert jer ocigledno da postoji velika opasnost od svetosavskog terorizma. Ovo je sad vise zadatak za službe I neka svejedno zadrzi pare od do sada prodatih ulaznica. Alal mu bilo. Ovi sto su ih kupili, nisu bolje ni zasluzili. Poštenim srbijancima i srbijankama, koji se željeli ići na koncert i uzivati u merlinovim čarolijama treba refundirati novac za karte naravno. Ono što me treba je izlagati ih riziku i uciniti da budu taoci nekolicine srpskih ultranacionalista.
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:38 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sada je trenutno na 44602 potpisa. 46349, idemo
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I neka svejedno zadrzi pare od do sada prodatih ulaznica. Alal mu bilo. Ovi sto su ih kupili, nisu bolje ni zasluzili. Poštenim srbijancima i srbijankama, koji se željeli ići na koncert i uzivati u merlinovim čarolijama treba refundirati novac za karte naravno. Ono što me treba je izlagati ih riziku i uciniti da budu taoci nekolicine srpskih ultranacionalista. to su oni koji ne znaju ko ste vi niti sta je Dervishalidovic govorio o Srbima, edukujemo ih ovakvim medijskim akcijama.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:44 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Poštenim srbijancima i srbijankama, koji se željeli ići na koncert i uzivati u merlinovim čarolijama treba refundirati novac za karte naravno. Ono što me treba je izlagati ih riziku i uciniti da budu taoci nekolicine srpskih ultranacionalista. to su oni koji ne znaju ko ste vi niti sta je Dervishalidovic govorio o Srbima, edukujemo ih ovakvim medijskim akcijama. Sve izmisljeno i lazirano. Al dobro ste izmislili, ko da sam ja reko
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:45 |
|
|
Nije izmisljeno, priznao je sam... ali je rekao u fazonu mozda sam i gore stvari govorio kad su padale granate, ali to nije ostalo zabelezeno. Tako da nemoj ovde takijati, Ture
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:53 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: Nije izmisljeno, priznao je sam... ali je rekao u fazonu mozda sam i gore stvari govorio kad su padale granate, ali to nije ostalo zabelezeno. Tako da nemoj ovde takijati, Ture https://youtu.be/rOP4G8gW6Ms
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 18:54 |
|
|
Tad je to i rekao, u emisiji pred koncert. Dobro se secam
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 19:34 |
|
|
Citat: BROJKE RASTU IZ SATA U SAT Sve više građana potpisuje PETICIJU da se Dinu Merlinu ZABRANE koncerti u Srbiji: Za dan potpisalo preko 10.000 ljudi
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 19:43 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Citat: BROJKE RASTU IZ SATA U SAT Sve više građana potpisuje PETICIJU da se Dinu Merlinu ZABRANE koncerti u Srbiji: Za dan potpisalo preko 10.000 ljudi Kako da znamo tačnost navoda?
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 20:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 20:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Možda bi Dino trebao otkazati samovoljno otkazati koncert jer ocigledno da postoji velika opasnost od svetosavskog terorizma. Ovo je sad vise zadatak za službe To si nas zamenio s vama.
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 20:28 |
|
|
Abdurahman Bosna je napisao/la: https://www.peticije.online/408778 Ne znam kako stalno nasjedaš da sam otkrivaš koliko ste nenormalni i mašeš time. "Vidi evo peticiju, vidi da ipak jesmo nenormalni" Nije mi vise zanimljivo
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 20:47 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Abdurahman Bosna je napisao/la: https://www.peticije.online/408778 Ne znam kako stalno nasjedaš da sam otkrivaš koliko ste nenormalni i mašeš time. "Vidi evo peticiju, vidi da ipak jesmo nenormalni" Nije mi vise zanimljivo hahaha naseo ti je izet nanic na zasedu
|
|
Vrh |
|
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 kol 2023, 20:48 |
|
|
Boga mi, ovo ide na 100k vrlo brzo... do koncerta mozemo nabiti pola miliona ili milion
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|