|
|
Stranica: 19/23.
|
[ 554 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croative
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 19:49 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Croato je napisao/la: Prestanite s nepotrebnim i bezveznim uvredama i jedni i drugi. Imotski je Hrvatska. U zadnjih 300 godina bio Mletačka republika, Napoleonove Ilirske pokrajine, Austro-Ugarska, Jugoslavija i Hrvatska. Sarajevo je Bosna i Hercegovina. U zadnjih 300 godina bio Osmansko carstvo, Austro-Ugarska, Jugoslavija i Bosna i Hercegovina. Sve to ima svoje utjecaje. I Nezavisna država Hrvatska.Poslije tog kreće teška muslimanizacija Sarajeva,a pogotovo poslije rata.Sarajevo i Europa su raskrstili 45. Kako su ovi iz Sarajeva pjevali "Bit će Zagreb turska mahala",a jedino što je turska mahala to je Sarajevo.Žaliti će oni za Hrvatima I Srbima kad im vlast preuzmu pravi muslimani. Kada su to pjevali? Imas li neki link o tome?
_________________ RH + HR-HB
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:02 |
|
|
Croative je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ne govore to nama nego međusobno, ponašaju se razmaženo i to mi se ne sviđa. Što se tiče dobrodošlice ja nigdje nisam osjetio nešto negativno, i ZG ni ST ni SA Ja sam primjetio snobizam u Zagrebu, zamisli. I smeta me što je taj snobizam zarazan. Imao sam situacije gdje bi mi se ljudi koji su prva generacija u Zagrebu iz Hercegovine postavili kao da sam izrod jer sam iz Dalmacije, iz Splita u njihovom gradu. Imao sam i jako pozitivna iskustva, ali čovjek pamti loše više. Jer to nisam doživio u nijednoj sredini osim u Zagrebu. Kako si to osjetio? Uglavnom su u Zagrebu Hercegovci ti koji su krivi za sve Ja evo cijeli život slušam podrugljive šale o Hercegovcima koji samo kradu pa pobegnu prek granice U zadnje vrijeme doduše manje, ali čuješ još uvijek A što se tiče Hercegovaca u Zagrebu, imaš svega Imaš nekih koji su totalno poprimili zagrebački mentalitet, samo tu i tamo objave neku sliku odozdola Imaš nekih koji su zaluđeniji Hercegovinom nego sami Hercegovci odozdola Isto tako ovisi je li taj Hercegovac iz neke financijski stabilnije obitelji Ako je obitelj financijski stabilnija, onda su ti Hercegovci među zagrebačkom srednje-višom ili višom klasom Tu onda nastane neki amalgman zagrebačke (srednje)više klase i hercegovačkog mentaliteta Uglavnom je Zagreb jedna sredina gdje svatko mora radit za sebe i ne očekivat pomoć od nekog drugog Ne shvaćat ništa osobno i samo dalje gridnat Što se prije navikneš na to, to ti je lakše
|
|
Vrh |
|
 |
Croative
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:07 |
|
|
Proveo sam gimnazijske i fakultetske dane u njemu. Kad ti netko dođe i prigovara radi naglaska, a prezime vrišti selo kraj Širokog, što reći
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
I vrememom ti to počne odgovarat i ne možeš se više naviknut na drukčije.
Što se Era tiče, često je zasluženo i ne samo njih, i Dalmacija. Evo na ovoj temi način komunikacije nekih likova, glasno, samouvjereno, sirovo, bezobrazno... To u Zg rijetkima prolazi, ako i prođe ne zadugo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Croative
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I vrememom ti to počne odgovarat i ne možeš se više naviknut na drukčije.
