|
|
Stranica: 345/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ove Palestince Izrael jebe godinama. U njihovoj vlastitoj državi. Ova sranja koja se plasiraju o napadima i radikaliziraju dajući Zidovima alibi da ravnjaju Gazu i narod tamo du bolest. Totalna bolest. Koji navijacki duh kod pojedinih bolesnika. Za psihijatrijskog vještačenja.
Dobro što ste zapravo očekivali da će se dogoditi? Da će Hamas ubijati sve po redu i onda pobjeći među civile i pokrenuti pregovore o primirju? Stvarno? Sta ste? Li bolan? Ja? Ocekivala sam da ce ih ravnjati. Ali da ce te vi doziviti kolektivnu euforiju i orgazme, to nisam. Djelujete kao bolesnici. Srbi su na te temi ljudine. Stid me vas citati. Uzgred, ne kontrolira Palestina Hamas. Pa da zasluzuje Gaza odmazdu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Šizofrenija je svih vas ovdje koji likujete nad patnjama naroda u Palestini. *** su im smjestila ovo terorističko sranje, sad naočigled cijelog svijeta ima da ih Zidovi sravne. Samo ja ne vidim šta je s vama običnim promatračima koji imate potrebu likovati. Jer ravnjaju rezervat sa nekoliko milijuna ljudi. I jer nema obsrbe strujom, hranom i vodom.
Budite normalni. U Gazi je Palestincima život bio pakao. Sad je duplo gore. Zidovi neće ovu terorističku gamad pronaći, odmazdu trpe nedužni također. likovi ubijaju cure radi bin ladena i onakvih peksina! svijet je lijepše mjesto bez njih! jebote da smo mi hrvati onakvi ko bin laden,arafat i slicni kozojebi pa ja bi radije da milion hrvata strada nego jedan normalan covjek!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39895 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
VBA2024 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam uvjek na strani slabijih. Kao i onaj Haram. Zanimljivo. Zato lijepe na fb Free West Sahara.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
|
|
Karabaja je napisao/la: divizija je napisao/la: nema nedužnih ni na kojoj strani. NEMA. najveća je laž da postoje nedužni.
Kako nema, djete od 7 godina koje se rodilo u Gazi nije neduzno? je neduzno ali ovdi se bira između židova(pristojni) i likova koji kamenuju mrtvace na drustvenim mrezama!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
|
|
divizija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Neduzni su i slabi. Izlozeni ruskoj agresiji. .
jesu jadni, ko Izrael što je slab, a čitav Zapadni svijet s 45% globalnog GDPa stoji iza njih. Koji ce K Rusiji ukrajinski teritoriji? Uzeli su Krim. Nije li dosta? Strateski i vojno. Ova agresija je bolest egomanijaka Putina. I nista drugo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25930 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divizija je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Izrael je znao i pustio. sve mi se više čini da je ovo još jedan dopušteni napad, kak obi se dobilo podrđku javnosti i svijeta za rat i vjerojatno etničko čiščenje Nešto u stilu Pearl Harboura.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:20 |
|
|
dudu je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Tako je, katoličanstvo je danas na izdisaju.
znam da vam je teško povjerovati da netko postoji ako ne kolje, ali da postojimo i dalje, a vi ćete prvi za to saznati. Ajd ne zezaj, kao da se nismo već jednom sučelili i kao da vas smo apsolvirali 1994. Da ne idem dalje u off topic.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77580 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naši susjedi bi trebali vidjeti u kakvo ludilo vodi jedan narod, neprihvaćanje vojnog poraza, prijetnje svim susjedima oko sebe ratom već 30 godina, te prijetnje protjerivanjem 10 puta jačima od sebe. Komšićevi govori odnedavno završavaju sa Tekbir!!... Dijelu im islam ne da mira, a drugi dio živi u svijetu bajki - Palestinci su nedužni, a Rafali su za Srbe. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:22 |
|
|
Eminencija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šizofrenija je svih vas ovdje koji likujete nad patnjama naroda u Palestini. *** su im smjestila ovo terorističko sranje, sad naočigled cijelog svijeta ima da ih Zidovi sravne. Samo ja ne vidim šta je s vama običnim promatračima koji imate potrebu likovati. Jer ravnjaju rezervat sa nekoliko milijuna ljudi. I jer nema obsrbe strujom, hranom i vodom.
Budite normalni. U Gazi je Palestincima život bio pakao. Sad je duplo gore. Zidovi neće ovu terorističku gamad pronaći, odmazdu trpe nedužni također. likovi ubijaju cure radi bin ladena i onakvih peksina! svijet je lijepše mjesto bez njih! jebote da smo mi hrvati onakvi ko bin laden,arafat i slicni kozojebi pa ja bi radije da milion hrvata strada nego jedan normalan covjek! Gdje sam ja opravdala ovo sto Hamas uradio? Nigdje! Sama sam rekla da su ***. No palestinski narod ne zasluzuje ovako jaku odmazdu. Godinama zive u sranju. Sad ce ih pobiti dok ce cijeli svijet to gledati
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: divizija je napisao/la: nema nedužnih ni na kojoj strani. NEMA. najveća je laž da postoje nedužni.
