|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 15 ruj 2023, 17:35 |
|
|
dunno je napisao/la: Prije 20 godina su primjeri poput Alice Weidel ili Ane Brnabić bili za rubriku vjerovali ili ne, danas se većina ni ne osvrće.
Tako da mislim da je prihvaćanje homoseksualnosti u kulturološki mainstream gotova stvar u većem dijelu svijeta. Čak i u zemljama koje su danas konzervativne po tom pitanju sva istraživanja pokazuju da su mlađe generacije puno liberalnije od roditelja, što će reći da je samo pitanje vremena kada će se i tamo stvar normalizirati. Eventualno će islamski svijet i afričke zemlje ostati tu gdje su i danas. radi se o širen fenomenu u kojem se prokreacija i biološki opstanak općenito ne vrednuje. u tom kontekstu je onda logično da trpanje sjemena u izmet i u jajnu stanicu gledaš kao istovjetne stvari. ali to više govori o tome da nisu samo homoseksualci poremećeni, nego naša vrsta sve više u cijelni postaje bolesna. jer primjetit ćeš, samo ta Afrika i islamski svijet koji se groze homoseksualnosti imaju i biološki opstanak. svi ostali biološki nestaju. postoja ogromna korelacija između prihvaćanja homoseksualnosti i niskog TFRa. tako da ako "samo" Afrika i muslimani nastave odbacivati homoseksualnost, ona će u konačnici biti odbačena. Jer ovi koji je prihvaćaju će u konačnici izumrijeti. ne samo zato jer su prihvatili homoseksualnost, nego prije svega jer je to simptom društvene degeneracije.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 15 ruj 2023, 17:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
A je li netko tko se sexa sa ženama i muškarcima uopće homoseksualac? To au svejebi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj Postano: 15 ruj 2023, 18:17 |
|
|
Croative je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Ti ne vidiš i nećeš da gledaš dalje od trenutne situacije, a ne razumiješ ni temu: pitanje je jeli homoseksualnost poremećaj ili nije. Pitanje nije bilo je li voliš neku osobu koja je homoseksualac više od neke koja nije.
Očito je da bi smo se toliko uzdigli iznad konja da vlastitu prokreaciju stavimo, ne kao prioritet, nego kao izbor. Možda nas onda ti konji nadžive, evolucijski.
Kada je manje od 3% homoseksualaca, globalno gledano, onda to nije nekakav evolucijski problem za opstanak vrste. Međutim, ako to nije poremećaj, nego sasvim normalna ljudska osobina kao plave oči, smeđa kosa itd. onda ispada da ni obrnuto ne bi, po toj logici, bilo problem: znači 97% homoseksualaca i 3% ovih staromodnih.
Od tih 3% staromodnih 97% potomaka bi također bilo homoseksualci, što bi značilo da bi se u jednog generaciji strmoglavila demografija.
A ti ćeš i dalje reći da je to sasvim normalno, da je to samo ljudska osobina kao boja očiju ili kose?
Da se od sutra svi ljudi rađaju s plavom kosom ili zelenim očima ništa se ne bi promijenilo u smislu mogućnosti opstanka ljudskog roda. Da se rađaju svi kao homoseksualci odjednom bi bio ogroman problem.
I prije nego spomeneš ove umjetne oplodnje, jedna solarna baklja bi nam mogla, potencijalno, uništiti svu tehnologiju i onemogućiti praktičnu izvedbu toga na desetljeće, ili više, a to znači da se samo ovi staromodni i zatucani muškarci koji vole žene i žene koje njih hoće mogu reproducirat.
Trenutno živimo dobro pa ne mislimo da može biti gore iako se situacija za cijeli ljudski rod može preko noći promijeniti na gore.
Logikom medicinskog pomaganja da nešto opstane bi značilo da nijedna bolest, koja se liječi, nije bolest, nego nekakva ljudska osobina. Što je glupost. A homoseksualci trebaju medicinska pomagala, pa i input treće osobe da bi se mogli reproducirati, što je osnovna osobina svake zdrave jedinke u svakoj vrsti živih bića. Možemo mi biti misaoni koliko hoćemo ali nismo se nadigli iznad te prirode kao što bi neki sebi htjeli umisliti.