Što se Era tiče, često je zasluženo i ne samo njih, i Dalmacija. Evo na ovoj temi način komunikacije nekih likova, glasno, samouvjereno, sirovo, bezobrazno... To u Zg rijetkima prolazi, ako i prođe ne zadugo. E bez uvrede, 10 formativnih godina sam proveo u Zagrebu, od 14-te do 24-te i imam familije u njemu gro, znam kako gledaju na Dalmatince, kako na Hercegovce, kako na Bosance. Ove tvoje dodrinaške priče ne prolaze u Zagrebu, to znaš sam. Nisi baš med i mlijeko s načinom izražavanja, ti i Imota, našla se dva jarca bosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:16 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Croato je napisao/la: Nije. I u Jugoslaviji je Sarajevo bilo dosta multikulturalno. https://www.sarajevo.ba/hr/article/1221 ... 945-godina1931.godine broj muslimana 26,9%. 1991. 49,23 %,Jugosloveni 10,71%.Nek su pola od njih ovi što će postati Bošnjaci.To znači 55% 1993.godine. 2013.77,4 Bošnjaci i 3,1% Ostali bar od tog 2% spada pod (muslimani,bosanci,bosanac-hercegovac itd)=80%. S tim da je popis nevjerostojan i treba odbiti dobar broj Hrvata I Srba i kako je ta populacija dosta starija. https://www.dw.com/hr/egzodus-hrvata-iz ... a-15948225Znači 2023. U Sarajevu ima 94% Bošnjaka sigurno. Muslimanizacija je proces koji traje. Ali nije Sarajevo samo zapadno. Na istočno si potpuno zaboravio. Pričao sam s njima, ljudi se osjećaju Sarajlijama.  Druga stvar, s Bošnjacima priča je gotova, skužili su svi da neće proći ta podvala. Uskoro ćemo opet imat Muslimane i 'Jugoslavene', i sad nisam siguran kakav je odnos ali sigurno nemuslimana ima heibet, ništa više muslimana nema nego prije rata. Bio sam nekoliko puta tadnjih godina, i Sandže vise teško razlikovat. Vrijeme nosi svoje, liberalizam je zahvatio i Šeher. Sanjaju i SDAF-oliki i neki naši desničari da je to Teheran ali nije. Unatoč svemu a bit će sve manje ako ne bude sukoba.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:18 |
|
|
Dobro to kažeš
Ali sam dosta tog sentimenta primijetio kod generacije koja je došla u Zagreb(boomeri sad) Pokušavaju književni govorit, ponašat se zagrebačkije od Zagrepčana
To nisam baš primijetio kod prve generacije koja je rođena u ZG Nekako mi se čini da su indiferentni prema tom svemu, možda čak i ponosni na svoje porijeklo
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:21 |
|
|
Što se Dalmatinaca tiče, često ih se gleda kao blitvare, recimo nekog Juru u Torcidi koji se roka spidom svaki dan ili Antu koji ima 50 apartmana pa skriva novac da ne plati porez Toga ima svakako
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:23 |
|
|
E sad što se Bosanaca tiče to ne znam, Junuz bolje zna Mene su u Zagrebu uvijek klasificirali kao Hercegovca
|
|
Vrh |
|
 |
Croative
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 20:25 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Dobro to kažeš
Ali sam dosta tog sentimenta primijetio kod generacije koja je došla u Zagreb(boomeri sad) Pokušavaju književni govorit, ponašat se zagrebačkije od Zagrepčana
To nisam baš primijetio kod prve generacije koja je rođena u ZG Nekako mi se čini da su indiferentni prema tom svemu, možda čak i ponosni na svoje porijeklo Ne valja generalizirat, ali to je neko moje osobno iskustvo. Bilo je dobrih ljudi i supaka iz svih krajeva. No ljudi koji su me najvise išli diskreditirati po osnovi podrijetla su u pravilu vukli genezu iz Hercegovine, kao da su im roditelji prenijeli komplekse. S druge strane, upoznao sam predivne ljude koji su podrijetlom iz Hercegovine, jednostavno je stvar od obitelji do obitelji, no kada hercegovački kompleks izlegne jaje u Zagrebu, bježi što dalje možeš.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 21:08 |
|
|
