|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 14:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Planina je napisao/la: Jedan iz sela nam je derpe, od malena je bio kao žensko, teški nedostatak testosterona, glas isti kao sestra mu, cijeli ženskast po svemu, ponašanje, priča, govor tijela, sve, baš ono od početka izgledao kao gej. Na kraju se ispostavilo da stvarno i jest, danas ima dečka i tako to. Za njega iskreno mislim da mu je to urođeno, jednostavno je od početka bio kao žensko. Sad jel se to moglo nekako upravčit na vrime ne znam. Je li ped.er ili žensko u muškom tijelu. Nije isto, ako je ovo drugo, a kako si opisao jest, onda je to što voli muškarce prirodno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 14:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Planina je napisao/la: Jedan iz sela nam je derpe, od malena je bio kao žensko, teški nedostatak testosterona, glas isti kao sestra mu, cijeli ženskast po svemu, ponašanje, priča, govor tijela, sve, baš ono od početka izgledao kao gej. Na kraju se ispostavilo da stvarno i jest, danas ima dečka i tako to. Za njega iskreno mislim da mu je to urođeno, jednostavno je od početka bio kao žensko. Sad jel se to moglo nekako upravčit na vrime ne znam. Je li ped.er ili žensko u muškom tijelu. Nije isto, ako je ovo drugo, a kako si opisao jest, onda je to što voli muškarce prirodno. Ne postoji žensko u muškom tijelu. To je liberalistička izmišljotina.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 14:59 |
|
|
Moram vam priznati da sam dotičnome bio na meti proteklo ljeto, na kraju su i za mene počeli pričat da sam sumnjiv. Teška vremena.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 15:14 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 22:17 |
|
|
Planina je napisao/la: Za njega iskreno mislim da mu je to urođeno. sigurno je homoseksualizam kod mnogih homoseksualaca urođen. i možda i neizlječiv. treba te ljude razumjeti i pomoći koliko se može, kao i svakom hendikepiranom. ali ići zbog toga glorificirati bolest je sumanuto.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 22:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25809 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 27 ruj 2023, 22:53 |
|
|
Planina je napisao/la: Moram vam priznati da sam dotičnome bio na meti proteklo ljeto, na kraju su i za mene počeli pričat da sam sumnjiv. Teška vremena. "Brokeback Mountain"
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 10:37 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Za njega iskreno mislim da mu je to urođeno. sigurno je homoseksualizam kod mnogih homoseksualaca urođen. i možda i neizlječiv. treba te ljude razumjeti i pomoći koliko se može, kao i svakom hendikepiranom. ali ići zbog toga glorificirati bolest je sumanuto. To je kompleksan problem jer je glorifikacija na osobnoj razini najčešće samo reakcija na maltretiranja i zlostavljanja, pogotovo u konzervativnijim sredinama. Onda ti ljudi nađu utočište kod onih koji ih štite od maltretiranja i "prihvaćaju takve kakvi jesu", a postepeno prihvate njihovu ideologiju i postanu full time libtardi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 12:45 |
|
|
Ovo je dobro rečeno. Neprihvaćanje od okoline stvara kontraefekt. Ali evo, ako u Planinkovoj zabiti može bit gay bez problema, još se ponašat k'o sexualni predator nad Planinkom , onda je okruženje već sad dovoljno liberalno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 12:47 |
|
|
dunno je napisao/la: To je kompleksan problem jer je glorifikacija na osobnoj razini najčešće samo reakcija na maltretiranja i zlostavljanja, pogotovo u konzervativnijim sredinama.
Onda ti ljudi nađu utočište kod onih koji ih štite od maltretiranja i "prihvaćaju takve kakvi jesu", a postepeno prihvate njihovu ideologiju i postanu full time libtardi.
stvar je u tome da tu postoji evolucijski element. mi ljudi instinktivno na neki način maltretiramo one koji su nositelji nekih osobina koje su evolucijski štetne. od malih nogu je tako, djeca u vrtiću to rade s nekim ko, ne znam, ima krivi nos. i to vjerojanto ima svoju evolucijsku funkciju, jer na neki način potiče osobe da budu bolja verzija sebe. e sad, kao inteligentna vrsta smo razvili i određenu empatičnost i prihvaćanje "slabijih jedinki", ali definitivno s tim treba biti oprezan. postoje recimo psiholozi koji zagovaraju vraćanje bullyinga među dječake u školama, jer potiče razvoj muškosti, po onoj što te ne ubije ojača te. A trenutno svjedočimo raspadu muškosti. treba nači ravnotežu između toga da se nekog ne maltretira zato što ga je zadesio neki poremećaj ili bolest, ali opet jasno razlikovati što je bolje, a što lošije. ovo s javnim glorificiranjem homoseksualnosti je stvar zapravo općeg trenda antinatalizma na Zapadu. Zapad je antinatalizam prihvatio kao svoj modus operandi i glorificira sve što ide u tom smjeru. To zapravo nema veze sa samim homoseksualcima, oni su jadni takvi kakvi jesu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 12:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo je dobro rečeno. Neprihvaćanje od okoline stvara kontraefekt. naprotiv, vrlo često dovodi do prilagođavanja okolini.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 12:49 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo je dobro rečeno. Neprihvaćanje od okoline stvara kontraefekt. naprotiv, vrlo često dovodi do prilagođavanja okolini. Tako je bilo dok nije bilo alternative. Ili se skrivaj ili u popove, sad je drukčije.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 12:57 |
|
|
divizija je napisao/la: naprotiv, vrlo često dovodi do prilagođavanja okolini.