Ljudi poput tebe drkaju na transice. Nitko nije spomenuo riječ staromodan/zatucan za heteroseksualce osim tebe. ******** je bilo i bit će. Sva sreća nije zarazno. Jel poremećaj? Jeste. Al ne ugrožava druge. Rađe napravi spermiogram jer je neplodnost u muškaraca u porastu. Priroda ima čudne mehanizme da obudza broj jedinki. Može ******** uskočiti i napravit ti dijete u tom slučaju. Ovo je non sense tema, kao što je i pe*erluk nonsense. Odakle potreba za ovim. Koje parafilije ti skrivaš? Neznam zašto me vrijeđaš i govoriš da me privlače tranzići? Mene Eliot Page uopće ne pali. Niti sam ja koga napao tko je homoseksualac. Niti sam ja pokrenuo ovu temu. I slažemo se u tom dijelu da je homoseksualnost poremećaj pa neznam čemu sve drugo? Nisam nikada rekao da će nas taj poremećaj sve otjerat u grob, samo sam rekao da je to poremećaj i dao malo ekstremniji primjer zašto je to tako, ako je netk bio u dvojbi.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 15 ruj 2023, 18:43 |
|
|
Kratica LGBTIQ označava proces. Svako pojedino slovo, striktno redom s lijeva na desno, označava jednu etapu tog procesa, čije rezultate sljedeća slova ne integriraju u sebe, nego poništavaju.
|
|
Vrh |
|
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 15 ruj 2023, 18:45 |
|
|
Seks pušten s lanca (=LGBTIQ, "orgies") jest Sotonino maslo.
S obzirom na to da LGBTIQ i transhumanizam nisu samo konkretni politički ciljevi stanovitih skupina ljudi - a te skupine, nota bene, nisu te ciljeve isisale iz prsta niti su ti ciljevi pali s Marsa - nego su putanja i odraz logike moderne (i postmoderne) povijesne epohe, nepatvoreno luđaštvo LGBTIQ-a i transhumanizma završit će završetkom povijesne epohe koja ih je omogućila.
Kako će se to dogoditi? Slično kao što su završavale i druge povijesne epohe: Isprva polagano, a zatim naglo. A kad? To ne znamo, zato što kristalnu kuglu nemamo.
Što čovjek koji nema osobito veliku moć (bilo koje vrste) u tom smislu može učiniti? Iako ne može dokončati povijesnu epohu, on može: - na svaki autentični LGBTIQ i transhumanistički zahtjev, u okviru svojih mogućnosti (pa taman da je to samo glasanje na izborima), uvijek reći: Ne - zadržati i brižljivo čuvati svoj razum - moliti se Bogu, i u molitvi ustrajati - biti spreman za katakombe. -naoružati se
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 15 ruj 2023, 21:08 |
|
|
HansZimmer je napisao/la: - zadržati i brižljivo čuvati svoj razum - moliti se Bogu, i u molitvi ustrajati - biti spreman za katakombe. -naoružati se Ne znam je li homoseksualnost mentalna bolest ali ovo jest.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 06:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: HansZimmer je napisao/la: - zadržati i brižljivo čuvati svoj razum - moliti se Bogu, i u molitvi ustrajati - biti spreman za katakombe. -naoružati se Ne znam je li homoseksualnost mentalna bolest ali ovo jest. Čemu ovaj smajlić? Imaš li osobne interese u obrani sotonizma ako nisi jedan od njih? Podržavaš li pedofiliju? Kod nas je u lektirama pedofilija od silovanja curica od 10 godina i čisti sotonizam sa seksualizacijom koja kreće od drugog osnovne. Ovo tvoje je prvi korak, zadnji korak je pedofilija i sipanje djece sa hormonima bez odluke roditelja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 07:38 |
|
|
Daj bolan idi liječi se. Puk'o si.
|
|
Vrh |
|
|
Kreativan
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 08:21 |
|
|
HansZimmer je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam je li homoseksualnost mentalna bolest ali ovo jest. Čemu ovaj smajlić? Imaš li osobne interese u obrani sotonizma ako nisi jedan od njih? Podržavaš li pedofiliju? Kod nas je u lektirama pedofilija od silovanja curica od 10 godina i čisti sotonizam sa seksualizacijom koja kreće od drugog osnovne. Ovo tvoje je prvi korak, zadnji korak je pedofilija i sipanje djece sa hormonima bez odluke roditelja. Problematične lektire maknuti. Skupa s klečavcima na trgovima. Dajte da dišemo malo, dosta mi je vaših ekstremizama s obje strane
|
|
Vrh |
|
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 15:20 |
|
|
Kreativan je napisao/la: HansZimmer je napisao/la: Čemu ovaj smajlić? Imaš li osobne interese u obrani sotonizma ako nisi jedan od njih? Podržavaš li pedofiliju?