Kad su Hrvati uspjeli integrirat Dalmatince, mogu i Bosance i Hercegovce svih vjera.  U pravu ste za avnojaštvo, purgerija je avnojaska ali lagano svima postaje jasno da se htjeli ne htjeli moramo baviti BiH. Što se tiče nekog antagonizma. Imaju ljudi problema kad se pokušavaju uguzit, recimo ja da sad počnem kajkat i spikat purgerski što čak i znam bih bio prezren. To je Bandi lrobao pa su ga sasjekli. Ako si ono što jesi k tome pristojan i kulturan nećeš imat problema. Nije Zg baš takva Miteleuropa, možda je bio prije WWII a poslije njega ima svega i svačega. Sjetite se Noćne more. Ali osjeti se taj germanski utjecaj. Zato i kažem da je Zagreb idealna sredina. Svega taman koliko treba.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 21:23 |
|
|
Croative je napisao/la: Noname01 je napisao/la: I Nezavisna država Hrvatska.Poslije tog kreće teška muslimanizacija Sarajeva,a pogotovo poslije rata.Sarajevo i Europa su raskrstili 45. Kako su ovi iz Sarajeva pjevali "Bit će Zagreb turska mahala",a jedino što je turska mahala to je Sarajevo.Žaliti će oni za Hrvatima I Srbima kad im vlast preuzmu pravi muslimani. Kada su to pjevali? Imas li neki link o tome? https://youtu.be/Uian6q982wA?si=7G9NsXZMDjQo3QZkPri kraju kad bude korteo
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 21:33 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: E sad što se Bosanaca tiče to ne znam, Junuz bolje zna Mene su u Zagrebu uvijek klasificirali kao Hercegovca U Zagrebu nisam puno čuo tih komentara. Oni rijetki bi obično bili u smislu "Lako je tebi ti si Hercegovac". 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1211 of 2558 - 47.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 23:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: E sad što se Bosanaca tiče to ne znam, Junuz bolje zna Mene su u Zagrebu uvijek klasificirali kao Hercegovca U Zagrebu nisam puno čuo tih komentara. Oni rijetki bi obično bili u smislu "Lako je tebi ti si Hercegovac".  Moraš izaći iz uloge Hercegovca da bi čuo najbolje komentare, pravi se da si Dalmatinac ili Dubrovčanin, oni slabi znaju prepoznati razliku. Onda možda čuješ neki živopisan komentar o "Bosancima" (uglavnom tu podrazumijevaju Hercegovce) i "Šiptarima" (zapravo Janjevcima).
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 22 ruj 2023, 23:49 |
|
|
Ne podrazumijevaju Hercegovce pod Bosance. Ali Bošnjake izjednačavaju s Bosancima. Zapravo se iznenade otkud nas toliko Hrvata iz Bosne.  A živopisnih komentara na račun Bosanaca baš nisam nikad čuo. Puno češće ćeš čut protiv Dalmatinaca, i ne razlikuju baš Dalmatince i Hercegovce.  Kad sam ja tek došao u Zg slušao sam viceve o Slavoncima jer su bili dominantni doseljenici 80-ih. To je tako. Inače, Zg je mišung naseljen masovno odsvakud za socijalizma pa teško tu i ima pravih Purgera a ti pravi su gospoda pa ti neće nikad ništa loše ni reći. Ja uživam s njima razgovarat, kad naletim. Baš su posebni za razliku od jugodotepenaca od kojih mnogi glume gospodu a doma upale M. Ilića.
|
|
Vrh |
|
 |
Croato
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 00:42 |
|
|
Ne razlikuju Dalmatince od Hercegovaca? Hahaha... Pojedini ne razlikuju samo Imoćane, Metkovce i možda Sinjane. Za ostale iz Dalmacije definitivno znaju da su Dalmatinci. Prije svega po ikavici koja se sve manje govori kod Hercegovaca. Iznimke su Posušje i Grude, te dijelom Duvno, Livno i Ljubuški.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 02:03 |
|
|
Čujem kod Imoćana, Vrgorčana, Metkovaca taj neki posprdni stav prema Erama, ali nitko drugi vas uopće ne razlikuje od njih. To je samo u vašim glavama.
Inače, što konzervativnija sredina i zatucanija to su ta provincijska preseravanja veća.
