|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:29 |
|
|
divizija je napisao/la: malo brojki Brojke su protivne liberalizmu, kao što je svinjetina protivna islamu. Prezentirati brojke liberalistu je beskorisno jer liberalisti svakako nemaju vlastite stavove. Naime samo ponavljaju ono što im je servirano bez nepotrebnog razmišljanja. Ono što liberalista pokreće je poslušnost sustavu i ponavljanje izrecitiranih parola. Brojke su haram.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma, meni općenito ova tema nije bitna, kod mene sve hetero ali želim vam pomoći ako neko od vaše djece bude malo drukčije to ne shvatite kao tragediju niti kao bolest. Ima i gorih stvari.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:54 |
|
|
To je točno, uvijek može gore.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 17:37 |
|
|
Lik je em Srbin em derpe, ali ne djeluje mi nimalo mentalno poremećen. Dapače, svoj. https://www.instagram.com/reel/CxhvrDis ... M1YmI2Ng==Baš je zanimljiv, očigledno obrazovan a mislim da bi bio i dobar roditelj. Zašto mu ne uvalit da odgaja i financira neko dijete koje bi inače bilo kod udomitelja. Neki ljudi su naprosto takvih sklonosti. Ali ovaj hetero Hrvat jest mentalno bolestan i nisam siguran treba li mu dati djecu na odgoj: https://www.24sata.hr/news/bunticevo-br ... ila-935578
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 17:51 |
|
|
Brojevi Junuze, jbg brojevi.
1097 of 2558 - 42.89%
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 18:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma, meni općenito ova tema nije bitna, kod mene sve hetero ali želim vam pomoći ako neko od vaše djece bude malo drukčije to ne shvatite kao tragediju niti kao bolest. Ima i gorih stvari. ako ti je dijete bolesno, to ćeš shvakako shvatiti kao tragediju, osim ako si bolesni degenerik. samo onda ti bolest djeteta može proći kao nešto s čim se ne uzbuđuješ. ne želim ti nama pomoći nego nas svesti na svoju razinu. ti si taj kojemu treba pomoć
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 18:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ali ne djeluje mi
potpuno je irelevantno za neku stvar kakav je tvoj dojam o tobe. što reče Kvačica, brojevi Junuze, brojevi. nemoj biti musliman pa se sramiti podataka
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 21:40 |
|
|
Croative je napisao/la: U Mostaru ima toliko visokoobrazovanih Hrvata homoseksualaca koje sam upoznao, da se zapitam kako oni pomire svoj identitet s okolinom u kojoj žive.
Koliko? Koliko uopće može bit visokoobrazovanih Hrvata homoseksualaca u Mostaru? I ti si stigao upoznati veliki broj njih toliko dobro da znaš da su homići? Zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 21:41 |
|
|
divizija je napisao/la: malo brojki: Prema istraživanjima, 83 % homoseksualnih osoba tijekom života ima seksualne odnose sa više od 50 partnera, a od njih 29 % sa više od 1000 partnera, a samo 1/16 živi sa partnerom u vezi neko vrijeme!42
O kojem istraživanju je riječ? Jedino ako su im uzorak bile muške prostituke, a ne random populacija homoseksualne orijentacije. Osim toga, ako je promiskuitet problem (a slažem se da jest), onda bi trebalo pozdraviti zakonsko reguliranje njihovih partnerstava. Netko tko je u životnom partnerstvu sa drugom osobom, živi s njom, imaju zajedničku imovinu, plaćaju poreze skupa i sl. ima puno manju šansu da spava sa 1000 ( ) drugih ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 05:36 |
|
|
dunno je napisao/la: divizija je napisao/la: malo brojki: Prema istraživanjima, 83 % homoseksualnih osoba tijekom života ima seksualne odnose sa više od 50 partnera, a od njih 29 % sa više od 1000 partnera, a samo 1/16 živi sa partnerom u vezi neko vrijeme!42