Kod nas je u lektirama pedofilija od silovanja curica od 10 godina i čisti sotonizam sa seksualizacijom koja kreće od drugog osnovne.
Ovo tvoje je prvi korak, zadnji korak je pedofilija i sipanje djece sa hormonima bez odluke roditelja. Problematične lektire maknuti. Skupa s klečavcima na trgovima. Dajte da dišemo malo, dosta mi je vaših ekstremizama s obje strane "Klečavci, katotalibani" nemaju što raditi na trgu, njima je mjesto samo u crkvama. Homoseksualci ne trebaju biti po gay barovima, njima je mjesto na trgovima.
|
|
Vrh |
|
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 15:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daj bolan idi liječi se. Puk'o si. zašto pjeniš?
|
|
Vrh |
|
|
Kreativan
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 15:27 |
|
|
HansZimmer je napisao/la: Kreativan je napisao/la: Problematične lektire maknuti. Skupa s klečavcima na trgovima. Dajte da dišemo malo, dosta mi je vaših ekstremizama s obje strane "Klečavci, katotalibani" nemaju što raditi na trgu, njima je mjesto samo u crkvama. Homoseksualci ne trebaju biti po gay barovima, njima je mjesto na trgovima. Mogu jednom godišnje kao i pe*eri, ali svako malo, iritira normalnog građanina. Ima Međugorje za vježbanje vjere. Čudi me nekad kako se Gospa svako malo ukazuje tamo, svako malo, nikako da ode u Istru ili Slavoniju. A najjače je što u Hercegovini postoji de facto paralelno Crkva Hercegovačka sa odmetnutim fratrima. Povijest se fakat ponavlja.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 16 ruj 2023, 16:34 |
|
|
divizija je napisao/la: dunno je napisao/la: Prije 20 godina su primjeri poput Alice Weidel ili Ane Brnabić bili za rubriku vjerovali ili ne, danas se većina ni ne osvrće.
Tako da mislim da je prihvaćanje homoseksualnosti u kulturološki mainstream gotova stvar u većem dijelu svijeta. Čak i u zemljama koje su danas konzervativne po tom pitanju sva istraživanja pokazuju da su mlađe generacije puno liberalnije od roditelja, što će reći da je samo pitanje vremena kada će se i tamo stvar normalizirati. Eventualno će islamski svijet i afričke zemlje ostati tu gdje su i danas. radi se o širen fenomenu u kojem se prokreacija i biološki opstanak općenito ne vrednuje. u tom kontekstu je onda logično da trpanje sjemena u izmet i u jajnu stanicu gledaš kao istovjetne stvari. ali to više govori o tome da nisu samo homoseksualci poremećeni, nego naša vrsta sve više u cijelni postaje bolesna. jer primjetit ćeš, samo ta Afrika i islamski svijet koji se groze homoseksualnosti imaju i biološki opstanak. svi ostali biološki nestaju. postoja ogromna korelacija između prihvaćanja homoseksualnosti i niskog TFRa. tako da ako "samo" Afrika i muslimani nastave odbacivati homoseksualnost, ona će u konačnici biti odbačena. Jer ovi koji je prihvaćaju će u konačnici izumrijeti. ne samo zato jer su prihvatili homoseksualnost, nego prije svega jer je to simptom društvene degeneracije. Živjeti u islamskim ili afričkim zajednicama je gore od izumiranja.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 16:01 |
|
|
Harezm je napisao/la: Živjeti u islamskim ili afričkim zajednicama je gore od izumiranja. ovo što si napisao je upravo pokazatelj mentalnog virusa kojim smo inficirani. ali na kraju nije ni bitno što ti i ja mislimo o tome što je bolje ili gore. evolucija nema moral ni pristranost. na kraju se samo punti broje, ima li te ili nema. oni kojih bude će pričati. ostali neće
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 16:03 |
|
|
Kreativan je napisao/la: Mogu jednom godišnje kao i pe*eri, ali svako malo, iritira normalnog građanina.
koga to iritira taj nije normalan. normalne ljude iritiraju imigranti po ulicama, a ne katolici koji se mole, u našoj je tradiciji da se ljudi javno mole uvijek i stalno. U Hrvatsko jje na svakom čošku raspelo, što misliš zašto??? uostalom, nisu pe...deri jednom godipnje, sada imaš čitav MJESEC ped...erluka, sada ćeš i mjesec transića itd....