I tu je Zg najbolji, zapravo toga najmanje ima. I ovo što sam napisao kako su im kamenjarci svi isti, tako je jer ih to ne zanima. Normalno je da su svi odnekud.
|
|
Vrh |
|
 |
Croato
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 02:36 |
|
|
Napisao sam da nas ne razlikuju pojedini. Odakle tebi da nisam to napisao?  Znači Slovenija je vrlo konzervativna i zatucana provincija jer uvik inzistiraju na tome da su drugačiji od Hrvata kajkavaca jer su oni bili pod Austrijancima, a ovi pod Mađarima?
|
|
Vrh |
|
 |
Kreativan
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 06:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad su Hrvati uspjeli integrirat Dalmatince, mogu i Bosance i Hercegovce svih vjera.  U pravu ste za avnojaštvo, purgerija je avnojaska ali lagano svima postaje jasno da se htjeli ne htjeli moramo baviti BiH. Što se tiče nekog antagonizma. Imaju ljudi problema kad se pokušavaju uguzit, recimo ja da sad počnem kajkat i spikat purgerski što čak i znam bih bio prezren. To je Bandi lrobao pa su ga sasjekli. Ako si ono što jesi k tome pristojan i kulturan nećeš imat problema. Nije Zg baš takva Miteleuropa, možda je bio prije WWII a poslije njega ima svega i svačega. Sjetite se Noćne more. Ali osjeti se taj germanski utjecaj. Zato i kažem da je Zagreb idealna sredina. Svega taman koliko treba. Nema se tu što uspjeti integrirati. Dalmatinci su Hrvati. Dalmacija je kolijevka hrvatskog kraljevstva. U Dalmaciji se stolovalo, vijećalo i vladalo. Zapadna Hercegovina je Hercegovina postala s Turcima, sve do prije 100 i kusur godina se naziva Turskom Dalmacijom. Ti si totalno odvojen od realnosti. Hrvati su Hrvati, Srbi su Srbi, a muslimani koje ti nazivaš "Bošnjacima" , oni su neuspjeli pokušaj nacije, Hrvati i Srbi su se davno nacionalno osvjestili. Ne može se nametnuti hrvatstvo istočnjačkim vjerskim skupinama, niti itko u Hrvatskoj želi da ga se oscira s orijentom.
|
|
Vrh |
|
 |
Kreativan
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 06:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne podrazumijevaju Hercegovce pod Bosance. Ali Bošnjake izjednačavaju s Bosancima. Zapravo se iznenade otkud nas toliko Hrvata iz Bosne.  A živopisnih komentara na račun Bosanaca baš nisam nikad čuo. Puno češće ćeš čut protiv Dalmatinaca, i ne razlikuju baš Dalmatince i Hercegovce.  Kad sam ja tek došao u Zg slušao sam viceve o Slavoncima jer su bili dominantni doseljenici 80-ih. To je tako. Inače, Zg je mišung naseljen masovno odsvakud za socijalizma pa teško tu i ima pravih Purgera a ti pravi su gospoda pa ti neće nikad ništa loše ni reći. Ja uživam s njima razgovarat, kad naletim. Baš su posebni za razliku od jugodotepenaca od kojih mnogi glume gospodu a doma upale M. Ilića. Ne razlikuju Dalmatince i Hercegovce? Prije ne razlikuju Bosance i Hercegovce. Za Zagrepčane su svi iz BiH Hercegovci. Zagrepčani su najžešći avnojevci, za njih je sve van granica Austrougarske prije aneksije BiH - Bizant. Nitko ih nije kulturološki s*ebao kao dotepenci iz BiH, tako kažu. Njima je BiH rak rana, međusobno pod*ebavanje Purgera i Dalmoša je kamilica za odnos koji imaju prema Bosancima/Hercegovcima. To sam znaš, koliko god pokušavao približiti Bosnu Zagrebu i udaljiti Dalmaciju. Riječ Dalmatinac/Dalmoš nije uvreda u Zagrebu, ali Bosanac i Hercegovac jesu.  Svoje komplekse vježbaj na drugoj regiji, ostavi se Dalmacije, za prave Purgere si upravo ti jugodotepenac iz nekih čudnih krajeva.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 07:20 |
|
|
