|
|
Stranica: 171/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:21 |
|
|
I šta sad ? Sad odustajete od dobrog starog "bankrota" ?!
Ispatitel' ste ikad one vaše podzemne ćumuraše ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:24 |
|
|
Gosn Zajebe, vidis li da nam Lapusa i Vladica nemaju slike u avatarima? Imas li ti neke predloge? Greota je da budu ovako goli.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Gosn Zajebe, vidis li da nam Lapusa i Vladica nemaju slike u avatarima? Imas li ti neke predloge? Greota je da budu ovako goli. Ha, đamiju. Jedno od njih nek je stavi iz tlocrta, a drugo iz bokocrta.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:34 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: I šta sad ? Sad odustajete od dobrog starog "bankrota" ?!
Ispatitel' ste ikad one vaše podzemne ćumuraše ? Pizdo, s 0 karaktera. Rudari su uvijek bili najniži sloj društva. Istresas se na sirotinji?! Ne traže da im se prave kuće na moru, vikendice na planini, nova auta...hoće samo ono što su krvavo zaradili.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Gosn Zajebe, vidis li da nam Lapusa i Vladica nemaju slike u avatarima? Imas li ti neke predloge? Greota je da budu ovako goli. Mi i jesmo goli i u stvarnom životu. Ali nema veze. Nek' nam je vlast dobro presvucena, to je važno.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Gosn Zajebe, vidis li da nam Lapusa i Vladica nemaju slike u avatarima? Imas li ti neke predloge? Greota je da budu ovako goli. Mi i jesmo goli i u stvarnom životu. Ali nema veze. Nek' nam je vlast dobro presvucena, to je važno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:39 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Gosn Zajebe, vidis li da nam Lapusa i Vladica nemaju slike u avatarima? Imas li ti neke predloge? Greota je da budu ovako goli. Ha, đamiju. Jedno od njih nek je stavi iz tlocrta, a drugo iz bokocrta. Stavi i ti ovu moju siroticu, pa nek' se misle ko je ko.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 17:58 |
|
|
Ne stavio joj ja, nema šanse.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:11 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Pa potpisuju i ljudi iz regiona, genije. Šta mi sada iz RS imamo s Merlinovim koncertom u Srbiji? Jel' zbog one polovine milijarde što smo dobili kao na poklon treba srbijansko dupe da peremo i brišemo? U njihovoj štampi ni slova o tzv.donaciji za RS. Jel' što je skroman i neće da se hvalise ili što nebi bespotrebno uznemiravao javnost? Nije bitna geolokacija gdje se šta dešava, već je bitan razlog. Srao je o Srbima (i Hrvatima) tokom 90-ih, a uzima milione od tih istih Srba. Mrzi Srbe, a nisu mu mrske srpske pare. On i onaj Hadžihafizbegović su dva velika licemjera. Seru o Srbima, a jednom vrhunac uspjeha u karijeri, kad organizuje koncert u Beogradu, gdje ima najviše publike, čak više nego u BiH, dok drugi je glumio i sad glumi u mnogim srpskim i regionalnim filmovima, počevši od filma iz serijala Lepe Brene, preko Karaule i drugih srpskih i regionalnih filmova. Licemjerstvo fuj kategorije.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:28 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Gosn Zajebe, vidis li da nam Lapusa i Vladica nemaju slike u avatarima? Imas li ti neke predloge? Greota je da budu ovako goli. Ha, đamiju. Jedno od njih nek je stavi iz tlocrta, a drugo iz bokocrta. Ti samo za džamiju znaš. Stari džamijaš. Kladim se da živiš negdje blizu džamije, pa slušaš hodžin ezan u rani sabah, a nisi musliman, pa ti se primilo. Latentni Sabahudin.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:36 |
|
|
Bravo Konačno post bez "najgledanijeg" linka.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:41 |
|
|
