|
|
Stranica: 15/15.
|
[ 359 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 03 sij 2023, 20:44 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Oooo, Ograničeni. Hodi da cakulamo. Želiš da ti poželim u novoj godini više pameti,nego u staroj ? Sram te bilo, a ja ti i poklon kupila. Gramatiku od prvog do četvrtog razreda. Šta će mi tolika pamet!??? Vidi tebe, skoro da je i nemaš, a veseljak. Cerekas se na sve, ko lud na brašno.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 17 sij 2023, 00:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Bihać je starohrvatski grad,a cazinska Krajina stara hrvatska pokrajina.To pripada Hrvatskoj,ako dođe do podjele. Migni dva puta ako su te oteli ujkani Šalu na stranu, znamo mi da si ti naš, kamo sreće da ste bili ovakvi 91. Golupcici, kako ste slatki... Evo jedna za ljubavna za vas.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 17 sij 2023, 00:32 |
|
|
Oj Aleksa jako mi te žao, jebat onaj ko te vamo zvao
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 17 sij 2023, 00:56 |
|
|
JNA je napisao/la: Ne morate da se pravdate dećki.
Nepismenost u današnje vreme nije nikakva mana, baš naprotiv. Puni su love upravo najnepismeniji.
A i žene to vole. Da vole pisce i akademske gradjane, bile bi sa naučnicima i bibliotekarima, a ne sa klošarima i krimosima.. :)
. A kad si pomalo i jedno i drugo onda ti ko pticice iz ruke jedu one fine „s filozofskog“. :)
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 17 sij 2023, 12:02 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Oj Aleksa jako mi te žao, jebat onaj ko te vamo zvao
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 25 sij 2023, 18:51 |
|
|
Crveni krmak nema nameru da se izvini nakon sto je evidentno uhvacen u lazi u koju se svesno upustio. Graničar18 je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Nema njegovih postova na temi. Normalno da nema kad je Aleksa Bosanac sve izmislio da ispane žrtva. Posto je gori od muslimana,uzp protiv njega i zavjera na svakoj temi. Ministry of Sound je napisao/la: Potvrdio je neko da je Gladius psovao majku Aleksi, dakle mjesec dana odmora (zaobilaženje bana klonovima bi moglo rezultirati trajnim izgonom).
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 06 ruj 2023, 21:24 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ok pogrešno sam se izrazio. Al ne mjenja činjenicu da je Aco tražio njegovo uklanjanje s foruma,a sad bi taj isti Aco pozivo Srbe da napuste forum,koji je prvo tražio banovanje Srba. Kakav on ima ugled kod Srba na forumu ? Granicarko, prase moje malo. Ti znas da si ti za mene glupi, nepismeni, smrdljivi, podli, pokvareni, komunjarski brabonjcic. Ali i pored tog mog misljenja o tebi, kada ti je ludi Sesa spominjao majku, ja sam trazio kaznjavanje ludog Sese. Sta ti to govori? Pa da ja imam neke prinicipe da se izdizem iznad licnih animoziteta, nacionalnih pripadnosti i sl. kad je rec o prekoracenju crvene linije. A nesto se ne secam da si tada rekao: Nemoj Aco da kaznjavaju Sesu, nema veze sto mi spominje majku, ipak je on Srbin. Ako sam se tako poneo prema tebi, takvom nikakvom, zasto bi prema sebi bio drugaciji. Novovrijeme mi je na najruzniji nacin spominjao majku, i to je razlog zasto sam trazio njegovo banisanje. Kako si ti u to uspeo da upletes faktor nacionalnost, to treba psihijatri da vide s tobom.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 06 ruj 2023, 21:31 |
|
|
Ontopic Znate li da je pokojni Kangrga, izvesne ljude u Hrvatskoj nazvao "Hrbima"? Mislim da bi HGranicarku to sasvim odgovaralo - Hrbin!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 06 ruj 2023, 21:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10931 Lokacija: No Country for White Men
|
Krmci su ipak Karadžordževići...
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|