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 18:10 |
|
|
Fakat zašto je na svakom ćošku raspelo? To je vama normalno i u redu. Zamisli da neki drugi tako zapišavaju teritorij. Recimo navijači. Pa murali i simboli na sve strane. Sigurno je to važno, pametno i bitno čim je na svakom ćošku. Neka kleče, meni je tužno to vidjeti ali ako ih te opačine vade iz depre i daju im smisao životu...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 18:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sigurno je to važno, pametno i bitno čim je na svakom ćošku. Neka kleče, meni je tužno to vidjeti ali ako ih te opačine vade iz depre i daju im smisao životu... Ne samo da je važno. To je najvažnija stvar na svijetu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 18:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat zašto je na svakom ćošku raspelo? To je vama normalno i u redu. Zamisli da neki drugi tako zapišavaju teritorij. Recimo navijači. Pa murali i simboli na sve strane. Sigurno je to važno, pametno i bitno čim je na svakom ćošku. Neka kleče, meni je tužno to vidjeti ali ako ih te opačine vade iz depre i daju im smisao životu... Kad na svakom uglu budu droga, prostitutke i likovi koje ne smiješ pogledat u oči, vjerujem da će postat puno zanimljivije i smislenije... Što sve čovjeku padne na pamet kad osjeti slobodu od Boga. Vama ateistima koji ste još uviek okruženi kršćanima, sigurno je zabavno i liepo u tom okruženju, ali da se ne daj Bože nađete jednog dana okruženi ateistima, onda ćete plakati kako je liepo bilo nekada dok su vam križevi smetali...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 19:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sigurno je to važno, pametno i bitno čim je na svakom ćošku. Neka kleče, meni je tužno to vidjeti ali ako ih te opačine vade iz depre i daju im smisao životu... Ne samo da je važno. To je najvažnija stvar na svijetu. I prajdašu je povorka... Dođe i meni da s nečim počnem zajebavat ljude.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 20:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne samo da je važno. To je najvažnija stvar na svijetu.
I prajdašu je povorka... Dođe i meni da s nečim počnem zajebavat ljude. Postoji Krist i Antikrist, nema treće strane.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 21:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat zašto je na svakom ćošku raspelo?
To je vama normalno i u redu. .. naravno, nama je to u redu, vama obuzetima demonima je u redu kad je na ćošku diler, imigrant ili kurva. svatko ima svoje vrijednosti.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 18 ruj 2023, 21:44 |
|
|
Homosi se j. u čmar a vi u mozak. Nikakva razlika. Moj izbor je na svakom ćošku recimo imat 3d panoe. Najam el. romobila, bicikala. Eto na prvu. A vi svoja uvjerenja nosajte sa sobom, ne morate ih drugima nametat.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 19 ruj 2023, 08:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat zašto je na svakom ćošku raspelo?
To je vama normalno i u redu Sta ti nemas u svakoj sobi kriz?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 19 ruj 2023, 08:28 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat zašto je na svakom ćošku raspelo?
To je vama normalno i u redu Sta ti nemas u svakoj sobi kriz? Junuz ima 3D pano u sobi.
1097 of 2558 - 42.89%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 19 ruj 2023, 09:01 |
|
|
Pa, slično, dosta tehnologije.
Ajmo ljudi na Mars, dokle više o popovima i njihovom viđenju Božjeg sina i Boga.
Nije mu smetalo dok su se ljudi istrebljivali u ratovima i boleščurama. Rszlog što toga danas gotovo nema jeste ljudsko napredovanje a ne božja zasluga.
100 g. napretka čovječanstva i popravi sve što vaš izmišljeni lik nije za 2000 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|