O kojem istraživanju je riječ? Jedino ako su im uzorak bile muške prostituke, a ne random populacija homoseksualne orijentacije. Osim toga, ako je promiskuitet problem (a slažem se da jest), onda bi trebalo pozdraviti zakonsko reguliranje njihovih partnerstava. Netko tko je u životnom partnerstvu sa drugom osobom, živi s njom, imaju zajedničku imovinu, plaćaju poreze skupa i sl. ima puno manju šansu da spava sa 1000 ( ) drugih ljudi. Gluposti, ne možeš uzpoređivati mužko-ženski brak koji se zasniva na kršćanstvu i kršćanskim moralnim vriednostima s istospolnim koji je sam po sebi protupriordan, protutradicijski, protuBožji. Ako si samim tim istospolstvom pogazio većinu tradicionalnih odnosa, što te spriečava da ne pogaziš neku odanost trenutnom istospolnom drugu? I jedan i drugi brzo dosade jedan drugomu, tako da ako se i ne rastanu opet će svaki od njih iztraživati nove ,,izazove'', jerbo nemaju međusobno ništa što ih osjećajno vezuje, kano što na pr. zajednička djeca vezuju mužkarca i ženu. Novac gotovo uviek bude samo izvor razdora i nevolja...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 06:56 |
|
|
Kakav je celibat? Navodni brak čovjeka i Boga?
Kršćanski? Prirodan? Just sayin.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 09:15 |
|
|
dunno je napisao/la: O kojem istraživanju je riječ? Jedino ako su im uzorak bile muške prostituke, a ne random populacija homoseksualne orijentacije.
random populacija itekako. nije SLUČAJNO udio spolnih bolesti kod homoseksualca nekoliko tisuća puta veći per capita. dunno je napisao/la: Osim toga, ako je promiskuitet problem (a slažem se da jest), onda bi trebalo pozdraviti zakonsko reguliranje njihovih partnerstava. Netko tko je u životnom partnerstvu sa drugom osobom, živi s njom, imaju zajedničku imovinu, plaćaju poreze skupa i sl. ima puno manju šansu da spava sa 1000 ( ) drugih ljudi. životno partnerstvo ni na koji način ne predstavja prepreku promiskuitetu. ali osobno nisam protiv njega kao takvog, po meni ga imaju pravo sklopiti bilo koje dvije osobe, čak i da nisu u seksualnoj vezi
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 09:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kakav je celibat? Navodni brak čovjeka i Boga?
Kršćanski? Prirodan? Just sayin. pitanje prirodnosti ovdje nije ključno. i tumori su prirodni, pa ih nitko ne želi. ovdje je pitanje devijantnosti. homoseksualizam kako vidimo znatno povećava šanse za devijantno ponašanje i iste takve ishode. nisam siguran da je isto kod celibata, iako bi moglo biti ukoliko je nedobrovoljan (tzv. inceli). isto tako, celibat nije za svakoga, i onaj za koga nije ne treba biti u njemu. s druge strane homoseksualizam je očiti nusprodukt evolucije i štetan je za svakoga, nikome ništa dobro nije donio
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 09:36 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kakav je celibat? Navodni brak čovjeka i Boga?
Kršćanski? Prirodan? Just sayin. pitanje prirodnosti ovdje nije ključno. i tumori su prirodni, pa ih nitko ne želi. ovdje je pitanje devijantnosti. homoseksualizam kako vidimo znatno povećava šanse za devijantno ponašanje i iste takve ishode. nisam siguran da je isto kod celibata, iako bi moglo biti ukoliko je nedobrovoljan (tzv. inceli). isto tako, celibat nije za svakoga, i onaj za koga nije ne treba biti u njemu. s druge strane homoseksualizam je očiti nusprodukt evolucije i štetan je za svakoga, nikome ništa dobro nije donioKako nije ako se kako kažeš devijantni ne razmnožavaju dalje?