Samo da se izvinim dotičnoj dami za ovo "genije" i uopšte za takav odgovor. Učinilo mi se da je jedan muški forumaš, pa sam tako odgovorio. Inače bi drugačije odgovorio, da sam obratio pažnju na nick. Osim toga, zna ona da ja prema njoj gajim jednu određenu dozu respekta.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:42 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ha, đamiju. Jedno od njih nek je stavi iz tlocrta, a drugo iz bokocrta. Ti samo za džamiju znaš. Stari džamijaš. Kladim se da živiš negdje blizu džamije, pa slušaš hodžin ezan u rani sabah, a nisi musliman, pa ti se primilo. Latentni Sabahudin. A otkad to vama smeta džamija ? Nisam u toku, jel "planirate" strateški zaokret ?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Samo da se izvinim dotičnoj dami za ovo "genije" i uopšte za takav odgovor. Učinilo mi se da je jedan muški forumaš, pa sam tako odgovorio. Inače bi drugačije odgovorio, da sam obratio pažnju na ime. Osim toga, zna ona da ja prema njoj gajim jednu veliku dozu respekta. Tako jeee Izvini se buli "Srbine"
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 18:54 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ti samo za džamiju znaš. Stari džamijaš. Kladim se da živiš negdje blizu džamije, pa slušaš hodžin ezan u rani sabah, a nisi musliman, pa ti se primilo. Latentni Sabahudin. A otkad to vama smeta džamija ? Nisam u toku, jel "planirate" strateški zaokret ? Brko, jebeš li šta, a evo ti i linka, kad si već tražio. Danas ispunjavam želje. https://www.rtvbn.com/4002595/kud-svi-turci-tu-i-mali-mileTvoj jaran Mile.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 19:03 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Samo da se izvinim dotičnoj dami za ovo "genije" i uopšte za takav odgovor. Učinilo mi se da je jedan muški forumaš, pa sam tako odgovorio. Inače bi drugačije odgovorio, da sam obratio pažnju na ime. Osim toga, zna ona da ja prema njoj gajim jednu veliku dozu respekta. Tako jeee Izvini se buli "Srbine" U redu, Sabahudine.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 19:06 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: A otkad to vama smeta džamija ?
Nisam u toku, jel "planirate" strateški zaokret ?
Brko, jebeš li šta, a evo ti i linka, kad si već tražio. Danas ispunjavam želje. https://www.rtvbn.com/4002595/kud-svi-turci-tu-i-mali-mileTvoj jaran Mile. Ko li nam je ono skupa sa Žanom Polom Klajnom bježao u medžlis od srpskih kamenica na polaganju kamena temeljca za Ferhadiju ? Hoćeš li fotografije ?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 19:19 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Ne stavio joj ja, nema šanse. Naravno da nema. Nisam to ni mislila. Mislila sam na frapantnu sličnost između vas dvoje.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 19:21 |
|
|
Aj' dobro je. Bio sam se prestravio.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 20:48 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Samo da se izvinim dotičnoj dami za ovo "genije" i uopšte za takav odgovor. Učinilo mi se da je jedan muški forumaš, pa sam tako odgovorio. Inače bi drugačije odgovorio, da sam obratio pažnju na nick. Osim toga, zna ona da ja prema njoj gajim jednu određenu dozu respekta. Ma kakvo izvinjenje, pa naši smo!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 kol 2023, 20:51 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Aj' dobro je. Bio sam se prestravio. Zreo si za salijevanje strave! Bez olova ti nema spasa. Sad' mi malo vučeš na Lakija. Gdje li je on? I on se bojao one stvari kao vraga. Jesu srbi propali!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 kol 2023, 13:30 |
|
|
Naletim na nekakav forum i gle čuda, tračaju vas. Ko je Zriki? Aleksije se ulaguje tamo nekima...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 kol 2023, 17:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naletim na nekakav forum i gle čuda, tračaju vas. Ko je Zriki? Aleksije se ulaguje tamo nekima...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 kol 2023, 19:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 kol 2023, 00:45 |
|
|
Lapuso, bre, malo podignem glas na tebe, i ti vise ne smes da se pojavis. Kukavico.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|