|
|
Stranica: 31/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 16:39 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Ma samo kad ločem i u društvu pa uglavnom i ne čujem retardirane tekstove a paše mi taj istočni flow i lelekanje.. zbilja? ovaj zvuk ti paše? https://www.youtube.com/watch?v=stZh-MviPlU[/quote] ..naravno potu…. je to u krvi..il janjičari il vec..tipican desničar …vrh dobrog ukusa Mate Bulić ..
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 16:42 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
laganini je napisao/la: Planina je napisao/la: Smeće koje zagovara uvoz stranaca u HR te pretvaranje HR u Turkistan, brani pede.rluk, pedofiliju i ostalu bolešćinu će meni o turskom utjecaju. Takvi ko ti su veće zlo od najgorih Turaka od prije 400- 500 godina. Uništavate nas iznutra. …u tebi je krcato turske krvi al jebiga takva su vrimena bila baba raširila noge… mozda je u meni talijanske francuske mislim vise.. BAN.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 16:52 |
|
|
K..M je napisao/la: laganini je napisao/la: …u tebi je krcato turske krvi al jebiga takva su vrimena bila baba raširila noge… mozda je u meni talijanske francuske mislim vise.. BAN. ..mozda nekad dok ste tiho osvojili hr forum al vrimena se minjaju..pusiona ruscicu mali.:
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 17:00 |
|
|
prošli vikend slike iz mostara, + 18, neki srpski reper žnj kategorija, ne znaju ni u srb ko je poptuno zaluđeni...klanjaju tko zlatnom teletu iz biblije gazda kluba gasi uzavrele tiće
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 17:01 |
|
|
Konačno NE Mostar edition 2023
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 17:17 |
|
|
Ojropeizirat će i vas drug plenki ne brini
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 17:29 |
|
|
30 stranica na temi a turbo folk sve jači i jači. A možda trebate zamoliti pravoslavnog Boga ekumenizma radi da spreči ove šizmatičke dupetare u kvarenju katoličke mladeži , jer koliko vidim svi drugi pokušaji nemaju efekta.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 17:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Ojropeizirat će i vas drug plenki ne brini ..nego ko mozda musavi Penava panjina Bulj il kratkonogi grmoja..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 17:52 |
|
|
joe enter je napisao/la: 30 stranica na temi a turbo folk sve jači i jači. A možda trebate zamoliti pravoslavnog Boga ekumenizma radi da spreči ove šizmatičke dupetare u kvarenju katoličke mladeži , jer koliko vidim svi drugi pokušaji nemaju efekta. Kako nemaju, vidiš kako je efikasno zabranjeno. Nema u Puli nema u Osijeku. Cajkaši ako hoće nek putuju preko Drine.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 18:12 |
|
|
weasel je napisao/la: joe enter je napisao/la: 30 stranica na temi a turbo folk sve jači i jači. A možda trebate zamoliti pravoslavnog Boga ekumenizma radi da spreči ove šizmatičke dupetare u kvarenju katoličke mladeži , jer koliko vidim svi drugi pokušaji nemaju efekta. Kako nemaju, vidiš kako je efikasno zabranjeno. Nema u Puli nema u Osijeku. Cajkaši ako hoće nek putuju preko Drine. A sta se sada slusa u klubovima u Puli? Kako ide bojkot?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 18:14 |
|
|
weasel je napisao/la: joe enter je napisao/la: 30 stranica na temi a turbo folk sve jači i jači. A možda trebate zamoliti pravoslavnog Boga ekumenizma radi da spreči ove šizmatičke dupetare u kvarenju katoličke mladeži , jer koliko vidim svi drugi pokušaji nemaju efekta. Kako nemaju, vidiš kako je efikasno zabranjeno. Nema u Puli nema u Osijeku. Cajkaši ako hoće nek putuju preko Drine. ..tamo djeluje AP..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 18:55 |
|
|
joe enter je napisao/la: 30 stranica na temi a turbo folk sve jači i jači. A možda trebate zamoliti pravoslavnog Boga ekumenizma radi da spreči ove šizmatičke dupetare u kvarenju katoličke mladeži , jer koliko vidim svi drugi pokušaji nemaju efekta. pravoslavci bi radi ovoga trebali biti najmanje jednako zabrinuti koliko katolici.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 07 ožu 2023, 02:21 |
|
|
divizija je napisao/la: E jebiga sad, to je arlaukanje ne lelekanje. Previše i za moj ukus
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 07 ožu 2023, 08:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 07 ožu 2023, 15:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7470 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mar-kan je napisao/la: Citat: ‘VELIČAJU VRAGA!‘ Traži se zabrana još jednog koncerta! Ovaj put ne zbog cajki: ‘Pogledajte samo datum održavanja...‘ Gradski vijećnik: Pogledajte najave bendova. Ja sam zbilja tolerantan, ali ovo je prestrašno! https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... a-15312732Ovo je očita provokacija. Ne samo da koncert treba biti zabranjen nego i njegovi organizatori uhićeni.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 07 ožu 2023, 15:43 |
|
|
kiler je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovo je očita provokacija. Ne samo da koncert treba biti zabranjen nego i njegovi organizatori uhićeni. ..sto ti znas o toj glazbi kladim se da ne znas ni jedan band koji bi se moga identificirati s tim kamoli nekavu pjesmu..vidila zaba…….,,,,
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 srp 2023, 21:12 |
|
|
Tebi je život dao sve a tebi i to malo je.. Rasprodato!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 12:13 |
|
|
Citat: Slušate li turbofolk?