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 11:05 |
|
|
divizija je napisao/la: random populacija itekako. nije SLUČAJNO udio spolnih bolesti kod homoseksualca nekoliko tisuća puta veći per capita. Tebi nema ništa čudno u tvrdnji da 29% homoseksualnih osoba (skoro svaki treći) navodno ima preko 1000 seksualnih partnera u životu? Meni se kod takvog podatka prvo postavlja pitanje na kojem uzorku je rađeno istraživanje, ako je uopće rađeno. Općenito, čitav tekst koji si zalijepio izgleda kao neki srpski pamflet o ustašama. divizija je napisao/la:
životno partnerstvo ni na koji način ne predstavja prepreku promiskuitetu. ali osobno nisam protiv njega kao takvog, po meni ga imaju pravo sklopiti bilo koje dvije osobe, čak i da nisu u seksualnoj vezi
Ne predstavlja prepreku (kao što ni brak ne predstavlja), ali definitivno smanjuje promiskuitet. dane-croatia je napisao/la: Gluposti, ne možeš uzpoređivati mužko-ženski brak koji se zasniva na kršćanstvu i kršćanskim moralnim vriednostima s istospolnim koji je sam po sebi protupriordan, protutradicijski, protuBožji. Ako si samim tim istospolstvom pogazio većinu tradicionalnih odnosa, što te spriečava da ne pogaziš neku odanost trenutnom istospolnom drugu? I jedan i drugi brzo dosade jedan drugomu, tako da ako se i ne rastanu opet će svaki od njih iztraživati nove ,,izazove'', jerbo nemaju međusobno ništa što ih osjećajno vezuje, kano što na pr. zajednička djeca vezuju mužkarca i ženu. Novac gotovo uviek bude samo izvor razdora i nevolja...
Ponekad imam osjećaj da vi priželjkujete da oni budu što gori i promiskuitetniji.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 11:23 |
|
|
Netko tko ima 1000 seksualnih partnera jest mentalno poremećen. Opet nije bitan spol, niti seksualna sklonost.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 22:08 |
|
|
dunno je napisao/la: Tebi nema ništa čudno u tvrdnji da 29% homoseksualnih osoba (skoro svaki treći) navodno ima preko 1000 seksualnih partnera u životu? Meni se kod takvog podatka prvo postavlja pitanje na kojem uzorku je rađeno istraživanje, ako je uopće rađeno. Općenito, čitav tekst koji si zalijepio izgleda kao neki srpski pamflet o ustašama. što bi tu bilo čudno? pa jako privlačni hetero muškarci imaju isto toliko partnerica. razlika je u tome što su u homo svijetu muškaraca, nema ženske barijere da kontrolira promiskuitet. tamo trpa svak svakoga i to vrlo često u grupnjacima. poznat je fenomen "parnih kupki" koje su osamdesetih bile glavno rasadište SIDAe. dunno je napisao/la: Ne predstavlja prepreku (kao što ni brak ne predstavlja), ali definitivno smanjuje promiskuitet. hm, možda za neke pojedince. u svakom slučaju nisam protiv toga, to nema veze sa seksualnošu dunno je napisao/la: Ponekad imam osjećaj da vi priželjkujete da oni budu što gori i promiskuitetniji. oni takvi jesu jer je to posljedica deijantnosti. jedna devijantnost vodi drugoj
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 22:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako nije ako se kako kažeš devijantni ne razmnožavaju dalje? a to je kao dobro za njih?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 25 ruj 2023, 22:41 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kako nije ako se kako kažeš devijantni ne razmnožavaju dalje? a to je kao dobro za njih? Dobro za vas koji niste homoseksualci i samim tim devijantni.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 26 ruj 2023, 10:46 |
|
|