Ove Palestince Izrael jebe godinama. U njihovoj vlastitoj državi. Ova sranja koja se plasiraju o napadima i radikaliziraju dajući Zidovima alibi da ravnjaju Gazu i narod tamo du bolest. Totalna bolest. Koji navijacki duh kod pojedinih bolesnika. Za psihijatrijskog vještačenja. eee trebalo je razmisljat kad se protjeravalo žiove egipta,sirije,libije... sad bi ti isti židovi trebali bit kažnjeni jer su pobjegli od ih arapa u izrael i još ovi kolonizirali palestinu egipatskim arapima! ne,ne ![nono :nono](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/nono.gif) nije svijet budala da dozvoli takvu nepravdu,pa cak na kraju ni nad HB hrvatima!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ajd ne zezaj, kao da se nismo već jednom sučelili i kao da vas smo apsolvirali 1994. ![BiH :bih](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/bih.gif) . jeste, tako što ste nam potpisali pola vlasti na pola BIH i trećinu nad čitavom BIH. yebeno smo apsolvirani
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:23 |
|
|
Imota je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Trebali smo neku kladionicu, koliko ce trebati da iz "alahuekber kolji nevjernike" predju u "heljp paljestina nau, ubijaju civile zlocinci" Hamas vec spominnje da je za pregovore "Malo smo se šalili hehe. Oni partijaneri su nastradali od LSD-a, ne od nas"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:24 |
|
|
Eminencija je napisao/la: je neduzno ali ovdi se bira između židova(pristojni) i likova koji kamenuju mrtvace na drustvenim mrezama! nema tu pristojnih, sve je to ista banda, muslimani su divljaci, a židovi više sociopatski podmukli tipovi, ali ista razina odvratnoće
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naši susjedi bi trebali vidjeti u kakvo ludilo vodi jedan narod, neprihvaćanje vojnog poraza, prijetnje svim susjedima oko sebe ratom već 30 godina, te prijetnje protjerivanjem 10 puta jačima od sebe. Komšićevi govori odnedavno završavaju sa Tekbir!!... Dijelu im islam ne da mira, a drugi dio živi u svijetu bajki - Palestinci su nedužni, a Rafali su za Srbe. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Jeste. Sasrali smo se. Eto USA nosac aviona uplovio u Split. Kaze, ne realizirate li izborni to vam je vazdusna podrska za vazdusnu intervenciju Rafalima. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Na trokut!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
|
|
Islamisti i levicari, do jucer uzivali u "pobjedi Hamasa", danas broje srusene zgrade i kmece o civilima.
Al Dzazira kmeci, kmece i sorosevski mediji. Mahnite koji put palestinskom zastavom, mozda im pomognete.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
divizija je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ajd ne zezaj, kao da se nismo već jednom sučelili i kao da vas smo apsolvirali 1994. ![BiH :bih](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/bih.gif) . jeste, tako što ste nam potpisali pola vlasti na pola BIH i trećinu nad čitavom BIH. yebeno smo apsolvirani još dvije takve pobjede i neće stati pod maslačak.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Država im curi kroz prste poput pijeska. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ko sto rekoh karma je kurva. Proširi li se sranje mogli bi po Zegeju tražiti takodjer skloništa. Bog vas vidio likujete nad nečim sto vas se uopće ne tiče. Ali apsolutno. Bolesno. kako se judeokrscane netice sudbina židova? pa mi smo reformirali židove u ovo što su danas,oni su exponat naše civilizacije. meni su oni skoro europa!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gdje sam ja opravdala ovo sto Hamas uradio? Nigdje! Sama sam rekla da su ***. No palestinski narod ne zasluzuje ovako jaku odmazdu. Godinama zive u sranju. Sad ce ih pobiti dok ce cijeli svijet to gledati eto, tako bi i Armencima neki an i nitko suzu nije pustio. takav ti je svijet. Palestinci su mogli dobiti nešto, da nisu bolesni fanatici. Ovako će dobiti qrac.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naši susjedi bi trebali vidjeti u kakvo ludilo vodi jedan narod, neprihvaćanje vojnog poraza, prijetnje svim susjedima oko sebe ratom već 30 godina, te prijetnje protjerivanjem 10 puta jačima od sebe. Komšićevi govori odnedavno završavaju sa Tekbir!!... Dijelu im islam ne da mira, a drugi dio živi u svijetu bajki - Palestinci su nedužni, a Rafali su za Srbe. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Suprotno bhalije triba poticati da budu sta veci muslimanski luđaci. Zelimo ih sta radikalnije da i oni odu u povijest.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novdan
|
|
|
divizija je napisao/la: izgleda da se radi o genocidnom psihopatu, ko što prosječni Žid i jeste. Zašto misliš da je prosječan židov "genocidni psihopat"?! Dakle ne samo da kriviš Židove za svo zlo svijeta, već ne kriviš samo elitu, nego narod u cjelosti. Nacizam 1/1
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
|
|
Eminencija je napisao/la: kako se judeokrscane netice sudbina židova? pa mi smo reformirali židove u ovo što su danas,oni su exponat naše civilizacije. meni su oni skoro europa! lol, koja zamjena teza. oni su nas reformirali u ono što smo danas. od ponosnih osvajača svijeta u degenerike koje svak tamani u vlastitoj kući
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77580 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam uvjek na strani slabijih. Za Azere navijala.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 09 lis 2023, 21:27 |
|
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: jeste, tako što ste nam potpisali pola vlasti na pola BIH i trećinu nad čitavom BIH.
yebeno smo apsolvirani
još dvije takve pobjede i neće stati pod maslačak. Samo mujo pobjedi tako da je stiran u 2 tora na 23% teritorija ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Posljednji mohikanac
|
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: znam da vam je teško povjerovati da netko postoji ako ne kolje, ali da postojimo i dalje, a vi ćete prvi za to saznati.
Ajd ne zezaj, kao da se nismo već jednom sučelili i kao da vas smo apsolvirali 1994. Da ne idem dalje u off topic. Niste. Kad budu kolone iz Mostara, kao iz Knina i Stepakanerta onda jeste, ovako je HRHB sastavni dio FBiH, drugi dio je RBiH-no dosta off-topica i općenito uspoređivanje BiH sa Bliskim istokom, posve dvije različite situacije.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
|
|
Imal kakvih vijesti s terena? Kakvo je stanje na karti?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|