Čuj Bosanac ili Hercegovac uvreda. Zašto bi mi to bila uvreda Allaha ti? Ima ljudi koji govore da je Zagreb pao kulturološli od 90-ih ali to su Jugoslaveni i to doseljeni poslije 2. rata. U svakoj dekadi poslije rata je doselilo u Zg više ljudi nego 90-ih. K tome ti ljudi su mahom odmah išli u stanove i dobivali poslove. Mi 90-ih smo mahom u kućama i imali privatne poslove. Manja je razlika između mene i Purgera, kulturološka nego u odnosu na kamenjar. Ja sam iz AU-Yu grada došao a ne iz neke kamene selendre. Tarik, Edo Maajka, Mile Kekin... i još mnogi drugi. Nije da se integriramo ali nema ni problema. Kao sto sam rekao, ostani svoj, ne glumi većeg katolika od pape i bit će sve o.k. Ovo zadnje južnjaci često rade, uče hrvatstvu, vjeri npr. i to samouvjereno, glasno i bez zadrške. To onda proizvede reakcije i ismijavanje
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 10:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad su Hrvati uspjeli integrirat Dalmatince, mogu i Bosance i Hercegovce svih vjera.  U pravu ste za avnojaštvo, purgerija je avnojaska ali lagano svima postaje jasno da se htjeli ne htjeli moramo baviti BiH. Što se tiče nekog antagonizma. Imaju ljudi problema kad se pokušavaju uguzit, recimo ja da sad počnem kajkat i spikat purgerski što čak i znam bih bio prezren. To je Bandi lrobao pa su ga sasjekli. Ako si ono što jesi k tome pristojan i kulturan nećeš imat problema. Nije Zg baš takva Miteleuropa, možda je bio prije WWII a poslije njega ima svega i svačega. Sjetite se Noćne more. Ali osjeti se taj germanski utjecaj. Zato i kažem da je Zagreb idealna sredina. Svega taman koliko treba. Nema ko integrirat dalmatince mujo, to je koljevka Hrvatske di su stolovali svi kneževi kraljevi, di je nastala Hrvatska knjizevnost. Vas jugobalije niko nece integrirat, vi ste strani element. Zato i jeste predmet viceva.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 10:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čuj Bosanac ili Hercegovac uvreda. Zašto bi mi to bila uvreda Allaha ti? Ima ljudi koji govore da je Zagreb pao kulturološli od 90-ih ali to su Jugoslaveni i to doseljeni poslije 2. rata. U svakoj dekadi poslije rata je doselilo u Zg više ljudi nego 90-ih. K tome ti ljudi su mahom odmah išli u stanove i dobivali poslove. Mi 90-ih smo mahom u kućama i imali privatne poslove. Manja je razlika između mene i Purgera, kulturološka nego u odnosu na kamenjar. Ja sam iz AU-Yu grada došao a ne iz neke kamene selendre. Tarik, Edo Maajka, Mile Kekin... i još mnogi drugi. Nije da se integriramo ali nema ni problema. Kao sto sam rekao, ostani svoj, ne glumi većeg katolika od pape i bit će sve o.k. Ovo zadnje južnjaci često rade, uče hrvatstvu, vjeri npr. i to samouvjereno, glasno i bez zadrške. To onda proizvede reakcije i ismijavanje Tarik i edo majka to i jesu tvoji.
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 10:31 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2076 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Imota je napisao/la: Tarik i edo majka to i jesu tvoji.
Uhvatila ga nostalgija za Zenicom, pa si hoće od Zagreba napraviti Zenicu 2.0.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: U čemu su Bošnjaci i Srbi u BiH, bolji nego Hrvati ? Postano: 23 ruj 2023, 10:37 |
|
|
Flamel je napisao/la: Imota je napisao/la: Tarik i edo majka to i jesu tvoji.
Uhvatila ga nostalgija za Zenicom, pa si hoće od Zagreba napraviti Zenicu 2.0. Pa i jesu dosta sjebali Zagreb, i možemosi su ta jugobalijska ekipa. Zagrepčani bisne na jugobalije šta su im napravili.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|