U ovom slučaju "prilagođavanje okolini" podrazumijeva forsiranje veze/braka sa osobom suprotnog spola koju će efektivno lagati čitav život i potiskivati razne psihološke konflikte i probleme koji se iz toga izrode ili pak odlazak u svećenike gdje će mnogi od njih napraviti neko sranje sa adolescentima istog spola. Tako da nisam siguran koliko je to optimalan pristup.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 13:37 |
|
|
divizija je napisao/la: Croative je napisao/la: Ja nemam ništa protiv odnosa dvije odrasle osobe koje su dobrovoljno u odnosu. Pedofilija je pedofilija. Pedofilski lobi itekako postoji, no to stavljati u kategoriju homoseksualaca i da oni guraju pedofiliju je tužno i neiskreno. šansa da je netko pedofil, ako je homoseksualac, raste nekoliko TISUĆA puta. iako su homoseksualci vrlo mali dio populacije, preko 95% pedofila su homoseksualci. Gro homoseksualaca su sami bili izloženi zlostavljanju kao djeca. sad, naravno, ako netko hoće u svojoj sobi pit arsen ili štogod rade, naravno od nas nije briga, ali davati tome javni prostor i čak to javno glorificirati kako radi zapadni svijet danas je potpuno ludilo i često ima poguban utjecaj na mlade ljude i djecu koji još nisu razvili sovju osobnost do kraja. no ono što je bitno, iza sveke degeneracije, stoji isti lobi. Bez obzira što je pedofilija milijun puta gora od običnog pe..de..rluka, "normalizacija" homoseksualnosti je gurana i gura se iz istih krugova iz kojih kasnije transgender pokret, a sutra će biti i pedofilija. i kao što je danas u Kanadi ili Kaliforniji roditelj kažnjen ak ose protivi sakaćnju svoje djece koja žele "promijeniti spol" tako će sutra biti roditleji kažnjavani ako budu protiv "spolnog odabira djeteta". Tumačit će nam se da je za djecu dobro da se seksualno izraze. Rana seksualizacija djece kojoj svjedočimo je korak u tom smjeru. Preporucujem svima, pogledati od pocetka do kraja. https://youtu.be/6O3MzPeomqs?si=Imfd3NbGGaH8jvZL
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 17:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tako je bilo dok nije bilo alternative. Ili se skrivaj ili u popove, sad je drukčije. alternativa znači da je pritisak popustio.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 17:56 |
|
|
dunno je napisao/la: U ovom slučaju "prilagođavanje okolini" podrazumijeva forsiranje veze/braka sa osobom suprotnog spola koju će efektivno lagati čitav život i potiskivati razne psihološke konflikte i probleme koji se iz toga izrode ili pak odlazak u svećenike gdje će mnogi od njih napraviti neko sranje sa adolescentima istog spola.
Tako da nisam siguran koliko je to optimalan pristup. ti govoriš o tome kao da su svi homoseksualci odrasle formirane i zadate osobe. ali radi se upravo o nečemu drugome, ono što okolina stigmatizira kao nepoželjno, postoji manja vjerojatnost incidencije u populaciji jer nas instinkti nastoje prilagoditi i potisnuti naše neprilagođene osobine, koje se u razvoju mogu i NE MORAJU razviti. to nije samo pitanje homoseksualnosti, nego bilo čega drugog što društvo odbacuje ili osuđuje, poput recimo ljenosti ili samosažaljevanja, debljine, narcizma, hiperagresivnosti itd...razne ljudske osobine se mogu promijeniti pod ispravnim utjecajem. jer mi se ne rađamo kao formirana bića, i na naše formiranje utječe i okolišni faktor. Mnogi ljudi u zatvoru postanu homoseksualci, mnogi homoseksualci su to prestali biti. dakle, kad govorim o prilagodbi, govorim o tome da koliko se može budu potisnute pojave homoseksulne sklonosti kod novih generacija, jer će instinkt prilagodbe raditi u tom smjeru da ih potisne, ako ih "prepozna" kao štetne. to vjerojatno neće uspjeti uvijek, ali hoće često. a obrnuto, ako glorificiramo homoseksualnost, nje će biti znatno više, postat ćemo ko u zatvoru. mi se ne rađamo formirani, rađamo se s većim ili manjim mogućnostima da odemo u nekom smjeru. jedan od faktora je i stigmatizacija okoline.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 17:58 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Muškarci raspravljaju o pdrma
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 17:59 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Muškarci raspravljaju o pdrma i lezbijke su homoseksualne
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 18:00 |
|
|
Jesi li svojima rekao da si homoseksualac?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 18:49 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Muškarci raspravljaju o pdrma Kao muškarac si odgovoran za sve. Ako se nešto pitaš je li tvoja odgovornost, odgovor je jeste.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 18:51 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Jesi li svojima rekao da si homoseksualac? jesi li ti inače retardiran ili samo na forumu?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 22:19 |
|
|
divizija je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Jesi li svojima rekao da si homoseksualac? jesi li ti inače retardiran ili samo na forumu? Jesam
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 28 ruj 2023, 22:23 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Muškarci raspravljaju o pdrma Jedno je spol, drugo rod. Dosljednost je vazna cak i u potpuno pogresnim uvjerenjima.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 29 ruj 2023, 10:33 |
|
|
divizija je napisao/la: mi se ne rađamo formirani, rađamo se s većim ili manjim mogućnostima da odemo u nekom smjeru. jedan od faktora je i stigmatizacija okoline.
Pričali smo o urođenim ("neizlječivim") homoseksualcima.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 29 ruj 2023, 14:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tema ide pod ključ, jer ništa što otvori klon bobanovskog ne može opstati. Neću izbrisati temu jer je ipak šest stranica.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|