divizija je napisao/la: dunno je napisao/la: Tebi nema ništa čudno u tvrdnji da 29% homoseksualnih osoba (skoro svaki treći) navodno ima preko 1000 seksualnih partnera u životu? Meni se kod takvog podatka prvo postavlja pitanje na kojem uzorku je rađeno istraživanje, ako je uopće rađeno. Općenito, čitav tekst koji si zalijepio izgleda kao neki srpski pamflet o ustašama. što bi tu bilo čudno? pa jako privlačni hetero muškarci imaju isto toliko partnerica. razlika je u tome što su u homo svijetu muškaraca, nema ženske barijere da kontrolira promiskuitet. tamo trpa svak svakoga i to vrlo često u grupnjacima. poznat je fenomen "parnih kupki" koje su osamdesetih bile glavno rasadište SIDAe. Meni je sve to u stilu "djeluje mi...", koji si i sam kritizirao nekoliko postova iznad. Zato sam i pitao o kojem je istraživanju riječ i na kojem uzorku je rađeno. Ako se već pozivamo na brojeve, onda valjda to treba raditi transparentno, a ne samo "istraživanja pokazuju". "Istraživanja pokazuju" i da je u državama koje su legalizirale istospolna partnerstva/brakove opao broj samoubojstava i smanjila se razina spolnih bolesti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 26 ruj 2023, 22:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dobro za vas koji niste homoseksualci i samim tim devijantni. problem je u tome što nisu sve devijacije genetski uzrokovane, da se rješe nerazmnožavanjem
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 26 ruj 2023, 22:13 |
|
|
dunno je napisao/la: "Istraživanja pokazuju" i da je u državama koje su legalizirale istospolna partnerstva/brakove opao broj samoubojstava i smanjila se razina spolnih bolesti. ne pokazuju. dapače, sasvim suprotno, spolne bolesti doživljavaju revival, čak i one koje su bile iskorijenjne skoro, poput sifilisa
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 26 ruj 2023, 22:15 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dobro za vas koji niste homoseksualci i samim tim devijantni. problem je u tome što nisu sve devijacije genetski uzrokovane, da se rješe nerazmnožavanjem Čime su uzrokovane negenetske devijacije?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 11:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čime su uzrokovane negenetske devijacije?
postoji mnogo uzroka, od evolucijskih nuspojava, pogrešnog endokrinog razvoja, epigenetskih faktora, pogrešne prehrane i drugih supstanci itd... čovjek kad se rodi, nije zajamčeno da će izrasti u zdravu i normalnu jedinku. recimo, naizgled banalne stvari, poput nedostatak motorike ruku, prstiju, šaka u ranom djetinjstu dovode do kognitivnog zaostajanja čitav život. kod homoseksualizma posotji nekoliko mogućih faktora, ali nije svaka korelacija kauzacija da možemo sigurno reći. obično postoji neka neusklađenost s roditeljem istog spola, ili traumatičan odnos s roditeljem suprotnog spola, postoje i neki pogrešni hormoalni utjecaji u utrobi majke, pojava nekih antittijela kod majke koja negativno utječu na mozak sinova i sl.... homoseksualnost nije jedini poremećaj koji se danas širi. vidimo da se širi i transseksualnost, ali i puno manje politiziran fenomen - aseksualnosti. Sve veći broj ljudi ima sve manji seksualni nagon prema IČEMU. naše društvo je umjesto nastojanja da pomogne bolesnicima da ozdrave, ako je to moguće, krenulo u glorificiranje same bolesti, što pospješuje njenu pojavu kod novih generacija, jer u okolišni faktori bitni.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 14:10 |
|
|
Jedan iz sela nam je derpe, od malena je bio kao žensko, teški nedostatak testosterona, glas isti kao sestra mu, cijeli ženskast po svemu, ponašanje, priča, govor tijela, sve, baš ono od početka izgledao kao gej. Na kraju se ispostavilo da stvarno i jest, danas ima dečka i tako to. Za njega iskreno mislim da mu je to urođeno, jednostavno je od početka bio kao žensko. Sad jel se to moglo nekako upravčit na vrime ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|