Ne, mislim da je to šund glazba 1045 glas/ova
Da, to je glazba koja dira u srce 220 glas/ova
Inače ne, ali teško ih je izbjeći u izlascima 105 glas/ova
Samo kad popijem 45 glas/ova
Glavobolja od vina, a nigde aspirina... 97 glas/ova https://www.vecernji.hr/vijesti/anketa- ... lk-1714520
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 12:21 |
|
|
..urbani Zagreb naseljen seljačinama sirom naše lijepe…ne ne virujem da je publika iz hr nema sanse …
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 13:01 |
|
|
Zagreb je 2h do Graz-a, do Ljubljane još manje... sad nema grane (zahvaljujući kancelaru) pa ljudi još lakše se odluče na put do ZG. Kolko sam skužio ona je iz RH iz Belog Manastira, koje bio tamo (a rijetko ko ide) zna koja je to zabit i sirotinja.
Privitak/ci: |
Aleksandra Prijović je zakazala četiri Arene u Zagrebu ali joj podršku nije pružilo mnogo kolega iz Hrvatske Javno su to uradile samo ove dve pevačice FOTO.png [ 103.34 KiB | Pogledano 1294 put/a. ]
|
Gdje je nestao Beli Manastir.png [ 22.15 KiB | Pogledano 1294 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
iprodano
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 13:26 |
|
|
Brane je napisao/la: Zagreb je 2h do Graz-a, do Ljubljane još manje... sad nema grane (zahvaljujući kancelaru) pa ljudi još lakše se odluče na put do ZG. Kolko sam skužio ona je iz RH iz Belog Manastira, koje bio tamo (a rijetko ko ide) zna koja je to vukojebina i sirotinja. Mama ti živi u vukojebini pička ti materina. Da mi je znati iz koje si ti pripizdine došao.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 13:46 |
|
|
Brane je napisao/la: Zagreb je 2h do Graz-a, do Ljubljane još manje... sad nema grane (zahvaljujući kancelaru) pa ljudi još lakše se odluče na put do ZG. Kolko sam skužio ona je iz RH iz Belog Manastira, koje bio tamo (a rijetko ko ide) zna koja je to vukojebina i sirotinja. iprodan je napisao/la: Mama ti živi u vukojebini pička ti materina.
Da mi je znati iz koje si ti pripizdine došao. To volim, tako se brani svoj grad Al opet treba bit realan Beli Manastir ima jednu cestu ili ideš u Beli ili ne ideš, većinom ljudi ne idu i to je činjenica. Jel vam prošla autocesta tamo ?? Jel imate izlaz na AC ??
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 14:19 |
|
|
Kako je rekao Rojs za Grahovo da je srpsko zvalo bi se Pasuljevo. Tako isto da je Beli Manastir hrvatski, zvao bi se Bijeli Samostan.
Ali ovo za autocestu pa bliže je BM izlazu s autoceste nego Osijek. I kad bi širili priču bliže nego Zadar, Šibenik i Split.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 14:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60260 Lokacija: DAZP HQ
|
Da je srpski zvalo bi se Belo Manastirče.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 lis 2023, 15:13 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Kako je rekao Rojs za Grahovo da je srpsko zvalo bi se Pasuljevo. Tako isto da je Beli Manastir hrvatski, zvao bi se Bijeli Samostan.
Ali ovo za autocestu pa bliže je BM izlazu s autoceste nego Osijek. I kad bi širili priču bliže nego Zadar, Šibenik i Split. Čovjek je stari forumaš naljutio sam ga... Ako im je prošla AC gore onda su na *********. Dok sam ja bio još se vozilo cestom, ravna dionica ko metak široka cesta i okolo beskonačna polja zlatnog klasja, moram priznat impresivno! Slično je i dolje prema Županji, al tamo je cesta u kurcu, uska grbava i okolo kanali moraš baš pazit dok voziš, dovoljan je trenutak da sletiš.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|